ibiza6 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Στο δικο μου με το 07.16 software εχει ρυθμηση για 640χ480 και τραβαει τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Πριν απο λιγο καιρο παρατηρησα κατι περιεργο...ειχα τραβηξει κατι φωτογραφιες (ετυχε δεν το χρησιμοποιω για φωτογραφικη μχν) και τις προαλλες που τις περασα στο pc ειχαν πολυ χαλια αναλυση...φαινονταν κανονικα οι κουκιδες! :wacko::wacko: Μηπως φταινε τα 16.000.000 χρωματα?Μηπως φταιει ο τροπος που τις μετεφερα?(συνδεση με bt με SE k700 και το δευτερο με SE suite στο pc). Δεν ξερω αν βγαζει οντως τοσο χαλια φωτογραφιες ή αν φταει που πριν ειχα ενα samsung D900 και ειχα συνηθησει...εχει κανεις παρατηρησει το ιδιο? Μιλαμε πολυ χαλια ποιοτητα φωτογραφιας (αναλυση max 1600*1200) :X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει φώτος στη μέγιστη ανάλυση απο τη κάμερα του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaso_f Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Τραβάει βίντεο 640Χ480 που είναι αρκετά καλό αλλά στις φωτογραφίες δεν έχει πραγματικά καλή ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Επειδή είμαι έτοιμος να το παραγγείλω,να ρωτήσω το ηχείο του είναι δυνατό? Και η φωτογραφική τοσο χάλια? (οχι οτι με πολυνοιάζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Για τις φωτογραφίες δεν παρατήρησα τίποτα κουκίδες, σε ζουμαρίσματα που έκανα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω καμία. Το πρόβλημα είναι ότι θα το πάω στο service γιατί η μπαταρία κρατάει το πολύ 3 ημέρες χωρίς χρήση φωτογραφικής ή κάμερας και αφήνοντάς το κλειστό το βράδυ. Το 6230i με την αρχαία μπαταρία του κρατάει το ίδιο!! Επίσης μόλις τράβηξα ένα υψηλής ανάλυσης βίντεο χτες, κόλλησε η συσκευή. Και το ξαναέκανε 3 φορές. Αυτά σε συνδυασμό με τα κολλήματα που μου έκανε τις προηγούμενες ημέρες σημαίνουν ότι μάλλον είναι ελαττωματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Τελικά το πήρα,φοβερό τηλέφωνο ιδίως για τα λεφτά του,πολυ ωραίο εμφανισιακά,ποιότητα κατασκευής καλύτερη τεν ν78,82 που είχα,ηχείο δυνατό.Όποιος το σκέφτεται για αγορά ας κοπιάσει άφοβα.Ακόμα ένα ευχάριστο είναι οτι υποστηρίζει και την 8gb microsd που είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Για τις φωτογραφίες δεν παρατήρησα τίποτα κουκίδες, σε ζουμαρίσματα που έκανα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω καμία. Εμενα μου εμφανιζει κουκιδες και μαλιστα βγαζουν ματι...Δεν ξερω τι να πω αλλα οταν τις φωτογραφιες τις ειχα στο κινητο μια χαρα...οταν τις περασα στο Pc μου τοτε καταλαβα οτι μιλαμε για χαλια ποιοτητα φωτογραφιας... (Λετε να φταιει η καμερα του?να το παω για service ή καμια αναβαθμιση?):worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Εμενα μου εμφανιζει κουκιδες και μαλιστα βγαζουν ματι...Δεν ξερω τι να πω αλλα οταν τις φωτογραφιες τις ειχα στο κινητο μια χαρα...οταν τις περασα στο Pc μου τοτε καταλαβα οτι μιλαμε για χαλια ποιοτητα φωτογραφιας... (Λετε να φταιει η καμερα του?να το παω για service ή καμια αναβαθμιση?):worry::worry: Kόλλαγε το βίντεο, η νυχτερινή λήψη δεν δούλευε πάντα:mad: και τελικά το κινητό έφυγε για service. Κάτι μου λέει ότι δεν θα φτιαχτεί με απλή αναβάθμιση λογισμικού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaso_f Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Τελικά πόσο κρατάει η μπαταρία σε εσάς; Εμένα κρατάει μόνο 3 μέρες ανοικτό συνέχεια χωρίς πολύ χρήση. (5 - 6 λεπτά ομιλίας και μισή ώρα παιχνίδια κάθε μέρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Τελικά πόσο κρατάει η μπαταρία σε εσάς; Εμένα κρατάει μόνο 3 μέρες ανοικτό συνέχεια χωρίς πολύ χρήση. (5 - 6 λεπτά ομιλίας και μισή ώρα παιχνίδια κάθε μέρα) H μπαταρία είναι πολύ χάλια. Σε εμένα κρατάει το ίδιο , απλά με μερικά λεπτά ομιλία την ημέρα και καμία φωτογραφία. Το βράδυ κλειστό. Το 6230i που έχει μπαταρία 2 χρόνων κρατάει άνετα 2 ημέρες με την ίδια χρήση. Βάζουνε μεγάλες οθόνες και αναλύσεις στα κινητά και τα mAh των μπαταριών μένουν τα ίδια. Αναμενόμενο να τα φορτίζουμε κάθε μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ο φορτιστής που έχει μέσα είναι πολυ αργός, άρχισα να χρησιμοποιώ εκείνον που είχα απο το 6233 και κάνω τον μισό χρόνο τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Ο φορτιστής που έχει μέσα είναι πολυ αργός, άρχισα να χρησιμοποιώ εκείνον που είχα απο το 6233 και κάνω τον μισό χρόνο τουλάχιστον Έχεις δίκιο. Θέλει κανένα τρίωρο να φορτίσει:blink: Λες τι μοντέλο φορτιστή χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τον Ac-4E με 890mA output power,ο φορτιστής που είχε μαζί με το 3120 έχει 350mA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarias_ikaria Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 αν και εχθρος της νοκια το ψηνω το κινητο. ας ανεωασει καποιος 2-3 φωτογραφιες να δουμε τι κανει. αν γινεται να υπαρχει και βραδινη ληψη σε κλειστο χωρο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarias_ikaria Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 κανεις?............................................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaso_f Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Έχω Κοσμοκάρτα, μπορώ να μπαίνω internet με την Κοσμοκάρτα; To 3120 classic δείχνει ότι έχει σήμα 3G. Κοστίζει πολύ το Internet; Πως ρυθμίζω την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Αν κι έχω ψάξει και σε ξένα sites και δεν βλέπω να υπάρχει φως, γίνεται τελικά να απενεργοποιηθεί η φωνητική κλήση ? Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 αν και εχθρος της νοκια το ψηνω το κινητο. ας ανεωασει καποιος 2-3 φωτογραφιες να δουμε τι κανει. αν γινεται να υπαρχει και βραδινη ληψη σε κλειστο χωρο. ευχαριστω Δες εδώ,εδώ και εδώ Αν κι έχω ψάξει και σε ξένα sites και δεν βλέπω να υπάρχει φως, γίνεται τελικά να απενεργοποιηθεί η φωνητική κλήση ? Τι ερώτηση είναι αυτή, μην κρατάς πατημένο το δεξί πλήκτρο επιλογής. Έχω Κοσμοκάρτα, μπορώ να μπαίνω internet με την Κοσμοκάρτα; To 3120 classic δείχνει ότι έχει σήμα 3G. Κοστίζει πολύ το Internet; Πως ρυθμίζω την συσκευή; Για ρυθμίσεις πάνε εδώΑν και κοστίζει αρκετά δες στο site της Cosmote για τις χρεώσεις. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaso_f Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Τι ερώτηση είναι αυτή, μην κρατάς πατημένο το δεξί πλήκτρο επιλογής. Ωραία απάντηση. Το έχει η κοπελιά μου και μερικές φορές που το έχει στη τσάντα με το hands free πατιέται το dial και κάνει μόνο του κλήσεις. Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Για την φωνητική κλήση , μπορείς να βάλεις αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Για την φωνητική κλήση , μπορείς να βάλεις αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου. Το έχω δοκιμάσει αλλά και με κλειδωμένο πληκτρολόγιο πάλι κάνει φωνητική κλήση από το κουμπί του hands free. Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hel Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Το έχω δοκιμάσει αλλά και με κλειδωμένο πληκτρολόγιο πάλι κάνει φωνητική κλήση από το κουμπί του hands free. Eμένα δεν το κάνει;:worry: Πάντως το κουμπί του handsfree τερματίζει την κλήση όποτε θέλει. Δεν πιάνει πάντα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 ΕΡΩΤΗΣΗ...... ΕΧΕΙ Τ9 ΤΟ 3120??????????????? S.O.S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts