soom Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 @soom ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να τις δω ενδελεχώς. μόλις τα ελέγξω θα σου πω. (όσο για την μπαταρία, διαφωνώ κάθετα μαζί σου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. βέβαια δεν περιμένω να μου κρατάει μια βδομάδα, αλλά 3-4 μέρες είναι οκ) μια ακόμα ερώτηση: όταν είμαι σε ήλιο, δε φαίνεται απολύτως τίποτα!! είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως φταίει το screen protector; Έτσι είναι.. Εδώ καλά καλά στις AMOLED οθόνες δεν φαίνεται καλά.. Σε αυτές θα φαίνεται?;) Όσο για την μπαταρία, διαφωνείς δεν διαφωνείς, η αλήθεια είναι αυτή που σου έγραψα. Το Xperia X1, Xperia X2, HTC HD, HTC Hero, HTC HD2/HTC Leo, iPhone και τα λοιπά ονομαζόμενα και ως ppc ή smartphone δεν φτιάχτηκαν για να κρατάνε πάνω από το πολύ 2 μέρες. Άρα οι απαιτήσεις σου είναι παράλογες, για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.;) Φιλικά πάντα, απλά για να μην έχουμε αυταπάτες και κοροϊδευόμαστε. Σχεδον τρεις μηνες...τωρα ψαχνω ρομ να του περασω μιας και εχω μεινει πισω. Ρώτα και τα παιδιά.. Αλλά από όσο διαβάζω, δεν έχουν αλλάξει πολύ. PCTech4U, Valkyrie, έβγαλε και ο itje μια TouchIT με 6.5 καλά από όσο είπαν. Και είναι και ο tron που έβγαλε και αυτός μια δικιά του και είναι και μέλος του φόρα μας! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 μια ακόμα ερώτηση: όταν είμαι σε ήλιο, δε φαίνεται απολύτως τίποτα!! είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως φταίει το screen protector; Είναι η οθόνη. Δε φταιει ο προστατευτης της οθονης ;) Σχεδον τρεις μηνες...τωρα ψαχνω ρομ να του περασω μιας και εχω μεινει πισω. Βαλε αυτη που αναφερθηκε στην προηγουμενη σελιδα, την Touch X του ΜrRusch... Φαινεται πολυ σουπερ.! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 τωρα περναω αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562935 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Γιατί δεν μπορώ με τίποτα να τρέξω από τον media player αρχείο όπως σε αυτό το λινκ http://www.arisfm.gr/onair.php ; Τι σόι codec χρειάζεται ; Συνέχεια corrupted file ή μη συμβατό μου βγάζει . Και με άλλους players που δοκίμασα τα ίδια . Καμιά ιδέα ρε παιδιά ; Κάτι τρέχει με τον media player ή απλά δεν υποστηρίζει τέτοια μορφή ; Και αν όχι ποιόν player να δοκιμάσω ; Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Καπου ειχε ξαναναφερθει νομιζω, αλλα δεν το βρισκω τωρα... Υπαρχει τροπος να μετραω τα δεδομενα οταν συνδεομαι στο ιντερνετ?? Γιατι εχω τα 30ΜΒ δωρεαν απο τη vodafone και θελω να προσεχω μην περασει αυτο το οριο...:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Καπου ειχε ξαναναφερθει νομιζω, αλλα δεν το βρισκω τωρα... Υπαρχει τροπος να μετραω τα δεδομενα οταν συνδεομαι στο ιντερνετ?? Γιατι εχω τα 30ΜΒ δωρεαν απο τη vodafone και θελω να προσεχω μην περασει αυτο το οριο...:worry: SPB Wireless Monitor. Είναι εμπορικό(πληρώνεις δηλαδή για να το αγοράσεις), αλλά στα μαγαζάκια;)....:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Τελεια... Το εχω βρει ηδη, αλλα δεν ηξερα οτι κανει αυτη τη δουλεια...:O:lol: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Τελεια... Το εχω βρει ηδη, αλλα δεν ηξερα οτι κανει αυτη τη δουλεια...:O:lol: :) Μπορείς να του βάλεις κάθε πότε να σου εμφανίζει, τι να σου εμφανίζει και τι όχι. Έχει πολλές ρυθμίσεις μέσα.;) Εμένα με είχε βολέψει πολύ. Όχι για να μην ξεφύγω. Αλλά για να δω απλά από περιέργεια.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Xμ... Να ρωτησω και κατι αλλο??:O Γραφει 2 συνδεσεις... wifi και usb... Τα δεδομενα απο το gprs δεν τα μετραει δηλαδη?? :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Xμ... Να ρωτησω και κατι αλλο??:O Γραφει 2 συνδεσεις... wifi και usb... Τα δεδομενα απο το gprs δεν τα μετραει δηλαδη?? :worry: Έχει και vodafone web και vodafone mms... Κάπου πρέπει να στο γράφει. Ψάξε το. Πάει καιρός από τότε που το είχα βάλει και δε θυμάμαι....:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Η 3d λειτουργία του spb shell δεν λειτουργεί στα δικά μας..σωστά..? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Καπου ειχε ξαναναφερθει νομιζω, αλλα δεν το βρισκω τωρα... Υπαρχει τροπος να μετραω τα δεδομενα οταν συνδεομαι στο ιντερνετ?? Γιατι εχω τα 30ΜΒ δωρεαν απο τη vodafone και θελω να προσεχω μην περασει αυτο το οριο...:worry: SPB Wireless Monitor. Είναι εμπορικό(πληρώνεις δηλαδή για να το αγοράσεις), αλλά στα μαγαζάκια;)....:rolleyes: Κι εγω το εχω βαλει απο βοντα με 30 μβ και μαλλον θα αλλαξω συντομα προγραμμα γιατι το ξεπερναω! Το SPB Wireless Monitor το ειχα κατεβασει απο το γνωστο μαγαζακι 1 και ενω ελεγε οτι ηταν σπασμενο, μετα απο 15 μερες μου ζητησε serial :( Η 3d λειτουργία του spb shell δεν λειτουργεί στα δικά μας..σωστά..? ...εννοεις το καρουζελ; Εμενα λειτουργει κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 ...εννοεις το καρουζελ; Εμενα λειτουργει κανονικα. και μένα λειτουργεί το καρουζέλ, αλλά, κάτι διάβαζα για 3d λειτουργία http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4727078&postcount=587 και στο δικό μου δεν βρίσκω κάτι τέτοιο.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Στο xperia δεν λειτουργει η 3d λειτουργεια. Στο touch pro που ειχα λειτουργουσε.... δεν ηταν και τιποτα τρομερο!!! Απλως φαινοταν καπως καλυτερο το καρουζελ και οταν εκανες το δαχτυλο σου προς τα πανω το εβλεπες να παιζει περα-δοθε και να κανει κυκλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef587 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Σκέφτομαι να παρω το touch diamond 2, αξίζει να δώσω το xperia για το diamond 2?? 'Η καλύτερα να περιμένω να βγει το xperia 2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Υπαρχει κανενα προγραμματακι που να φτιαχνει τα wallpapers απευθειας σε διαστασεις 480x800?? Ουσιαστικα ψαχνω καποιον editor για wallpapers σαν αυτον που ειχε παλια η sony ericsson σε διαφορες σειρες κινητων της!! Εχετε να προτεινετε κατι παρομοιο??:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihailmm Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Γεια σας. Εχω παρει τελευταια ενα Χ1. Ειχω καποιο προβλημα με τα μειλ μου,και απο την SE μου προτειναν να κανω αναβαθμιση. Προσπαθω να βρω μερες τωρα πως θα σωσω τισ επαφες μου στον υπολογιστη η στην καρτα μνημης του τηλεφ. και δεν μπορω. Στην μνημη του τηλεφ. η στην sim η μνημη ειναι μικρη και δεν φτανει. Mε το windows mobile οπως μου ειπαν απο την SE βρισκω ολα τα αλλα αρχεια αλλα οχι τις επαφες μου. Ελπιζω καποιος απο εσας να μπορει να με βοηθησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Σκέφτομαι να παρω το touch diamond 2, αξίζει να δώσω το xperia για το diamond 2?? 'Η καλύτερα να περιμένω να βγει το xperia 2??? Δες αν θες την απάντηση στο thread του Diamond2. Εάν σε ενδιαφέρει τόσο η σύγκριση, άνοιξε ένα θέμα στους Διαξιφισμούς. Γεια σας. Εχω παρει τελευταια ενα Χ1. Ειχω καποιο προβλημα με τα μειλ μου,και απο την SE μου προτειναν να κανω αναβαθμιση. Προσπαθω να βρω μερες τωρα πως θα σωσω τισ επαφες μου στον υπολογιστη η στην καρτα μνημης του τηλεφ. και δεν μπορω. Στην μνημη του τηλεφ. η στην sim η μνημη ειναι μικρη και δεν φτανει. Mε το windows mobile οπως μου ειπαν απο την SE βρισκω ολα τα αλλα αρχεια αλλα οχι τις επαφες μου. Ελπιζω καποιος απο εσας να μπορει να με βοηθησει.. Κάνε χρήση του PIM Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 προσπαθω να συνδεθω μεσω wifi και μου λεει συνεχως πως βαζω λαθος κωδικο, αλλα αυτο δεν μπορει να ειναι δυνατον γιατι εχω μπει με πολλα κινητα, κανω κατι λαθος? μου χει σπασει τα νευρα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 προσπαθω να συνδεθω μεσω wifi και μου λεει συνεχως πως βαζω λαθος κωδικο, αλλα αυτο δεν μπορει να ειναι δυνατον γιατι εχω μπει με πολλα κινητα, κανω κατι λαθος? μου χει σπασει τα νευρα Δες αν ο κωδικός που βάζεις είναι WEP ή WPA ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 ειναι WPA αλλα οι μονες επιλογες που εχω ειναι WEP η Disabled.. τι κανω? τελικα συνδεθηκα με ενα αλλο wifi αλλα δεν μου ανοιγει καμια σελιδα λεει "the page cannot be found.check the name and try again." Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasss_21 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 καλισπέρα παιδια sos θέλω να κανω φλασαρισμα την Touch X 10.8.2 LEGENDARY και για κανενα λογο δε βορώ να κανω το HARD SPL μου βγαζει error τι λαθος κανω? ευxαριστό Παράθεση Device Model: Sony Ericsson Xperia X1 Current ROM: Touch X 10.8.2 LEGENDARY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Δες αυτόν τον οδηγό για hard SPL (credits to soom) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasss_21 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Δες αυτόν τον οδηγό για hard SPL (credits to soom) ευχαριστο..... αλλα αυτον το οδηγό ακολουθισα και μου βγαζει error :( http://img202.imageshack.us/img202/1903/jjjjjjz.jpg Παράθεση Device Model: Sony Ericsson Xperia X1 Current ROM: Touch X 10.8.2 LEGENDARY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Jass, δοκίμασε να το κανείς αλλά να βγάλεις την κάρτα μνήμης πριν. Έχουν υπάρξει θεματακια με αυτό. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts