Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοεις εβγαλε κι αλλη??? :blink: "Touch X 11" aka "my girlfriend dumped me and I'm cooking ROMs all day long"?

:lol::lol::lol:

Touch X 10.1 ULTIMATE X-TREME "MrRusch BLUE EDITION"

μπορεις να το επαληθευσεις ιδίοις όμασι...

Απο δευτερα θα δοκιμαστουν εκτενως! Με δυναμικη επιστροφη και εντυπωσεις....! Αλλα προς το παρον.. Υπομονη και κουραγιο! :worry:

Γραφει ο φιλος:

Touch X ULTIMATE X-TREME 10.1, bugfixed and its so fast that it loads the app before you press application shortcut!!!

Επιβεβαιωνεις βέτα τεστερ? :lol: :p

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol::lol:

Touch X 10.1 ULTIMATE X-TREME "MrRusch BLUE EDITION"

μπορεις να το επαληθευσεις ιδίοις όμασι...

Ο MrRusch ειναι αυτος που του εφαγε τη γκομενα :lol:

Πώς και την ονομασε ετσι?

Τωρα θα παω να την τσεκαρω...Δηλαδη να φλασαρω!

Γραφει ο φιλος:

Touch X ULTIMATE X-TREME 10.1, bugfixed and its so fast that it loads the app before you press application shortcut!!!

Επιβεβαιωνεις βέτα τεστερ? :lol: :p

Βέτα εδώ...Δεν επιβεβαιωνω τιποτα ακομα :happy: Ασε που ειπα πως δεν ξαναπιστευω τα φίδια που γραφονται για την ταχυτητα...αν και ο smaberg (προσφατα χωρισμενος:p) δε μας εχει απογοητευσει :D

@griniaris

λοιπον...?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σας,

Touch X 10.1 ULTIMATE X-TREME "MrRusch BLUE EDITION" περασμένη εδώ και 36 ώρες.

Πολύ γρήγορη, καλύτερο κατά πολύ σήμα (Vodafone), η μπαταρία μετά από εξαντλητική χρήση (web, μουσική, τηλέφωνα,) είναι ακόμα σε λογικά επίπεδα. Δοκιμάζω συνεχώς Touch – IT & Touch – X. Προσωπική μου γνώμη ότι ο smaberg (Touch –X) είναι καλύτερος «μάγειρας» διότι οι ROM του έχουν λιγότερα bug. Ανυπομονώ για τη δική σας άποψη. :)

Καλημέρα σας,

Touch X 10.1 ULTIMATE X-TREME "MrRusch BLUE EDITION" περασμένη εδώ και 36 ώρες.

Πολύ γρήγορη, καλύτερο κατά πολύ σήμα (Vodafone), η μπαταρία μετά από εξαντλητική χρήση (web, μουσική, τηλέφωνα,) είναι ακόμα σε λογικά επίπεδα. Δοκιμάζω συνεχώς Touch – IT & Touch – X. Προσωπική μου γνώμη ότι ο smaberg (Touch –X) είναι καλύτερος «μάγειρας» διότι οι ROM του έχουν λιγότερα bug. Ανυπομονώ για τη δική σας άποψη. :)

Ωραιος! Σε ευχαριστουμε! Εγω τωρα φλασαρω την 10.1 και χαιρομαι με αυτα που γραφεις! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο MrRusch ειναι αυτος που του εφαγε τη γκομενα :lol:

Πώς και την ονομασε ετσι?

Τωρα θα παω να την τσεκαρω...Δηλαδη να φλασαρω!

Βέτα εδώ...Δεν επιβεβαιωνω τιποτα ακομα :happy: Ασε που ειπα πως δεν ξαναπιστευω τα φίδια που γραφονται για την ταχυτητα...αν και ο smaberg (προσφατα χωρισμενος:p) δε μας εχει απογοητευσει :D

@griniaris

λοιπον...?

o iris δε μ αρεσει κ να φανταστειτε εκανα update κ τωρα εχω δυο.σβηνονται???επισης οταν στελνω μηνυμα μου ερχετε η μπαρα οτι σταλθηκε κ μου σπαει τα νευρα γιατι με καθυστερει πραγμα που η ΙΤ δε το εχει κ μου χε κανει τη ζωη πιο ευκολη....θα τη κρατησω μερικες μερες κ θα αποφασισω....κ κατι τελευταιο..τα πληκτρα της εντασης εχουν παρουσιασει σε κανενα προβλημα??να μη λειτουργουν ανα διαστηματα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλημέρα,μήπως έχετε υπόψει σας κάποιο πρόγραμμα για το κλείδωμα, να μπορείς δηλαδή να βάζεις κωδικό, σε κάποιους φακέλους ώστε να μην ανοίγονται από όποιον έχει το κινητό σου?

Έστειλα το xperia σ'ενα εξουσιοδοτημενο service για αναβάθμιση στην επίσημη Ελληνική έκδοση, ενώ είχα φορτωμένη την Ελληνική που κυκλοφορούσε στα forum,που δεν ηταν η επίσημη. Μου ζητάει η εταιρεία 300ευρώ για να αλλάξει και καλά την πλακέτα επείδη δεν μπορούν να το κάνουν ανάβαθμιση. Μπορεί κανένας να με βοηθήσει τι να κάνω? Απο τη μια στηρίζουμε τα προϊόντα της Sony Ericsson, αγοράζουμε κινητά μόνο με Αγγλικά ανεβάζουμε το τζίρο τους και μετά....Μας στέλνουν χαιρετίσματα.Μήπως να απευθυνθώ στο ΙΚΝΑ?(Ινστιτούτο Καταναλωτή)

Έστειλα το xperia σ'ενα εξουσιοδοτημενο service για αναβάθμιση στην επίσημη Ελληνική έκδοση, ενώ είχα φορτωμένη την Ελληνική που κυκλοφορούσε στα forum,που δεν ηταν η επίσημη. Μου ζητάει η εταιρεία 300ευρώ για να αλλάξει και καλά την πλακέτα επείδη δεν μπορούν να το κάνουν ανάβαθμιση. Μπορεί κανένας να με βοηθήσει τι να κάνω? Απο τη μια στηρίζουμε τα προϊόντα της Sony Ericsson, αγοράζουμε κινητά μόνο με Αγγλικά ανεβάζουμε το τζίρο τους και μετά....Μας στέλνουν χαιρετίσματα.Μήπως να απευθυνθώ στο ΙΚΝΑ?(Ινστιτούτο Καταναλωτή)

παρτο πισω κ κανε την αναβαθμιση μονος σου μεσω seus.ειναι πανευκολο κ απλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχήν το πέρασμα μη επίσημης rom ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής. Αφού πέρασες μη επίσημη rom γιατί δεν πέρασες και μόνος σου την Ελληνική; Ζήτα το πίσω και πέρνα μόνος σου την rom που θες.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Αν μου πεις αναλυτικά τον τρόπο, θα ανάψω το βράδυ 1 κεράκι στην εκκλησία και για σενα...:)

βασικα πες μας ποια ρομ περασες κ απο που??κ πως τη περασες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλημέρα,μήπως έχετε υπόψει σας κάποιο πρόγραμμα για το κλείδωμα, να μπορείς δηλαδή να βάζεις κωδικό, σε κάποιους φακέλους ώστε να μην ανοίγονται από όποιον έχει το κινητό σου?

για κλειδωμα φακελων και αρχειων μπορει να το κανει ο resco explorer..

Κώστας

βασικα πες μας ποια ρομ περασες κ απο που??κ πως τη περασες...

Την έκδοση που είναι το μεταφρασμένο σύστημα του HTC TOUCH HD και ΑΕΚΜΑΡ πληκτρολόγιο(Νομίζω PCTECH for you έγγραφε την ώρα που το άνοιγες...).Δε θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται γιατί δεν το έχω.Είναι στην αντιπροσωπεία. Πάντως πριν το στείλω hard reset που δοκίμασα δεν σβήνεται το λειτουργικό.Δεν ξέρω αν σε φώτισα.....

Καταρχήν το πέρασμα μη επίσημης rom ακυρώνει την εγγύηση της συσκευής. Αφού πέρασες μη επίσημη rom γιατί δεν πέρασες και μόνος σου την Ελληνική; Ζήτα το πίσω και πέρνα μόνος σου την rom που θες.

Με ποιο τρόπο?Έχω ψιλοπανικοβληθεί....

Δεν χρειάζεται άγχος, ζήτα πρώτα το τηλέφωνο πίσω από το service και μετά υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις την συσκευή με την τελευταία εργοστασιακή rom. Επειδή δεν έχω την συσκευή δεν μπορώ να σου πω πως ακριβώς γίνεται στο xperia (μην πετάξουμε και καμιά πατατιά και ψαχνόμαστε μετά). Περίμενε απάντηση από τους έχοντες.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

o iris δε μ αρεσει κ να φανταστειτε εκανα update κ τωρα εχω δυο.σβηνονται???επισης οταν στελνω μηνυμα μου ερχετε η μπαρα οτι σταλθηκε κ μου σπαει τα νευρα γιατι με καθυστερει πραγμα που η ΙΤ δε το εχει κ μου χε κανει τη ζωη πιο ευκολη....θα τη κρατησω μερικες μερες κ θα αποφασισω....κ κατι τελευταιο..τα πληκτρα της εντασης εχουν παρουσιασει σε κανενα προβλημα??να μη λειτουργουν ανα διαστηματα???

Οι μπαρες φευγουν με το XperiaTweak! Εμενα τα πληκτρα της εντασης δεν εχουν προβλημα.

Ψαξε στο γνωστο μαγαζακι υπαρχουν διαφορα...

...αληθεια κλειδωνει αρχεια ο Resco Explorer??? Ουαου!

Ο ioxperia εννοει οτι περασε την PCTech4U την ελληνικη, του bsp98ht. Αληθεια ομως ποιος σου την περασε? Ή οταν το πηρες την ειχε ηδη πανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι μπαρες φευγουν με το XperiaTweak! Εμενα τα πληκτρα της εντασης δεν εχουν προβλημα.

Ψαξε στο γνωστο μαγαζακι υπαρχουν διαφορα...

...αληθεια κλειδωνει αρχεια ο Resco Explorer??? Ουαου!

Ο ioxperia εννοει οτι περασε την PCTech4U την ελληνικη, του bsp98ht. Αληθεια ομως ποιος σου την περασε? Ή οταν το πηρες την ειχε ηδη πανω?

Μπράβο...Εγώ την πέρασα αν θυμάμε καλά μέσω της microsd

Ολα θα γινουν μια χαρα. Κανενα αγχος για τιποτα.

Πηγαινε εκει που εδωσες το τηλεφωνο και παρτο πισω χωρις να τους δωσεις ουτε ενα ευρω. Δεν εκαναν τιποτα στο τηλεφωνο δεν αξιζουν τιποτα.

Παρτο λοιπον πισω, και θα σου πουμε εμεις τι θα κανεις ακριβως! Τα πραγματα ειναι ΠΑΝΑΠΛΑ! Χωρις πλακα.

Αλλα να μην φοβασαι για τιποτα, να μην πληρωσεις τιποτα, να μην αγχωνεσαι για τιποτα.

-----------------

Προβλημα με τα πληκτρα εντασης δεν ειχα ποτε. Προβλημα εχω με το παραθυρακι του Notification οταν στελνω ενα SMS η οταν ξεσυνδεω το bluetooth ακουστικο που κολλαει και δεν φευγει...

Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος προβλημα ρε παιδια με τον ηχο απο bluetooth ακουστικο? Στην 313 σελιδα εχω κανει μια ερωτηση...

πηγα μια μερα να το συνδεσω και δεν ζητησε κωδικο για να συνδεθει! Αλλα παρολαυτα ακουω κανονικα τον αλλο, και με ακουνε μια χαρα! Χωρις να εχω βαλει κωδικο οπως σε ολα τα bluetooth που ξερω!

Το θεμα ειναι οτι οταν μιλαω με το bluetooth ο συνομιλητης μου ακουει ξανα την φωνη του. Σαν αντίλαλος ενα πραγμα. Αλλα μονο οταν μιλαω απο το bluetooth. Εχω κανει και τεστ την ωρα που μιλαω να κλεισω το bluetooth και να μιλησω απο την συσκευη και να ειναι ολα τελεια. Γιατι συμβαινει αυτο?

Μπράβο...Εγώ την πέρασα αν θυμάμε καλά μέσω της microsd

Ακου τον soom, καλα τα λεει :happy:

Βασικα, αφου την περασες εσυ μεσω micro-sd ξερεις να φλασαρεις ρομ, σωστα? Με τον ιδιο τροπο περνας καποια αλλη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος προβλημα ρε παιδια με τον ηχο απο bluetooth ακουστικο? Στην 313 σελιδα εχω κανει μια ερωτηση...

εγω πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα ποιοτητας του bluetooth.

οσα δινεις περνεις που λεμε... ;)

εγω εχω το I.TECH CLIP II MINI και το ειχα παρει 50e και δεν εχω κανενα προβλημα.

το πρωτο που θα εκανα στη θεση σου ειναι να το συνδεσω με αλλο τηλεφωνο για δοκιμη (αν δε το εχεις κανει).

τσεκαρε τι πρωτοκολλο υποστηριζει, δηλαδη αν ειναι νεας γενιας v2 ή παλιας φουρνιας v1.2.

παιζει σημαντικο ρολο στο θεμα ποιοτητας και σηματος γιαυτο στο λεω.. :)

Κώστας

εγω πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα ποιοτητας του bluetooth.

οσα δινεις περνεις που λεμε... ;)

εγω εχω το I.TECH CLIP II MINI και το ειχα παρει 50e και δεν εχω κανενα προβλημα.

το πρωτο που θα εκανα στη θεση σου ειναι να το συνδεσω με αλλο τηλεφωνο για δοκιμη (αν δε το εχεις κανει).

τσεκαρε τι πρωτοκολλο υποστηριζει, δηλαδη αν ειναι νεας γενιας v2 ή παλιας φουρνιας v1.2.

παιζει σημαντικο ρολο στο θεμα ποιοτητας και σηματος γιαυτο στο λεω.. :)

Δεν ισχυει παντα αυτο. Εχω παρει ενα bluetooth απο το πλαισιο 18 ευρω ακυρη μαρκα και ειναι σουπερ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ισχυει παντα αυτο. Εχω παρει ενα bluetooth απο το πλαισιο 18 ευρω ακυρη μαρκα και ειναι σουπερ.

ισως το χρηματικο να μην ισχυει αλλα το αλλο που λεω με το πρωτοκολλο παιζει σημαντικο ρολο. ;)

Κώστας

ισως το χρηματικο να μην ισχυει αλλα το αλλο που λεω με το πρωτοκολλο παιζει σημαντικο ρολο. ;)

Σε αυτο δε μπορω να διαφωνησω :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε αυτο δε μπορω να διαφωνησω :D

δε μας ειπες την αποψη σου για τη νεα rom που εβαλες?:rolleyes:

Κώστας

δε μας ειπες την αποψη σου για τη νεα rom που εβαλες?:rolleyes:

χμμμ την εχω μερικες ωρες μονο...μου φαινεται ιδια με την 10 σε γενικες γραμμες :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned