Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[/img]/view.php?file=i6uqyzllhrqhf2gj5h23.png]http://www.imageshack.gr/files/i6uqyzllhrqhf2gj5h23_thumb.png[/url][/img]/view.php?file=5xuvjqf0dq5wusw3u96n.png]http://www.imageshack.gr/files/5xuvjqf0dq5wusw3u96n_thumb.png[/url][/img]

Το Xperia για μενα ειναι το καλυτερο ppc αυτη την εποχη , και το Iphone 3g απλα τελειο και αξιαγαπητο !!! :)

το today screen (και δεν εννοω τη φωτο) που τη βρηκες?πως μπορουμε να κανουμε κ μεις την today ετσι?ειναι καποια εφαρμογη?

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπέρα

είναι μερικές μέρες τώρα που κάτι τρέχει με το wi-fi!

π.χ χθες ήμουν μολ και προσπαθούσα να συνδεθω σε ένα από τα αμετρητα δίκτυα που υπήρχαν και τπτ...τζιφος....δεν συνδεόταν σε κανένα.μου έγραφε να ελέγξω τις ρυθμίσεις του παροχέα και των συνδέσεων΄....σε ένα συνδέθηκε για 2-3 λεπτά και μετά τπτ πάλι!

τεσπα....μπήκα και κοιταξα λίγο τις ρυθμίσεις και όλα μου φαινονται εντάξει.....αν κάποιος έχει καποια λύση θα ήθελα να την ακούσω.

ευχαριστω.

το today screen (και δεν εννοω τη φωτο) που τη βρηκες?πως μπορουμε να κανουμε κ μεις την today ετσι?ειναι καποια εφαρμογη?

http://www.resco.net/pocketpc/contactmanager/

kai

weatherpanel

οπως εχω ξαναπει τα βρισκετε στο γνωστο μαγαζακι :)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως είναι το xreria σαν κατασκευή σε σύγκριση με το touch pro (αίσθηση στο χέρι, τζόγος κτλ.), το ηχείο του και το σήμα στο gps. Σκοπεύω να το κρατήσω για αρκετό καιρο και οταν αργότερα βγεί το επόμενο iphone να γίνει δεύτερο κινητό....

To XPERIA έχω διαβάσει από reviews ότι έχει λίγο λιγότερο πρόβλημα τζόγου από το Pro. Το ηχείο περιορισμένο και όχι πολύ καλής ποιότητας. Για μένα κάνει τη δουλειά αξιοπρεπώς αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να παινευτεί το κινητό.

Συμφωνώ και εγώ πως το hardware keyboard είναι πολύ καλύτερο απο ένα εικονικό.......αλλά στο iphone είναι λίγο διαφορετικά. Λόγο της μεγάλης οθόνης του αλλα και του τύπου της οθόνης ( capasitive ) το γράψιμο είναι πολύ ευκολο, αφού αν φανταστείς πιο γρήγορα γράφω μήνυμα στο iphone παρά στο touch pro!!!!! Πάντα σε landscape mode

Συμφωνώ στο "λίγο". Η capasitive οθόνη όντως βελτιώνει το γράψιμο στα εικονικά πληκτρολόγια αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με hardware λύση. Φυσικά κάποιος που γράφει εξ'ολοκλήρου σε οθόνες αφής λόγο συνήθειας μπορεί να είναι πιο γρήγορος, αυτό δε σημαίνει όμως ότι και γενικά είναι έτσι. Το κλασσικό παράδειγμα σύγκρισης είναι αυτό στα παιχνίδια. Προσπάθησε να παίξεις ένα platform παιχνίδι με κουμπιά αφής. Απλά καταστροφή.

Θεωρω οτι ειναι λαθος να συγκρινετε το Xperia με το iphone.

Διαφορετικα λειτουργικα, και σε καμια περιπτωση το δευτερο δεν μπορει να κανει αυτα που κανει το Χ1 και οποιοδηποτε της κατηγοριας του, PPC.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Διαφορετικα λειτουργικα, και σε καμια περιπτωση το δευτερο δεν μπορει να κανει αυτα που κανει το Χ1 και οποιοδηποτε της κατηγοριας του, PPC.

Εχεις δικαιο. Αλλα... Η οθονη αφης που εχει το iphone απλα ειναι κορυφαια. Αν μπορουσε το iphone να κανει sync τοσο καλα τα παντα απο το outlook δεν υπηρχε περιπτωση να ειχα το xperia. Αυτο δε σημαινει οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το xperia. Δε μπορουμε να βρουμε τα παντα σε μια συσκευη ετσι και αλλιως.

Δεν συγκρίνω σε καμία περίπτωση, απλά λέω ότι τα hardware πληκτρολόγια είναι πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα εικονικά.

Εχεις δικαιο. Αλλα... Η οθονη αφης που εχει το iphone απλα ειναι κορυφαια.

Συμφωνώ ότι έχει καλύτερη οθόνη αφής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει και τα μειονεκτήματα της σαν τεχνολογία (π.χ. δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις stylus οπότε γρήγορα σχέδια ή αναγνώριση γραφής είναι εκτός).

• Administrators
Αν μπορουσε το iphone να κανει sync τοσο καλα τα παντα απο το outlook δεν υπηρχε περιπτωση να ειχα το xperia.

Μου κάνει εντύπωση το συγκεκριμένο κριτήριο που σε κάνει να ξεχωρίζεις τις δύο συσκευές από τη στιγμή που έχουν άλλες (κατά τη γνώμη μου) πολύ σημαντικότερες διαφορές!

Modpic.gif

me tin nea ellinikh rom h anazhtish epafwn kai h grafi sms ginetai kanonika sta ellinika xwris extra programma?

grafw greeklish apo kinito

όχι....θέλει AEK map.

Το AEK map είναι μόνο για το hardware πληκτρολόγιο...

από εικονικά πληκτρολόγια, όλα που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα γράφουν 70 χαρακτήρες στο SMS. Αν κάποιος έχει βρει εικονικό πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες ας μας ενημερώσει κ μας...

στη νεα ρομ γινεται πληρης εξελληνισμοςτης συσκευης?ελληνικο εικονικο πληκτρολογιο τουλαχιστον υπαρχει η πρπει να βαλω παλω το resco?το πανελ media εμφανιζει ελληνικους χαρατχηρες?ρωταω γιατι με την αγγλικη ρομ οπου υπηρχαν ελληνικα γραμματα τα εβγαζε με ?????

παντως γενικοτερα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη συσκευη.εχει πολυ καλη αυτονομια.και το hardware keyboard βολευει απιστευτα.εχω να ευχαριστηθω πληκτρολογηση απο την εποχη που ειχα htc tytn.εαν βγει κ η πολυποθυτη ελληνικη ρομ με υποστηρηξη του hard-key θα ειναι ισως απο τις πιο ολοκληρωμενες προτασεις στο χωρο των ppc αυτο το διαστημα τουλαχιστον.

στο media panel με την ελληνική ρομ τα ελληνικα τα εμφανίζει πια κανονικά.κάτι είναι κ αυτό..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
από εικονικά πληκτρολόγια, όλα που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα γράφουν 70 χαρακτήρες στο SMS. Αν κάποιος έχει βρει εικονικό πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες ας μας ενημερώσει κ μας...

Εναλλακτικά, υπάρχει ένα απλό και χρήσιμο προγραμματάκι για να γράφεις ελληνικά sms 160 χαρακτήρων με οποιοδήποτε πληκτρολόγιο που γράφει ελληνικά... SendGreekSMS.ARMV4.CAB.

Modpic.gif

Υπάρχει προστατευτική ζελατίνα για την κάμερα πίσω στην πλάτη του xperia; Και αν ναι που μπορώ να τη βρω;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Υπάρχει προστατευτική ζελατίνα για την κάμερα πίσω στην πλάτη του xperia; Και αν ναι που μπορώ να τη βρω;

τι να την κανείς δε χρειάζεται.τίποτα δε παθαίνει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να την κανείς δε χρειάζεται.τίποτα δε παθαίνει...

+1

Άσε που θα σου χαλάει λίγο και την φωτογραφία...

(εδώ στο Diamond είχαμε βγάλει και το τζαμάκι... :ninja:)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Παίδες... πως μπορω να βάλω δικό μου MP3 όταν μου έρχετε SMS

Κάπου πιο πίσω θυμάμαι ότι αναφέρθηκε αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα... :worry:

Wiz@rd

Απο την στιγμη που εβαλα την ελληνικη ρομ σταματησαν να δουλευουν τα windows live kai utube panel... εχει βρει κανεις λυση ;;;:cry:
jzand

Απο την στιγμη που εβαλα την ελληνικη ρομ σταματησαν να δουλευουν τα windows live kai utube panel... εχει βρει κανεις λυση ;;;:cry:

μήπως φταίει η ασύρματη σύνδεση σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Παίδες... πως μπορω να βάλω δικό μου MP3 όταν μου έρχετε SMS

Φρόντισε να έχει κατάληξη wav, να είναι μικρό σε διάρκεια (γιατί ακόμα και να δεις το sms θα πρέπει να τελειώσει) και ρίξτο χύμα στον φάκελο /Storage Card/My Documents.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned