Jump to content

anonymous-root

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

anonymous-root's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Νέος κάτοχος android και θα χρειαστώ τη βοήθεια σας. Θέλω να συγχρονίσω το outlook με το κινητό, χωρίς τη μεσολάβηση Cloud για κανένα λόγο. Στα προηγούμενα post είδα τις λύσεις: myphone explorer android sync (επι πληρωμή, αλλά ας πούμε ότι τα 20 ευρώ περίπου είναι οκ). Θέλω να συγχρονίζω τις επαφές και το ημερολόγιο. Ιδανικά να μπορώ να επιλέγω ποιον φάκελο επαφών θέλω από το outlook. Δοκίμασα το http://www.android-sync.com/, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με τρέλανε. (ακόμα ΔΕΝ δοκίμασα το myphone explorer). Παλιά είχα ένα άλλο το XTNDconnect, το οποίο ήταν πολύ καλό, αλλά δε βγαίνει πια. Υπάρχει κάποια άλλη λύση (κατά το δυνατόν δωρεάν), να έχω στα υπόψη; thanks!
  2. Ανασύρω το παρόν thread καθώς σκέφτομαι την αγορά του Moto G. Θα ήθελα ομως να έχω και γνώση για την ποιότητα του Service της Motorola, μη βρεθώ προ εκπλήξεων. ( βλέπε Αρβατο...) Από ότι είδα το service το έχει ακομα η Cellcom, και είναι μόνο στην Αθήνα. Υπάρχουν πρόσφατες εμπειρίες από την εταιρία αυτή;
  3. Δυστυχώς το τηλέφωνο θα σταλεί για σέρβις για 3η φορά, και ήδη έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την ποιότητα του και για τα λεφτά που έδωσα. Λέω να ξαναγυρίσω στο τ68ι! Αυτή τη φορά δεν ανάβει το φλας της κάμερας και έχω ένα θέμα με την μπαταρία. η πλάκα είναι ότι τους τελευταίους 3 μήνες το κινητό ήταν στο συρτάρι! (δεν αγγίχτηκε!)... είδωμεν τι θα μας πει το σερβις, και ελπίζω να μην έχω και αυτή τη φορά ευτράπελα (τις 2 προηγούμενες μου το σπάσανε σε 2 σημεία κατά το άνοιγμα - φυσικά δεν παραδέχτηκαν τιποτα...) @nik0las6600 σε ποιο σέρβις το πήγες και σου κάναν τέτοια αντικατάσταση;
  4. Να 'μαι πάλι! υπάρχει τρόπος ώστε τα γράμματα στο πληκτρολόγιο τηλεφώνου να εμφανίζονται ελληνικά; βολεύει πολύ όταν αναζητάς επαφές. Επίσης, υπάρχει κάποιο εικονικό πληκτρολόγιο για να γράφεις sms όπως τα κλασσικά των τηλεφώνων; (με το ABC) βολεύει όταν θέλεις να γράψεις με το ένα χέρι. ευχαριστώ!
  5. τα πάντα... flash ξανά, hard-soft reset. τίποτα.
  6. Εξαφανίστηκα κάμποσο καιρό, γιατί δεν είχα χρονο να ασχοληθώ πολύ με το τηλέφωνο. έκανε αρκετά καλά την δουλειά του, μέχρι σήμερα το πρωι που εμφάνισε το πρώτο σοβαρό πρόβλημα: όταν ανοίγω το πληκτρολόγιο η οθόνη παγώνει ή/ και μαυρίζει. από όσο έψαξα στο νετ, υπάρχει γενικά αυτό το πρόβλημα και μάλλον φταίει η καλωδιοταινία της οθόνης. από το νέο έτος θα το πάω να το δουν, φοβάμαι μόνο μη μου πουν τίποτα ή μήν ξαναχαλάσει. (έχω μια άποψη, όταν αυτά τα ηλεκτρονικά χαλάνε μια φορά, θα παρουσιάζουν συνέχεια πρόβλημα :D )
  7. @soom ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο να τις δω ενδελεχώς. μόλις τα ελέγξω θα σου πω. (όσο για την μπαταρία, διαφωνώ κάθετα μαζί σου αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. βέβαια δεν περιμένω να μου κρατάει μια βδομάδα, αλλά 3-4 μέρες είναι οκ) μια ακόμα ερώτηση: όταν είμαι σε ήλιο, δε φαίνεται απολύτως τίποτα!! είναι φυσιολογικό αυτό ή μήπως φταίει το screen protector;
  8. Λοιπόν έχω διαβάσει τα 4/5 περίπου του τοπικ. έχω ασχοληθεί λίγο με το τηλέφωνο, το οποίο μετά την πρώτη απογοήτευση, αρχίζω να το συνηθίζω και να το φέρνω κάπως στα μέτρα μου. προβλήματα / ερωτήσεις μέχρι στιγμής: α) έβαλα το spb mobile shell 3.5, που μου άρεσε. Είναι ακόμα ενεργοβόρο όπως το 3; β) η μπαταρία μετα βίας κρατάει 3 μέρες, λογική τιμή; περίμενα λίγο περισσότερο. γ) κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης εκτός το destinator, υπάρχει; ( το IGO ;) έχω πολύ σοβαρό προβλημα με το destinator, μου χαλάει συνεχώς την ώρα, και έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα. δ) το τσικ τσικ που ακούγεται όταν κουνάω το τηλέφωνο, είναι φυσιολογικό; το κάνει σε όλους; ε) έχω πρόβλημα με το ΑΕΚΜΑΡ, όταν ψάχνω στις επαφές για να στείλω sms, στο qwerty πληκτρολόγιο, όταν πατάω το Ρ (ελληνικό ρό δλδ) μου το βάζει σαν Π, λογικό και αυτό; ζ) όταν παίρνω τηλ. ακούγομαι και εγώ που μιλάω, επίσης αρκετές φορές όταν καλώ κάνει τουτ κανονικά και μετά ξαναακούω τουτ (από πίσω). Τα κάνει 2 φορές δλδ. είναι πρόβλημα; στ) υπάρχει τρόπος να μη μας εμφανίζει "Δεν είναι δυνατή η αναγνώριση ενός παραληπτών κτλ κτλ..." κατά την αποστολή sms; τέλος: καλό screen protector θα πάρω από το netimes; άλλη άποψη; (αυτό που πήρα από το e-shop ήταν :X ) ΥΓ: όταν ανοίγουμε gps η μπαταρία πάει περίπατο έτσι; ευχαριστώ πολύ! (έχω κι άλλα, αλλά τα έχω αλλού σημειωμένα :P ) edit: τελικά βρήκα το απόλυτο πρόγραμμα συγχρονισμού: Xtndconnect, αυτό είχα και στο t68i. Μπορείς να δημιουργήσεις προφιλ και κανόνες για συγχρονισμό, να επιλέξεις φακέλους από το outlook κ.α. Βέβαια δεν είναι free...
  9. soom, για να με παρηγορήσεις: το ίδιο κάνει συμβαίνει και στο iphone ή στην σειρά Pxxx της SE; (ρωτάω εαν ξέρεις) ευχαριστώ!
  10. εννοώ να είναι το μενού του στα Ελληνικά, πρέπει να κατεβάσω κάτι εξτρά ή γίνεται και αλλιώς; επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να δουλεύει το ξυπνητήρι και οι ειδοποιήσεις του ημερολογίου, με κλειστή τη συσκευή; (όπως όλα τα υπόλοιπα κινητά δλδ)
  11. να περάσω επαφές με το χέρι, δεν το διανοούμαι καν! :blink: γυρνάω 10 πίσω!!!! :wacko: αμα υπάρχει μόνο αυτή η λύση... με βλέπω να το σουταίρνω το τηλέφωνο! θα κατεβάσω το πρόγραμμα που λες, να δω τι κάνει. θενξ! κάτι ψυλλιάστικα όταν το έβαλα. υπάρχει σε ελληνική version αυτό το πρόγραμμα;
  12. Έχω αρχίσει να "παίζω" με το τηλέφωνο και οι πρώτες απογοητεύσεις δεν άργησαν να φανούν... το t68i που είχα ήταν πιο εύχρηστο! κυρίως με χαλάει το περιβάλλον. ακόμα δεν έβαλα το spb mobile shell (αλήθεια, εαν το βάλω θα είναι ελληνικά τα μενού; ) αλλά το κυριότερο για μένα είναι το άθλιο active sync... πιο αίσχος δεν υπάρχει. δεν σου επιτρέπει να παραμετροποιήσεις τίποτα για συγχρονισμό. (κοιτώντας λίγο στο νετ είδα και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, που συγχρονίζει μόνο τους προεπιλεγμένους φακέλους στο outlook ενώ εγώ έχω τις επαφές μου σε άλλο φάκελο) υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για συγχρονισμό ημερολογίου, επαφών, μηνυμάτων; επίσης μπορώ να βάλω συντομεύσεις στην "επιφάνεια εργασίας"; (συγνώμμη εαν έχουν απαντηθεί, απλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω 170 σελίδεςς)
  13. κανείς; υπάρχει κάποια άλλη πρόταση για καμμιά καλή θήκη για το τηλέφωνο;
  14. Το οποίο έπρεπε να κατεβάσω από το νετ... (στον οδηγό γρήγορης εκκίνησης δεν λέει τίποτα) ευχαριστώ, όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, δεν ανάβει τίποτα από τις ενδείξεις; (γιατί δεν το γράφει αυτό)
  15. Μόλις ήρθε!!!!! το βάζω όμως να φορτίσει από τις θύρες USB (σβηστό το τηλέφωνο) και δε μου εμφανίζει καποια ένδειξη... τι συμβαινει; κατόπιν το ανοίγω και έμεινε στο align screen, έκανα τον κέρσορα στις γωνίες, αλλά δεν πήγε στο επόμενο βήμα.. επίσης: υπάρχει κάποια ένδειξη ότι η μπαταρία έιναι πλήρως φορτισμένη; (με σβηστό το τηλέφωνο πάντα).
×
×
  • Create New...