alex2539 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Δοκίμασα χθες τη valkyrie 1.8. Δε μου γεμισε το μάτι και έτσι έφαγε σουτ..... Εβαλα την τελευταία ρομ του energy, η οποία πετάει. Οι ρομ του energy είναι οι καλύτερες στο touch pro και όπως φαίνεται δεν τα πάει καθόλου ασχημα ούτε στο xperia!!!! Την προτείνω... Στο touch pro υπάρχει ενα προγραμμα που λέγεται diamond tweak ή touchpro tweak( ουσιαστικά το ίδιο είναι) που έχει διάφορες ρυθμίσεις οπως πχ να τερματιζει τη συνδεση δεδομενων μετα απο καποια ωρα οταν μενει ανενεργη.... εδώ υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Μα καλά, πιο στενή δεν μπορούσαν να την κάνουν την τρύπα για τα ακουστικά??:confused: Με αυτές τις ******** τους, 40€ ακουστικά πήγαν στα σκουπίδια!!!:mad::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδιά ακολούθησα τις οδηγίες στο post του soom και εγκατέστησα τη valkyrie.....είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τη rom αλλά ειδικά από τον κατατοπιστικότατο οδηγό που έγραψε ο soom!!!!!!!!φίλε ευχαριστώ!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Δοκίμασα χθες τη valkyrie 1.8. Δε μου γεμισε το μάτι και έτσι έφαγε σουτ..... Εβαλα την τελευταία ρομ του energy, η οποία πετάει. Οι ρομ του energy είναι οι καλύτερες στο touch pro και όπως φαίνεται δεν τα πάει καθόλου ασχημα ούτε στο xperia!!!! Την προτείνω... Στο touch pro υπάρχει ενα προγραμμα που λέγεται diamond tweak ή touchpro tweak( ουσιαστικά το ίδιο είναι) που έχει διάφορες ρυθμίσεις οπως πχ να τερματιζει τη συνδεση δεδομενων μετα απο καποια ωρα οταν μενει ανενεργη.... εδώ υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Μα καλά, πιο στενή δεν μπορούσαν να την κάνουν την τρύπα για τα ακουστικά??:confused: Με αυτές τις ******** τους, 40€ ακουστικά πήγαν στα σκουπίδια!!!:mad::cry: Υπαρχει το αντιστοιχο XperiaTweak2.0 (για το 2.0 δεν ειναι και 1000% σιγουρος, αλλα ψαξτο!). Εμενα παντως προσωπικα, η Valkyrie με καλυπτει πληρως. Ειδικα προγραμματισμενο CleanRam σε level1 καθε τοσο μετα το κινητο πεταει. Δεν κολλαει ουτε με το TF3D ανοιχτο! Τι επαθες με την τρυπα ρε συ?? Σου χαλασαν τα ακουστικα? Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στενη. Τουλαχιστον πρωτη φορα θελει λιγο ζορι... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλησπερα, εχω την rom TouchX_10 ι εχω ενα προβλημα MMS. Mίλησα με vodafone, θα μου εστελναν τις ρυθμισεις, οι οποιες δεν ηρθαν ποτε. Σημερα μου εστειλαν αφου ξανα μιλησα τις ρυθμισεις με mail ωστε να τις κανω χειροκινητα. Το προβλημα είναι πως στο αρχειο που εστειλαν, εχει σαν prt screen στα options του messaging ξεχωριστες ρυθμισεις για τα sms και ξεχωριστες για τα mms. Στο δικο μου μενου, στις ρυθμισεις εχει *SMS/MMS μαζι. Πατώντας το μου βγαινουν επιλογες για αναφορα και για χρηση unicode οταν ειναι απαραιτητο .Πουθενα για ρυθμισεις MMS. Μπορω να παv καπου αλλου ωστε να βαλω χειροκινητα server,gateway και τα σχετικα για MMS? Υπάρχει καποιο θεμα με τη συγκεκριμενη ROM και βλέπω αλλες επιλογες? Μπες SMS/MMS (στον φάκελο όπου διαβάζεις τα μηνύματά σου) και κάτω δεξια γράφει Μενού. Εκεί μέσα κάτω κάτω έχει ένα Επιλογές MMS... Εσύ πηγαίνεις στο Εργαλεία -> επιλογές... όπου έχει πράγματι αυτό που αναφέρεις. Στο επιλογές mms λοιπόν... στο 3ο ΤΑΒ που λέει διακομιστές πρέπει να έχεις ένα Vodafone MMS. Αν δεν έχεις, δημιούργησέ το με τις ρυθμίσεις που σου έστειλαν. Αυτά στη βασική ROM. Ελπίζω να βρεις κάτι αντίστοιχο και στην TouchX. Να ξερετε παιδια για τις ρυθμισεις ΜΜΣ κλπ υπαρχει ενα cab-ακι που το εγκαθιστας, κανεις soft reset οπως ζητειται και μετα οταν ανοιξει το τηλεφωνο σου ζηταει να κανει ρυθμισεις για το δικτυο και τις κανει αυτοματα μονο του. Το ειχε ανεβασει ο itje στους xda γιατι οι ΡΟΜ του δεν εκαναν αυτοματα τις ρυθμισεις του δικτυου. Κι εγω ειχα θεμα με τα ΜΜΣ μεχρι που βρηκα αυτο :happy: Α! Το cab εδω: http://www.megaupload.com/?d=YI0WS107 Τι επαθες με την τρυπα ρε συ?? Σου χαλασαν τα ακουστικα? Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στενη. Τουλαχιστον πρωτη φορα θελει λιγο ζορι... Οπως ολες οι τρυπες...:X:whistle::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Οπως ολες οι τρυπες...:X:whistle::p :confused: :blink: :shock: :X Oops.... :oops: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Υπαρχει το αντιστοιχο XperiaTweak2.0 (για το 2.0 δεν ειναι και 1000% σιγουρος, αλλα ψαξτο!). Εμενα παντως προσωπικα, η Valkyrie με καλυπτει πληρως. Ειδικα προγραμματισμενο CleanRam σε level1 καθε τοσο μετα το κινητο πεταει. Δεν κολλαει ουτε με το TF3D ανοιχτο! Τι επαθες με την τρυπα ρε συ?? Σου χαλασαν τα ακουστικα? Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στενη. Τουλαχιστον πρωτη φορα θελει λιγο ζορι... Δυστυχώς το xperiatweak2.0 το δοκίμασα και δεν κάνει αυτά που θέλω. Επιμένω πως η energy rom μου φαίνεται καλύτερη. Μου φάνηκε πιο γρήγορη και με περισσότερα "καλούδια".... και πιο όμορφη!!! Τι έπαθα με τα ακουστικά? Τα έβαλα μέσα και αφού πήγα να τα βγάλω δεν έβγαιναν!!!!!!! Τράβα απο εδώ, τράβα απο εκεί, γύρνα απο εδώ γύρνα απο εκεί....τίποτα δεν εβγαιναν!!! Καποια στιγμή εκει που τράβαγα μου γλιστράει το χέρι και πιάνεται στο καλώδιο το οποίο τραβήχτηκε με δύναμη και κόπηκε!!! Και να φανταστείς με μια πενσούλα το έβγαλα τελικα το κομμάτι που έμεινε...:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Τι έπαθα με τα ακουστικά? Τα έβαλα μέσα και αφού πήγα να τα βγάλω δεν έβγαιναν!!!!!!! Τράβα απο εδώ, τράβα απο εκεί, γύρνα απο εδώ γύρνα απο εκεί....τίποτα δεν εβγαιναν!!! Καποια στιγμή εκει που τράβαγα μου γλιστράει το χέρι και πιάνεται στο καλώδιο το οποίο τραβήχτηκε με δύναμη και κόπηκε!!! Και να φανταστείς με μια πενσούλα το έβγαλα τελικα το κομμάτι που έμεινε...:p:p Σε εμένα την πρώτη φορά που τα έβαλα με λίγο ζόρι κούμπωσαν και με λίγο ζόρι βγήκαν αλλά το θέμα ήταν μετά...χωρίς να είναι τα ακουστικά μέσα αυτό νόμιζε ότι είχε ακουστικά και δεν έβγαζε τους ήχους προς τα έξω... μέχρι και το εικονίδιο είχε στην μπάρα ότι και καλά είχα ακουστικά ....ενώ δεν είχα...:lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Δυστυχώς το xperiatweak2.0 το δοκίμασα και δεν κάνει αυτά που θέλω. Επιμένω πως η energy rom μου φαίνεται καλύτερη. Μου φάνηκε πιο γρήγορη και με περισσότερα "καλούδια".... και πιο όμορφη!!! Τι έπαθα με τα ακουστικά? Τα έβαλα μέσα και αφού πήγα να τα βγάλω δεν έβγαιναν!!!!!!! Τράβα απο εδώ, τράβα απο εκεί, γύρνα απο εδώ γύρνα απο εκεί....τίποτα δεν εβγαιναν!!! Καποια στιγμή εκει που τράβαγα μου γλιστράει το χέρι και πιάνεται στο καλώδιο το οποίο τραβήχτηκε με δύναμη και κόπηκε!!! Και να φανταστείς με μια πενσούλα το έβγαλα τελικα το κομμάτι που έμεινε...:p:p κ γω την εχω βαλει απο χθες βραδυ..ημουν λιγο δυστακτικος αλλα δε το μετανιωσα...μεχρι στιγμης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 κ γω την εχω βαλει απο χθες βραδυ..ημουν λιγο δυστακτικος αλλα δε το μετανιωσα...μεχρι στιγμης... Με πεισατε! Θα τη βαλω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 εχουμε αναλωθει στο να αλλαζουμε ρομ καθε τρεις κ λιγο.μεχρι να στησουμε το κινητο ξανα απο την αρχη...το χουμε καψει μου φαινεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 12 του μηνος το πηρα στα χερια μου, και σημερα το αφησα στην αντιπροσωπεια για σερβις. Πολυ εξυπηρετικοι δε λεω, αλλα θα το παρω μετα τις 7 Ιουλιου το κινητο 6 ημερων. Κολλημενος χρονια με την sony ericsson, μεγαλη απογοητευση σημερα. Προβληματα 1.κατα τον συγχρονισμο με bluetooth. 2.Δεν δουλευαν, οποτε ηθελαν το πληκτρο απαντησης και το αντιστοιχο ακυρωσης. 3.Δε μπορουσα να κανω update του λογισμικου με το update service, κολλαγε στο σημειο της συνδεσης.(σε 3 διαφορετικα pc). Ευτυχως που δε μπηκα στην διαδικασια αλλαγης firmware... Λοιπόν, για όσους δεν το γνωρίζουν και για να μην μπαίνετε σε τέτοιες επίπονες διαδικασίες χωρίς λόγο: Αν ένα προϊόν που αγοράσετε είναι ελαττωματικό (δεν πατιέται κάποιο πλήκτρο, έχει πρόβλημα η οθόνη, γενικά δεν κάνει κάτι το οποίο έπρεπε να κάνει), μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 7 ημέρες στο μαγαζί όπου το αγοράσατε και να πάρετε άλλο. Αν περάσουν οι 7 μέρες πρέπει να πάει στο service, αλλά πριν τις 7 μέρες τα πράγματα είναι απλά και λύνονται με απλή αντικατάσταση. Η τακτική αυτή έχει επιβληθεί από την ευρωπαική ένωση (για 14 μέρες αλλά ποιός τους ακούει) και ισχύει σε Multirama, germano, Πλαισιο, Public, e-shop κλπ κλπ, ονομάζεται DOA (dead on arrival) και είναι απόλυτο δικαίωμά σας να ζητήσετε την άμεση αλλαγή εντώς των 7 ημερών. Το ελαττωματικό προϊόν δεν χρεώνεται στο μαγαζί, και επιστρέφει στον κατασκευαστή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας το αρνηθούν (εκτός αν είναι παράλληλη/ημιπαράνομη εισαγωγή από μαγαζί εξωτερικού και δεν θέλουν να χρεωθούν έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στο εξωτερικό). Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το δικαίωμά μου αυτό με ηλεκτρονικές συσκευές 2 φορές και δε μου έφεραν αντίρρηση, ούτε με ρωτούσαν την ιστορία της ζωής μου. Αν λοιπόν ξαναχρειαστείς ποτέ service σε νέα συσκευή, να το θυμάσαι για να μην τρέχεις σε service και περιμένεις 3 βδομάδες να σου φέρουν αυτό που κανονικά θα είχες από σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Λοιπόν, για όσους δεν το γνωρίζουν και για να μην μπαίνετε σε τέτοιες επίπονες διαδικασίες χωρίς λόγο: Αν ένα προϊόν που αγοράσετε είναι ελαττωματικό (δεν πατιέται κάποιο πλήκτρο, έχει πρόβλημα η οθόνη, γενικά δεν κάνει κάτι το οποίο έπρεπε να κάνει), μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 7 ημέρες στο μαγαζί όπου το αγοράσατε και να πάρετε άλλο. Αν περάσουν οι 7 μέρες πρέπει να πάει στο service, αλλά πριν τις 7 μέρες τα πράγματα είναι απλά και λύνονται με απλή αντικατάσταση. Η τακτική αυτή έχει επιβληθεί από την ευρωπαική ένωση (για 14 μέρες αλλά ποιός τους ακούει) και ισχύει σε Multirama, germano, Πλαισιο, Public, e-shop κλπ κλπ, ονομάζεται DOA (dead on arrival) και είναι απόλυτο δικαίωμά σας να ζητήσετε την άμεση αλλαγή εντώς των 7 ημερών. Το ελαττωματικό προϊόν δεν χρεώνεται στο μαγαζί, και επιστρέφει στον κατασκευαστή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας το αρνηθούν (εκτός αν είναι παράλληλη/ημιπαράνομη εισαγωγή από μαγαζί εξωτερικού και δεν θέλουν να χρεωθούν έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στο εξωτερικό). Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το δικαίωμά μου αυτό με ηλεκτρονικές συσκευές 2 φορές και δε μου έφεραν αντίρρηση, ούτε με ρωτούσαν την ιστορία της ζωής μου. Αν λοιπόν ξαναχρειαστείς ποτέ service σε νέα συσκευή, να το θυμάσαι για να μην τρέχεις σε service και περιμένεις 3 βδομάδες να σου φέρουν αυτό που κανονικά θα είχες από σήμερα. πολυ σωστα τα λες φιλε μου και πολυ χρησιμη η συμβουλη σου... αρα michaelpap4 προλαβαινεις να πας και να απαιτησεις την αλλαγη της συσκευης μιας και εισαι ακομα στο οριο. και αν το πηγες καπου αλλου και οχι εκει που το αγορασες, να πας να το ζητησεις πισω. αν δε κανω λαθος αυτο, το κανουν ολες οι εταιρειες και οχι μονο αυτες που ανεφερες. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 εχουμε αναλωθει στο να αλλαζουμε ρομ καθε τρεις κ λιγο.μεχρι να στησουμε το κινητο ξανα απο την αρχη...το χουμε καψει μου φαινεται... Πες τα! Εγω δεν εχω φλασαρει ακομα...Δισταζω...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδιά επειγόντος βοήθεια...ποιο είναι το action κουμπί για να ακυρώσουμε διαδικασία φλασσαρίσματος????? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδιά επειγόντος βοήθεια...ποιο είναι το action κουμπί για να ακυρώσουμε διαδικασία φλασσαρίσματος????? :blink: Υπαρχει τετοιο κουμπι? Γιατι να διακοψεις το φλασαρισμα? Μπορει να γινει καμια στραβη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524043 Αντιστοιχη της Valkyrie σωστα?? Γκρινιαρη, μιας και εχεις εμπειρια και απο τις δυο, ποια θα ελεγες γρηγοροτερη? Με λιγοτερα κολληματα? CleanRam χρησιμοποιειτε??? :confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 CleanRam χρησιμοποιειτε??? :confused: Εννοειται! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ρε ****το, εχω μπερδευτει... :blink: Μια λεω αντε να βαλω κι εγω μια ROM να δω πως θα αλλαξει το κινητο,την αλλη λεω ασε μωρε που να μπλεκω... Δεν ξερω τι να κανω.... :confused: Βαζοντας μια custom ROM τι διαφορες θα δω στο τηλεφωνο?? Εκτος απο το interface?? Δηλαδη, θα βαλω μια και το μονο που θα εχω παραπανω θα ειναι το TF3D?? Ή το μενου των 6.5?? :worry: Επισης αν βαλω μια custom ROM, μετα μπορω να ξαναβαλω την επισημη της SE?? Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το SPB mobile shell 3.0.1 με ενα σκιν απο τα WM6.5 και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ... :happy: Οποτε ο μονος λογος που θα ηθελα να αλλαξω ROM ειναι να δω διαφορα στις επιδοσεις (μπαταρια, ταχυτητα, κτλ)... :ninja: Τι λετε να κανω??? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ρε ****το, εχω μπερδευτει... :blink: Μια λεω αντε να βαλω κι εγω μια ROM να δω πως θα αλλαξει το κινητο,την αλλη λεω ασε μωρε που να μπλεκω... Δεν ξερω τι να κανω.... :confused: Βαζοντας μια custom ROM τι διαφορες θα δω στο τηλεφωνο?? Εκτος απο το interface?? Δηλαδη, θα βαλω μια και το μονο που θα εχω παραπανω θα ειναι το TF3D?? Ή το μενου των 6.5?? :worry: Επισης αν βαλω μια custom ROM, μετα μπορω να ξαναβαλω την επισημη της SE?? Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το SPB mobile shell 3.0.1 με ενα σκιν απο τα WM6.5 και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ... :happy: Οποτε ο μονος λογος που θα ηθελα να αλλαξω ROM ειναι να δω διαφορα στις επιδοσεις (μπαταρια, ταχυτητα, κτλ)... :ninja: Τι λετε να κανω??? απο ταχυτητα ναι κερδιζεις αρκετα. απο μπαταρια πανω κατω τα ιδια θα ειναι. μετα την αλλαγη σε custom ρομ, μπορεις να ξανα βαλεις οποια official θελεις και να ξανα επαναφερεις το τηλ οπως ηταν πριν. αυτο που θα κερδισεις πραγματικα ειναι η ευχρηστια που σου δινει το tf3d που για μενα δε σου δινει κανενα αλλο προγραμα. και η ταχυτητα. εκτος αυτου κερδιζεις ακομα γυρω στα 100mb ελευθερης μνημης rom. αυτα.. :happy: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ενταξει...!! Με επεισες...:happy: Χεχεχε:p Το φορτιζω τωρα, και μολις τελεωσει θα ξεκινησω τη διαδικασια οπως ακριβως την περιεγραψε ο soom στο ποστ του ( soom εισαι Θεος!! ευχαριστουμε πολυ!!:D:D) Για να δουμε... Τελειαααααα!!!! happy: Τα καταφερα τελικα κι εγω... Ολα πηγαν καλα... Εβαλα την Valkyrie_v1.9 FireStorm... Για να δουμε τι λεει...:p Πως αλλαζω απο 6.5 σε TF3D??:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Τελειαααααα!!!! :p:D:happy: Τα καταφερα τελικα κι εγω... Ολα πηγαν καλα... Εβαλα την Valkyrie_v1.9 FireStorm... Για να δουμε τι λεει...:p Πως αλλαζω απο 6.5 σε TF3D??:worry: settings/ personal/ today/ items/ τσεκαρεις το μανιλα και αφαιρεις το titanium. μεγια... :lol::):D Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524043 Αντιστοιχη της Valkyrie σωστα?? Γκρινιαρη, μιας και εχεις εμπειρια και απο τις δυο, ποια θα ελεγες γρηγοροτερη? Με λιγοτερα κολληματα? CleanRam χρησιμοποιειτε??? :confused: προς το παρον η Valkyrie...η energy rom αργει σε landscape οταν γραφω μηνυμα.επισης οταν γραφω μηνυμα με software πληκτρολογιο κ θελω να βαλω οποιο πληκτρολογιο θελω το βελακι στην κατω μπαρα δεν υπαρχει κ δε μπορω να αλλαξω με αποτελεσμα να στελνω αρκετα κενα μηνυματα αφου πιατοταν η αποστολη.α κ οταν ψαχνω ενα τηλ στον τηλεφωνικο καταλογο η οταν μπαινω στον file explorer κ χρησιμοποιω το πληκτρο των 4ρων κατευθυνσεων για να κατεβω κ να ψαξω το τρεχει κ μου παει σχεδον στο τελος του καταλογου,τελος ο οπερα με πεταει εξω συνεχεια....μπαινω σε μια σελιδα κ μετα εξαφανιζεται ο οπερα.κλεινει μονος του....αυτα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 προς το παρον η Valkyrie...η energy rom αργει σε landscape οταν γραφω μηνυμα.επισης οταν γραφω μηνυμα με software πληκτρολογιο κ θελω να βαλω οποιο πληκτρολογιο θελω το βελακι στην κατω μπαρα δεν υπαρχει κ δε μπορω να αλλαξω με αποτελεσμα να στελνω αρκετα κενα μηνυματα αφου πιατοταν η αποστολη.α κ οταν ψαχνω ενα τηλ στον τηλεφωνικο καταλογο η οταν μπαινω στον file explorer κ χρησιμοποιω το πληκτρο των 4ρων κατευθυνσεων για να κατεβω κ να ψαξω το τρεχει κ μου παει σχεδον στο τελος του καταλογου,τελος ο οπερα με πεταει εξω συνεχεια....μπαινω σε μια σελιδα κ μετα εξαφανιζεται ο οπερα.κλεινει μονος του....αυτα.... Ολα αυτα στην Energy?!:blink: Και νομιζα οτι ηταν καλη. Παντως η Valkyrie, κατ'εμε παντα, ειναι πολυ καλη! Τα εχει ολα πανω της! Εχει και 6.5, Manilla, Titanium.. Αν βγαλω τα παντα και εχω μια απλη today δεν κολλαει τιποτα(ενω στην TouchΧ 7 κολλουσε πολυ και εφτιαχνε μονο με soft reset)... Μεχρι να βγει μια αλλη ετσι καλη δεν αλλαζω με τιποτα. Και μου αρεσουν τα προγραμματακια που εχει πανω της! Το μονο που μου λειπει ειναι εικονιδια στην πανω μπαρα. Ισως και να αλλαξω και τα εικονιδια του μανιλα! Αναλογως! Γενικα, δηλαδη, μονο αισθητικες επεμβασεις! :D Και μιας και το θυμηθηκα, εσυ δεν ειχες ανεβασει προ καιρου ενα screenshot? Εχεις κατι πολυ ωραια εικονιδια στην πανω μπαρα... Ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?:X Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Ολα αυτα στην Energy?!:blink: Και νομιζα οτι ηταν καλη. Παντως η Valkyrie, κατ'εμε παντα, ειναι πολυ καλη! Τα εχει ολα πανω της! Εχει και 6.5, Manilla, Titanium.. Αν βγαλω τα παντα και εχω μια απλη today δεν κολλαει τιποτα(ενω στην TouchΧ 7 κολλουσε πολυ και εφτιαχνε μονο με soft reset)... Μεχρι να βγει μια αλλη ετσι καλη δεν αλλαζω με τιποτα. Και μου αρεσουν τα προγραμματακια που εχει πανω της! Το μονο που μου λειπει ειναι εικονιδια στην πανω μπαρα. Ισως και να αλλαξω και τα εικονιδια του μανιλα! Αναλογως! Γενικα, δηλαδη, μονο αισθητικες επεμβασεις! :D Και μιας και το θυμηθηκα, εσυ δεν ειχες ανεβασει προ καιρου ενα screenshot? Εχεις κατι πολυ ωραια εικονιδια στην πανω μπαρα... Ετσι δεν ειναι η κανω λαθος?:X για 6.1 απο τα καλυτερα ειναι αυτα....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524051 και για 6.5 αυτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520547 και για 6.1 κ 6.5 που χρησιμοποιω αυτο τον καιρο ειναι τα παρακατω...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520132 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poipop Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Γεια σας παιδιά... Χθες πηρα το Χperia!!! Είναι φοβερό κινητό!!!!!! Απίστευτο.... Να σας ρωτήσω κάτι όμως??? Πως μπορώ να κανω το ξυπνητήρι να χτυπάει με ΜΡ3 ??? Σας ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts