Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tron13, Δεν νομίζω να φύγει τα τελευταία build των Windows Mobile 6.5 (όπως επίσης και η τελική έκδοση) έτσι θα είναι (desktop like) ;)

όχι δεν είναι έτσι, στην περιγραφή που κανει και δείχνει screens απο την ρομ του έχει και screen χωρίς αυτο το πράγμα

http://img141.imageshack.us/img141/6827/leo31.gif

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι έχουν win7 στο pc τους? :lol: λέω εγώ τώρα.. :P

Μπα.. Δεν νομίζω γιατί αν δεν είχαμε τους cookers, θα υπήρχε άλλος τρόπος να τα βάλουμε!? Και πες, εμείς οχι. Ουτε το xperia, ουτε το HD παιρνουν επισημα αναβαθμιση απο 6.1->6.5.

Ουτε στο d2 και pro2 νομιζω μπορουσες εκτος cooked...;)

Μπορεί κάποιος με την ρομ Valkyre να μου πει πως φέυγει το START MENU από κάτω?

Καλύτερα ρώτα στο thread τον ίδιο. Θα σου πει ακριβώς αν και πως.

Και ίσως έβαλες κάποια ρομ που να ειναι πακετο.

Μηπως ομως ειναι και καμια ρυθμιση απο κανενα προγραμματακι? Οπως στην pctech4u με το s2u2 και την lockscreen.;)

Στα Windows Mobile 6.5 έτσι είναι, αν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση δεν ξέρω. Δες και εδώ
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

μετα απο μια ολόκληρη μέρα ψαξίματος, βρήκα την απόλυτη 6.5 που ειναι ΑΨΟΓΗ, με manila 2.5 και χωρίς start button κάτω αριστερά...

ότι πιο γρήγορο υπάρχει σε 6.5 ( μόνο σήμερα δοκίμασα 7 roms)

http://htcpedia.com/touch-it-leo-4-itje-ROM/soft/sony-x1-rom.html

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για την προσπαθεια που κανετε εδω..

Ειμαι νεος στο forum σας και εχω καποιες αποριες..

Ειμαι κατοχος του Samsung OMNIA 8Gb και σκεφτομαι να το αλλαξω με το Xperia.

Θα μπορουσατε να μου πειτε διφορές μεταξυ των 2 τηλ. (πχ μπαταρια, σημα, αξιοπιστια κλησεων, αξιοπιστια ιντερνετ σε σημεια hotspot, λειτουργια IGo8 Navigator κ.α)

Διαβασα μερικες σελιδες πιο πισω στο forum σας και ομολογω οτι απογοητευτηκα για το Xperia (λενε για ραγισματα, πληκτρολογιο που κολλαει, ΔΕΝ γραφει Ελληνικα στα μηνυματα, αδυναμο σημα, αδυναμο ηχειο, κολλαει το software κ.α)

Συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω προκαταβολικα,

Νικος

Μπα.. Δεν νομίζω γιατί αν δεν είχαμε τους cookers, θα υπήρχε άλλος τρόπος να τα βάλουμε!? Και πες, εμείς οχι. Ουτε το xperia, ουτε το HD παιρνουν επισημα αναβαθμιση απο 6.1->6.5.

Ουτε στο d2 και pro2 νομιζω μπορουσες εκτος cooked...;)

στην συζήτηση που κάνανε για το touchx με 6.5 κάπου αναφέρθηκε και το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμα και για το xperia..!! Εσύ ξέρεις σίγουρα πως δεν θα είναι??

Παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για την προσπαθεια που κανετε εδω..

Ειμαι νεος στο forum σας και εχω καποιες αποριες..

Ειμαι κατοχος του Samsung OMNIA 8Gb και σκεφτομαι να το αλλαξω με το Xperia.

Θα μπορουσατε να μου πειτε διφορές μεταξυ των 2 τηλ. (πχ μπαταρια, σημα, αξιοπιστια κλησεων, αξιοπιστια ιντερνετ σε σημεια hotspot, λειτουργια IGo8 Navigator κ.α)

Διαβασα μερικες σελιδες πιο πισω στο forum σας και ομολογω οτι απογοητευτηκα για το Xperia (λενε για ραγισματα, πληκτρολογιο που κολλαει, ΔΕΝ γραφει Ελληνικα στα μηνυματα, αδυναμο σημα, αδυναμο ηχειο, κολλαει το software κ.α)

Συγνωμη αν σας κουρασα και ευχαριστω προκαταβολικα,

Νικος

Ελληνικα γραφει κανονικοτατα. Και sms 160 χαρακτηρων, και κανονικα πεζά ελληνικά, και αγγλικά. Απλα θελει ενα προγραμματακι για να το κανεις. Το ίδιο και για το software(ίσως βγαίνει ελληνικό πληκτρολόγιο σε official rom, αλλα δεν ειχα ποτε και δεν ξερω).

Τα εχουμε πει 1000 φορες. Δεν ειναι τηλεφωνο που μπορεις να ξεχασεις να φορτισεις. Δεν προοριζεται για αυτο. Αν θελετε τετοιο τηλεφωνο, υπαρχουν παααρα πολλα. Άλλα ομως.

Σε ολα τα ppc, χρειαζεται φορτιση, αν οχι καθε βραδυ, βραδυ παρα βραδυ. Αν το φορτιζεις πιο αραια, σημαινει οτι δεν το χρειαζεσαι και κανεις την δουλεια σου και με κατι απλουστερο.

Δηλαδη, browsing στο internet, ειτε over the air ειτε WiFi, ομιλια, sms, mail και πλοηγηση με καποιο προγραμμα.

Για το σημα, υπαρχουν παρα πολλα radios, που μπορεις να πειραματιστείς και να καταληξεις μονος σου σε αυτο που ειναι το ιδανικο.

internet εμενα εμπαινε παντου. Οποτε και να το ζητουσα ήταν εκει. Ειτε με HSDPA ειτε με απλο GPRS την δουλεια μου την εκανα.

Το ηχειο του παντως, μια χαρα το ακουγα οταν χτυπουσε. Δεν ειχα ποτε προβλημα. Εξαλλου, στο πλαι ειναι. Ειναι δυσκολο να καλυφθει απο κατι για να μην ακουστει.

Το software δεν κολλαει. Σε επισημη ρομ δεν κολλαει με τιποτα. Ουτε σε μια καλη custom.

Αυτα που διαβασες ειναι για cooked rom απο WinMo6.5.

iGo8, Destinator, Automapa, MioMaps, Ndrive. Ολα τα δεχεται και τα παιζει με το καταλληλο σκιν.

Και επισης, απο την στιγμη που θα κλειδωσει δεν χανει σημα. Και κλειδωνει αστραπιαια. Σιγουρα σε 30sec εχει βρει τουλαχιστον 5 δορυφορους και δεν το χανει το σημα μετα, ακομα και σε πολυ στενους δρομους. Ειδικα με QuickGPS ενημερωμενο και εχοντας τρεξει πρωτα το GPStest, δεν θελει πανω απο 3 δευτερολεπτα για να κλειδωσει μεσα απο το προγραμμα.;)

Επισης, δεν υπαρχει περιπτωση να φλασαρεις ρομ στο xperia και να σου μεινει τουβλο. Οπως υπαρχει ο κινδυνος στο ΟΜΝΙΑ που εχεις.

Κατ'εμε ειναι καλυτερο απο το omnia. Για εμενα το omnia δεν ειναι αξιος αντιπαλος του Xperia και HD που βγηκαν περιπου παραλληλα. Οταν τα δυο τελευταια εχουν WVGA ενω το omnia WQVGA, νομιζω τελειωνει το θεμα εδω. Απο εκει και περα, ειναι καθαρα προσωπικο το θεμα. Τι θελεις απο την συσκευη.

Αν δεν σε βολευουν τα software keyboards και θελεις κουμπακια, τοτε μην το σκεφτεσαι. Αν παλι προτιμας την μεγαλυτερη οθονη, αλλα με την μιση αναλυση(και οτι συνεπαγεται)..;)

Οτι προβλημα και να εχει προκυψει, εχει λυθει και αναφερεται μεσα στο thread.

Οσο για τα ραγισματα. Ραγιζουν τα πρωτα ασημι που κυκλοφορησαν. Αυτο ξερω. Σε μαυρο δεν εχω ακουσει κατι. Στα ασημι πολλα. Αλλα δεν σε καλυπτει η εγγυηση απο οσο ξερω. Ειναι λαθος της SE και δεν το αναγνωριζει.

Γενικα, αν προτιμήσεις το μαυρο για το τελευταιο, πιστευω οτι σαφως ανωτερη η συσκευη, απο οπου και να την πιασεις. Αλλα αυτο ειναι καθαρα προσωπικη μου γνωμη.

Και μην ξεχνας οτι εχεις xda-devs απο πισω. Το omnia δεν εχει τετοια κοινοτητα για feedback, cooked roms.;) Αυτο το τελευταιο για μενα αρκει για να αγορασω μια συσκευη και να την προτιμήσω απο μια αλλη.;)

στην συζήτηση που κάνανε για το touchx με 6.5 κάπου αναφέρθηκε και το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμα και για το xperia..!! Εσύ ξέρεις σίγουρα πως δεν θα είναι??

Ναι, επισημα δεν θα μπουν, γιατι βασικη προυποθεση για να μπουν ειναι να εχει dedicated button με το σημα των windows που θα ανοιγει το Start Menu των WinMo6.5, προς χάριν ευκολίας στην χρήση με το ένα χέρι, και μέρος της προσπάθειας της Microsoft για πιο φιλικό προς τα δάχτυλα περιβάλλον. ;) Για αυτο δεν μπορουν να μπουν ουτε στο HD, αλλα ουτε σε παλιοτερη. Αυτο ξερω και εχω διαβασει τουλαχιστον.;)

Ενταξει φιλε μου, ησυχασα με αυτα που μου γραφεις..

Θα το ξανασκεφτω λοιπον πιο σοβαρα, τι ακριβως θελω να κανω και για ποιο λογο θελω το τηλεφωνο, ωστε να προχωρησω στην καταλληλη αγορα..

Ευχαριστω για τον χρονο σου..

:):)

Ενταξει φιλε μου, ησυχασα με αυτα που μου γραφεις..

Θα το ξανασκεφτω λοιπον πιο σοβαρα, τι ακριβως θελω να κανω και για ποιο λογο θελω το τηλεφωνο, ωστε να προχωρησω στην καταλληλη αγορα..

Ευχαριστω για τον χρονο σου..

:):)

Οπως θα ξερεις ηδη απο το omnia, επειδη ακριβως ειναι winmo, υπαρχουν καλα και κακα. Αλλα το καλο τους ειναι οι παρα πολλες προοπτικες παραμετροποιησης. Για καποιον γνωστη/τολμηρο, μπορει να κατσει και να σκαλισει οτι υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο. Και οχι απλα να το φερει ακριβως στα μετρα του, αλλα και να διορθώσει οποιο προβλημα software προκυψει.;)

Αλλα στην τελικη αναλυση θα κοιταξεις τι θελεις και τι οχι απο ενα τηλεφωνο. Θελεις συγκρατημενο μεγεθος και δεν σε απασχολουν τα hardware πληκτρα? Μπορεις καλλιστα να μεινεις εκει που εισαι ή να πας σε συσκευες οπως το Diamond2 ή το HD αν δεν σε νοιαζει καθολου το μεγεθος. Μπορεις επισης να σκεφτεις και το iPhone, αν δεν σε νοιαζει πολυ να μπορεις να παιξεις με την συσκευη σου, αν και λενε οτι με το os3.0 και jb κατι γινεται.;) Απλα να ξερεις, οτι καινουριο δεν αξιζει με τιποτα να το αγορασεις. Μπορεις να κοιταξεις στα μεταχειρισμενα εδω στο φορουμ, οπου θα βρεις πολυ τιμιες προσφρορες με σχεδον καινουρια τηλεφωνα.

Και δεν αξιζει γιατι ειναι ακριβο, και αναμενεται και ο αντικαταστατης. Εχει ηδη παρουσιαστει και ανακοινωθει, απλα δεν εχει βγει ημερομηνια κυκλοφοριας ακομα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=251877

Μπορεις να δεις και μονος σου;).

Και σαν τελευταια συμβουλη, μπορεις να πας να τα δεις ολα αυτα σε ενα καταστημα Πλαισιο, Public, Multirama, fnac, etc σε λειτουργια, για να βοηθηθεις περισσοτερο. Κατι που σου προτεινω να το κανεις για να δεις.

Με προχειρη ενασχοληση της ταξης του 10λεπτου, ισα ισα να δεις πως ειναι να γραφεις sms, πως ειναι να πλοηγησε στα διαφορα menu(αν και στο xperia δεν θα βρεις τρομερες διαφορες απο το omnia, με εξαιρεση τα panels), να παιρνεις τηλεφωνο, να μπαινεις στο Internet, πως σου φαινεται η οθονη, η ποιοτητα κατασκευης, κλπ.

Απλα μην κρινεις τοσο την αποκριση και την ταχυτητα, επειδη συνηθως ειναι συσκευες που εχουν μεινει ανοιχτες πολυ καιρο, και ο καθενας παει και παιζει ολα αυτα μενουν ανοιχτα με αποτελεσμα την ασκοπη καταναλωση της ram, και συνεπως την καθυστέρηση στην λειτουργια της συσκευης.

Αυτα απο εμενα. Για οτι αλλο, εδω ειμαστε! :)

α ρε soom πραγματικά όταν είπες ότι άλλαξες κινητό το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι θα αλλάξεις σελίδα στο φόρουμ και θα χάσουμε τα μεγάλα ποστ που γράφεις.....ευτυχώς έμεινες και όσο για τα μεγάλα ποστ με επιβεβαιώνεις.......μπράβο!!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

α ρε soom πραγματικά όταν είπες ότι άλλαξες κινητό το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι θα αλλάξεις σελίδα στο φόρουμ και θα χάσουμε τα μεγάλα ποστ που γράφεις.....ευτυχώς έμεινες και όσο για τα μεγάλα ποστ με επιβεβαιώνεις.......μπράβο!!!!!

:lol::p

Δεν θα με χασετε ετσι ευκολα! Και για να με χασετε θα πρεπει να πατε ΟΛΟΙ σας σε αλλη πλατφορμα, που δεν ξερω πολλα(βλ iPhone, BB, symbian, κλπ). Αλλιως, εδω θα ειμαι και θα σας ενοχλω συνεχώς! Ή σε οποιο αλλο WinMo πάτε και έχω καποια γνωση και γνωμη..!:happy:

Εξαλλου, εδω εκανα τα πρωτα μου βηματα και στο φορουμ αλλα και στα winmo...;) Δεν μπορω ετσι απλα να τα «διαγραψω»!:O

Ανεβηκε η ROM του itje (touch-it Xperience 14).

http://htcpedia.com/touch-it-xperience-v14-itje-rom/soft/sony-x1-rom.html

Φλασαρω κι επανερχομαι μολις βρω λιγο χρονο με εντυπωσεις...

(Υ.Γ. 100 downloads μεσα σε 5 λεπτα απο τη στιγμη που ανεβηκε η ROM...)

Έχει κάποιος μαζεμένες εφαρμογές για το χ1

Διαβασε τις τελευταιες σελιδες. Θα δεις ενα μεγαλο ποστ μου που δινω μαζεμενα 10-11 πραγματακια για το xperia.

Δουλεύει κανονικά παιδιά το ξέρει κάνεις το κάνουμε install

Ποιο πραγμα?:confused:

Το ποστ σου...? :X:confused::blink:

Ορίστε?? Ποιο να δουλευει? Ποιο ποστ μου? Τι να κανεις install??:confused::blink::confused::blink:

Χαθηκα λιγο... :wacko:

το win 6,5

Δεν ειναι «το»:confused:, ειναι τα «τα».:confused: Ειναι τα Windows Mobile 6.5.:confused:

Φανταζομαι ξερεις τι ειναι...:confused:

Και ναι, δουλευουν κανονικοτατα στο xperia.:cool:

Δεν ειναι «το»:confused:, ειναι τα «τα».:confused: Ειναι τα Windows Mobile 6.5.:confused:

Φανταζομαι ξερεις τι ειναι...:confused:

Και ναι, δουλευουν κανονικοτατα στο xperia.:cool:

ok ειναι τα win 6,5 δεν ξερω πως δουλεύουν βοηθεια

Να σε ρωτήσω το προγραμματακι που σου δειχνει το χρονο ομιλιας που εχεις μιλήσει είναι το KGSoftwarePower αν ναι δεν μπορω να το εγκαταστήσω

:X

PANAGIOTIS

ok ειναι τα win 6,5 δεν ξερω πως δουλεύουν βοηθεια

Τι εννοεις δεν ξερεις πως δουλευουν. Μην εισαι τόσο λακωνικός. Δώσε λίγες λεπτομέρειες.

Τι ρομ εχεις. Τι εχεις κανει. Μιλαμε παντα για το Xperia.;)

Τι εννοεις δεν ξερεις πως δουλευουν?

Για τους υπολοιπους που έχετε ρομ με μανιλα, μπειτε και δειτε εδω:

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=14048

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13226

Η δουλεια που εχει κανει ο Te_Salat δεν υπαρχει πραγματικα.

Οσο για τα screenshots που δεν φαινονται στα λινκ, απλα καντε ενα copy paste σε ενα word αρχειακι και τσουπ...! εμφανίζεται! :)

Να σε ρωτήσω το προγραμματακι που σου δειχνει το χρονο ομιλιας που εχεις μιλήσει είναι το KGSoftwarePower αν ναι δεν μπορω να το εγκαταστήσω

:X :X :X :X

Δεν το ξερω το προγραμμα.

Ξερεις πως κανεις εγκατασταση ενα προγραμμα στα WinMo?

Έχω την ελληνική ρομ 1.03.926 δεν εχω κανει τιποτα εγω αλλα το servis

εχω το xperia x1

Ποσο καιρο το εχεις?

Και τι ειχες πριν απο αυτο?

Φιλε μου, επειδη δεν σε βλεπω ουτε πολυ σιγουρο, ουτε να ξερεις πολυ καλα τι ακριβως κανεις και εσυ ο ιδιος, αλλα και αυτα που θα ηθελες να κανεις με το κινητο σου, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατσεις να διαβασεις τις τελευταιες 150 σελιδες για να παρεις μια ιδεα για το τι γινεται.

Πρωτες εντυπωσεις απο την Touch It Xperience 14. Απλα η καλυτερη 6.5 ROM που εχω δοκιμασει. Γρηγορη, φαινεται να μην τρωει τα μυστηρια κολληματα των 6.5 ROM και φυσικα eye-candy (αμερικανια-εκφραση, αλλα ταιριαζει απολυτα).

Παραμενει στο Χ1 για... ενδελεχη ελεγχο...:)

Υ.Γ. Το μοναδικο bug ειναι οτι δε μπορεις να... βγεις απο το μενου επιλογης ηχου κλησης. Το ΟΚ δεν αντιδρα στο πατημα και πρεπει να πατησεις το end key (φυσικα μη μπορωντας να επιλεξεις τον ηχο που θελεις, οπως κι αλλες ρυθμισεις που αφορουν τις καρτελες αυτες). Προβλεπω νεο release πολυ συντομα απο τον itje...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned