chilavert_gr Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 σκεφτομαι να βαλω αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=512050 ειναι αρκετα Finger friendly ? οπως επισης και την ρομ για το radio (ειναι ευκολο να μου δωσει καποιος το λινκ) σαν διαδικασια θα πρεπει πρωτα να κανω ινσταλ την rom μετα HardSPL και τελος το radio ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 σκεφτομαι να βαλω αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=512050 ειναι αρκετα Finger friendly ? οπως επισης και την ρομ για το radio (ειναι ευκολο να μου δωσει καποιος το λινκ) σαν διαδικασια θα πρεπει πρωτα να κανω ινσταλ την rom μετα HardSPL και τελος το radio ? Καλα πραγματα εχουν ακουστει για τις Valkyrie...Οχι οτι δεν εχουν και τα αρνητικα τους! Πρωτα θα κανεις hard-spl αλλιως δεν περνιεται η ρομ. Το ραδιο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=532249 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 εχεις να προτεινεις καποια καλυτερη ρομ? οποτε η διαδικασια ειναι : hard-spl install rom hard-spl radio ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Πρωτα κανεις hardspl, μετα περνας την ρομ και τελος το ραδιο. Αλλα πριν περασεις το ραδιο δες αν σε καλυπτει αυτο που εχει ηδη πανω η ρομ. Δεν ειναι κατ΄αναγκην κακο.;) Hardspl κανουμε μια και μονο φορα. Μετα περναμε οτι θελουμε οποτε θελουμε!;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Πρωτα κανεις hardspl, μετα περνας την ρομ και τελος το ραδιο. Αλλα πριν περασεις το ραδιο δες αν σε καλυπτει αυτο που εχει ηδη πανω η ρομ. Δεν ειναι κατ΄αναγκην κακο.;) Hardspl κανουμε μια και μονο φορα. Μετα περναμε οτι θελουμε οποτε θελουμε!;) Ασε τον ανθρωπο να περασει το ραδιο να δει τη γλυκα! Περασε το κι εσυ και θα δεις! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 τωρα αυτο ειναι για καλο???? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ασε τον ανθρωπο να περασει το ραδιο να δει τη γλυκα! Περασε το κι εσυ και θα δεις! :p το hard spl τι κανει μπορη να μου πει κανενας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 το hard spl τι κανει μπορη να μου πει κανενας ευχαριστω ξεκλειδωνει τη συσκευη φιλε μου και ετσι μπορεις να περασεις οτι θελεις.;) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Δουλεύω το weather panel 2.5 κανα 2μηνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Σήμερα δοκίμασα να κάνω update στον καιρο κ δεν μπορεί να κάνει, παρόλο που είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο ιντερνετ. (Σε σελίδες στο ιντερνετ μπαίνω κανονικά). Όταν πατάω update το εικονίδιο sync του weather panel ανάβει κανονικά κόκκινο. Το απεγκατάστησα, το ξαναεγκατέστησα κ πάλι τα ίδια μου κάνει. Μου λέει The weatherpanel has no data for this city. Έχω δοκιμάσει να βάλω διάφορες πόλεις μήπως φταίει η πόλη, αλλά μάταια. Έχει κανένας καμιά λύση πριν του κάνω hard reset?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Ασε τον ανθρωπο να περασει το ραδιο να δει τη γλυκα! Περασε το κι εσυ και θα δεις! :p Το πέρασες με την ελληνική rom?? βλέπεις διαφορά στο σήμα?? spb mobile shell 3.0 με θεμα αλλα iphone... Μήπως να ανοίξουμε και ένα θέμα για το spb mobile shell γιατί είναι ενδεχομένως η πιο πρακτική fingerfriendly εφαρμογή για όσους έχουν official rom και ενδεχομένως με τα διάφορα skins να γίνεται και ακόμα καλύτερο!!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Δουλεύω το weather panel 2.5 κανα 2μηνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Σήμερα δοκίμασα να κάνω update στον καιρο κ δεν μπορεί να κάνει, παρόλο που είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο ιντερνετ. (Σε σελίδες στο ιντερνετ μπαίνω κανονικά). Όταν πατάω update το εικονίδιο sync του weather panel ανάβει κανονικά κόκκινο. Το απεγκατάστησα, το ξαναεγκατέστησα κ πάλι τα ίδια μου κάνει. Μου λέει The weatherpanel has no data for this city. Έχω δοκιμάσει να βάλω διάφορες πόλεις μήπως φταίει η πόλη, αλλά μάταια. Έχει κανένας καμιά λύση πριν του κάνω hard reset?? δε φταιει το κινητο..υπαρχει προβλημα απο κει που κατεβαινει ο καιρος...το εψαξα σημερα.κ στο τελος το απεγκατεστησα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dream1976chaser Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Με μεγάλη καθυστέρηση, αναφορικά με το τα παραπάνω cab αρχεία, θα δουλεύει και το QWERTY πληκτρολόγιο με ελληνικούς χαρακτήρες ή μόνο εκείνο της touchscreen? Thanx εκ των πρωτέρων. Επειδή το παραπάνω post είναι αρκετά παλιό, υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος για ελληνικούς χαρακτήρες στο QWERTY? Το ΑΕΚmap τι περισσότερο κάνει; Thanx man, έστω και καθυστερημένα. Πρόσεξα πως πλέον, όταν ανοίγω το τηλέφωνο μου βγάζει ένα popup του AEKmap. Μπορώ με κάποιο τρόπο να το κάνω να μην εμφανίζεται; Ίσως απενεργοποιώντας το "Run on start up"? Μόνο touchscreen, ουσιαστικά είναι τα virtual keyboards της HTC. Χμμ, δε ξέρω αν είναι έτσι ακριβώς. Σ' εμένα εναλλάσσοντας Αγγλικά-Ελληνικά, εκείνο που δουλεύει πλέον στα "ελληνικά" είναι το hardware keypad και όχι εκείνο της touchscreen. Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ και τους 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Δουλεύω το weather panel 2.5 κανα 2μηνο χωρίς κανένα πρόβλημα. Σήμερα δοκίμασα να κάνω update στον καιρο κ δεν μπορεί να κάνει, παρόλο που είμαι κανονικά συνδεδεμένος στο ιντερνετ. (Σε σελίδες στο ιντερνετ μπαίνω κανονικά). Όταν πατάω update το εικονίδιο sync του weather panel ανάβει κανονικά κόκκινο. Το απεγκατάστησα, το ξαναεγκατέστησα κ πάλι τα ίδια μου κάνει. Μου λέει The weatherpanel has no data for this city. Έχω δοκιμάσει να βάλω διάφορες πόλεις μήπως φταίει η πόλη, αλλά μάταια. Έχει κανένας καμιά λύση πριν του κάνω hard reset?? δε το δουλευω το συγκεκριμενο αλλα αστο και ξανα δοκιμασε αυριο η μεθαυριο. μαλλον καποιο προβλημα εχει η τοποθεσια που κατευαζει δεδομενα. συμβαινουν αυτα σε τετοιου ιδους προγραμματακια..:happy: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Μήπως να ανοίξουμε και ένα θέμα για το spb mobile shell γιατί είναι ενδεχομένως η πιο πρακτική fingerfriendly εφαρμογή για όσους έχουν official rom και ενδεχομένως με τα διάφορα skins να γίνεται και ακόμα καλύτερο!!! Είναι λίγο παλιό αλλά μπορείτε να το αναβιώσετε SPB Mobile Shell skins, επίσης στο γενικό forum Windows Mobile Software υπάρχουν αρκετά θέματα για τα προγράμματα της Spb :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Σχετικά με το HTC Keyboard, είναι της ACE με μετατροπή για να παίζει και στο Xperia; Ή είναι custom με ελληνικά από τρίτους; Έχει προβλήματα; Απενεργοποιεί την αυτόματη συμπλήρωση λέξεων που έχει το xperia; Έχει T9 που να δουλεύει στα ελληνικά; Αν είναι όλα καλά, θα ήθελα να το δοκιμάσω :) Τσεκαρα το Τ9 στα πληκτρολογια της HTC και παιζει κανονικα ;) Αλλά μονο με 70 χαρακτηρες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AcceL7 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Γειά σας, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά στην "αναζήτηση" δεν το βρίσκω. Οσον αφορά τα μηνύματα SMS στο XPERIA δεν μου έχει πουθενά τα "απεσταλμένα". Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Υπάρχουν μόνο τα εισερχόμενα, τα εξερχόμενα και τα πρόχειρα. Τα μηνύματα που στέλνω εγώ προς άλλους που αποθηκεύονται? Ευχαριστωωω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Γειά σας, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, αλλά στην "αναζήτηση" δεν το βρίσκω. Οσον αφορά τα μηνύματα SMS στο XPERIA δεν μου έχει πουθενά τα "απεσταλμένα". Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Υπάρχουν μόνο τα εισερχόμενα, τα εξερχόμενα και τα πρόχειρα. Τα μηνύματα που στέλνω εγώ προς άλλους που αποθηκεύονται? Ευχαριστωωω! Γεια σου και καλωσορισες στο φορουμ :) Ποια ρομ εχεις; Ειχα κι εγω αυτο το προβλημα αλλά όχι με επισημη ρομ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 εβαλα την ρομ και παω να κανω ινσταλ και το radio αλλα στο rom update utility μου γραφει from image version : valkyrie_v2 to image version : 1.00.x1 ειναι σωστο ???? το nbh πρεπει να το ονομασω Kovsimg.nbh και να το βαλω στην καρτα του τηλεφωνου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 εβαλα την ρομ και παω να κανω ινσταλ και το radio αλλα στο rom update utility μου γραφει from image version : valkyrie_v2 to image version : 1.00.x1 ειναι σωστο ???? το nbh πρεπει να το ονομασω Kovsimg.nbh και να το βαλω στην καρτα του τηλεφωνου ? ναι και στην καρτα μπορεις να το βαλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis10 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Μήπως ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε το μέγεθος οθόνης σε Java εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλησπέρα, ξέρει κανείς πως μπορείς να εγκαταστήσεις το NET Compact Framework όταν το κατεβάζεις απο την Microsoft!!!!!!! Είναι ένα αρχείο που ονομάζεται NETCFSetupv35.exe και εάν το έχει κάνεις κανείς στο τηλέφωνό του!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jizzo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 γεια σας ρε παιδες κ παλι..!τ xperia γινεται οσο παει κ καλυτερο..!εχω μια απορια..!επειδη θελω να βαλω 2-3 ταινιουλες για ωρες βαρετες:D..τι τυπο πρεπει να τις κανω για να παιξουν...εχω αρκετες ταινιες στο pc με τυπο avi. εννοειται..!μπορω να τις χωσω ετσι μεσα?αλλα θα πιανουν αρκετο χωρο..!πως γινεται να ειναι λιγα mb αλλα να δειχνει σαν τ trailer του bond,james bond που εχει μεσα τ τηλ απο μονο τ..:lol: Παράθεση εχουμε κ λεμε..t18s,t29,A2628,ga618,t65i,t290i,w800i,w960i,xperia και ...r380s...:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Πήρα σήμερα το κινητό και αρχίζουμε να ξαναπερνάμε..!!! σχετικά με την πλοήγηση..κοίταγα σε ένα μαγαζάκι, και είδα για destinator 7 που είχα πριν, και garmin xt που επίσης είχα, αλλά κάτι είδα και για mls destinator και destinator 8..τα έχετε δοκιμάσει αυτά? τρέχουν ή μήπως είναι πιο βαριά..? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AcceL7 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Γεια σου και καλωσορισες στο φορουμ :) Ποια ρομ εχεις; Ειχα κι εγω αυτο το προβλημα αλλά όχι με επισημη ρομ. Έχω ελληνική ROM pctech4u 21109. την είχα περάσει μόνος μου πριν αρκετούς μήνες. Πώς ελυσες εσύ αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 γεια σας ρε παιδες κ παλι..!τ xperia γινεται οσο παει κ καλυτερο..!εχω μια απορια..!επειδη θελω να βαλω 2-3 ταινιουλες για ωρες βαρετες:D..τι τυπο πρεπει να τις κανω για να παιξουν...εχω αρκετες ταινιες στο pc με τυπο avi. εννοειται..!μπορω να τις χωσω ετσι μεσα?αλλα θα πιανουν αρκετο χωρο..!πως γινεται να ειναι λιγα mb αλλα να δειχνει σαν τ trailer του bond,james bond που εχει μεσα τ τηλ απο μονο τ..:lol: Χώνεις ό,τι ταινία έχεις μέσα, βάζεις και το CorePlayer και παίζουν τέλεια. Στις ρυθμίσεις του CorePlayer πρέπει να βάλεις στην καρτέλα Video: QTv Display, quality High, smooth zoom 50%, dither NO, και στην καρτέλα QTv Display να έχεις επιλεγμένο (τσεκαρισμένο) το "TyTN II" driver mode. Οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση κάνει τα video είτε να έχουν σπασίματα στην εικόνα, είτε να έχουν πολύ κατώτερη ποιότητα απεικόνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts