gbil Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Sony Ericsson XPERIA X1 hands on http://www.boygeniusreport.com/2008/06/16/sony-ericsson-xperia-x1-hands-on/ One major flaw, though… Do you really want to know? The keyboard! Listen guys, if you’re going to throw on a QWERTY, at least make sure it’s worth having, ok? Not to say that this keyboardis absolutely terrible, but it’s one of the worst. Ε δεν είναι και τόσο άσχημο, πιθανόν να έπρεπε τα πλήκτρα να εξέχουν λίγο περισσότερο αλλά τουλάχιστον με το κενό που έχουν δεν τα μπερδεύεις. Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 όπως και να έχει ξέρουμε πως sony ρίχνει γρήγορα τις τιμές της!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 μακαρι αλλα αυτο εχει windows...σιγα μην πεσει... :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 όπως και να έχει ξέρουμε πως sony ρίχνει γρήγορα τις τιμές της!!!;):) Δεν ειναι στανταρ. Οι windows mobile συσκευες εχω παρατηρησει οτι δεν φθηναινουν τοσο γρηγορα οσο οι αλλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Δεν ειναι στανταρ. Οι windows mobile συσκευες εχω παρατηρησει οτι δεν φθηναινουν τοσο γρηγορα οσο οι αλλες... (!) δεν ειναι μονο ιδεα μου λοιπον (!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 katarxas sorry gia ta greeklish alla den exo perasei akoma ellhniko keyboard. proti epafi poly kalh. pantos fainetai oti h analush 800x480 tou peftei ligo megalh gia thn othonh tou. genika bravo sthn HTC eeee sthn SE ithela na po :p Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Να και ελληνικα απο το Χ1. Το κακο ειναι οτι καποιες εφαρμογες οπως πχ και ο opera δεν παιζουν καλα με την μεγαλη αναλυση. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 κατσε!!!τωρα το'πιασα!απο x1 μιλλας?!!!που το βρηκες ρε θυριο?! (τωρα ζηλεψα...!πραγματικα...!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 απο καμερα τι λεει ????? γαιτι του diamond ειναι παρα πολυ καλη Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Η κάμερα θέλει ένα update γιατί κάνει κάτι υπερφωτισμούς οπότε δεν βγαίνει συμπέρασμα, ούτε το touch focus δουλεύει ακόμα. Γενικά είναι γρήγορο, πόσο μάλλον για το μέγεθος της ανάλυσης που έχει, αλλά έχει φορτωμένα debug προγράμματα που τρώνε αρκετή μνήμη. Το GPS την πρώτη φορά άργησε και έπιασε πιο γρήγορα στο πλάι, αλλά από τότε πιάνει με την μία και είναι καλό. Το πληκτρολόγιο όπως είχα γράψει δεν είναι κακό, ίσως να έπρεπε να σηκώσουν λίγο πιο ψηλά τα πλήκτρα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Που πατε και τα βρισκετε ρε παιδακι μου... Αμα θελουν παντως beta testers πες τους οτι ενδιαφερομαι:D Το πληκτρολογιο περα απο το μεγεθος σου δημιουργει προβλημα που δεν εχει βελακια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Που πατε και τα βρισκετε ρε παιδακι μου... Αμα θελουν παντως beta testers πες τους οτι ενδιαφερομαι:D Το πληκτρολογιο περα απο το μεγεθος σου δημιουργει προβλημα που δεν εχει βελακια;;;; Όχι καθώς το dpad είναι δίπλα και το χρησιμοποιείς άνετα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 τι να τα κανεις τα βελακια? λογω νυνηθειας απο τα pc εννοεις?! για tester και εγω μεσα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Να και ελληνικα απο το Χ1. Το κακο ειναι οτι καποιες εφαρμογες οπως πχ και ο opera δεν παιζουν καλα με την μεγαλη αναλυση. Μια ερώτηση, υπάρχει ελληνικό T9 στον beta (προς το παρόν) SMS editor; THX. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Μια ερώτηση, υπάρχει ελληνικό T9 στον beta (προς το παρόν) SMS editor; THX. Η συσκευή είναι καθαρά αγγλική, οπότε όχι. Από όσο έχω διαβάσει αρχικά θα βγει η αγγλική έκδοση και αργότερα η ελληνική. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 το κυκλοφορεις κιολας το xperia?!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Μια ερώτηση, υπάρχει ελληνικό T9 στον beta (προς το παρόν) SMS editor; THX. σεπτεμβρη θα την εχουμε κ μεις την συσευη????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Η συσκευή είναι καθαρά αγγλική, οπότε όχι. Από όσο έχω διαβάσει αρχικά θα βγει η αγγλική έκδοση και αργότερα η ελληνική. Μιας που εισαι τοσο μεσα στα πραματα μηπως ξερεις τελικα ποτε θα βγει η ποσο θα κανει;;; (δεν ενοω ακριβη ημερα η τιμη αλλα με καλη προσεγγιση και να ισυει στανταρ οχι να υποθετεις) Σκεφτομαι να παρω το samsung i780 και ο μονος μου ενδοιασμος ειναι μηπως το παρω και τελικα ειναι φτηνο το xperia και τραβαω τα μαλλια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 σεπτεμβρη θα την εχουμε κ μεις την συσευη????? sorry με προλαβες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δυστυχώς δεν ξέρω καθόλου τιμή ή ημερομηνίες παράδοσης. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Η συσκευή είναι καθαρά αγγλική, οπότε όχι. Από όσο έχω διαβάσει αρχικά θα βγει η αγγλική έκδοση και αργότερα η ελληνική. Thanks ! :) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 τι κακκο αυτο με την se...εχει να βγει νεο για το xperia μηνες...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Αλλο ενα preview http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=24&id=2606 Ελπίζω να δουμε επιτελους και κανα review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas76 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Καλησπέρα παίδες!! Κανα νέο για το Xperia υπάρχει? Πότε με το καλό θα έρθει? τιμή γνωρίζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Καλησπέρα παίδες!! Κανα νέο για το Xperia υπάρχει? Πότε με το καλό θα έρθει? τιμή γνωρίζουμε? Τα ίδια νέα φίλε μου... Άμα δεν αλλάξει κάτι, θα έρθει κατά τον Σ επτέμβριο με Οκτώβριο. Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts