XavierGr Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 αυτο το έχω απενεργοποιήσει από την αρχη που πήρα τη συσκευή! Ε για αυτό στέλνεις ερωτηματικά, ξανά-ενεργοποίησε το. Παιδιά πάντως εγώ ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την ώρα, βέβαια μόλις το πείρα το κινητό τα ξήλωσα τα άθλια panels, οπότε αυτό ίσως έχει να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DUKE_GR Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Καλησπέρα. Ηδη μ εχετε βοηθήσει αρκετα και το εκτιμω. Η version που έχω είναι η εξης 1.02.931.3 (ROM) 1.06.25.29 (Radio) Δεν έχω κάποιο πρόβλημα θα είναι καλό να το αφήσω ως έχει η να το αναβαθμίσω? Αναβαθμίζοντας το χάνω τα αρχεία μου? Η ανβάθμιση (γνησια) γινεται μονο στην SE η υπάρχει link της SE που μπορω να επισκεφτώ απευθειας απο τον explorer του XPERIA κ να το κατεβασω? Ευχαριστω εκ τεν προτερων Αλέξης Παράθεση LIVE THE XPERIA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Ε για αυτό στέλνεις ερωτηματικά, ξανά-ενεργοποίησε το. να το ενεργοποιήσω???όταν το είχα ενεργοποιημένο με το resco keyboard μου έστελνε ερωτηματικά....γι'αυτο το απενεργοποίησα....τεσπα....θα το δοκιμάσω!ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Ξήλωσα κι εγώ τα 2 προβληματικά panels με την ώρα. Αλλά ποιό να βάλω για να έχω speed dials και quick programs icons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 να το ενεργοποιήσω???όταν το είχα ενεργοποιημένο με το resco keyboard μου έστελνε ερωτηματικά....γι'αυτο το απενεργοποίησα....τεσπα....θα το δοκιμάσω!ευχαριστω! όντως το ενεργοποίησα και όλα κομπλέ...μόνο που εχω ένα προβληματάκι......πατάω παρατεταμένα το ν αλλά αντι για τελεία μου βγάζει κενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 να το ενεργοποιήσω???όταν το είχα ενεργοποιημένο με το resco keyboard μου έστελνε ερωτηματικά....γι'αυτο το απενεργοποίησα....τεσπα....θα το δοκιμάσω!ευχαριστω! Δεν ειχες την υποστηριξη unicode και sms στο resco, γι αυτο σου εβγαζε ερωτηματικα. Bαλε τα περιεχομενα του κατωτερω αρχειου στο directory που εχεις το resco, μεσα στον υποφακελο Languages και θα εχεις το resco πληρες και με unicode και με sms 160. Θεωρω οτι το resco ειναι ισως το καλυτερο soft keyboard, με μεγαλο πλεονεκτημα οτι εχει την επιλογη να παραμενει ως default, εφ' οσον SIPchange και defaultIM δεν δουλευουν στη συσκευη... Eπισης μπορεις μεσω SKtools - input methods να απενεργοποιησεις οσα πληκτρολογια δεν σου χρειαζονται για εξοικονομηση μνημης και για να μην σου εμφανιζονται στο popup οταν πατας το βελακι κατω διπλα στο πληκτρολογιο. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ξήλωσα κι εγώ τα 2 προβληματικά panels με την ώρα. Αλλά ποιό να βάλω για να έχω speed dials και quick programs icons? SPB Pocket Plus και SPB Phone Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Στα καλα του καθουμενου νεκρο! Κοκκινο λαμπακι στο πληκτρο ενεργοποιησης οταν το βαζω να φορτισει και τιποτα αλλο!! Τι κανω? Στα καλα του καθουμενου νεκρο! Κοκκινο λαμπακι στο πληκτρο ενεργοποιησης οταν το βαζω να φορτισει και τιποτα αλλο!! Τι κανω? Aκυρο.. ειχε αποφορτιστει τελειως η μπαταρια, ηθελε μιση ωρα φορτιση πριν ανοιξει παλι κανονικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 έκανα update και νομίζω οτι το σήμα έχει βελτιωθεί όντως. Όμως έχω το εξής πρόβλημα: δεν μπορώ να περιορίσω την σύνδεση gprs. Ενώ πέρασα το No data, μόλις του πατήσω κάτι, κάνει σύνδεση με cosmote mms-3g connection. Προσπάθησα μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά δεν τα κατάφερα.Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Θέλω να μην μπορεί να συνδεθεί με gprs, παρα μόνο για να στέλνω mms. (κάπου είχα δει ρυθμίσεις για όλα τα δίκτυα εδώ μέσα, αλλά δεν κατάφερα να το ξαναβρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Aκυρο.. ειχε αποφορτιστει τελειως η μπαταρια, ηθελε μιση ωρα φορτιση πριν ανοιξει παλι κανονικα! ναι έτσι με είχε τρομάξει και εμένα... Το αφήνεις, προσεύχεσαι (άγιες μέρες γαρ) και μετά από μισή-μία ώρα ξυπνάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 έκανα update και νομίζω οτι το σήμα έχει βελτιωθεί όντως. Όμως έχω το εξής πρόβλημα: δεν μπορώ να περιορίσω την σύνδεση gprs. Ενώ πέρασα το No data, μόλις του πατήσω κάτι, κάνει σύνδεση με cosmote mms-3g connection. Προσπάθησα μέσα από τις ρυθμίσεις αλλά δεν τα κατάφερα.Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Θέλω να μην μπορεί να συνδεθεί με gprs, παρα μόνο για να στέλνω mms. (κάπου είχα δει ρυθμίσεις για όλα τα δίκτυα εδώ μέσα, αλλά δεν κατάφερα να το ξαναβρώ) άκυρο...τα κατάφερα τελικά! :) thanks anyway! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Εσείς ποια Panels έχετε πάνω στο xperia? Και κάτι άλλο. Μετά το update R2AA τρέχω το dll του Xavier για τα ελληνικά στο πλάι των contacts αλλά δεν μου το βγάζει καθόλου τώρα. Ούτε με ανοικτό πορτάκι, ούτε με κλειστό. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 εμένα μου δουλεύει κανονικά, του έκανες soft reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Δεν ειχες την υποστηριξη unicode και sms στο resco, γι αυτο σου εβγαζε ερωτηματικα. Bαλε τα περιεχομενα του κατωτερω αρχειου στο directory που εχεις το resco, μεσα στον υποφακελο Languages και θα εχεις το resco πληρες και με unicode και με sms 160. Θεωρω οτι το resco ειναι ισως το καλυτερο soft keyboard, με μεγαλο πλεονεκτημα οτι εχει την επιλογη να παραμενει ως default, εφ' οσον SIPchange και defaultIM δεν δουλευουν στη συσκευη... Eπισης μπορεις μεσω SKtools - input methods να απενεργοποιησεις οσα πληκτρολογια δεν σου χρειαζονται για εξοικονομηση μνημης και για να μην σου εμφανιζονται στο popup οταν πατας το βελακι κατω διπλα στο πληκτρολογιο. οχι εντάξει......τα έχω αυτά τα layouts στο resco απλά είχα κάνει μια βλακεία παλιά!μια χαρα τώρα!συμφωνω πως το resco είναι το καλύτερο και για μένα αλλά πρέπει να βγάζεις τη γραφίδα! ενα SKtool που κάνεις αυτό με τα πληκρολόγια μπορεις να μου προτείνεις? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Να μαι πάλι γεμάτος νέες εμπειρίες αλλά και νέες απορίες...!!!! :lol: Στο weatherpanel στο today screen μου βγάζει "αράβικα" τα γράμματα της επεξήγησης του καιρού... Πήγα να πειράξω το αρχείο lang που έχει μέσα στο πρόγραμμα και ότι "αράβικο" είχε το αντικατέστησα με ελληνικά.... Αλλά τπτ...! Κάθε φορά που τα αλλάζω μου το γυρνάει σε ερωτηματικά και ακαταλαβίστικους χαρακτήρες... Any help? Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Να μαι πάλι γεμάτος νέες εμπειρίες αλλά και νέες απορίες...!!!! :lol: Στο weatherpanel στο today screen μου βγάζει "αράβικα" τα γράμματα της επεξήγησης του καιρού... Πήγα να πειράξω το αρχείο lang που έχει μέσα στο πρόγραμμα και ότι "αράβικο" είχε το αντικατέστησα με ελληνικά.... Αλλά τπτ...! Κάθε φορά που τα αλλάζω μου το γυρνάει σε ερωτηματικά και ακαταλαβίστικους χαρακτήρες... Any help? Βαλε αυτο στο φακελο του weatherpanel :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ευχαριστώ πολύ... Δεν είμαι σε pc το οποίο συνδέω το κινητό... Μόλις το περάσω όμως θα σου πω αν λειτούργησε... Έριξα μια ματιά στο txt και είδα ότι και εγώ έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα... Μέσα από το φάκελο του προγράμματος αντικαταστούσα τα αράβικα με τα ελληνικά αλλά δεν τα κρατούσε.....!!! Τι πήγε στραβά??? Και κάτι ακόμα... Ποιο layout χρησιμοποιείς? Γιατί τα ήδη υπάρχωντα του προγράμματος δεν μοιάζουν με αυτό που έχεις!!! Thnks! Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 swdeluxe-big.wpl ξεπιπαρετο και περασε το στα Themes toy weatherpanel σαν φακελο Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noster Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 @griniaris & konv Tελικα καταφερατε να αλλαξετε τη γραμματοσειρα στο Comm Manager? Δεν αλλαζει μονο εκει, περασα το fring και ενω επαιζε μια χαρα μετα το soft-reset εχει ακριβως τα ιδια fonts. Μηπως εχετε βαλει το Phonex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Βαλε αυτο στο φακελο του weatherpanel :) Ευχαριστώ για το theme... ΘΕΪΚΟ!!! Αλλά.... Πέρασα το αρχείο που μου έδωσες αλλά ακόμα τα ελληνικά γράμματα δεν τα αναγνωρίζει... Μου βγάζει ερωτηματικά.... και μη αναγνώσιμους χαρακτήρες.... Καμιά ιδέα?!? Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 γεια σε ολους!παιδια εχω ενα προβλημματακι...εβαλα το xperia να ψαξει για update μεσω του update service και εχει κολλησει εδω και 20 λεπτα ο υπολογιστης στην identification in progress...στην οθονη του κινητου δε, δεν μου διχνει κατι για να καταλαβω αν κανει κατι ή οχι...τι να κανω?ξερει κανεις τι συμβαινει ή ποσο διαρκει αυτη η διαδηκασια γενικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Άκουσα πως η Ελληνική αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη από 3 Μαρτίου... :X :ninja: Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 οχι εντάξει......τα έχω αυτά τα layouts στο resco απλά είχα κάνει μια βλακεία παλιά!μια χαρα τώρα!συμφωνω πως το resco είναι το καλύτερο και για μένα αλλά πρέπει να βγάζεις τη γραφίδα! ενα SKtool που κάνεις αυτό με τα πληκρολόγια μπορεις να μου προτείνεις? ευχαριστω! Το SKtools ειναι προγραμμα που το εγκαθιστας στη συσκευη σου και σε βοηθα να κανεις πολλες τροποποιησεις και tweaks στον τροπο λειτουργιας της, και πολλα αλλα πραγματα. Ψαξε βρες το, και οταν το εγκαταστησεις θα δεις τις επιλογες του το input methods. Η τελευταια εκδοση νομιζω ειναι η 5. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 βασικα την αγγλικη θελω...απο ebay το εχω παρει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvarez Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 @griniaris & konv Tελικα καταφερατε να αλλαξετε τη γραμματοσειρα στο Comm Manager? Δεν αλλαζει μονο εκει, περασα το fring και ενω επαιζε μια χαρα μετα το soft-reset εχει ακριβως τα ιδια fonts. Μηπως εχετε βαλει το Phonex? Μήπως έχετε εγκαταστήσει το WeatherPanel? Αν ναι τότε πάτε εδώ \Program Files\Marsware\WeatherPanel\Themes\Default\ και αλλάζετε κατάληξη στα ttf αρχεία.Εγώ τα έκανα ttf1 και λύθηκε το πρόβλημα Παράθεση Από όσα ακούς μην πιστεύεις τίποτα, Από όσα βλέπεις...τα μισά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts