Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το βρήκα,σ'ευχαριστώ.το Beam file πρέπει να επιλέξω.Αγγλική ROM έχω.

Το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα είναι με το hands free.Δεν το αναγνωρίζει καθόλου.Τι μπορεί να φταίει?

Το βισματακι το εχεις βαλει τερμα μεσα? γιατι κολλαει λιγο πριν μπει στο τελος, αλλα βαλε δυναμη λιγααακι παραπανω και θα μπει!

λιγο βοηθεια κατεβασα την ρομ με τα ελινικα κ τςρα εχω ενα image αρχειο τι το κανω αυτο?

H αληθεια ειναι οτι μεσα στην συσκευη, μεσα στο Xperia θα επρεπε να εχεις μια 8BG SDHC... Χωρις καρτα μνημης εγω δεν ξερω πως θα γινει η δουλεια....

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβασε εδω που ειχα γραψει πριν απο λιγες σελιδες.... Στην σελιδα 249 που ειχε ρωτησει καποιος.. Δεν το εχω κανει ακομα. Αναβαθμιση εκανα με SEUS και μου περασε την τελευταια αγγλικη ρομ. ειναι σχετικα απλη η διαδικασια παντως...

για πες με καρτα μνημησ πωσ γεινεται

Οτι ξερω, το ξερω απο αυτο εδω το θεμα(το οποιο σε μια γρηγορη αναζητηση και ενα διαβασμα ολοκληρου το θεματος καλυπτεσαι σχεδον πληρως) και απο:

1)εδω

2)και απο εδω

3)αλλα και απο εδω

Αλλα γενικοτερα, εχει τα απειρα για το Xperia στους xda.. Αλλα θελει ψαξιμο, διαβασμα και πολυ χρονο μεχρι να τα μαθεις και να εξοικειωθεις...:O

Πρόσφατα απόκτησα και εγώ το Χ1 και έχω κάποιες ερωτήσεις...

Παιδιά υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα μηνύματα μου από Nokia κινητό στο Xperia???

Δεν υπάρχει μάλλον ε???

Μόνο τις επαφές μέσω συγχρονισμού με Outlook ε??

Ενώ από Nokia σε Nokia μπορείς να κάνεις μεταφορά των πάντων στο νέο κινητό... να φτιάξεις πιστό αντίγραφο του παλιού στο νέο...

Ακόμα.... χρησιμοποιώ TouchFlo ver. 3.0 (rom Touch-IT WWE date 03/04/09)....

Αξίζει ή να γυρίσω στην original rom του Xperia???

Ευχαριστώ..........

:)

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Και όχι μόνο σε εσένα...

Επειδή το ζουμ είναι ζηφιακό, πρέπει να επιλέξεις μικρότερη ανάλυση ωστε να γίνει...

χμμμ...

Δεν είχε το κινητό μέσα όταν το πήρες;

Οχι στο κουτί, στη συσκευή μέσα κατευθείαν...;)

Ευχαριστώ φίλε μου! Τελικά έκανα πρώτα το Hard-SPL και μετά έβαλα την PCTech4U_WWE_V1.1 που δεν χρειάζεται να την περάσεις πρώτα σε κάρτα μνήμης. Γίνεται απ'ευθείας από το ActiveSync. Θα το προσπαθήσω αυτό που μου πρότεινες όμως αν και θα πάω να πάρω καμιά 8άρα κάρτα που πιστεύω είναι αρκετή (αν και σηκώνει μέχρι 16gb αν δεν κάνω λάθος).

Δεν είχε μέσα το κουτί μου. Κοίτα...Αν φανταστείς ότι μου βγήκε κοντά στα 380Ε μην έχω και απαιτήσεις για κάρτα μνήμης...:p

Thanks anyway!!

[sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή...

Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ...

Να ρωτησω ρε παιδια:

1) Ειχα βαλει το TF3D Manilla απο HD που βρηκα στο xda.. Εκανα αλλαγη ρομ, εκανα hardreset, αλλα ετσι οπως χαζευα στον File Explorer ειδα εναν φακελο μεσα στα Windows που λεει TouchFlo και περιεχει 3 αρχεια που εχουν εικονιδιο Windows Media Player και λεγονται:

bioscrollhit 5.68K

bioscrollscroll 6.81K

bioscrollstop 4.73K

Τι ειναι αυτα????

2) Κατεβασα απο το site της SE κατι θεματα και μου εκανε δωρο εναν ηχο. Που πρεπει να τα βαλω για να μπορω να βαλω τα θεματα ως θεματα και τον ηχο ως ηχο κλησης???

Ποια rom θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη????

Εγώ έχω TouchFLO 3D Touch-IT v7...

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

Ποια rom θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη????

Εγώ έχω TouchFLO 3D Touch-IT v7...

Αυτο ειναι υποκειμενικο.

Εγω ΘΕΩΡΩ καλυτερη την

W4X: Windows Mobile 6.5 for the XPERIA X1 - PURE ROM

θα την βρεις στο xda;)

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Μπορώ να αλλάξω τον ήχο από το ξυπνητήρι με κάποιο δικο μου mp3 αρχειο;

Δεν βρίσκω τον φάκελο που ειναι οι ήχοι για το ξυπνητήρι...

Καλησπέρα,

Έχω πρόβλημα με το hands free,δε μου το αναγνωριζει το κινητό.

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Thanks

Ναι, και στο δικό μου υπάρχει πρόβλημα με το handsfree. Δεν το αναγνωρίζει ως handsfree αλλά ως ακουστικά. Δηλαδή αν με παρουν τηλέφωνο και πατήσω το κουμπί δεν απαντάει. Το κουμπί δε φταίει και θα εξηγήσω σε λίγο γιατί. Επίσης δεν φταίει η ROM γιατί το είχα το πρόβλημα σε 2 roms.

Το κουμπί ξέρω ότι δουλεύει γιατί αν κάνω μια κλήση και κατά τη διάρκεια της κλήσης βγάλω και ξαναβάλω το handsfree, από τη στιγμή εκείνη και μετά δουλεύει κανονικά (απλό κλικ για απάντηση, διπλό κλικ για επανάληψη της τελευταίας κλήσης κλπ). Αν σβήσω το κινητό και το ξανανάψω μετά πρέπει να κάνω πάλι το ίδιο κόλπο. Δεν ξέρω τι φταίει.

Αλλά αν δεν σου βγάζει το σηματάκι των ακουστικών στο κινητό, μάλλον δεν το έβαλες το βύσμα εντελώς μέσα.

Το βισματακι το εχεις βαλει τερμα μεσα? γιατι κολλαει λιγο πριν μπει στο τελος, αλλα βαλε δυναμη λιγααακι παραπανω και θα μπει!

Είχες δίκιο,λίγη πίεση παραπάνω ήθελε,να'σαι καλά!

• Administrators
Μπορώ να αλλάξω τον ήχο από το ξυπνητήρι με κάποιο δικο μου mp3 αρχειο;

Δεν βρίσκω τον φάκελο που ειναι οι ήχοι για το ξυπνητήρι...

Βάλε καλύτερα το free G-Alarm ή το πάντα αξιόπιστο ptravelAlarm.

Modpic.gif

Παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα οταν κανω δημιουργια νεας επαφης με το outlook κατοπιν οταν παω να παρω τηλ εμφανιζει μονο το ενα απο ολα μονο αυτο μπορω να παρω τηλ και δεν βγαζει τα βελακια δεξ και αρισ (οταν ανοιγω το ονομα βγαζει τα τηλ αλλα μονο ενα μπορω ναπαρω)

Χαίρεται και καλό μήνα σε όλους .

Έχω μια ερώτηση σχετικά με τον windows media player . Σε σελίδα όπως http://www.rojadirecta.com όπου παρακολουθείς αγώνες δεν μπορώ με τίποτα να δω , παρά μόνο κάπιοες φορές ήχο χωρίς εικόνα . Έχω βάλει τον adobe flash player mobile αλλά πάλι δεν βγάζω άκρη . Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ; Χρειαζόμαστε κάποιο player ;

http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

Καλύτερο το ptravelAlarm …Ευχαριστώ…

Παντως μου εκανε εντύπωση που δεν μπόρεσα να αλλάξω τον ηχο στο ξυπνητήρι μεσα από το λειτουργικό του τηλεφώνου…

Ευχαριστώ φίλε μου για τη γρήγορη απάντηση! Τώρα προσπαθώ να το flashάρω και να περάσω καμιά cooked rom..! Άντε να δούμε...Θα το κάψω???!!!...:p

Πρόσεξα πως λέει εδώ να το βάλω στην κάρτα μνήμης. Εγώ που δεν έχω κάρτα μνήμης ακόμα τι κάνω?? Δεν μπορώ να το φλασάρω αλλιώς??

που εισαι ρε μαν τρελοπαόκι !!! με γεια το κινητο!!προσεχε μη το βάλεις καμια ρομ και το κάψεις :lol: έμαθα η γαλλίδα σου ολα οκ ε? :p

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι απλό, δες τα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή που φοράει η συσκευή και θα καταλάβεις. Αυτοί οι επεξεργαστές παρέχουν μεγάλες δυνατότητες τις οποίες όμως οι εταιρίες επίτηδες δεν εκμεταλλεύονται πλήρως για εμπορικούς λόγους. Και αναφέρομαι στα γενικότερα χαρακτηριστικά και όχι μόνο στο video support. Κυκλοφορούν κάποιοι ΑΤΙ drivers αλλά δεν είναι αρκετοί για να ξεδιπλώσουν πλήρως τις δυνατότητες του.

Καλα φυτεμενος μεσα στο MSM δεν ειναι κανενας επεξεργαστης της ATI , εκτος αν ειναι η πρωτη φορα παγκοσμιως που η Qualcomm ενσωματωνει σε MSM σειρα ολοκληρωμενο αλλου κατασκευαστη .

Επισης αφου ειναι τοσο ευκολο να λυθει αυτη η απορια/διαμαχη απορω πραγματικα γιατι υπαρχει .

Μπορει να τον βρει καποιος μεσα στην συσκευη ?

Αφου και για αυτη οπως και για καθε συσκευη με μια απλη αναζητηση στην FCC την βρισκεις οπως την γεννησε η μαμα της .

Αν τον βρει κανενας τον Imageon της ΑΤΙ μου το λεει και εμενα .

Ή αν βρει πως χωρεσε μεσα στο MSM επισης μου το λεει .

Το Χ1 στην FCC

https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=1011380&native_or_pdf=pdf

Eνα τηλεφωνο με IMAGEON απο την FCC επισης , το πρωτο Prada της LG ειναι

https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/forms/blobs/retrieve.cgi?attachment_id=732876&native_or_pdf=pdf

Οπως επισης μια καλη απορια ειναι το γιατι η ιδια η ΑΤΙ αφου εχει ολοκληρη λιστα με τις συσκευες στις οποιες εχει "προσφερει" καποια δικη της λυση δεν συμπερυλαμβανει το Χ1 σε αυτες τις συσκευες .

http://ati.amd.com/products/handheld/onboard.html

Σε κανει να απορεις που ειναι κρυμμενος....

Καλα φυτεμενος μεσα στο MSM δεν ειναι κανενας επεξεργαστης της ATI , εκτος αν ειναι η πρωτη φορα παγκοσμιως που η Qualcomm ενσωματωνει σε MSM σειρα ολοκληρωμενο αλλου κατασκευαστη.

Όντως αυτή η ιστορία με την ATI κάρτα γραφικών είναι μια φήμη που θεωρώ αρκετά τραβηγμένη και δε νομίζω να ισχύει.

Από την άλλη όμως οι δυνατότητες hardware acceleration που έχει το SoC MSM της Qualcomm είναι γνωστές. Επίσης είναι γνωστό ότι αυτές οι δυνατότητες δεν έχουν κάποιο public API και ουσιαστικά μόνο πελάτες που τα έχουν σκάσει σε αυτή (Qualcomm) έχουν δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι το WMP και το panel της SE μπορούν να παίξουν πιο γρήγορα ταινίες (στο κατάλληλο format) από ότι ο CorePlayer.

Γενικότερα τέτοιες τακτικές τις συχαίνομαι, δυστυχώς έχει άλλη άποψη η HTC (SE).

• Administrators
Αν τον βρει κανενας τον Imageon της ΑΤΙ μου το λεει και εμενα .

Ή αν βρει πως χωρεσε μεσα στο MSM επισης μου το λεει .

Δεν ισχυρίστηκε κανείς κάτι τέτοιο και συνιστώ να μην συνεχίσουμε σε αυτό το ύφος! :rolleyes:

Modpic.gif

Προσπαθω να κανω update αλλά το κινητο εχει μεινει στην οθονη με τις εγχρωμες λωριδες και δεν κανει τιποτα...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είναι πρώτη φορά που περνάς rom τότε θέλει λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να περάσουν τα windows τους drivers, ώστε να δουν το κινητό σαν storage card.

Περίμενε λίγο.

Διαφορετικά... ξαναδοκίμασε.

ΥΓ. Φαντάζομαι το έχεις ξεκλειδώσει ε (Hard Spl)?

Κωνσταντίνος

Αν είναι πρώτη φορά που περνάς rom τότε θέλει λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να περάσουν τα windows τους drivers, ώστε να δουν το κινητό σαν storage card.

Περίμενε λίγο.

Διαφορετικά... ξαναδοκίμασε.

ΥΓ. Φαντάζομαι το έχεις ξεκλειδώσει ε (Hard Spl)?

Για επίσημο update δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Εμ ναι βασικα γι' αυτο δεν το ξεκλειδωσα...αλλά μαλλον για εκει παω. Λεω να του κανω hard spl και μετα cooked rom να ησυχασω :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως αυτή η ιστορία με την ATI κάρτα γραφικών είναι μια φήμη που θεωρώ αρκετά τραβηγμένη και δε νομίζω να ισχύει.

Από την άλλη όμως οι δυνατότητες hardware acceleration που έχει το SoC MSM της Qualcomm είναι γνωστές. Επίσης είναι γνωστό ότι αυτές οι δυνατότητες δεν έχουν κάποιο public API και ουσιαστικά μόνο πελάτες που τα έχουν σκάσει σε αυτή (Qualcomm) έχουν δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσουν. Δεν είναι τυχαίο ότι το WMP και το panel της SE μπορούν να παίξουν πιο γρήγορα ταινίες (στο κατάλληλο format) από ότι ο CorePlayer.

Γενικότερα τέτοιες τακτικές τις συχαίνομαι, δυστυχώς έχει άλλη άποψη η HTC (SE).

Στην σειρα 7xxx των MSM που ειναι κατασκευασμενα να διαχειριζονται λειτουργικα τριτων και οχι μονο το BREW της Qualcomm δεν υπαρχει καποιο ΑΡΙ που να πρεπει να το χρυσοπληρωσεις για να το χρησιμοποιησεις . Τα WM ηταν αυτα που μεχρι πριν απο λιγο καιρο δεν προσεφεραν την δυνατοτητα εκμεταλευσης τετοιου ειδους Ηardware και εριχναν το μπαλακι στους κατασκευαστες των συσκευων για το αν θελουν και με ποιον τροπο θα παρεχουν υποστηριξη . Για αυτο και στις περισσοτερες συσκευες του ειδους η υποστηριξη του ειναι μηδαμινη , απο την εποχη του πρωτου Τιτανα που ναι ειχε ενσωματωμενη μια λυση της ΑΤΙ .

Την φυτεμενη στο MSM λυση της Qualcomm για hardware 3D και Video acceleration η HTC ξεκινησε να το εκμεταλευεται στο Diamond οταν αρχισε να χρειαζεται τις επιδοσεις του για να παιξει λιγο καλυτερα το TouchFlo 3D . Ε , η SE απο την πλευρα της απο οτι φαινεται προσπαθει και αυτη να το χρησιμοποιησει οχι ιδιαιτερα επιτυχημενα απο οτι φαινεται .

Η Qualcomm το εχει εκει για να το χρησιμοποιησει οποιος θελει , την φτωχη υποστηριξη του απο τις περισσοτερες WM συσκευες δεν την οφειλουμε στην Qualcomm αλλα στην MickySoft και στους κατασκευαστες των συσκευων .

Δεν ισχυρίστηκε κανείς κάτι τέτοιο και συνιστώ να μην συνεχίσουμε σε αυτό το ύφος! :rolleyes:

Δεν ισχυριστηκε κανεις οτι υπαρχει καποια λυση της ΑΤΙ ή δεν ισχυριστηκε κανεις οτι ειναι φυτεμενη στο MSM? :rolleyes:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned