Jump to content

Samsung SGH-D880 Dual SIM

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά μην επιμένετε!

Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις κλήση με αλλαγή από τη μία κάρτα ( τη πρωτεύουσα ) στην άλλη, χωρίς επανεκκίνηση.

Σήμερα πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπία και ήταν κατηγορηματικοί σε αυτό. Δεν γίνεται. Θέλει επανεκκίνηση.

Που τα βρήκατε αυτά γραμμένα;

Για δώστε και κανένα επίσημο και σοβαρό link, που να αναφέρεται αυτό, νατο δούμε και εμείς.

Και καλά, αν ξέρεις απέξω έναν αριθμό και τον πληκτρολργήσεις - ας πούμε - ότι μπορείς με το πλαινό κουμπί να αλλάξεις αυτόματα κάρτα και να κάνεις τη κλήση από το δευτερεύον.

Αν δεν το ξέρεις απέξω το νούμερο και πρέπει να το βρείς στίς επαφές της δευτερεύουσας κάρτας τί γίνεται τότε;

• Απαντήσεις 791
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά μην επιμένετε!

Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις κλήση με αλλαγή από τη μία κάρτα ( τη πρωτεύουσα ) στην άλλη, χωρίς επανεκκίνηση.

Αν διαβάστε τις πρώτες σελίδες του φόρουμ θα δείτε ότι σίγουρα δεν γίνεται αλλαγή χωρίς επανεκίνηση.

Είναι 100% σίγουρο, μην το ψάχνετε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ρε παιδιά μην επιμένετε!

Σήμερα πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπία και ήταν κατηγορηματικοί σε αυτό. Δεν γίνεται. Θέλει επανεκκίνηση.

Για δώστε και κανένα επίσημο και σοβαρό link, που να αναφέρεται αυτό, νατο δούμε και εμείς.

Και καλά, αν ξέρεις απέξω έναν αριθμό και τον πληκτρολργήσεις - ας πούμε - ότι μπορείς με το πλαινό κουμπί να αλλάξεις αυτόματα κάρτα και να κάνεις τη κλήση από το δευτερεύον.

Αν δεν το ξέρεις απέξω το νούμερο και πρέπει να το βρείς στίς επαφές της δευτερεύουσας κάρτας τί γίνεται τότε;

σε κατασταση αναμονης πατα το κουμπακι στο αριστερο μερος της συσκευης και ονομασε τις καρτες σου .Π.χ. εγω εβαλα voda κ Τιμ

αν πας στις επαφες θα σου εχει κατω σιμ1 σιμ2 αφου επιλεξεις το νουμερο μπορεις με το πλαινο κουμπι(στα αριστερα) να επιλεξεις απο ποια σιμ θα καλεσεις .

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

σε κατασταση αναμονης πατα το κουμπακι στο αριστερο μερος της συσκευης και ονομασε τις καρτες σου .Π.χ. εγω εβαλα voda κ Τιμ

αν πας στις επαφες θα σου εχει κατω σιμ1 σιμ2 αφου επιλεξεις το νουμερο μπορεις με το πλαινο κουμπι(στα αριστερα) να επιλεξεις απο ποια σιμ θα καλεσεις .

Σωστός!!!!

Ναι έχεις δίκιο γίνεται, δεν το είχα δοκιμάσει με αυτόν τον τρόπο όσο καιρό το κράτησα πριν το χαρίσω στην γυναίκα μου.

Το δοκίμασα τώρα και γίνεται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχεις δίκιο τελικά:D

Άν πληκτρολογήσεις ένα νούμερο ή επιλέξεις ένα τηλέφωνο από τίς επαφές, μπορείς με το πλαινό κουμπάκι να διαλέξεις με ποιά κάρτα θα κάνεις το τηλεφώνημα. Αυτόματα, άμεσα, χωρίς επανεκκίνηση.

Το ίδιο ισχύει και όταν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα.

Να πώ επιπλέον ότι ο άνθρωπος από τη Samsung που μίλησα εχθές ήταν πανάσχετος. Ούτε αυτό το απλό δεν ήξερε να μου πεί.

Το τηλεφωνάκι είναι τέλειο.

ναι αλλά μπορεις να λάβεις κλήση στη 2ερη γραμμη χωρις να κανεις επανεκινηση ε?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Εννοείται ρε συ. Βέβαια.

Μπορείς να δεχτείς κλήσεις αλλά και μηνύματα και από τίς δύο κάρτες, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα.

Στην οθόνη σου δείχνει τό όνομα και το τηλέφωνο του καλούντος, και στο κάτω μέρος την κάρτα μέσω της οποίας γίνεται η κλήση.

Ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να εβγαζε καποια γνωστη εταιρια κινητο με δυο καρτες και να ηθελε καθε 10 λεπτα επανεκινηση?????????

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενετε και τι ψαχνετε,ψαχνετε σε ποιες περιπτωσεις θελει restart?

Ειστε testers?

Αφου οι κατοχοι το τονιζουν οτι δουλευει σωστα και δεν θελει restart.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Υπάρχει κάποιο άλλο κινητο (απο άλλη εταιρεία) με 2 κάρτες sim όπως το D880 ?

και εγω το ιδιο προβλημα ειχα οταν το πηρα ,δεν ηξερα πως αλλαζεις καρτα αλλα καποιος απο εδω μεσα με βοηθησε ,τωρα ηταν η σειρα μου .

Παντος το εγχειριδιο χρησης ελειπεστατο..

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

ρε παιδιά μην επιμένετε!

Εισαι Ελληναρας με τα ολα του,μου αρεσει που πηρες και την αντιπροσωπεια και σου ειπαν οτι θελει επανεκκινηση.

Πρωτα διαβαζουμε και μετα ποσταρουμε για αποριες.

ρε παιδιά μην επιμένετε!

Επειδη το εχω το τηλεφωνο , απλα σου λεω οτι γινεται χωρις κανενα προβλημα. Καλεις χωρις κανενα restart απο οποια γραμμη θες. Επισης στελνεις sms χωρις restart απο οποια γραμμη θες.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

μαλλον εχει ειπωθει αλλα το ξαναλεω για οσους δεν εχουν καταλαβει.........

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΓΡΑΜΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.........................

Ας υποθεσουμε οτι εχουμε την sim1 ως κυρια γραμμη και θελουμε να καλεσουμε με τη sim2.............................

ΠΡΩΤΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ......ειτε απ την ατζεντα ειτε πληκτρολογωντας τον!!!!!!

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ.........SIM1 - SIM2

Λογικα, χαμηλα στην οθονη ειναι φωτεισμενη η γραμμη που ειναι πρωτευον SIM1......... και θελουμε να καλεσουμε με τη sim2..........τοτε, ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (αυτο που ειναι ακριβως πανω απ τα πληκτρα της εντασης), και ετσι περναμε στην sim2..........(φαινεται γιατι η εντονη φωτεινοτητα περναει απ τη SIM1 στην SIM2)

Μετα το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να πατησουμε το πρασινο πληκτρο (κλησης)!

ΠΡΟΣΟΧΗ...............

πρωτα οριζουμε τον αριθμο που θελουμε να καλεσουμε (πληκρολογοντας τον, η επιλεγοντας τον απ την ατζεντα) και μετα οριζουμε απο ποια γραμμη θα καλεσουμε!!!!!!

οταν θελουμε να καλεσουμε απ την ατζεντα......................επιλεγουμε τον αριθμο και συνχρονος βλεπουμε χαμηλα στο μενου, την ενδειξη..........sim1 και sim2!!!!!

εκει παταμε το πλαγιο κουμπακι και επιλεγουμε αν θελουμε να καλεσουμε απ τη sim2!!!!!

αν θελουμε να καλεσουμε απ τη sim1 δεν χρειαζεται να πατησουμε το πλαγιο κουμπακι μιας και ηδη ειναι επιλεγμενη αυτη!!!!!

ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΓΡΑΜΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!

τα ειπα πολυ αναλυτηκα και ειμαι σιγουρος οτι θα λυθει η απορια σε οσους δεν ειχαν καταλαβει!!!!

ολα τα λεφτα για αυτο το τηλεφωνο ειναι η dual sim online.............και ειναι αστειο να μην γνωριζουν οι αντιπροσωποι να ενημερωνουν σωστα!!!!!!!

ελπιζω να βοηθησα!!!!!

με τα mms τι παιζει ;χθες δεν πηρα ενα .μου εβγαζε συνεχεια ακυρο ορισμα.και οι 2 γραμμες μπορουν να παρουν ;

μαλλον εχει ειπωθει αλλα το ξαναλεω για οσους δεν εχουν καταλαβει.........

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΓΡΑΜΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.........................

Ας υποθεσουμε οτι εχουμε την sim1 ως κυρια γραμμη και θελουμε να καλεσουμε με τη sim2.............................

ΠΡΩΤΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ......ειτε απ την ατζεντα ειτε πληκτρολογωντας τον!!!!!!

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ.........SIM1 - SIM2

Λογικα, χαμηλα στην οθονη ειναι φωτεισμενη η γραμμη που ειναι πρωτευον SIM1......... και θελουμε να καλεσουμε με τη sim2..........τοτε, ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (αυτο που ειναι ακριβως πανω απ τα πληκτρα της εντασης), και ετσι περναμε στην sim2..........(φαινεται γιατι η εντονη φωτεινοτητα περναει απ τη SIM1 στην SIM2)

Μετα το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να πατησουμε το πρασινο πληκτρο (κλησης)!

ΠΡΟΣΟΧΗ...............

πρωτα οριζουμε τον αριθμο που θελουμε να καλεσουμε (πληκρολογοντας τον, η επιλεγοντας τον απ την ατζεντα) και μετα οριζουμε απο ποια γραμμη θα καλεσουμε!!!!!!

οταν θελουμε να καλεσουμε απ την ατζεντα......................επιλεγουμε τον αριθμο και συνχρονος βλεπουμε χαμηλα στο μενου, την ενδειξη..........sim1 και sim2!!!!!

εκει παταμε το πλαγιο κουμπακι και επιλεγουμε αν θελουμε να καλεσουμε απ τη sim2!!!!!

αν θελουμε να καλεσουμε απ τη sim1 δεν χρειαζεται να πατησουμε το πλαγιο κουμπακι μιας και ηδη ειναι επιλεγμενη αυτη!!!!!

ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΓΡΑΜΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!

τα ειπα πολυ αναλυτηκα και ειμαι σιγουρος οτι θα λυθει η απορια σε οσους δεν ειχαν καταλαβει!!!!

ολα τα λεφτα για αυτο το τηλεφωνο ειναι η dual sim online.............και ειναι αστειο να μην γνωριζουν οι αντιπροσωποι να ενημερωνουν σωστα!!!!!!!

ελπιζω να βοηθησα!!!!!

Πολυ ωραιες οδηγιες. Θα βοηθησουν αυτους που ενδιαφερονται να το παρουν , αυτους που το εχουν και δεν ξερουν να το χρησιμοποιουν. Μηπως θα ηταν καλο επισης να το στειλεις στην ελληνικη αντιπροσωπεια για να ξερουν τι πουλανε? :rolleyes:

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Ωραία παίζει με δύο SIM αλλά Επειδή έχω ένα sumsung Ε250 και ξέρω τα σπαστικά τους και με ενδιαφέρι η εν λογω συσκευή θα ήθελα να μου πείτε

1. Καλά για φωτό ξέουμε ότι είναι 3.2 με Focus (αναμένονται καλές) αλλά τι αναλυση VIDEO τραβάει (πόσα x πόσα pixel στο PC) ελπίζω να είναι VGA, έστω qvga.
  2. Ξερεται αν επιμένει η samsung και έχει κλειδωμένη την JAVA της?:mad: Μπορείς με το καλώδιο που σου δίνει να περάσεις java εφαρμογές και παιχνίδια από το PC??
  3. στον mp3 player που έχει επιμένει να μην ανοίγει παραπάνω από 25-30 τραγουδια την φορά? (θα πρέπει να βάζει άλλη Playlist) και αν δουλευει στο background (υποβαθρο) όπως και το ράδιο (που όμως δεν μπορείς να αλλάξεις σταθμούς από τα πλαινά πλίκτρα όπβωσ στα ωραία SE??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

εγω εβαλα.

την ειχα σε ενα se k850 αλλα την εκανα φορματ στον υπολογιστη πριν την βαλω .

Ασχημα τα νεα,με την "destination country: greece/cyprous " firmware δεν διορθωνεται το προβλημα με το Β.Τ.

Platijet μήπως υπάρχει κάποιο ωέο σχετικά με το πρόβλημα? Εχει βγει κάποιο firmware?

Παιδιά καλησπέρα

Δυο ερωτήσεις για τους κατόχους της συσκευής:

α) ΤΙ γίνεται όταν σε καλούν και οι 2 γραμμές ταυτόχρονα? Μπορεί να γίνει εναλλαγή?

β) Υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης δόνησης και ήχου (στο E-590 μου αυτό δεν γίνεται)

Ευχαριστώ

..and you'll never walk alone...

Παιδιά καλησπέρα

Δυο ερωτήσεις για τους κατόχους της συσκευής:

α) ΤΙ γίνεται όταν σε καλούν και οι 2 γραμμές ταυτόχρονα? Μπορεί να γίνει εναλλαγή?

β) Υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης δόνησης και ήχου (στο E-590 μου αυτό δεν γίνεται)

Ευχαριστώ

το α δεν μου εχει τυχει

το β ναι γινεται .

ξερεις κανεις τι γινεται με τα MMS ?επισης ποιο ειναι το προβλημα με το bluetooth γιατι δεν εχω προσεξει κατι.

Καλά που υπάρχει και το Internet :)

- Video recorder: 352x288 pixel (CIF)

Για τα άλλα ξαναερωτώ..:O

1. Java παίρνει (μπορούμε να εγκαταστήσουμε παιχνίδια εφαρμογές) από PC με BT, microSD ή έστω καλώδιο

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

το κινητο θα παω να το αγορασω..εχω βαρεθει να κουβαλαω 2 κινητα...σιγα τα 300 ευρω που εχει...πολυ καλη τιμη για τις δυνατοτητες που εχει...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

• The title was changed to Samsung SGH-D880 Dual SIM