Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω που εχω τη Valkyrie 4.2.071 δεν εχω κανενα προβλημα με την καμερα... Μπορω να πω οτι τραβαει πιο γρηγορα απο πριν τις φωτογραφιες...:p

Για μένα είναι μακράν η καλύτερη που έχω βάλει. Σταθερότατη, οικονομική στην μπαταρία και γρήγορη. Πανέμορφη! Την συνιστώ!

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν έχω διαβάσει τα 4/5 περίπου του τοπικ.

έχω ασχοληθεί λίγο με το τηλέφωνο, το οποίο μετά την πρώτη απογοήτευση, αρχίζω να το συνηθίζω και να το φέρνω κάπως στα μέτρα μου.

προβλήματα / ερωτήσεις μέχρι στιγμής:

α) έβαλα το spb mobile shell 3.5, που μου άρεσε. Είναι ακόμα ενεργοβόρο όπως το 3;

β) η μπαταρία μετα βίας κρατάει 3 μέρες, λογική τιμή; περίμενα λίγο περισσότερο.

γ) κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης εκτός το destinator, υπάρχει; ( το IGO ;)

έχω πολύ σοβαρό προβλημα με το destinator, μου χαλάει συνεχώς την ώρα, και έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.

δ) το τσικ τσικ που ακούγεται όταν κουνάω το τηλέφωνο, είναι φυσιολογικό; το κάνει σε όλους;

ε) έχω πρόβλημα με το ΑΕΚΜΑΡ, όταν ψάχνω στις επαφές για να στείλω sms, στο qwerty πληκτρολόγιο, όταν πατάω το Ρ (ελληνικό ρό δλδ) μου το βάζει σαν Π, λογικό και αυτό;

ζ) όταν παίρνω τηλ. ακούγομαι και εγώ που μιλάω, επίσης αρκετές φορές όταν καλώ κάνει τουτ κανονικά και μετά ξαναακούω τουτ (από πίσω). Τα κάνει 2 φορές δλδ. είναι πρόβλημα;

στ) υπάρχει τρόπος να μη μας εμφανίζει "Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση ενός παραληπτών κτλ κτλ..." κατά την αποστολή sms;

τέλος: καλό screen protector θα πάρω από το netimes; άλλη άποψη; (αυτό που πήρα από το e-shop ήταν :X )

ΥΓ: όταν ανοίγουμε gps η μπαταρία πάει περίπατο έτσι;

ευχαριστώ πολύ!

(έχω κι άλλα, αλλά τα έχω αλλού σημειωμένα :P )

edit:

τελικά βρήκα το απόλυτο πρόγραμμα συγχρονισμού: Xtndconnect, αυτό είχα και στο t68i. Μπορείς να δημιουργήσεις προφιλ και κανόνες για συγχρονισμό, να επιλέξεις φακέλους από το outlook κ.α. Βέβαια δεν είναι free...

α) έβαλα το spb mobile shell 3.5, που μου άρεσε. Είναι ακόμα ενεργοβόρο όπως το 3;

Γενικά είναι πάρα πολύ ενεργοβόρο. Όσο πιο εντυπωσιακά τα γραφικά, τόσο μεγαλύτερη η κατανάλωση.;)

β) η μπαταρία μετα βίας κρατάει 3 μέρες, λογική τιμή; περίμενα λίγο περισσότερο.

Εμένα, και το Xperia, και το HD και το iPhone δεν μου έβγαζε την μέρα με την χρήση που του έκανα. Και σκέψου ότι το φόρτιζα κάθε μέρα και όσο ήμουν στο αυτοκίνητο. Οπότε μην περιμένεις με τίποτα καλύτερο από αυτό. Δεν είναι τηλέφωνο που θα ξεχάσεις να το φορτίζεις.

γ) κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης εκτός το destinator, υπάρχει; ( το IGO ;)

έχω πολύ σοβαρό προβλημα με το destinator, μου χαλάει συνεχώς την ώρα, και έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.

Το iGO, το Navigon, το TomTom(δεν έχει χάρτες για Ελλάδα), και πάρα πολλά ακόμα. Αλλά θα σου έλεγα το iGO να δοκιμάσεις και να χρησιμοποιείς.

δ) το τσικ τσικ που ακούγεται όταν κουνάω το τηλέφωνο, είναι φυσιολογικό; το κάνει σε όλους;

Εμένα μου το έκανε, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό...

ε) έχω πρόβλημα με το ΑΕΚΜΑΡ, όταν ψάχνω στις επαφές για να στείλω sms, στο qwerty πληκτρολόγιο, όταν πατάω το Ρ (ελληνικό ρό δλδ) μου το βάζει σαν Π, λογικό και αυτό;

Μήπως έχεις λάθος layout??

ζ) όταν παίρνω τηλ. ακούγομαι και εγώ που μιλάω, επίσης αρκετές φορές όταν καλώ κάνει τουτ κανονικά και μετά ξαναακούω τουτ (από πίσω). Τα κάνει 2 φορές δλδ. είναι πρόβλημα;

Σε εμένα μου έκανε αυτό όταν είχα το bluetooth συνδεδεμένο.

στ) υπάρχει τρόπος να μη μας εμφανίζει "Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση ενός παραληπτών κτλ κτλ..." κατά την αποστολή sms;

Αυτό δεν το ξέρω.

ΥΓ: όταν ανοίγουμε gps η μπαταρία πάει περίπατο έτσι;

Αν του βάλεις να ελέγχει για mail, να σερφάρεις στο Internet, να ανοίγεις πρόγραμμα πλόηγησης, ξέχνα το σενάριο να κρατάει μια μέρα η μπαταρία.;)

Γενικά από τέτοια τηλέφωνα μην περιμένετε μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Δεν είναι αυτός ο σκοπός τους. Αν του κάνεις την χρήση που του αναλογεί τότε θέλει συνέχεια φόρτιση...

Με το iPhone πλέον καταργώ το LapTop σε πολλές περιπτώσεις. Μπορώ άνετα να φάω την μπαταρία σε 3 ώρες, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου..

Γιατί δεν μπορώ με τίποτα να τρέξω από τον media player αρχείο όπως σε αυτό το λινκ http://www.arisfm.gr/onair.php ; Τι σόι codec χρειάζεται ; Συνέχεια corrupted file ή μη συμβατό μου βγάζει . Και με άλλους players που δοκίμασα τα ίδια .
http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

επιτελους μετα απο την τριμηνη ταλαιπωρια μου παρελαβα το καινουργιο μου XPERIA......
[sIGPIC][/sIGPIC]

επιτελους μετα απο την τριμηνη ταλαιπωρια μου παρελαβα το καινουργιο μου XPERIA......

Τώρα το κατάφερες?? Πάλι καλά να λέμε...!:rolleyes:

@soom ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να τις δω ενδελεχώς. μόλις τα ελέγξω θα σου πω.

(όσο για την μπαταρία, διαφωνώ κάθετα μαζί σου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. βέβαια δεν περιμένω να μου κρατάει μια βδομάδα, αλλά 3-4 μέρες είναι οκ)

μια ακόμα ερώτηση: όταν είμαι σε ήλιο, δε φαίνεται απολύτως τίποτα!! είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως φταίει το screen protector;

Σχεδον τρεις μηνες...τωρα ψαχνω ρομ να του περασω μιας και εχω μεινει πισω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

@soom ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να τις δω ενδελεχώς. μόλις τα ελέγξω θα σου πω.

(όσο για την μπαταρία, διαφωνώ κάθετα μαζί σου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. βέβαια δεν περιμένω να μου κρατάει μια βδομάδα, αλλά 3-4 μέρες είναι οκ)

μια ακόμα ερώτηση: όταν είμαι σε ήλιο, δε φαίνεται απολύτως τίποτα!! είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως φταίει το screen protector;

Έτσι είναι.. Εδώ καλά καλά στις AMOLED οθόνες δεν φαίνεται καλά.. Σε αυτές θα φαίνεται?;)

Όσο για την μπαταρία, διαφωνείς δεν διαφωνείς, η αλήθεια είναι αυτή που σου έγραψα. Το Xperia X1, Xperia X2, HTC HD, HTC Hero, HTC HD2/HTC Leo, iPhone και τα λοιπά ονομαζόμενα και ως ppc ή smartphone δεν φτιάχτηκαν για να κρατάνε πάνω από το πολύ 2 μέρες. Άρα οι απαιτήσεις σου είναι παράλογες, για το συγκεκριμένο τηλέφωνο.;) Φιλικά πάντα, απλά για να μην έχουμε αυταπάτες και κοροϊδευόμαστε.

Ρώτα και τα παιδιά..

Αλλά από όσο διαβάζω, δεν έχουν αλλάξει πολύ. PCTech4U, Valkyrie, έβγαλε και ο itje μια TouchIT με 6.5 καλά από όσο είπαν. Και είναι και ο tron που έβγαλε και αυτός μια δικιά του και είναι και μέλος του φόρα μας! :)

Είναι η οθόνη. Δε φταιει ο προστατευτης της οθονης ;)

Βαλε αυτη που αναφερθηκε στην προηγουμενη σελιδα, την Touch X του ΜrRusch...

Φαινεται πολυ σουπερ.!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατί δεν μπορώ με τίποτα να τρέξω από τον media player αρχείο όπως σε αυτό το λινκ http://www.arisfm.gr/onair.php ; Τι σόι codec χρειάζεται ; Συνέχεια corrupted file ή μη συμβατό μου βγάζει . Και με άλλους players που δοκίμασα τα ίδια .

Καμιά ιδέα ρε παιδιά ;

Κάτι τρέχει με τον media player ή απλά δεν υποστηρίζει τέτοια μορφή ; Και αν όχι ποιόν player να δοκιμάσω ;

http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

Καπου ειχε ξαναναφερθει νομιζω, αλλα δεν το βρισκω τωρα...

Υπαρχει τροπος να μετραω τα δεδομενα οταν συνδεομαι στο ιντερνετ?? Γιατι εχω τα 30ΜΒ δωρεαν απο τη vodafone και θελω να προσεχω μην περασει αυτο το οριο...:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Υπαρχει τροπος να μετραω τα δεδομενα οταν συνδεομαι στο ιντερνετ?? Γιατι εχω τα 30ΜΒ δωρεαν απο τη vodafone και θελω να προσεχω μην περασει αυτο το οριο...:worry:

SPB Wireless Monitor.

Είναι εμπορικό(πληρώνεις δηλαδή για να το αγοράσεις), αλλά στα μαγαζάκια;)....:rolleyes:

Τελεια... Το εχω βρει ηδη, αλλα δεν ηξερα οτι κανει αυτη τη δουλεια...:O:lol:

Τελεια... Το εχω βρει ηδη, αλλα δεν ηξερα οτι κανει αυτη τη δουλεια...:O:lol:

:)

Μπορείς να του βάλεις κάθε πότε να σου εμφανίζει, τι να σου εμφανίζει και τι όχι. Έχει πολλές ρυθμίσεις μέσα.;)

Εμένα με είχε βολέψει πολύ. Όχι για να μην ξεφύγω. Αλλά για να δω απλά από περιέργεια.;)

Xμ... Να ρωτησω και κατι αλλο??:O

Γραφει 2 συνδεσεις... wifi και usb... Τα δεδομενα απο το gprs δεν τα μετραει δηλαδη?? :worry:

Xμ... Να ρωτησω και κατι αλλο??:O

Γραφει 2 συνδεσεις... wifi και usb... Τα δεδομενα απο το gprs δεν τα μετραει δηλαδη?? :worry:

Έχει και vodafone web και vodafone mms... Κάπου πρέπει να στο γράφει. Ψάξε το. Πάει καιρός από τότε που το είχα βάλει και δε θυμάμαι....:O

SPB Wireless Monitor.

Είναι εμπορικό(πληρώνεις δηλαδή για να το αγοράσεις), αλλά στα μαγαζάκια;)....:rolleyes:

Κι εγω το εχω βαλει απο βοντα με 30 μβ και μαλλον θα αλλαξω συντομα προγραμμα γιατι το ξεπερναω! Το SPB Wireless Monitor το ειχα κατεβασει απο το γνωστο μαγαζακι 1 και ενω ελεγε οτι ηταν σπασμενο, μετα απο 15 μερες μου ζητησε serial :(

Η 3d λειτουργία του spb shell δεν λειτουργεί στα δικά μας..σωστά..?

...εννοεις το καρουζελ; Εμενα λειτουργει κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

...εννοεις το καρουζελ; Εμενα λειτουργει κανονικα.

και μένα λειτουργεί το καρουζέλ, αλλά, κάτι διάβαζα για 3d λειτουργία http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4727078&postcount=587 και στο δικό μου δεν βρίσκω κάτι τέτοιο..

Στο xperia δεν λειτουργει η 3d λειτουργεια. Στο touch pro που ειχα λειτουργουσε.... δεν ηταν και τιποτα τρομερο!!! Απλως φαινοταν καπως καλυτερο το καρουζελ και οταν εκανες το δαχτυλο σου προς τα πανω το εβλεπες να παιζει περα-δοθε και να κανει κυκλους.

Σκέφτομαι να παρω το touch diamond 2, αξίζει να δώσω το xperia για το diamond 2?? 'Η καλύτερα να περιμένω να βγει το xperia 2???

Υπαρχει κανενα προγραμματακι που να φτιαχνει τα wallpapers απευθειας σε διαστασεις 480x800?? Ουσιαστικα ψαχνω καποιον editor για wallpapers σαν αυτον που ειχε παλια η sony ericsson σε διαφορες σειρες κινητων της!!

Εχετε να προτεινετε κατι παρομοιο??:)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Γεια σας.

Εχω παρει τελευταια ενα Χ1. Ειχω καποιο προβλημα με τα μειλ μου,και απο την SE μου προτειναν να κανω αναβαθμιση. Προσπαθω να βρω μερες τωρα πως θα σωσω τισ επαφες μου στον υπολογιστη η στην καρτα μνημης του τηλεφ. και δεν μπορω. Στην μνημη του τηλεφ. η στην sim η μνημη ειναι μικρη και δεν φτανει. Mε το windows mobile οπως μου ειπαν απο την SE βρισκω ολα τα αλλα αρχεια αλλα οχι τις επαφες μου. Ελπιζω καποιος απο εσας να μπορει να με βοηθησει..

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned