n_wildgirl Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Καλησπερα παιδια. Εχω βαλει τη ρομ PC TECH 4U ELL V2.0 και το μονο κολλημα ποθ εχει ειναι η καμερα. πχ οταν παταω το κουμπι για να βγαλω φωτογραφια μου βγαζει αυτο το μηνυμα "CameraRunner.exe not found! Please install CameraRunner'' και κατι ακομα, πως μπορω να χρησημοποιησω την καμερα του xperia την original και οχι αυτη της htc??? Η καμερα του Xperia ανοιγει οταν πατας παρατεταμενα το κουμπι της στο πλάι. Παιδια βαλατε την WinMo 6.5 του smaberg? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 μηπως η PC TECH 4U ELL V2.0 σας εχει παρουσιασει προβλημα στο hardware πληκτρολογιο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 μηπως η PC TECH 4U ELL V2.0 σας εχει παρουσιασει προβλημα στο hardware πληκτρολογιο?? εμενα το μονο που ειχε ηταν οτι στο Q δεν εβγαζε ερωτηματικο αλλά Q κανονικο! Και ξεριζωσα το ΑΕΚmap που ειχε πάνω και το ξαναεβαλα... Τι προβλημα εχεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 εμενα το μονο που ειχε ηταν οτι στο Q δεν εβγαζε ερωτηματικο αλλά Q κανονικο! Και ξεριζωσα το ΑΕΚmap που ειχε πάνω και το ξαναεβαλα... Τι προβλημα εχεις; απο χθες καποια πληκτρα δε λειτουργουν.τη ξαναπερασα.λειτουργησαν κ μετα απο λιγο τα ιδια...εχω διαβασει για προβληματα του πληκτρολογιου που δεν εχει να κανει με ρομ κ νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 απο χθες καποια πληκτρα δε λειτουργουν.τη ξαναπερασα.λειτουργησαν κ μετα απο λιγο τα ιδια...εχω διαβασει για προβληματα του πληκτρολογιου που δεν εχει να κανει με ρομ κ νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι.. χμμ...και πώς διορθωνονται; Hard Reset? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 χμμ...και πώς διορθωνονται; Hard Reset? μαλλον service κ αρχιζω να σκεφτομαι για κατι καινουργιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 μαλλον service κ αρχιζω να σκεφτομαι για κατι καινουργιο... !!!!!!!!!!! δηλαδη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Μπορεί το πληκτρολόγιο να είναι στα Ελληνικά, ώστε οι επαφές μου να επιλέγονται πιο εύκολα? Επανέρχομαι γιατί δεν πήρα καμιά απάντηση. Υπάρχει λύση? Το soft όχι το Hard Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 μαλλον service κ αρχιζω να σκεφτομαι για κατι καινουργιο... Sony Ericsson Xperia X3??? Εγω εχω σκεφτει για HTC Hero. Όχι Magic. Αλλα πρωτα να το δω απο κοντά. Και επισης, ακόμα πιο έντονα το X3.. Αλλά και αυτό από κοντά πρώτα και μετά βλέπουμε. Και εννοείται και τιμή, μην κάνει και 1000€...!:lol: Αλλά προς το παρόν, Xperia και πάλι Xperia και Άγιος ο Θεός!!!!:lol::lol: Ή για αυτό -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=238611 ??? Παιδια βαλατε την WinMo 6.5 του smaberg? Όχι...! Δεν την αλλάζω την PCTech...! Μόνο με τα 6.5 του ίδιου!!:happy: Επανέρχομαι γιατί δεν πήρα καμιά απάντηση. Υπάρχει λύση? Το soft όχι το Hard Για να έχεις ελληνικά στο soft πληκτρολόγιο, Finger Keyboard. Ψάξτο στο Windows Mobile Software, εδώ στο MyPhone. Το έχει. Και η PCTech το έχει ήδη. Και κάτι ακόμα ρε παιδιά, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα... Στην PCTech, αν πάτε να αλλάξετε το κουμπί που χρειάζεται να πατήσουμε για να αλλάξει γλώσσα, σας το κρατάει? Εγώ, το αλλάζω, του βάζω το «@», κάνω softreset αλλά δεν το κρατάει.. Δεν ξέρω γιατί. Και του πατάω και Save...:confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 oxi για blackberry 9000 σκεφτομαι... αν περιμενω καποιο Χ θα φτασουμε στο 2010..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Sony Ericsson Xperia X3??? Εγω εχω σκεφτει για HTC Hero. Όχι Magic. Αλλα πρωτα να το δω απο κοντά. Και επισης, ακόμα πιο έντονα το X3.. Αλλά και αυτό από κοντά πρώτα και μετά βλέπουμε. Και εννοείται και τιμή, μην κάνει και 1000€...!:lol: Αλλά προς το παρόν, Xperia και πάλι Xperia και Άγιος ο Θεός!!!!:lol::lol: Ή για αυτό -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=238611 ??? Όχι...! Δεν την αλλάζω την PCTech...! Μόνο με τα 6.5 του ίδιου!!:happy: Για να έχεις ελληνικά στο soft πληκτρολόγιο, Finger Keyboard. Ψάξτο στο Windows Mobile Software, εδώ στο MyPhone. Το έχει. Και η PCTech το έχει ήδη. Και κάτι ακόμα ρε παιδιά, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα... Στην PCTech, αν πάτε να αλλάξετε το κουμπί που χρειάζεται να πατήσουμε για να αλλάξει γλώσσα, σας το κρατάει? Εγώ, το αλλάζω, του βάζω το «@», κάνω softreset αλλά δεν το κρατάει.. Δεν ξέρω γιατί. Και του πατάω και Save...:confused: Εννοώ το πληκτρολόγιο που εμφανίζεται όταν πατάμε το πλήκτρο για να πάρουμε τηλέφωνο και όχι κάποιο για να γράφουμε Ελληνικά Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Ναι εμενα μου λειτουργει κανονικα!!!Καταλαβες τι εννοω ε?Οταν ανοιγεις τα μνματα απο εναρξη και κοιτας τα εισερχομενα εμενα μου δειχνει κανονικα τον αποστολεα και το θεμα του μνματος και οταν το ανοιγω ειναι κενο..Για να διαβασω τα εισερχομενα τα κοιταω απο το tf3d περιβαλλον!!! Τα μυνήματα τα διαβαζω κ απο tf3d περιβάλλον κ απο τα εισερχόμενα κανονικά χωρίς πρόβλημα. Έχω βάλει την αγγλική έκδοση κ δεν ξέρω μηπώς υπάρχει εκει καμιά διαφορά. Το touchpad δεν μου δουλεύει εμένα οταν δουλεύω τον opera. Συμβαίνει το ιδιο σε κανέναν αλλόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Και κάτι ακόμα ρε παιδιά, γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα... Στην PCTech, αν πάτε να αλλάξετε το κουμπί που χρειάζεται να πατήσουμε για να αλλάξει γλώσσα, σας το κρατάει? Εγώ, το αλλάζω, του βάζω το «@», κάνω softreset αλλά δεν το κρατάει.. Δεν ξέρω γιατί. Και του πατάω και Save...:confused: Ουτε εμενα το κραταει... Δεν ξερω τι γινεται... Επισης, στην αναφορα οτι σταλθηκε το μηνυμα, οταν παταω ματαιωση, κανει 2-3 δευτερολεπτα να φυγει... Φανταστειτε!!Ειναι τα μοναδικα προβληματακια που εχω βρει... Τα οποια δεν ειναι και τπτ σημαντικο... Ειναι απιστευτη Rom πραγματικα... Ησυχασα επιτελους με τα φλασαρισματα...:p:D:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Ουτε εμενα το κραταει... Δεν ξερω τι γινεται... Επισης, στην αναφορα οτι σταλθηκε το μηνυμα, οταν παταω ματαιωση, κανει 2-3 δευτερολεπτα να φυγει... Φανταστειτε!!Ειναι τα μοναδικα προβληματακια που εχω βρει... Τα οποια δεν ειναι και τπτ σημαντικο... Ειναι απιστευτη Rom πραγματικα... Ησυχασα επιτελους με τα φλασαρισματα...:p:D:happy: Απο προεπιλογη η ΡΟΜ εχει το Au (αυτη τη βλακεια διπλα στο Sym) για αλλαγη...το οποιο λειτουργει παντως...μην παιδευεστε με το παπακι... Αυτο με τη ματαιωση το κανει σε ολες τις ΡΟΜ με Touch FLO...και ειναι οντως σπασιμο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Απο προεπιλογη η ΡΟΜ εχει το Au (αυτη τη βλακεια διπλα στο Sym) για αλλαγη...το οποιο λειτουργει παντως...μην παιδευεστε με το παπακι... Εγω το κουμπι της καμερας ηθελα να βαλω για να αλλαζει, επειδη το ειχα συνηθισει... Αλλα, οκ... Μαλλον θα συνηθισω και το au... Αυτο με τη ματαιωση το κανει σε ολες τις ΡΟΜ με Touch FLO...και ειναι οντως σπασιμο! Δεν το ηξερα... Γιατι στις προηγουμενες rom, δεν ειχα βαλει να εχει αναφορα αποστολης...:happy: Τεσπα... Ειναι το λιγοτερο... Ολα τα αλλα ειναι αφογα!!:D:D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 oxi για blackberry 9000 σκεφτομαι... αν περιμενω καποιο Χ θα φτασουμε στο 2010..... Πάντως το Hero δεν αργεί. Όπως λένε και εδώ, Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει ανοιχτά. Ήδη το expansys δέχεται παραγγελίες. Και με εταιρικό ΑΦΜ, νομίζω, αφαιρείται ο ΦΠΑ και το παίρνεις προς 426€. Αλλα με κάθε επιφύλαξη. Το διάβασα στο θρεντ του Hero ή του Magic. Δεν θυμάμαι.:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 στις ρυθμησεις του active sync με συνδεμενο το τηλ, πρεπει να ορισεις οτι η αντικατασταση να γινετε στον υπολογιστη. μετα χωρις συνδεση επανεφεραι με το rim backup και πριν συνδεσεις το τηλ με το καλωδιο, σβησε ολες τις επαφες που εχει το outlook στο pc. κανε συγχωνισμο και εισαι οκ. απο εδω και περα οποτε χρειαστεις να βαλεις ξανα επαφες στο τηλ συνδεεις απλα το καλωδιο και δεν επαναφερεις με rim. και αν κανεις καταχωρισει μια επαφη στο τηλ ας πουμε, με το που συνδεεις θα περαστει αυτοματα και στο pc. Είχες δίκιο και το ημερολόγιο είχε της ίδιες εγγραφέςx5 σχεδόν..!!!Ευχαριστώ!!! :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 βρε παιδια μιο βοηθεια,εχτες βρεθηκε ενα μεταχειρισμενο xperia στα χερια μου Εκει που το δουλευα λιγο για να δω αν μου κανει,παρατηρησα οτι χαθηκε απο την πανω μπαρα η ενδειξη της μπαταριας Ψαχνω ψαχνω και δεν μπορω να βρω απο που να την επαναφερω,καμια βοηθεια?:mad: Εχω τοσα χρονια που ειμαι με ppc και πρωτη φορα κολησα:cry: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 βρε παιδια μιο βοηθεια,εχτες βρεθηκε ενα μεταχειρισμενο xperia στα χερια μου Εκει που το δουλευα λιγο για να δω αν μου κανει,παρατηρησα οτι χαθηκε απο την πανω μπαρα η ενδειξη της μπαταριας Ψαχνω ψαχνω και δεν μπορω να βρω απο που να την επαναφερω,καμια βοηθεια?:mad: Εχω τοσα χρονια που ειμαι με ppc και πρωτη φορα κολησα:cry: σου δείνχει την ώρα εκεί που ήταν η ένδειξη τις μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 σου δείνχει την ώρα εκεί που ήταν η ένδειξη τις μπαταρίας? Ναι δειχνει Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Έναρξη-ρυθμίσεις-σύστημα-ρολόι & ξυπνητήρια-περισσότερα-ξετικάρεις το "εμφάνιση του ρολογιού στη γραμμή τίτλου σε όλα τα προγράμματα" Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Έναρξη-ρυθμίσεις-σύστημα-ρολόι & ξυπνητήρια-περισσότερα-ξετικάρεις το "εμφάνιση του ρολογιού στη γραμμή τίτλου σε όλα τα προγράμματα" Thanks Ακουστε τωρα και ενα κουφο....στο htc pro εχω βαλει το mobile shell το οποιο με εχει βολεψει αφανταστα. Λεω λοιπον,δεν το βαζω και στο xperia? Το βαζω λοιπον,το σεταρω,βαζω και την πολη της κορινθου στον καιρο Κανω βρε παιδια ταυτοχρονα update καιρου και στο pro και στο xperia και βγαζουν διαφορετικες θερμοκρασιες:X Εχετε καμια εξηγηση για αυτο? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 λοιπόν ακούστε και αν ξέρετε εξηγήστε μου...έχω από την πρώτη στιγμή σηκώθηκε στους xda την PCTech4u..απίστευτη ρομ και η αλήθεια είναι ότι όλοι λένε τα καλύτερα!!!!!!εδώ και μία εβδομάδα κάθε μέρα για μία φορά μου βγάζει το εξής μνμα "αδύνατη η λειτουργεία του touchflo, πιέστε εδώ για να προσπαθήσετε ξανά" εγώ πιέζω αλλά δεν κάνει τίποτα.όταν βγαίνει αυτό το μνμα όπως καταλαβαίνεται δεν δουλεύει το touch αλλά όλα τα άλλα δουλεύουν και μόλις του κάνω εππανεκίνηση όλα καλά αλλά την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια..συμβαίνει και σε άλλους??ξέρει κανείς γιατί το κάνει αυτό?? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Αυτό το είχα πάθει όταν είχα βάλει το weather database του diamond. Μήπως έχεις κάνει κάποια αντίστοιχη προσθήκη στο touchflo? Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Καλσηπερα εχω εδω και μια εβδομαδα τη ρομ που εχεται βαλει ολα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν υπαρχει τροπος να αποτρεπω στο κινητο να κανει συνδεση στο ιντερνετ μεσω gprs γιατι πολλες φορεσ κανει αν και στο μενου δεν εχω βαλει αυτοματη ενημερωση για τον καιρο. Ξερω πως μια λυση ειναι να του διαγραψω εντελως τισ ρυθμισεις του Ιντερνετ αλλα κατι τετοιο δεν θα το ηθελα γιατι θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω καμια φορα. Αν γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει:rolleyes: Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts