JimmyT Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μπες SMS/MMS (στον φάκελο όπου διαβάζεις τα μηνύματά σου) και κάτω δεξια γράφει Μενού. Εκεί μέσα κάτω κάτω έχει ένα Επιλογές MMS... Εσύ πηγαίνεις στο Εργαλεία -> επιλογές... όπου έχει πράγματι αυτό που αναφέρεις. Στο επιλογές mms λοιπόν... στο 3ο ΤΑΒ που λέει διακομιστές πρέπει να έχεις ένα Vodafone MMS. Αν δεν έχεις, δημιούργησέ το με τις ρυθμίσεις που σου έστειλαν. Αυτά στη βασική ROM. Ελπίζω να βρεις κάτι αντίστοιχο και στην TouchX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webtrust15 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Μπες SMS/MMS (στον φάκελο όπου διαβάζεις τα μηνύματά σου) και κάτω δεξια γράφει Μενού. Εκεί μέσα κάτω κάτω έχει ένα Επιλογές MMS... Εσύ πηγαίνεις στο Εργαλεία -> επιλογές... όπου έχει πράγματι αυτό που αναφέρεις. Στο επιλογές mms λοιπόν... στο 3ο ΤΑΒ που λέει διακομιστές πρέπει να έχεις ένα Vodafone MMS. Αν δεν έχεις, δημιούργησέ το με τις ρυθμίσεις που σου έστειλαν. Αυτά στη βασική ROM. Ελπίζω να βρεις κάτι αντίστοιχο και στην TouchX. Ευχαριστω φιλε, ειχες δικιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ωπ, γιορτάζει ο Αλέξανδρος;; Αλέξανδρε (soom) ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!! Γρήγορα και με το πτυχίο και να είσαι γερός να δίνεις τις γνώσεις σου στο φόρουμ!!!;) Και για να πούμε και τίποτε σχετικό με το τηλέφωνο, σήμερα έχει 4+ μέρες η μπαταρία και ακόμα είναι στην μέση, με ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρήση όπως έχω πει ξανά!! Θα αδειάσει επιτέλους να περάσω κανένα πρόγραμμα;;;:mad: χαχαχα!:lol::lol: Σε ευχαριστω πολυ τοπετ!! Να σαι καλα και συ γερος και δυνατος! Να μαθαινουμε ολοι μαζι!:happy: Και για την μπαταρια, μην αγχωνεσαι! Θα τελειωσει! Που θα παει!? :p:happy: Τροποποιση: Αν μπειτε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420 Εκατσα και εγραψα στα ελληνικα ολη την διαδικασια hard spl και flashing rom για ολους οσους εχουν προβλημα με τα αγγλικα τους ή δεν καταλαβαινουν κατι στα βιντεο ή στους xda... Μπειτε και δειτε και πειτε μου και σεις την γνωμη σας! Ενδιαφερομαι ιδιαιτερως αν αξιζε τον κοπο γιατι μου πηρε και μια ωριτσα να το κανω ολο αυτο! Καθε γνωμη, καθε σχολιο δεκτο, χωρις καμια απολυτως παρεξηγηση! Θα χαρω πολυ να μου πει καποιος οτι καπου εκανα λαθος να το διορθωσω η οτι κατι δεν ειναι κατανοητο! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Επειδη μεσα στο thread του Xperia εχει ζητηθει πολλες φορες η διαδικασια του πως κανουμε Hard SPL και πως Flash-αρουμε μια custom ROM, και επειδη υπαρχουν χρηστες του φορουμ που δεν μπορουν να τα καταλαβουν ολα οσα γραφονται στους xda-devs, θεωρησα καλο να μεταφρασω την σελιδα που γραφονται οι οδηγιες(σε λιγο ελευθερη μεταφραση, και πιο απλα ελληνικα) και να τα γραψω εδω για να μην υπαρχουν προβληματα. Νομιζω οτι θα ηταν χρησιμο. Αν καποιος διαχειριστης εχει να προσθεσει κατι η να διορθωσει κατι, ας το κανει ή ας μου το πει να το κανω εγω. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Πριν ξεκινησουμε την διαδικασια ή το διαβασμα, να τονισω σε αυτο το σημειο οτι με την διαδικασια που περιγραφεται παρακατω ΧΑΝΟΥΜΕ την εγγυηση της συσκευης. Δηλαδη, εχοντας κανει HardSPL δεν μπορουμε να το παμε στην Sony Ericsson για service ή αναβαθμιση. Δεν θα τους αφησει να κανει αναβαθμιση. Παρολαυτα, δεν τρομαζουμε, ουτε αγχωνομαστε για κατι. Η αντιστροφη διαδικασια, δηλαδη επαναφορα σε stockSPL ειναι εξισου απλη. Στο τελος του ποστ που δινω το link για καποια videos, ενα απο αυτα ειναι ακριβως αυτο. Θα υπαρχει και σχετικος οδηγος, για επαναφορα σε stockSPL. Το site που δινει τις οδηγιες που διαβασα, ακολουθησα και μετεφρασα ειναι το εξης: *** Tutorial: Flashing ROMs (...and debranding the X1) *** HARD SPL Πριν ξεκινησουμε την διαδικασια, επειδη καποια μελη του forum μας ειχαν αντιμετωπισει καποια προβληματα, καλο θα ηταν να βγαλουμε την καρτα απο το κινητο πριν ξεκινησουμε το hard spl. Επισης, καλο θα ηταν να κρατησουμε backup των επαφων, ημερολογιου, μηνυματων και οτι αλλο θεωρουμε ο καθενας χρησιμο/απαραιτητο. Ενα ωραιο προγραμμα που συνισταται για backup ειναι το PPC PIM Backup, διοτι, προφανως αλλαζοντας μια ROM σβηνονται ΟΛΑ απο το τηλεφωνο. Η καρτα μνημης παραμενει ανεπιρεαστη, οπως και τα αρχεια που εχουμε αποθηκευμενα μεσα. 1) Στα Vista Κατεβαζουμε και κανουμε install το Mobile Device Center 6.1 Στα XP Κατεβαζουμε και κανουμε install το .NET Framework 3.5 SP1 2)Πρεπει να εχει κανει sync το κινητο με τον υπολογιστη[ActiveSync (XP) / Mobile Device Center (Vista)] 3)Πρεπει η μπαταρια να ειναι τουλαχιστον στο 50% και πανω. Καλυτερα θα σου ελεγα να το αφησεις να φορτισει στο 100% για να μην εχουμε προβληματακια. 4)Βγαζεις το κινητο απο τον υπολογιστη, και το ξανασυνδεεις(πρεπει παλι να κανει sync) 5)Τρεχεις το προγραμμα X1_HardSPL.exe. Αν δεν το εχεις κατεβασει το κατεβαζεις απο το site που εδωσα παραπανω. 6)Ακολουθεις τις οδηγιες που θα σου βγαλει. Να τσεκαρεις κατι κουτακια και τετοια. Θα σου λεει κατι τετοιο: "Image Version: 1.02.111.7" to "1.00.X1" 7)Αν σε ρωτησει κατι στην οθονη του κινητου πατας «Yes» 8)Σε αυτο το σημειο εμφανιζεται στο κινητο μια οθονη με 4 χρωματα θα γραφει κατι λεπτομεριες/πληροφοριες για την εκδοση. 9)Μετα θα εμφανιστει μια μπαρα προοδου στην οθονη και το τηλεφωνο θα επανεκκινησει οταν τελειωσει η διαδικασια 10)Κανουμε κλικ στο «Finish» στον υπολογιστη 11)Για να τσεκαρουμε οτι ολα πηγαν καλα(οτι καναμε το HardSPL) απλα κλεινουμε το τηλεφωνο(παρατεταμενο πατημα του κουμπιου απο πανω). Μετα, αφου εχει κλεισει η συσκευη, κραταμε το κουμπι μειωσης εντασης του ηχου και ανοιγουμε την συσκευη κρατωντας το κουμπι πατημενο μεχρι να εμφανιστει η οθονη με τα 4 χρωματα. Θα πρεπει να γραφει: KOVS110 SPL-0.72.OliNex MicroP1-787 MicroP2-707 12)Βγαζουμε την μπαταρια και στην συνεχεια την ξαναβαζουμε για να βγουμε απο την bootloader mode. Απο την στιγμη που εγιναν ολα αυτα και γραφει τα παραπανω ειματε σε θεση να φλασαρουμε οποια ρομ θελουμε, φτιαγμενη παντα για το Xperia. Η διαδικασια για να φλασαρουμε μια ρομ της επιλογης μας ειναι ευκολη. Συνιστω τον τροπο με την καρτα μνημης που, κατ'εμε παντα, ειναι πιο ευκολος. FLASHING ROM's 1)Αρχικα ψαχνουμε την ρομ που θελουμε. Την βρισκουμε και την κατεβαζουμε. Συνηθως ειναι σε ενα *.zip αρχειο. Το ξε-zip-αρουμε. Θα βγαλει διαφορα αρχεια(συνηθως, μπορει ομως να βγαλει και μονο ενα). Στον τροπο που θα περιγραψω χρειαζομαστε το αρχειο **.nbh. Αυτο το αρχειο θα πρεπει να το μετονομασουμε σε «Kovsimg.nbh». Παντα για την διαδικασια που θα πω παρακατω. 2)Πρεπει να κανουμε μια καρτα μνημης σε fat32 format, αν δεν ειναι ηδη απο μονη της. Εχω την εντυπωση(τουλαχιστον σε μενα ετσι ηταν)οτι η καρτα που δινεται μαζι με το xperia στο πακετο ειναι ηδη σε fat32. Αν δεν ειναι ή θελουμε να χρησιμοποιησουμε μια αλλη αρκει να την βαλουμε με ενα cardreader στον υπολογιστη, δεξι κλικ, format/διαμορφωση, και επιλεγουμε File system : fat32 3)Αντιγραφουμε το αρχειο «Kovsimg.nbh» που κατεβασαμε και μετονομασαμε(αν δεν ηταν ηδη ετοιμο) στην καρτα μνημης, στο root directory της καρτας μνημης(χυμα μεσα στην καρτα, οχι μεσα σε φακελο) και βαζουμε την καρτουλα στο κινητο. 4)Κλεινουμε το κινητο. Φροντιζουμε να μην ειναι συνδεδεμενο με τον υπολογιστη η σε φορτιση(εχουμε ηδη φορτισει σε ενα ποσοστο 50% και πανω την μπαταρια απο πριν). 5)Κραταμε το κουμπι μειωσης της εντασης του ηχου πατημενο και ανοιγουμε την συσκευη μεχρι να εμφανιστει η οθονη με τα 4 χρωματα που εμφανιστικε παραπανω για να επιβεβαιωσουμε οτι καναμε HardSPL. 6)Ακολουθουμε τις οδηγιες πανω στην οθονη. (να πατησουμε το power button για να συνεχισουμε η το action button για να ακυρωσουμε. Αν θελουμε να φλασαρουμε παταμε το power button, το κουμπι που ανοιγοκλεινει η συσκευη). 7)Τελος! Αυτο ηταν! Οταν ολοκληρωθει ολη η διαδικασια θα πρεπει να βγαλουμε και να ξαναβαλουμε την μπαταρια γιατι δεν ανταποκρινεται η συσκευη. Οταν την βγαλουμε, ας την αφησουμε 5-6 δευτερολεπτα εξω την μπαταρια! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οπως ολοι οι δημιουργοι ρομ συνιστουν, μολις τελειωσει η διαδικασια φλασαρισματος, και πριν κανουμε οτιδηποτε αλλο να κανουμε ενα hard reset. Δηλαδη, αφου ξαναβαλουμε την μπαταρια μετα το βημα 7 που περιγραφω παραπανω, κανουμε hard reset πριν μπουμε να στησουμε την συσκευη. Η διαδικασια hard reset περιγραφεται εδω: Hard Reset Tutorial Η ολη διαδικασια φλασαρισματος μπορει να γινει με οποιαδηποτε καρτα μνημης Micro SD δεχεται το τηλεφωνο. Επισης δεν μας επηρεαζει καθολου αν θα υπαρχουν αλλα αρχεια μεσα. Αρκει το αρχειο της ROM να ειναι στο root directory μιας καρτας μνημης σε File System Fat32. Και εδω τελειωνουμε! Απο την στιγμη που εχουμε κανει hardspl μπορουμε να περασουμε οποια ρομ θελουμε, χωρις να χρειαστει να ξανακανουμε hardspl. Περα απο τον οδηγο αυτο υπαρχουν και καποια video που δειχνουν πολυ ωραια την ολη διαδικασια. ►Τα βιντεο βρισκονται εδω: Video Tutorials about Hard SPL, Flashing ROM's, restore stock SPL for warranty reasons ►Επισης οι ROM, και πολλα ακομα, βρίσκονται εδω: The XPERIA ROM LIBRARY: All available ROMs, RADIOs, tools + TUTORIALS Κλείνοντας αυτο το post να προσθέσω οτι η ολη διαδικασια ειναι παααρα πολυ απλη. Απο την στιγμη που θα αρχισουμε να κανουμε hard spl μεχρι να ολοκληρωθει το φλασαρισμα της νεας ρομ που θελουμε διαρκει το πολυ δεκαπεντε λεπτα. Οχι παραπανω. Λεμε να φορτισουμε την μπαταρια για να μην κλεισει καταλαθος κατα τη διαρκεια καποιας διαδικασιας απο τις προαναφερθεντες. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 12 του μηνος το πηρα στα χερια μου, και σημερα το αφησα στην αντιπροσωπεια για σερβις. Πολυ εξυπηρετικοι δε λεω, αλλα θα το παρω μετα τις 7 Ιουλιου το κινητο 6 ημερων. Κολλημενος χρονια με την sony ericsson, μεγαλη απογοητευση σημερα. Προβληματα 1.κατα τον συγχρονισμο με bluetooth. 2.Δεν δουλευαν, οποτε ηθελαν το πληκτρο απαντησης και το αντιστοιχο ακυρωσης. 3.Δε μπορουσα να κανω update του λογισμικου με το update service, κολλαγε στο σημειο της συνδεσης.(σε 3 διαφορετικα pc). Ευτυχως που δε μπηκα στην διαδικασια αλλαγης firmware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδιά αυτή τη στιγμή φλασσάρω μάλλον τη ρομ valkyrie...την φορτώνει μετά από επιτυχημένο hardspl........πρώτη μου φορά!!!!!ευχαριστώ τον soom για την πολύτιμη βοήθεια του!!!!!!!!!!!!!!!soom ευχαριστώ!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Plavi να'σαι καλα ρε μαν! Ο,τι χρειαστεις και συ και ο καθενας, εδω ειμαστε ολοι! :happy: Με το καλο να την βαλεις! Μην ξεχασεις να κανεις ενα hard reset αφου ολοκληρωθει η διαδικασια! Και να επανελθεις με εντυπωσεις και απο την ROM και απο την διαδικασια! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Δοκίμασα χθες τη valkyrie 1.8. Δε μου γεμισε το μάτι και έτσι έφαγε σουτ..... Εβαλα την τελευταία ρομ του energy, η οποία πετάει. Οι ρομ του energy είναι οι καλύτερες στο touch pro και όπως φαίνεται δεν τα πάει καθόλου ασχημα ούτε στο xperia!!!! Την προτείνω... Στο touch pro υπάρχει ενα προγραμμα που λέγεται diamond tweak ή touchpro tweak( ουσιαστικά το ίδιο είναι) που έχει διάφορες ρυθμίσεις οπως πχ να τερματιζει τη συνδεση δεδομενων μετα απο καποια ωρα οταν μενει ανενεργη.... εδώ υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Μα καλά, πιο στενή δεν μπορούσαν να την κάνουν την τρύπα για τα ακουστικά??:confused: Με αυτές τις ******** τους, 40€ ακουστικά πήγαν στα σκουπίδια!!!:mad::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδιά ακολούθησα τις οδηγίες στο post του soom και εγκατέστησα τη valkyrie.....είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τη rom αλλά ειδικά από τον κατατοπιστικότατο οδηγό που έγραψε ο soom!!!!!!!!φίλε ευχαριστώ!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Δοκίμασα χθες τη valkyrie 1.8. Δε μου γεμισε το μάτι και έτσι έφαγε σουτ..... Εβαλα την τελευταία ρομ του energy, η οποία πετάει. Οι ρομ του energy είναι οι καλύτερες στο touch pro και όπως φαίνεται δεν τα πάει καθόλου ασχημα ούτε στο xperia!!!! Την προτείνω... Στο touch pro υπάρχει ενα προγραμμα που λέγεται diamond tweak ή touchpro tweak( ουσιαστικά το ίδιο είναι) που έχει διάφορες ρυθμίσεις οπως πχ να τερματιζει τη συνδεση δεδομενων μετα απο καποια ωρα οταν μενει ανενεργη.... εδώ υπάρχει κάτι αντίστοιχο? Μα καλά, πιο στενή δεν μπορούσαν να την κάνουν την τρύπα για τα ακουστικά??:confused: Με αυτές τις ******** τους, 40€ ακουστικά πήγαν στα σκουπίδια!!!:mad::cry: Υπαρχει το αντιστοιχο XperiaTweak2.0 (για το 2.0 δεν ειναι και 1000% σιγουρος, αλλα ψαξτο!). Εμενα παντως προσωπικα, η Valkyrie με καλυπτει πληρως. Ειδικα προγραμματισμενο CleanRam σε level1 καθε τοσο μετα το κινητο πεταει. Δεν κολλαει ουτε με το TF3D ανοιχτο! Τι επαθες με την τρυπα ρε συ?? Σου χαλασαν τα ακουστικα? Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στενη. Τουλαχιστον πρωτη φορα θελει λιγο ζορι... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλησπερα, εχω την rom TouchX_10 ι εχω ενα προβλημα MMS. Mίλησα με vodafone, θα μου εστελναν τις ρυθμισεις, οι οποιες δεν ηρθαν ποτε. Σημερα μου εστειλαν αφου ξανα μιλησα τις ρυθμισεις με mail ωστε να τις κανω χειροκινητα. Το προβλημα είναι πως στο αρχειο που εστειλαν, εχει σαν prt screen στα options του messaging ξεχωριστες ρυθμισεις για τα sms και ξεχωριστες για τα mms. Στο δικο μου μενου, στις ρυθμισεις εχει *SMS/MMS μαζι. Πατώντας το μου βγαινουν επιλογες για αναφορα και για χρηση unicode οταν ειναι απαραιτητο .Πουθενα για ρυθμισεις MMS. Μπορω να παv καπου αλλου ωστε να βαλω χειροκινητα server,gateway και τα σχετικα για MMS? Υπάρχει καποιο θεμα με τη συγκεκριμενη ROM και βλέπω αλλες επιλογες? Μπες SMS/MMS (στον φάκελο όπου διαβάζεις τα μηνύματά σου) και κάτω δεξια γράφει Μενού. Εκεί μέσα κάτω κάτω έχει ένα Επιλογές MMS... Εσύ πηγαίνεις στο Εργαλεία -> επιλογές... όπου έχει πράγματι αυτό που αναφέρεις. Στο επιλογές mms λοιπόν... στο 3ο ΤΑΒ που λέει διακομιστές πρέπει να έχεις ένα Vodafone MMS. Αν δεν έχεις, δημιούργησέ το με τις ρυθμίσεις που σου έστειλαν. Αυτά στη βασική ROM. Ελπίζω να βρεις κάτι αντίστοιχο και στην TouchX. Να ξερετε παιδια για τις ρυθμισεις ΜΜΣ κλπ υπαρχει ενα cab-ακι που το εγκαθιστας, κανεις soft reset οπως ζητειται και μετα οταν ανοιξει το τηλεφωνο σου ζηταει να κανει ρυθμισεις για το δικτυο και τις κανει αυτοματα μονο του. Το ειχε ανεβασει ο itje στους xda γιατι οι ΡΟΜ του δεν εκαναν αυτοματα τις ρυθμισεις του δικτυου. Κι εγω ειχα θεμα με τα ΜΜΣ μεχρι που βρηκα αυτο :happy: Α! Το cab εδω: http://www.megaupload.com/?d=YI0WS107 Τι επαθες με την τρυπα ρε συ?? Σου χαλασαν τα ακουστικα? Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στενη. Τουλαχιστον πρωτη φορα θελει λιγο ζορι... Οπως ολες οι τρυπες...:X:whistle::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Οπως ολες οι τρυπες...:X:whistle::p :confused: :blink: :shock: :X Oops.... :oops: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Υπαρχει το αντιστοιχο XperiaTweak2.0 (για το 2.0 δεν ειναι και 1000% σιγουρος, αλλα ψαξτο!). Εμενα παντως προσωπικα, η Valkyrie με καλυπτει πληρως. Ειδικα προγραμματισμενο CleanRam σε level1 καθε τοσο μετα το κινητο πεταει. Δεν κολλαει ουτε με το TF3D ανοιχτο! Τι επαθες με την τρυπα ρε συ?? Σου χαλασαν τα ακουστικα? Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στενη. Τουλαχιστον πρωτη φορα θελει λιγο ζορι... Δυστυχώς το xperiatweak2.0 το δοκίμασα και δεν κάνει αυτά που θέλω. Επιμένω πως η energy rom μου φαίνεται καλύτερη. Μου φάνηκε πιο γρήγορη και με περισσότερα "καλούδια".... και πιο όμορφη!!! Τι έπαθα με τα ακουστικά? Τα έβαλα μέσα και αφού πήγα να τα βγάλω δεν έβγαιναν!!!!!!! Τράβα απο εδώ, τράβα απο εκεί, γύρνα απο εδώ γύρνα απο εκεί....τίποτα δεν εβγαιναν!!! Καποια στιγμή εκει που τράβαγα μου γλιστράει το χέρι και πιάνεται στο καλώδιο το οποίο τραβήχτηκε με δύναμη και κόπηκε!!! Και να φανταστείς με μια πενσούλα το έβγαλα τελικα το κομμάτι που έμεινε...:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Τι έπαθα με τα ακουστικά? Τα έβαλα μέσα και αφού πήγα να τα βγάλω δεν έβγαιναν!!!!!!! Τράβα απο εδώ, τράβα απο εκεί, γύρνα απο εδώ γύρνα απο εκεί....τίποτα δεν εβγαιναν!!! Καποια στιγμή εκει που τράβαγα μου γλιστράει το χέρι και πιάνεται στο καλώδιο το οποίο τραβήχτηκε με δύναμη και κόπηκε!!! Και να φανταστείς με μια πενσούλα το έβγαλα τελικα το κομμάτι που έμεινε...:p:p Σε εμένα την πρώτη φορά που τα έβαλα με λίγο ζόρι κούμπωσαν και με λίγο ζόρι βγήκαν αλλά το θέμα ήταν μετά...χωρίς να είναι τα ακουστικά μέσα αυτό νόμιζε ότι είχε ακουστικά και δεν έβγαζε τους ήχους προς τα έξω... μέχρι και το εικονίδιο είχε στην μπάρα ότι και καλά είχα ακουστικά ....ενώ δεν είχα...:lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Δυστυχώς το xperiatweak2.0 το δοκίμασα και δεν κάνει αυτά που θέλω. Επιμένω πως η energy rom μου φαίνεται καλύτερη. Μου φάνηκε πιο γρήγορη και με περισσότερα "καλούδια".... και πιο όμορφη!!! Τι έπαθα με τα ακουστικά? Τα έβαλα μέσα και αφού πήγα να τα βγάλω δεν έβγαιναν!!!!!!! Τράβα απο εδώ, τράβα απο εκεί, γύρνα απο εδώ γύρνα απο εκεί....τίποτα δεν εβγαιναν!!! Καποια στιγμή εκει που τράβαγα μου γλιστράει το χέρι και πιάνεται στο καλώδιο το οποίο τραβήχτηκε με δύναμη και κόπηκε!!! Και να φανταστείς με μια πενσούλα το έβγαλα τελικα το κομμάτι που έμεινε...:p:p κ γω την εχω βαλει απο χθες βραδυ..ημουν λιγο δυστακτικος αλλα δε το μετανιωσα...μεχρι στιγμης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 κ γω την εχω βαλει απο χθες βραδυ..ημουν λιγο δυστακτικος αλλα δε το μετανιωσα...μεχρι στιγμης... Με πεισατε! Θα τη βαλω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 εχουμε αναλωθει στο να αλλαζουμε ρομ καθε τρεις κ λιγο.μεχρι να στησουμε το κινητο ξανα απο την αρχη...το χουμε καψει μου φαινεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 12 του μηνος το πηρα στα χερια μου, και σημερα το αφησα στην αντιπροσωπεια για σερβις. Πολυ εξυπηρετικοι δε λεω, αλλα θα το παρω μετα τις 7 Ιουλιου το κινητο 6 ημερων. Κολλημενος χρονια με την sony ericsson, μεγαλη απογοητευση σημερα. Προβληματα 1.κατα τον συγχρονισμο με bluetooth. 2.Δεν δουλευαν, οποτε ηθελαν το πληκτρο απαντησης και το αντιστοιχο ακυρωσης. 3.Δε μπορουσα να κανω update του λογισμικου με το update service, κολλαγε στο σημειο της συνδεσης.(σε 3 διαφορετικα pc). Ευτυχως που δε μπηκα στην διαδικασια αλλαγης firmware... Λοιπόν, για όσους δεν το γνωρίζουν και για να μην μπαίνετε σε τέτοιες επίπονες διαδικασίες χωρίς λόγο: Αν ένα προϊόν που αγοράσετε είναι ελαττωματικό (δεν πατιέται κάποιο πλήκτρο, έχει πρόβλημα η οθόνη, γενικά δεν κάνει κάτι το οποίο έπρεπε να κάνει), μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 7 ημέρες στο μαγαζί όπου το αγοράσατε και να πάρετε άλλο. Αν περάσουν οι 7 μέρες πρέπει να πάει στο service, αλλά πριν τις 7 μέρες τα πράγματα είναι απλά και λύνονται με απλή αντικατάσταση. Η τακτική αυτή έχει επιβληθεί από την ευρωπαική ένωση (για 14 μέρες αλλά ποιός τους ακούει) και ισχύει σε Multirama, germano, Πλαισιο, Public, e-shop κλπ κλπ, ονομάζεται DOA (dead on arrival) και είναι απόλυτο δικαίωμά σας να ζητήσετε την άμεση αλλαγή εντώς των 7 ημερών. Το ελαττωματικό προϊόν δεν χρεώνεται στο μαγαζί, και επιστρέφει στον κατασκευαστή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας το αρνηθούν (εκτός αν είναι παράλληλη/ημιπαράνομη εισαγωγή από μαγαζί εξωτερικού και δεν θέλουν να χρεωθούν έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στο εξωτερικό). Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το δικαίωμά μου αυτό με ηλεκτρονικές συσκευές 2 φορές και δε μου έφεραν αντίρρηση, ούτε με ρωτούσαν την ιστορία της ζωής μου. Αν λοιπόν ξαναχρειαστείς ποτέ service σε νέα συσκευή, να το θυμάσαι για να μην τρέχεις σε service και περιμένεις 3 βδομάδες να σου φέρουν αυτό που κανονικά θα είχες από σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Λοιπόν, για όσους δεν το γνωρίζουν και για να μην μπαίνετε σε τέτοιες επίπονες διαδικασίες χωρίς λόγο: Αν ένα προϊόν που αγοράσετε είναι ελαττωματικό (δεν πατιέται κάποιο πλήκτρο, έχει πρόβλημα η οθόνη, γενικά δεν κάνει κάτι το οποίο έπρεπε να κάνει), μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 7 ημέρες στο μαγαζί όπου το αγοράσατε και να πάρετε άλλο. Αν περάσουν οι 7 μέρες πρέπει να πάει στο service, αλλά πριν τις 7 μέρες τα πράγματα είναι απλά και λύνονται με απλή αντικατάσταση. Η τακτική αυτή έχει επιβληθεί από την ευρωπαική ένωση (για 14 μέρες αλλά ποιός τους ακούει) και ισχύει σε Multirama, germano, Πλαισιο, Public, e-shop κλπ κλπ, ονομάζεται DOA (dead on arrival) και είναι απόλυτο δικαίωμά σας να ζητήσετε την άμεση αλλαγή εντώς των 7 ημερών. Το ελαττωματικό προϊόν δεν χρεώνεται στο μαγαζί, και επιστρέφει στον κατασκευαστή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σας το αρνηθούν (εκτός αν είναι παράλληλη/ημιπαράνομη εισαγωγή από μαγαζί εξωτερικού και δεν θέλουν να χρεωθούν έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος στο εξωτερικό). Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το δικαίωμά μου αυτό με ηλεκτρονικές συσκευές 2 φορές και δε μου έφεραν αντίρρηση, ούτε με ρωτούσαν την ιστορία της ζωής μου. Αν λοιπόν ξαναχρειαστείς ποτέ service σε νέα συσκευή, να το θυμάσαι για να μην τρέχεις σε service και περιμένεις 3 βδομάδες να σου φέρουν αυτό που κανονικά θα είχες από σήμερα. πολυ σωστα τα λες φιλε μου και πολυ χρησιμη η συμβουλη σου... αρα michaelpap4 προλαβαινεις να πας και να απαιτησεις την αλλαγη της συσκευης μιας και εισαι ακομα στο οριο. και αν το πηγες καπου αλλου και οχι εκει που το αγορασες, να πας να το ζητησεις πισω. αν δε κανω λαθος αυτο, το κανουν ολες οι εταιρειες και οχι μονο αυτες που ανεφερες. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 εχουμε αναλωθει στο να αλλαζουμε ρομ καθε τρεις κ λιγο.μεχρι να στησουμε το κινητο ξανα απο την αρχη...το χουμε καψει μου φαινεται... Πες τα! Εγω δεν εχω φλασαρει ακομα...Δισταζω...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδιά επειγόντος βοήθεια...ποιο είναι το action κουμπί για να ακυρώσουμε διαδικασία φλασσαρίσματος????? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδιά επειγόντος βοήθεια...ποιο είναι το action κουμπί για να ακυρώσουμε διαδικασία φλασσαρίσματος????? :blink: Υπαρχει τετοιο κουμπι? Γιατι να διακοψεις το φλασαρισμα? Μπορει να γινει καμια στραβη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=524043 Αντιστοιχη της Valkyrie σωστα?? Γκρινιαρη, μιας και εχεις εμπειρια και απο τις δυο, ποια θα ελεγες γρηγοροτερη? Με λιγοτερα κολληματα? CleanRam χρησιμοποιειτε??? :confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 CleanRam χρησιμοποιειτε??? :confused: Εννοειται! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts