keras Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Paidia exete na proteinete kapoio programma san to inesoft phone 4.0 kai na einai free??? Νομίζω πως σαν το Inesoft δεν υπάρχει κανένα, τόσο καλό, βολικό και παραμετροποιήσιμο πρόγραμμα δεν έχω δει. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noster Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 @ domal Σε ευχαριστώ φίλε. Το δοκίμασα το PocketClock.Pro και όλα είναι οκ τώρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Έχω το X1 καμιά 20αρια μέρες και μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Εκτός του ότι είναι πολύ αργό και όλα ανοίγουν σε αργή κίνηση συνεχώς κολλάει.. Είτε για μερικά δευτερόλεπτα είτε τελείως.. Νοιώθω σα να έχω γυρίσει στα Windows 98.. Rom έχει την 1.03.931.8 Υπάρχει κάποια αναβάθμιση να κάνω; Πίστευετε οτι θα φτιάξει κάποια στιγμή με update της Rom ή φταίνε τα windows 6.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomatic Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ρε παιδια πως μπορουμε να κανουμε τα αρχεια που λαμβανουμε μεσω bluetooth να αποθηκευονται στην καρτα και οχι στο κινητο.. Παιδευομαι να το βρω αλλα τπτ.. **τωρα εμπλεξα με win και εχω χασει την μπαλα..*** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ρε παιδια πως μπορουμε να κανουμε τα αρχεια που λαμβανουμε μεσω bluetooth να αποθηκευονται στην καρτα και οχι στο κινητο.. Χρειάζεσαι extra πρόγραμμα... http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-dr-yar-bluetooth-v1-6-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Έχω το X1 καμιά 20αρια μέρες και μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Εκτός του ότι είναι πολύ αργό και όλα ανοίγουν σε αργή κίνηση συνεχώς κολλάει.. Είτε για μερικά δευτερόλεπτα είτε τελείως.. Νοιώθω σα να έχω γυρίσει στα Windows 98.. Κάτι έχεις κάνει λάθος. Μήπως "τρέχει" τίποτα στο background; Μετά από soft reset εξακολουθεί να σέρνεται; ROMs υπάρχουν αλλά δεν είναι official και θέλει ξεκλείδωμα η συσκευή. Δεν θα σου συνιστούσα να μπεις από τώρα σε αυτή τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Έχω το X1 καμιά 20αρια μέρες και μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Εκτός του ότι είναι πολύ αργό και όλα ανοίγουν σε αργή κίνηση συνεχώς κολλάει.. Είτε για μερικά δευτερόλεπτα είτε τελείως.. Νοιώθω σα να έχω γυρίσει στα Windows 98.. Rom έχει την 1.03.931.8 Υπάρχει κάποια αναβάθμιση να κάνω; Πίστευετε οτι θα φτιάξει κάποια στιγμή με update της Rom ή φταίνε τα windows 6.1; το εχεις καμια εικοσαρια μερες και ???? Δεν διαβασεις εδω μεσα τι λεμε Αν διαβαζες λιγο θα εβλεπες οτι καθε αλλο παραργο ειναι Εχω ποσταρει που και τι πρεπει να διαβασεις Ελεοςςςςςςς μη τα περιμενετε ολα στο χερι :) Και επιτελους καταλαβετε οτι το Χ1 δεν ειναι απλα ενα ακομα sony ericsson mobile σαν το κ800 κλπ Ειναι ppc και τα ppc θελουν αρχικα μελετη και μετα ολα θα τα βρειτε Ειπαμε να βοηθαμε και να ζηταμε βοηθεια αλλα οχι για βασικα πραγματα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Διαβάζω αλλά λύση δε βλέπω...Και πες η ταχύτητα τρώγεται.. Με τα κολλήματα τι γίνεται; Χθες πήγα να τρέξω το Destinator και εκεί που φόρτωνε κόλλησε τελείως και χρειάστηκε reset.. Άλλη φορά ενώ έβλεπα ένα βίντεο που είχα τραβήξει με το κινητό κόλλησε και έκανε μισό λεπτό να ξεκολλήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Μετα το τελευτεο hars rest και αφου εβαλα τα προγραματα που ειχα αναφερει στο ποστ #2209 εκτως των g alarm και (sdkcerts + SEX1cons v1.50) τα πραγματα δειχνουν να πειγαινουν καλα !!! Το g alarm μετα απο υποδυξεις δεν θα το βαλω, για το (sdkcerts + SEX1cons v1.50) τι γνωμη εχετε, μπορει να ειναι υπαιτιο για προβληματα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 για το (sdkcerts + SEX1cons v1.50) τι γνωμη εχετε, μπορει να ειναι υπαιτιο για προβληματα ??? Όχι μην το φοβάσαι, αυτό δεν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σταθερότητας/απόδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Και πες η ταχύτητα τρώγεται.. Με τα κολλήματα τι γίνεται; Μάλλον δεν το γλυτώνεις το hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Μετα το τελευτεο hars rest και αφου εβαλα τα προγραματα που ειχα αναφερει στο ποστ #2209 εκτως των g alarm και (sdkcerts + SEX1cons v1.50) τα πραγματα δειχνουν να πειγαινουν καλα !!! Το g alarm μετα απο υποδυξεις δεν θα το βαλω, για το (sdkcerts + SEX1cons v1.50) τι γνωμη εχετε, μπορει να ειναι υπαιτιο για προβληματα ??? μπα αυτα εχω εδω και καιρο και ποτε δεν μου παρουσιασαν προβλημα Διαβάζω αλλά λύση δε βλέπω...Και πες η ταχύτητα τρώγεται.. Με τα κολλήματα τι γίνεται; Χθες πήγα να τρέξω το Destinator και εκεί που φόρτωνε κόλλησε τελείως και χρειάστηκε reset.. Άλλη φορά ενώ έβλεπα ένα βίντεο που είχα τραβήξει με το κινητό κόλλησε και έκανε μισό λεπτό να ξεκολλήσει.. κανε ενα hardreset 1a εγω τωρα εχω software version R2AA010 και παει σφαιρα Αλλα και με την αρχικη μια χαρα πηγαινε (πιο αργη βεβαια ) αλλα πολυ ποιο γρηγορο απο το hd Σε σενα κατι παει λαθος , κανε ενα hardreset να ερθει στα ισια του (πως το κολλατε ρε παιδια :D εγω προσπαθω αλλα τιποτε :lol:) Σημμ ουτε με το g alarm ειχα προβλημα (την τελευταια εκδοση του βεβαια) , απλα χρησιμοποιω αλλο ως ξυπνητηρι ππυ εχει απειρες επιλογες (το λεω παραπανω !!) Μηπως λεω μηπως βαλατε το TF3d ??? αν ναι τοτε αυτο δημιουργει πολλα προβληματα , δεν βλεπετε στους xda :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 το εχεις καμια εικοσαρια μερες και ???? Δεν διαβασεις εδω μεσα τι λεμε Αν διαβαζες λιγο θα εβλεπες οτι καθε αλλο παραργο ειναι Εχω ποσταρει που και τι πρεπει να διαβασεις Ελεοςςςςςςς μη τα περιμενετε ολα στο χερι :) Και επιτελους καταλαβετε οτι το Χ1 δεν ειναι απλα ενα ακομα sony ericsson mobile σαν το κ800 κλπ Ειναι ppc και τα ppc θελουν αρχικα μελετη και μετα ολα θα τα βρειτε Ειπαμε να βοηθαμε και να ζηταμε βοηθεια αλλα οχι για βασικα πραγματα Δεν θα σου δώσω άδικο σε αυτό που λες... αλλά και εσύ πρέπει να δικαιολογήσεις εμάς τους νέους... που για πρώτη φορά ασχολούμαστε με WM... Πιστέυω ότι και εσύ όταν πρωτοξεκίνησες να ασχολήσε με το "άθλημα" δεν ήξερες... και ρωτούσες ακόμα και τα βασικά. Κανένας δεν βγήκε από την κοιλιά της μάνας του και να ήξερε... Και εγώ έχω διαβάσει και τις 150 σελίδες αλλά αν με ρωτήσεις τι κατάλαβα θα σου πω... λιγα πράγματα... Φαντάζομαι ότι ο καθένας γνωρίζει πράγματα για διαφορετικά πράγματα... Έχω να κάνω και μια πρόταση... Να γίνει κάποιος οδηγός για νιουμπιζ ώστε να μην "πρίζουμε" όσους ξέρουν το άθλημα.... Μην ξεχνάς ότι είναι βασικά για σένα.... Για κάποιον άλλον είναι ωκεανός! Φαντάζομαι ότι και εσύ... αν βρεθείς σε κάποιο φόρουμ που δεν το κατέχεις το θέμα ότι θα κάνεις τις ίδιες βασικές ερωτήσεις... και κάποιοι άλλοι θα τα θεωρούν αυτονόητα.... Πραγματικά πιστεύω ότι οι νέοι έχουν κάνει πολλές χαζές ερωτήσεις... αλλά πίστεψε με... δεν το κάνουμε για να σπάσουν νεύρα... αλλά γιατί έχουμε πεγαγώσει και ψάχνουμε μια βοήθεια για να πιστούμε και να καταλάβουμε. Φιλικά Χρήστος Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Όχι μην το φοβάσαι, αυτό δεν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σταθερότητας/απόδοσης. Eυχαριστω !!! Καπου διαβασα για ενα νεο πανελ απο την μαμα ericsson, ξερουμε κατι ??? Και μηπως εχοθμε κανενα λινκ για ποιο καινουργεια εικονιδια απο τα SEX1cons v1.50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Δεν θα σου δώσω άδικο σε αυτό που λες... αλλά και εσύ πρέπει να δικαιολογήσεις εμάς τους νέους... που για πρώτη φορά ασχολούμαστε με WM... Πιστέυω ότι και εσύ όταν πρωτοξεκίνησες να ασχολήσε με το "άθλημα" δεν ήξερες... και ρωτούσες ακόμα και τα βασικά. Κανένας δεν βγήκε από την κοιλιά της μάνας του και να ήξερε... Και εγώ έχω διαβάσει και τις 150 σελίδες αλλά αν με ρωτήσεις τι κατάλαβα θα σου πω... λιγα πράγματα... Φαντάζομαι ότι ο καθένας γνωρίζει πράγματα για διαφορετικά πράγματα... Έχω να κάνω και μια πρόταση... Να γίνει κάποιος οδηγός για νιουμπιζ ώστε να μην "πρίζουμε" όσους ξέρουν το άθλημα.... Μην ξεχνάς ότι είναι βασικά για σένα.... Για κάποιον άλλον είναι ωκεανός! Φαντάζομαι ότι και εσύ... αν βρεθείς σε κάποιο φόρουμ που δεν το κατέχεις το θέμα ότι θα κάνεις τις ίδιες βασικές ερωτήσεις... και κάποιοι άλλοι θα τα θεωρούν αυτονόητα.... Πραγματικά πιστεύω ότι οι νέοι έχουν κάνει πολλές χαζές ερωτήσεις... αλλά πίστεψε με... δεν το κάνουμε για να σπάσουν νεύρα... αλλά γιατί έχουμε πεγαγώσει και ψάχνουμε μια βοήθεια για να πιστούμε και να καταλάβουμε. Φιλικά Χρήστος Μα εχουν δοθει εδω μεσα ενα σωρο οδηγοι για νιουμπιζ... Σιγουρα εχεις διαβασει ολο το topic? Διαβασε στις πιο πισω σελιδες και θα βρεις τα βασικα που πρεπει να διαβασεις για τα WM :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Μα εχουν δοθει εδω μεσα ενα σωρο οδηγοι για νιουμπιζ... Διαβασε στις πιο πισω σελιδες και θα βρεις τα βασικα που πρεπει να διαβασεις για τα WM :) Μα είπα ότι έχω διαβάσει 150 σελίδες.... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Κυριακή...... Και απλά σου δημιουργούντε ερωτήσεις..... και να δικαιολογείται τους νέους.... Αυτό είπα.... Να μην τους αποπέρνετε!!!! Κάτι όμως που δεν είπα είναι ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όση βοήθεια έχω λάβει....!!!! Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ενταξει μπορει να εχεις δικαιο και να ημουν λιγο αποτομος αλλα τρελενομαι οταν ρωταει καποιος κατι που εχει παντηθει πολλες φορες στο foroum , παντως καλο θα ηταν να δημιουργηθει καποιος οδηγος για τους νεους στο χωρο των wm γιατι αναμενεται να γινει χαμος , για να μη πω οτι γινεται ηδη Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ενταξει μπορει να εχεις δικαιο και να ημουν λιγο αποτομος αλλα τρελενομαι οταν ρωταει καποιος κατι που εχει παντηθει πολλες φορες στο foroum , παντως καλο θα ηταν να δημιουργηθει καποιος οδηγος για τους νεους στο χωρο των wm γιατι αναμενεται να γινει χαμος , για να μη πω οτι γινεται ηδη Συμφωνώ μαζί σου.... και εγώ τα πήρα στο κρανίο για ερωτήσεις που έχουν ξαναγίνει, οταν διαβαζα το τοπικ.... αλλά τι να κάνουμε.... σε λα βι!!!! Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Πρόταση: Να γίνουν 2 τοπικς Sony Ericsson XPERIA X1i 1) Sony Ericsson XPERIA X1i (Basic) 2) Sony Ericsson XPERIA X1i (Advanced) Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Βάλε θύρα com4, δεδομένα NMEA 57600, TMC off. Δεν έχουμε TMC στην Ελλάδα. Έτσι πρέπει να έχεις σήμα. Κάνε δοκιμή επίσης να κάνει μόνο του εύρεση για να συνδεθεί με το GPS της συσκευής. Τα εκανα αυτα που μου ειπες και το gps ... τιποτα δεν βρισκει σημα !!! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Να γίνουν 2 τοπικς Sony Ericsson XPERIA X1i Πιστεύεις ότι εάν το ένα thread θα γίνουν δύο, θα λυθεί το πρόβλημα τάξης; Ποιος θα κρίνει τι είναι basic πληροφορία και τι advanced; Εγώ πιστεύω ότι το μόνο που θα πετύχει είναι από εκεί που κάποιος διάβαζε σε ένα thread, να διαβάζει σε δύο και πάλι να μη βγάζει άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnakos Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Πιστεύεις ότι εάν το ένα thread θα γίνουν δύο, θα λυθεί το πρόβλημα τάξης; Ποιος θα κρίνει τι είναι basic πληροφορία και τι advanced; Εγώ πιστεύω ότι το μόνο που θα πετύχει είναι από εκεί που κάποιος διάβαζε σε ένα thread, να διαβάζει σε δύο και πάλι να μη βγάζει άκρη. Χμμμμμ!!!! Δεν έχεις άδικο... Αν όμως συγκεντρώναμε όλες τις πληροφορίες και τις ταξινομούσαμε σε έναν οδηγό... δεν θα ήταν καλύτερα;;;;; Γιατί πιστεύω για όλους είναι δύσκολο, έστω και μέσα από την αναζήτηση, να γυρίσουν 50 ή 100 σελίδες πίσω..... Παράθεση Wiz@rd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giomatic Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Δεν θελω να σας σπασω τα νευρα αλλα εχω μπερδευτει... Αντιγραφω ενα προγραμμα στην καρτα μνημης ... Απο εκει και περα το βρισκω με το file explorer για να το τρεξω-κανω εγκατασταση... Εχει τα αρχεια cab και ενα που λεει set-up και ανοιγει τον opera... Εκει κολλαω ... Πως κανω την εγκατασταση...? (μη με δειρετε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 1.- τα cab αρχεια ειναι (εγκαταστασιμα - εκτελεσιμα αρχεια ) κατι σαν τα setup αρχεια στον υπολογιστη , 2.- συνηθως τα προγραμματα για ppc ειναι ειτε σε μορφη cab οποτε τα περναμε με copy/paste απο το pc στην storage πχ και μετα μεσα στο ppc με τον filemanager τα παταμε και κανουμε την εγκατασταση 3.- Μερικα προγραμματα ειναι με setup το οποιο το κανουμε απο το pc εχοντας συνδεδεμενο και συχρονισμενο το ppc με το pc AYTA EINAI TA 1a βασικα βηματα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roidimitris2 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Εγκατέστησα το resco contact και δεν μου πολυάρεσε και το απεγκατέστησα.Τωρα οταν παω να μπω στις contacts μου λεει error και οτι λειπει λεει ενα αρχειο (μάλλον του contact manager).H μόνη λύση το hard reset? Παράθεση Xperia X1i Black - Cooked: PCTech4U v2.0 ELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts