ViEL Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 epeidi eimai teleiws asxetos, mporeis na mou peis pws tha to vrw? pws tha to grafei? greek rom? Πρωτα απο ολα οτι κανεις θα το κανεις με δικη σου ευθηνη! αν η διαδικασια σου φενεται δυσκολη μην την προχωρισεις! συνυσταται να παρεις ενα backup πριν αλλαξεις rom! απο εδω κατεβασε το APP_SW_X1i_GENERIC_GR_CDF1223-1936_KOV_R2AA012. ειναι ενα self extract exe αρχειο! οταν το τρεξεις θα σου δημηουργησει ενα φακελο με ενα αρχειο μεσα! μετονομασε αυτο το αρχειο σε Kovsimg.nbh και καντο copy-paste στην καρτα μνημης micro sd του τηλεφωνου στο roor directory. κλεισε το τηλεφωνο και μην εχεις το usb συνδεδεμενο. βγαλε και ξαναβαλε την μπαταρια. κρατα πατημενο το πληκτρο μιωσης της εντασης για 2 δευτερα και μετα πατα και το πληκτρο ενεργοποιησης του τηλεφωνου! κρατα και τα 2 πατημενα μαζιι μεχρι να εμφανιστουν στην οθονη 4 πολυχρομες γραμες! (καθως τα κρατας πατημενα θα δονησει το τηλεφωνο... μην τα αφισεις τοτε συνεχησε να τα κρατας μεχρι να εμφανιστουν οι πολυχρομες γραμες στην οθονη). θα σου ζητηθει να πατησεις το πληκτρο ενεργοποιησης για να ξεκινησει η εγκατασταση. οταν ολκληρωθει και γραψει update complete (κατι τετοιο) τοτε βγαλε την μπαταρια , ξαναβαλτην και ανοιξε το τηλεφωνο! εισαι ετοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 ξεχασες να του πεις οτι την καρτα μνημης πρεπει να την κανει format σε fat32 πρωτα.... Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 ξεχασες να του πεις οτι την καρτα μνημης πρεπει να την κανει format σε fat32 πρωτα.... εχεις απολυτο δικιο αλλα εγω οταν εβαλα αλλη ρομ δεν εκανα format! οποτε απο την μανα του πρεπει να ειναι fat32! αν κανω λαθος διορθωσε με! και παλι καλα εκανες που το προσθεσες σε ευχαριστω! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 εχεις απολυτο δικιο αλλα εγω οταν εβαλα αλλη ρομ δεν εκανα format! οποτε απο την μανα του πρεπει να ειναι fat32! αν κανω λαθος διορθωσε με! και παλι καλα εκανες που το προσθεσες σε ευχαριστω! :Dδεν ειναι η καρτες σε fat32 εργοστασιακα ειναι σε fat παντως για αρχαριος εισαι καλα ενημερωμενος.:rolleyes: Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 δεν ειναι η καρτες σε fat32 εργοστασιακα ειναι σε fat παντως για αρχαριος εισαι καλα ενημερωμενος.:rolleyes: σε ευχαριστω και για την πληροφορια και για το coment! :p Τα wm κινητα θελουν πολυ ψαξιμο!!!! και ειναι και ατελειωτο κιολας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Παρανόησα τότε. Πολύ καλά λόγια λένε για την Xperia Touch X ULTIMATE Topaz edition. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις βέβαια είναι να ρίξεις μια ματιά εδώ που είναι όλες μαζεμένες και να δεις ποια ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα. μπορείς να μου πεις που να πάω για να διαβάσω πώς γίνεται η εγκατάσταση μιας custom rom καθώς επίσης πώς επαναφέρω το κινητό σε μια original rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 μπορείς να μου πεις που να πάω για να διαβάσω πώς γίνεται η εγκατάσταση μιας custom rom καθώς επίσης πώς επαναφέρω το κινητό σε μια original rom. για να βαλεις custom rom θα πρεπει να κανεις hard-spl πρωτα! οδηγιες εδω μετα αφου εχεις κατεβασει την rom που θες θα βρεις οδηγιες λιγο πιο πανω σε αυτη την σελιδα! κανοντας hard-spl χανεις την εγγυηση... οταν ξαναβαλεις αυθεντικη rom δεν συμαινει οτι εχεις και εγγυηση! για να ξαναεχεις εγγυηση θα πρεπει να κανεις stock-spl! οδηγιες θα βρεισ στο λινκ που σου εδωσα YouTube... Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! οταν παω να ανοιξω ενα βιντεο στο youtube μου βγαζει το error message unable to find network! τι ειναι αθτο και πως λυνετε? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 setup.xml tha ithela na me boitheisete poly,me auta ta erxeia.exw katebasei kapoia paixnidia kai programatakia gia to xperia kai einai setup.xml.pws mporw na ta balw na paixoun?yparxei kapoio programa na kanw kati? sas euxaristw kai elpizw na mou apantisete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Μήπως αυτά που κατέβασες είχαν κατάληξη .cab και τα αποσυμπίεσες και πήρες αυτά τα xml; Εάν ναι κακώς. Τα .cab τα πετάς μέσα στη συσκευή σου όπως είναι και τα τρέχεις από εκεί με τον explorer της συσκευής με ένα απλό click. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_emm Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Καλημέρα, Έχω περάσει το Touchflo 3D, μου το εμφανίζει στα πανελ αλλα δε φορτώνει οταν παω να το βάλω.Διάβασα καπου οτι μπαίνει μόνο στο today screen.Πώς το μπορώ να το έχω σαν πανελ τελικά? Και κάτι ακόμα, χωρίς να ανοίξω το πληκτρολόγιο αν γυρίσω 90 μοίρες το κινητό δε γινεται αυτόματα απο portrait σε landscape h οθόνη? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popithanos Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 έχεις απόλυτο δίκιο.Σε υπερ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 YouTube... Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! οταν παω να ανοιξω ενα βιντεο στο youtube μου βγαζει το error message unable to find network! τι ειναι αθτο και πως λυνετε? ευχαριστω! Έχει δική του ρύθμιση για δίκτυο και από προεπιλογή έχει το GPRS. Εγώ αλλάζω την επιλογή σε Work ή The Internet και παίρνει ίντερνετ απο WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Το επιβεβαιώνω εγώ :) Κυκλοφόρησε στο 1ο τρίμηνο του 2009, χεχε. Μήπως να κλειδώσει αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Έχει δική του ρύθμιση για δίκτυο και από προεπιλογή έχει το GPRS. Εγώ αλλάζω την επιλογή σε Work ή The Internet και παίρνει ίντερνετ απο WiFi. εγω συνδεω το κιν με το pc που εχω broadband και το βαζω the internet και μενει κολημενο στο connecting.... στις αλλεσ επιλογες λεει no network! τεσπα ισος να δουλευει μονο με wifi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε athanaso77. Έχω βαρεθεί αυτό το μενού του Htc. Λέω να περάσω αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509891 Πολυ καλη και σταθερη. Μετα απο καμμια δεκαρια ROM:rolleyes: που αλλαξα, σε αυτην κατεληξα :!: Έχει δική του ρύθμιση για δίκτυο και από προεπιλογή έχει το GPRS. Εγώ αλλάζω την επιλογή σε Work ή The Internet και παίρνει ίντερνετ απο WiFi. Που την εχει αυτη την ρυθμιση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Και κάτι ακόμα, χωρίς να ανοίξω το πληκτρολόγιο αν γυρίσω 90 μοίρες το κινητό δε γινεται αυτόματα απο portrait σε landscape h οθόνη? Όχι, δεν έχει accelerator η συσκευή σου. Μόνο χειροκίνητα μπορείς να το κάνεις, αυτόματα δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 [καλησπερα.δεν μπορω να κανω copy-paste το greek sms 160, μεσα στην εφαρμογη.δεν με αφηνει ο υπολογιστης νατο μεταφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Πως πας να το μεταφέρεις και που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 κάνω copy το greek sms160 και παω να κανω paste στην εφαρμογή cab στον υπολογιστή , πριν κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή αυτή ΑΕΚmap στο κινητό. ο υπολογιστής δεν με αφήνει να μεταφέρω το greek sms στην εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 κάνω copy το greek sms160 και παω να κανω paste στην εφαρμογή cab στον υπολογιστή , πριν κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή αυτή ΑΕΚmap στο κινητό. ο υπολογιστής δεν με αφήνει να μεταφέρω το greek sms στην εφαρμογή Κανεις install το cab αρχειο και μετα κανεισ copy-paste το .aek αρχειο στο program files\aekmap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 κάνω copy το greek sms160 και παω να κανω paste στην εφαρμογή cab στον υπολογιστή , πριν κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή αυτή ΑΕΚmap στο κινητό. ο υπολογιστής δεν με αφήνει να μεταφέρω το greek sms στην εφαρμογή Ακριβείς οδηγίες εγκατάστασης του AEKMap θα βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Που την εχει αυτη την ρυθμιση? Μιλάω για το Streaming Media (Μέσα συν. Ροής) που είναι η εφαρμογή για να παίζει youtube στο original rom. Είναι λοιπόν εκεί: Μενού -> Επιλογές -> Δίκτυα -> Σύνδεση μέσω: WIND PLUS (Προεπιλογή)/Εργασία/Το Ιντερνετ/Ασφαλές WAP/Ο ISP μου/Το δίκτυο Εργασίας μου Όλα αυτά μέσα στην εφαρμογή "Μέσα Συνεχούς Ροής" ή στην αγγλική ROM "Streaming Media". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Ειμαι σιγουρη οτι μερικοι θα αναφωνησετε "τς τς τς...γκομενες!", αλλά...πώς θα κανω την καρτα μνημης μου fat32 από fat που ειναι???????????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Καλό είναι να κάνεις χρήση ενός card reader. Με δεξί κλικ στην κάρτα -> Format -> και εκεί επιλέγεις FAT32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Καλό είναι να κάνεις χρήση ενός card reader. Με δεξί κλικ στην κάρτα -> Format -> και εκεί επιλέγεις FAT32. Δεν εχω καρντ ριντερ...Δε γινεται αλλιως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts