Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Έχει ογκοχρέωση που σημαίνει ότι χρεώνεσαι ανάλογα με το τι κατεβάζεις, όχι το πόσο είσαι συνδεδεμένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Έχει ογκοχρέωση που σημαίνει ότι χρεώνεσαι ανάλογα με το τι κατεβάζεις, όχι το πόσο είσαι συνδεδεμένος! μαλιστα! δηλαδη αν το εικονιδιο ειναι καπιο απο αυτα που χαρακτηρηζουν συνδεσυμοτητα τοτε μονο αμα κατεβαζω θα χρεωνομαι? η οσο το εικονιδιο ειναι καπιο απο αυτα που χαρακτηρηζουν συνδεσυμοτητα θα χρεωνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Μόνο για ότι κατεβάζεις. Αλλά καλύτερα να έχεις και το No Data στη συσκευή σου να απενεργοποιείς κατά βούληση τη δυνατότητα να μπαίνει στο internet μέσω GPRS για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseke13 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 παιδια τα attachments απο τα mail που κατεβαζουμε που τα χωνει?? καποια στιγμη θα μαζευτει σαβουρα μπολικη και θα θελουν σβησιμο ετσι δεν ειναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 παδιά αφου τα διαβασα όλα πήρα την μεγάλη απόφαση και το αγόρασα!! Πρώτη επαφή με windows mobile και εντάξει θέλει ψάξιμο.... Αν έχεις χρόνο και όρεξη κάνεις παπάδες. Στην αρχή ψιλοαπογοητεύτικα γιατι τα βρήκα μπαστούνια, αλλά σιγά σιγά προσαρμόζομαι.... Ας μπώ στο ψητό όμως. Αφού έβαλα ελληνικά στα μυνήματα, αναζητηση τηλεφωνικού καταλόγου και γενικότερα είμαι οκ με τα ελληνικά μου και με τα βασικά, πήγα να βάλω τα ακουστικά στην mini jack υποδοχή για να ακούσω ραδιο μιας και τα ζητάει για κεραία αλλα αρνείται πεισματικά να τα δει! Δηλαδή τα συνδέω και δεν μου βγάζει κανένα σύμβολο πως είναι συνδεδεμένα μετά πάω στο πανελ με το ραδιο πατάω on και τίποτα... μου λέει να συνδέσω τα ακουστικά γιατι τα θέλει για κεραία.... Any ideas??? καλησπέρα φιλε με γεια το κινητο.Για δοκίμασε μήπως δεν εχεις βαλει καλα το βησμα πάνω απο το κινητο θέλει να μπει καλα ως τερμα ειδικα στο τελος θελει λιγο παραπάνω δυναμη για να κουμπώση..και γω ετσι τν επαθα και νόμιζα δεν λειτουργουσε..πάντως αν δεν φταιει αυτο τοτε περιεργο που δεν παιζει το ράδιο. Να ρωτησο κατι το οποιο δεν απαντηθηκε σχετικά με το touchlfow..το ειδα να το βάζουνε στο xperia και παιζει καλα αποτι ειδα όπως και το ifonz όπως ειπε ο φιλος ποιο πάνω.Ξέρει κανενας αν τα βαλεις στο κινητο αυτα πως παίζουνε?? μπενουνε σαν πάνελς η μπενουνε πάνω απο το today ?? δλδ το today χάνεται και θα έχεις πρόβλημα μετα?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseke13 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 καλησπέρα φιλε με γεια το κινητο.Για δοκίμασε μήπως δεν εχεις βαλει καλα το βησμα πάνω απο το κινητο θέλει να μπει καλα ως τερμα ειδικα στο τελος θελει λιγο παραπάνω δυναμη για να κουμπώση..και γω ετσι τν επαθα και νόμιζα δεν λειτουργουσε..πάντως αν δεν φταιει αυτο τοτε περιεργο που δεν παιζει το ράδιο. ναι φιλε μου το βρηκα αυτο ηταν... ψιλοφοβομουν να το πιεσω πολυ γιατι τωρα τελευταια ειχα ενα αλλο παρομοιο ατυχημα!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XavierGr Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Προσέξτε τι ακουστικά συνδέετε στο XPERIA. Μην βάζετε το καλό σας ζευγάρι γιατί είναι δυστυχώς τόσο δυνατό/σφιχτό το socket του που χαράζει τα δαχτυλίδια του jack των ακουστικών. Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου το socket έγδαρε τόσο πολύ το βύσμα και δεν κάνει καλή επαφή το ακουστικό σε άλλες συσκευές. Ελπίζω με τη χρήση να χαλαρώσει λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Αφού έβαλα ελληνικά στα μυνήματα, αναζητηση τηλεφωνικού καταλόγου και γενικότερα είμαι οκ με τα ελληνικά μου και με τα βασικά, πήγα να βάλω τα ακουστικά στην mini jack υποδοχή για να ακούσω ραδιο μιας και τα ζητάει για κεραία αλλα αρνείται πεισματικά να τα δει! Δηλαδή τα συνδέω και δεν μου βγάζει κανένα σύμβολο πως είναι συνδεδεμένα μετά πάω στο πανελ με το ραδιο πατάω on και τίποτα... μου λέει να συνδέσω τα ακουστικά γιατι τα θέλει για κεραία.... Any ideas??? καλησπέρα φιλε με γεια το κινητο.Για δοκίμασε μήπως δεν εχεις βαλει καλα το βησμα πάνω απο το κινητο θέλει να μπει καλα ως τερμα ειδικα στο τελος θελει λιγο παραπάνω δυναμη για να κουμπώση..και γω ετσι τν επαθα και νόμιζα δεν λειτουργουσε.. Καλα...ειχα κι εγω προβλημα με τα ακουστικα...φοβομουνα να τα σπρωξω μεχρι μεσα αλλά αφου διαβασα τα μηνυματα σας τα εμπηξα με θρασος και μπηκαν!!! Ευχαριστω! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παιδιά όσοι χρησημοποιείτε καλά ακουστικα με το xperia, η ποιότητα πως είναι? Συγκρίνεται πχ με το iphone ή ενα καλό mp3 player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Τα ακουστικά που δίνουν μαζί είναι από μόνα τους πάρα πολύ καλά. Ο ήχος του σ' ένα συγκριτικό που διάβασα έλεγε ότι είναι καλύτερος και από του iPod. "As it turned out the handset has the best frequency response we have ever seen on a mobile handset. In addition it also achieved superb noise level, dynamic range and stereo crosstalk readings. In fact its results on those are even better than the dedicated Apple iPod music player - how is that for a change? Unfortunately a price had to be paid and that is the rather high total harmonic distortion and intermodulation distortion levels. Device / Frequency response / Noise level / Dynamic range / THD / IMD + Noise / Stereo crosstalk XPERIA X1 / +0.11, -0.47 / -93.2 / 94.8 / 0.448 / 0.897 / -96.3 Apple iPod / +0.41, -1.16 / -91.6 / 91.8 / 0.0043 / 0.015 / -83.6 " από το gsmarena.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazpapaz Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Το iPOD κατά γενική ομολογία των hi-fiντελιστών έχει ΑΠΛΑ καλό ήχο. Το catch είναι οτι ειναι πολύ δυνατό και εκει μπερδεύεται ο περισσότερος κόσμος. Το X1 το άκουσα με ακουστικά beyer dynamic και έχει πολύ καλο ήχο, πραγματικά! Πολύ καλά και καθαρά πρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παιδιά όσοι χρησημοποιείτε καλά ακουστικα με το xperia, η ποιότητα πως είναι? Συγκρίνεται πχ με το iphone ή ενα καλό mp3 player? Εγω τα συγκρυνα επιτοπου και με το ιδιο τραγουδι με το iphone ενος φιλου, καμια σχεση, του xperia ειναι καλυτερα γιατι μπαινουν μεσα στο αυτι και εχουν πολυ καλυτερη εφαρμογη αρα απομονονουν και περισοτερους εξωτερικους θορυβους και αν βαλεις και εναν καλο player για να ρυθμιζεις μπασα κτλ τα σπαει ολα !!! Και να αναφερουμε οτι οποιαδηποτε σκληρα ακουστικα κανουν τα αφτια μας μετα απο αρκετη ωρα ακροασης να πονανε, του xperia τα δοκιμασα επι 8 συνεχωμενες ωρες σε ενα ταξιδι που εκανα και με την ενταση καταλυλα ρυθμισμενη κανενα προβλημα :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 δε ξερω τι μπορει να φταιει.οπως βλεπεις κανεις δεν εχει αναφερει κατι παρομοιο.hard reset δοκιμασες?? Οχι δεν δοκιμασα hard reset, αλλα μηπως υπαρχει καμια καινουργεια εκδοση του youtube ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παιδιά μόλις έβαλα το TouchFlo 3d στο Xperia...είναι πολύ ωραίο...για όποιον ενδιαφέρεται: Πληροφορίες από το xda-developers εδώ Download απο εδώ είναι αρχειάκι .cab κάνει αρκετή ώρα να σεταριστεί αλλα πιστεύω αξίζει τον κόπο και θα αρέσει σε όποιον το ζηλέυει που το έχουν τα HTC... Πληροφοριακά...Τα Panels δουλέυουν κανονικά...το TouchFlo εκτελείται μόνο στο Today Screen... Περιμένω απόψεις απο όποιον το χρησιμοποιήσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παιδιά μόλις έβαλα το TouchFlo 3d στο Xperia...είναι πολύ ωραίο...για όποιον ενδιαφέρεται: Πληροφορίες από το xda-developers εδώ Download απο εδώ είναι αρχειάκι .cab κάνει αρκετή ώρα να σεταριστεί αλλα πιστεύω αξίζει τον κόπο και θα αρέσει σε όποιον το ζηλέυει που το έχουν τα HTC... Πληροφοριακά...Τα Panels δουλέυουν κανονικά...το TouchFlo εκτελείται μόνο στο Today Screen... Περιμένω απόψεις απο όποιον το χρησιμοποιήσει.... To εγκατέστησες σαν panel; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 To εγκατέστησες σαν panel; Όχι...είναι όπως και στα HTC...Δουλεύει πάνω στο Today Screen...Αν το βάλεις Today Screen θα έχει μόνο το TouchFlo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παιδιά μόλις έβαλα το TouchFlo 3d στο Xperia...είναι πολύ ωραίο...για όποιον ενδιαφέρεται: Πληροφορίες από το xda-developers εδώ Download απο εδώ είναι αρχειάκι .cab κάνει αρκετή ώρα να σεταριστεί αλλα πιστεύω αξίζει τον κόπο και θα αρέσει σε όποιον το ζηλέυει που το έχουν τα HTC... Πληροφοριακά...Τα Panels δουλέυουν κανονικά...το TouchFlo εκτελείται μόνο στο Today Screen... Περιμένω απόψεις απο όποιον το χρησιμοποιήσει.... δηλαδη το κλασσικο today screen το χανουμε ???:cry: Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 δηλαδη το κλασσικο today screen το χανουμε ???:cry: Nαι και το κάνεις σαν το Today Screen του HTC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Nαι και το κάνεις σαν το Today Screen του HTC... τουλαχιστον αν δεν μας κανει μπορουμε να το απεγκαταστησουμε μια που ειναι cab... σωστα ? Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Όχι...είναι όπως και στα HTC...Δουλεύει πάνω στο Today Screen...Αν το βάλεις Today Screen θα έχει μόνο το TouchFlo... Ok απλά σύμφωνα με το post που έδωσα το TFL3D μπαίνει και προστίθεται στα panels, φαίνεται στην λίστα αν πατήσεις το X δλδ του κινητού. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που έβαλες γιατί είναι από διαφορετικά threads. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ok απλά σύμφωνα με το post που έδωσα το TFL3D μπαίνει και προστίθεται στα panels, φαίνεται στην λίστα αν πατήσεις το X δλδ του κινητού. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με αυτό που έβαλες γιατί είναι από διαφορετικά threads. Ναι απεγκαταστήτε κανονικά...Αυτο που έβαλα έιναι το αυτό της HTC...Δεν είναι κάποιο υποκατάστατο...το μόνο που μάλλον με χαλλάει είναι ότι ο μόνοσ τρόπος για να σου δείξει τιw foto είναι αν τις έχεισ στη μνήμη της συσκευής...αλλά ακόμα το ψάχνω αυτό.... επίσεις δεν δουλεύει καλά με το πορτάκι ανοιχτο...παίζει με τα βελάκια αλλα δεν δείχνει τα εικονιδιάκια για να διαλέξεισ μενου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Ναι απεγκαταστήτε κανονικά...Αυτο που έβαλα έιναι το αυτό της HTC...Δεν είναι κάποιο υποκατάστατο...το μόνο που μάλλον με χαλλάει είναι ότι ο μόνοσ τρόπος για να σου δείξει τιw foto είναι αν τις έχεισ στη μνήμη της συσκευής...αλλά ακόμα το ψάχνω αυτό.... Δεν με κατάλαβες και πάλι, το ερώτημα μου είναι αν το cabaki που έβαλες σου εμφανίζει το TFL3d σαν ένα από τα panels που έχει η συσκευή όπως το media/radio/facebook/spb κλπ. Για να επιλέξεις άλλο folder για της φωτό πας στο photo tab πατάς κάτω αριστερά albums και από το μενού επιλέγεις τον φάκελο που θέλεις να πας. Μόλις σε βγάλει στον φάκελο επιλέγεις από κάτω δεξιά menu και set album as favorite. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Αυτό είπα δεν το εμφανίζει σαν panel....το εμφανίζει στο today screen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 με ποια ρομ τα έχεις κάνει;δε νομίζω να γίνεται με επίσημη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnys Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 με ποια ρομ τα έχεις κάνει;δε νομίζω να γίνεται με επίσημη.. στην επίσημη ελληνική που μου περάσανε σε se service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts