notismania Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 καλησπέρα παιδιά. εχω το 3503 ενάμισο χρόνο τώρα και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με νέους χάρτες κλπ, οπότε δεν έχω ιδέα. Τελευταία όμως συχνά δε μου ανοίγει η πλοήγηση. Επιλέγω από το Κύριο Μενού, Πλοήγηση εμφανίζεται για λίγο η κλεψύδρα και μετά απλά ξαναφεύγει και είμαι ακόμα στο μενού... Καμιά φορά καταφέρνει να ανοίξει και δουλεύει κανονικά, σπάνια όμως. Έχετε καμιά ιδέα πού οφείλεται? Επίσης, αν μπορεί κάποιος να μου πει πού μπορώ να βρω χάρτες ενημερωμένους- ειδικά σε σχέση με τα τελευταία κομμάτια της εγνατίας- και πώς γίνεται η εγκατάσταση.Ευχαριατώ Παράθεση ZTE nubia Z7 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες το default (sygic drive που τρέχει από την εσωτερική μνήμη)? Εγώ καταλαβαίνω οτι κάτι άλλαξε στο path ή στο ini του προγράμματος, έκανες τίποτα συνδέσεις με pc κτλ? Πάντως όπως και να έχει, βρες το Destinator7 for pna (ψάξε στο φορουμ), σώστο στην κάρτα μνήμης, πήγαινε στις ρυθμίσεις και δώσε το path γαι το κουμπι navigation στην κάρτα μνήμης και θα είσαι ΟΚ. Για τελευταίες ενημερώσεις, όπως διάβασες και πιό πάνω, το Destinator δεν έχει και δεν θα έχει.... ίσως πρέπει να ψάξεις για igo, αν και δεν είμαι σίγουρος οτι το σηκώνει το μηχανάκι μας.... Το Destinator 7 όμως είναι ιδανικό, τρέχει άψογα - μην κάνεις κανένα αστείο και βάλεις το Destinator 8 έτσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Μια χαρά τρέχεο το i go δοκιμασμένα...δοκίμασε το και θα κολλήσεις.. Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Εγώ δουλεύω πότε το μαμα πρόγραμμα και πότε το destinator και είναι μια χαρα Υπάρχει κανένα άλλο να το δοκιμάσω και αυτό ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 καλησπέρα παιδιά! Έχω κι εγώ αυτό το μηχανάκι αλλά δεν μπορώ να το αναβαθμίσω. Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα pm με οδηγίες και links? Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngeronikolos Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Καλησπερα σε ολους, Ειμαι νεος κατοχος του RYE 4315 και θα ηθελα βοηθεια για εγκατασταση του dest 7 στην καρτα SD.Εχω μπερδευτει πολυ με οτι εχω διαβασει. Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει PM Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
headmaster Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλησπερα σε όλα τα μέλη εδώ μέσα!!! Πιαδιά μπορει μου στειλει κανεις PM να βρω τον πιο τελευταιο χάρτη που κυκλοφορεί γιατι έχω να κάνω update κανα 2 χρονακια Και μια που εδω στο Ελλαδα κάνουμε συνέχεια δρόμους:X το χρειαζομαί!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastsevek Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 καλημερα και χρονια πολλα σε ολους εαν θελει καπιοσ φιλος θελο και εγω την τελευτεα εκδοση του DEST 7 ευχαρηστο και ευχομε σε ολουσ μια καλη χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caravella Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχω το RYE 3503 treveler (τι πρωτότυπο!) σκεφτόμουν να το δοκιμάσω και με άλλο σύστημα πλοήγησης πέραν από το ενσωματωμένο (sygic drive). Υπάρχει(-ουν) κάποιος(-οιοι) πρόθυμος(-οι) να βοηθήσουν για εγκατάσταση Destinator 7; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Το rye είναι ξεκλείδωτο. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πετάξεις μέσα στην sd το φάκελο με το destinator ή όποιο άλλο πρόγραμμα έχεις και να πας στις ρυθμίσεις στον πλοηγό και να διαλέξεις το destinator.exe ή το όποιο exe έχει το πρόγραμμα που έχεις στην sd. Έπειτα, όταν θα πατάς πλοήγηση θα τρέχει το αντίστοιχο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caravella Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ευχαριστώ. Είμαι καινούργιο μέλος (από ότι φαίνεται κιόλας) και λίγο άσχετος, ήθελα να επισημάνω πως αισθάνομαι τυχερός που σας ανακάλυψα. αν είναι εύκολο να με βοηθήσει κάποιος να βρω και να εγκαταστήσω το dest7 η να με ενημερώσει και να μου πει από που θα τον <<αγοράσω>>???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 εγω εχω το 4313 και θελω να βαλω dest εχω χασει την καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Όλα τα rye είναι ξεκλείδωτα. Πάρε μια κάρτα, βάλε μέσα το dest και επέλεξε το destinator.exe από τις ρυθμίσεις πλοηγού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 φιλε του βαζω αλλα τιποτα κατι δεν παη καλα οταν ξεκιναη βγαζη μια φωτογραφια με εναν δορυφωρο και γραφι image και δεν παη παρα κατω κατι εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caravella Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Πολλές ευχαριστίες στον BabylonX . Ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση και το χρόνο σου. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 φιλε του βαζω αλλα τιποτα κατι δεν παη καλα οταν ξεκιναη βγαζη μια φωτογραφια με εναν δορυφωρο και γραφι image και δεν παη παρα κατω κατι εχει Εννοείς πως δεν ανάβει καν το RYE σου και κολλάει στην αρχική εικόνα με το δορυφόρο και δε φορτώνει; Τότε κάτι έχει η συσκευή και πρέπει να τη δώσεις στο service. Αν εννοείς ότι δε φορτώνει το πρόγραμμα όταν πατάς το "Πλοήγηση" τότε μπορούν να φταίνε πολλά και το πιο απλό είναι να δοκιμάσεις άλλη έκδοση destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 κολαει στην πρωτη οθονη και δεν προχωραει ,εχω βαλη αλλες εκδοσεις dest αλλα τιποτα εγω φιλε πιστευω φταιει που δεν εχω την καρτα εκει θα ειχε το προγραμμα για να ξεκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Οχι, δεν ισχύει αυτό που λες, τα RYE δεν έχουν τίποτα απαραίτητο για την εκκίνηση τους στην κάρτα. Θα άνοιγε στο μενού του κανονικά και ακόμη κι αν το sygic ήταν στην κάρτα (που δεν είναι ποτέ στην κάρτα, είναι στην εσωτερική μνήμη πάντα) ή αν είχες επιλέξει εσύ άλλο πρόγραμμα, θα σου έλεγε ότι δε βρέθηκε το τάδε αρχείο όταν θα πατούσες το κουμπί "Πλοήγηση" και όλα τα υπόλοιπα θα δούλευαν κανονικά. Αν σταματάει στην εικόνα με το δορυφόρο έχει σίγουρα πρόβλημα. Να το πας για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 εχω αρχιση και το φοβαμε αυτο που λες φιλε οτι θελει το σερβις , μηπως ξερεις που ειναι; σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Μέχρι χτες το service το είχε η Creative Image αλλά εκπρόσωπος της εταιρίας (από όσο κατάλαβα δηλαδή) έβγαλε σε διπλανό φόρουμ την παρακάτω ανακοίνωση: Χθες, 11:38 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν της συμφωνίας που προήλθε μεταξύ της εταιρείας μας CREATIVE IMAGE TECHNOLOGIES ΑΕΒΕ και της εταιρείας DSGI SOUTH EST EUROPE, η επισκευή των συσκευών RYE, ROADFINDER, ALPHASAT, PILOT πλέον θα γίνεται από την εταιρεία VIVACO TRADING LIMITED, που εδρεύει στην οδό Αγνώστων Ηρώων 76 & Ελευθερίου Βενιζέλου, Νέα Ιωνία, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2102771160. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 σε ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FlyingFinn64 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Παιδια θα εκτιμουσα μια βοηθεια σε pm πως να ξεκλειδωσω το RYE και να του βαλω το Destinator 7 σε SD card:) ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Ta kourelia tragoudane akomh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ούτε μια σελίδα πίσω δεν διάβασες; :confused: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3033960#post3033960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FlyingFinn64 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 athanaso77 λάθος δικό μου γιατι ειμαι σε άλλο θέμα! δεν πρόκειται για το 3505 αλλά απο κεκτιμένη ταχύτητα τα μπέρδεψα εντελώς! ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου ωστόσο να σαι καλα! Παράθεση Ta kourelia tragoudane akomh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef_xalkida Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, καθότι νέος στα gps, αλλά όχι στους υπολογιστές, θα καταθέσω και εγώ κάποιες απορίες. Έχω ένα RYE 4303 ενός φίλου μου και μου το έδωσε να του περάσω καινούριους χάρτες. Το gps το έχει κοντά 1,5 χρόνο χωρίς να το έχει πειράξει(από το Active Sync βλέπω ότι έχει αρχείο NaviGreece_2008.01.mlm). Για να μην μακρυγορώ, μετά από αρκετό ψάξιμο στο internet δεν έβγαλα άκρη διότι δεν μπορώ να βρώ το αρχείο greekmap.zip(που αναφέρεται στην σελίδα του mapclub) που πρέπει να κάνω copy-paste στους φακέλους του gps, στο site της εταιρείας μου ζητάει κωδικό προιόντος, ενω στο rapidshare το βρίσκω μεν αλλα έιναι .bak και δεν μπορώ να το αποσυμπιέσω!!!.Για αρχή θέλω να κάνω μια ενημέρωση στους χάρτες του sygic και έπειτα αφού πάρει ο φίλος μου εξωτερική μνήμη να δοκιμάσω να του βάλω το Dest 7 ή 8 το οποίο στην εγκατάσταση από ότι έψαξα λίγο δεν πρέπει να είναι δύσκολο. Το ξέρω ότι και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλα από οτι διάβασα στις πρώτες σελίδες του topic η λύση δίνεται μέσω pm...Αν μπορούσε κάποιος να μου στείλει το ρημάδι το zip, γιατί ψάχνω κοντά δύο μέρες και άκρη δεν μπορώ να βγάλω, θα ήμουν υπόχρεος!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Υ.Γ.1. Δεν ξέρω αν το έχει ψάξει κανένας αλλά αυτός ο κωδικός προιόντος που ζητάνε στο mapclub ποιός είναι ρε παιδιά????(το gps εξωτερικά δεν έχει κάποιο serial, ενώ από το μενού του gps Ρυθμίσεις->Σύστημα μου βγάζει ένα ID αλλα στο site μου βγάζει σφάλμα, βάζοντας το με ή χωρίς παύλες).Αυτό έτσι για να μου λυθεί η απορία... Υ.Γ.2 Sorry αν έγινα κουραστικός... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts