Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πιστεύω τα παραλες ... δεν είναι και δεν θα γίνει ο βασιλιάς των pocket PCs κατά την γνώμη μου ...

Και ποια δηλαδή είναι η γνώμη σου. Βασικά λέγοντας με τόσο άνεση κάτι θα πρέπει να το τεκμηριώνεις κιόλας. Ποια συσκευή έχεις και κάνεις σύγκριση? Βασικά το έχεις και έχεις κάποιο παράπονο ?

εχεις προβλημα......:O

Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά χαίρομαι που επιτέλους πλήρωσα για κάτι που το άξιζε. Γιατί δεν είναι μόνον 624MHz ο επεξεργαστής του η δεν είναι μόνο το κορυφαίο Interface του, δεν είναι μόνο το ότι μπορείς να το έχεις με 32GBytes και μελλοντικά και με παραπάνω storage memory είναι και ότι στην πράξη όλα αυτά και άλλα πολλά (μην περιμένεται να σας τα πω.. πάρτε το η διαβάστε και κάνα review) , είναι και το ότι στην πράξη είναι τόσο γρήγορο και σταθερό που σε κάνει να λες ότι είναι ο βασιλιάς των ppc.

Οσα ειναι τα μελη του myphone αλλες τοσες ειναι και γνωμες για το καθε κινητο, εγω πιστευω οτι τους ποιο πολλους εδω μεσα δεν μας αρεσουν οι ακροι χαρακτηρισμοι και οι υπερβολες, αλλα τα πραγματικα στοιχεια και οι λειτουργεις του κινητου για να αποφασισουμε αν θα παρουμε η οχι !!! Και αυτοι που το εχουν για να βοηθηθουν απο τις εμπειρειες των αλλων χρηστων.

Εδώ να πω ότι κάνεις λάθος. Το όσα είναι τα μέλη του myphone έχει και την δική του γνώμη δεν ισχύει. Απλά ρώτησε όποιον το έχει την γνώμη του να δεις ότι κανείς δεν έχει παράπονο πουθενά στον κόσμο εκτός από σπάνιες περιπτώσεις με προβληματική την συσκευή (λέγε με φύρα που έχουνε όλες οι συσκευές) και εκτός από κάποια παράπονα από εντελώς άσχετους χρήστες που όσοι γνωρίζουν απλά τα προσπερνούν.

Η εμπειρία λοιπόν η δική μου και όσων το έχουν στην κατοχή τους είναι μεγάλη. Απλά ρώτησε και θα δείς.

το ομνια και τα μυαλά στα κέγκελα απλά το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου. Οκ. Σε λίγο καιρό κάτι θα σκάσει πάλι μύτη και θα μας κάνει να το ξεχάσουμε (αν και δε το βλέπω άμεσα κάτι τέτοιο) .. προς το παρόν όμως ναι.. όμνια και τα μυαλά στα κάγκελα.. Και δίχως κανένα πρόβλημα :D

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.marvell.com/files//products/cellular/application/PXA310_PB_R4.pdf

Και αναρωτιώμασταν γιατί είναι τόσο γρήγορο και smooth το interface του omnia. D1 h.264 video @ 30 fps. Και usb2.0 host, και και και.. Διαβάστε λεπτομέρειες στο pdf της marvell. Ίσως είναι και το πρώτο κινητό που φοράει αυτόν τον επεξεργαστή ? Ξέρει κανείς κάποια άλλη συσκευή που να έχει αυτόν τον επεξεργαστή? Και μπράβο στην samsung Που τον εκμεταλεύετε πλήρως και μας δίνει και 5mp camera που είναι και το όριο της cpu αλλά και τον player Που εκμεταλεύετε πλήρως το hardware της cpu.

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Ξέρει κανείς κάποια άλλη συσκευή που να έχει αυτόν τον επεξεργαστή?

στην Ευρώπη μάλλον όχι.. αλλά μάλλον Κορέα μεριά.. το LG KC1 (στα 806mhz με CDMA)

Που τον εκμεταλεύετε πλήρως και μας δίνει και 5mp camera που είναι και το όριο της cpu αλλά και τον player Που εκμεταλεύετε πλήρως το hardware της cpu.

μακάρι να είναι έτσι.. ΑΛΛΑ όλες οι εταιρίες αφήνουν "ατέλειες" ώστε να αγοράσεις το επόμενό τους μοντέλο... ;)

η αξιοποίηση πλήρως του hardware είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία...:O

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

proto fortisma poso vazoume ? oso na gemisei i 15 ores ?

Γιατι το πηρες και αγχωθηκες? Παρτο πρωτα εσυ και μετα το φορτιζεις!!!:lol:

Γιατι το πηρες και αγχωθηκες? Παρτο πρωτα εσυ και μετα το φορτιζεις!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

se 30 lepta 8a to exo sta xeria .....

argises pantos na apantiseis.. perimena pio grigori apokrisi apo to omnia na exeis..

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

Καλημέρα ... έχω κάπως δυσάρεστα νέα ... στο πλαίσιο ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί αν θα κυκλοφορήσει το κινητό μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν έχουν ενημέρωση από τον αντιπρόσωπο και φοβούνται ότι η κυκλοφορία του κινητού πάει για τέλος Σεπτέμβριου αρχές Οκτ... μακάρι να μην ισχύσει αυτό ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

σε σχεση με το htc diamond

1) ποιο γρηγορο

2) ποιο δυνατο και ποιο ποιοτικο ηχειο

3) η μπαταρια του ,το πηρα προχθες το φορτησα για μια ωρα και σημερα ειναι στα μισα

4) και ομως η οθονη του ειναι πιο καλη!!!!!!!!!!

5)εχει πιο καλο touch screen

τα αρνητικα του ειναι οτι δεν εχει usb θηκη πανο στο τηλεφωνο,και οτι θα δεχθει τρομερη επιθεση απο τους fun htc

Καλημέρα ... έχω κάπως δυσάρεστα νέα ... στο πλαίσιο ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί αν θα κυκλοφορήσει το κινητό μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν έχουν ενημέρωση από τον αντιπρόσωπο και φοβούνται ότι η κυκλοφορία του κινητού πάει για τέλος Σεπτέμβριου αρχές Οκτ... μακάρι να μην ισχύσει αυτό ...

φιλε ειναι ασχετοι ετσι μου λεγανε οτι δε θα φερουναι το asous eee και το εφεραν μετα απο μια εβδομαδα

1) ποιο γρηγορο

3) η μπαταρια του ,το πηρα προχθες το φορτησα για μια ωρα και σημερα ειναι στα μισα

τα αρνητικα του ειναι οτι δεν εχει usb θηκη πανο στο τηλεφωνο,και οτι θα δεχθει τρομερη επιθεση απο τους fun htc

αλλο ενα αρνητικο ειναι οτι δεν αχει στην συσκευασια το καλοδιο του τν ουτ που θα το βρρουμε οεο

:lol::lol::lol::lol::lol:

se 30 lepta 8a to exo sta xeria .....

argises pantos na apantiseis.. perimena pio grigori apokrisi apo to omnia na exeis..

loipon ..tora pou to exo kai ego sta xeria mou na perimenete erotiseis apories... ktl..

asikis kernas cafe akousa ?

Η οθόνη του πώς συγκρίνεται με των υπόλοιπων ppc; αυτή τη στιγμή έχω το eten x500 και θεωρώ την οθόνη του επαρκή για χρήση σε φωτεινά μέρη, αλλά όχι και κάτω από τον ήλιο. Για ρίξτε μια ματιά στη λιακάδα ρε παιδιά και πείτε μας. Όταν μπορέσετε, κάντε το ίδιο και σε κανένα αυτοκίνητο, γιατί το gps είναι σημαντικό να φαίνεται. θενξ

loipon ..tora pou to exo kai ego sta xeria mou na perimenete erotiseis apories... ktl..

asikis kernas cafe akousa ?

Ενοειται!! Ελα να τον πιουμε μαζι με τον μπεμπη!!!!

στην Ευρώπη μάλλον όχι.. αλλά μάλλον Κορέα μεριά.. το LG KC1 (στα 806mhz με CDMA)

μακάρι να είναι έτσι.. ΑΛΛΑ όλες οι εταιρίες αφήνουν "ατέλειες" ώστε να αγοράσεις το επόμενό τους μοντέλο... ;)

η αξιοποίηση πλήρως του hardware είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία...:O

Όχι! Το LG KC1 χρησιμοποιεί τον PXA320 και όχι τον PXA310 που έχει το όμνια! Και ως εκ περιέργου σε εφαρμογές βίντεο και acceleration 2d ο 310 είναι γρηγορότερος! Ο 320 χρησιμοποιεί intel mmx για την επιτάχυνση 2d ενώ ο 310 έχει αλγόριθμους και hardware για h.264 h.263 mpeg2 κλπ κλπ! σε ανάλυση πλήρη PAL D1! Από όσο έψαξα δεν βρήκα ούτε κινέζικη ούτε γιαπωνέζικη ούτε καμία συσκευή που να έχει αυτήν την cpu :)

Περισσότερα εδώ http://www.marvell.com/products/cellular/application/pxa320.jsp

1) ποιο γρηγορο

Αυτό είναι ένα μείον αλλά δεν σε περιορίζει ιδιαίτερα.. τώρα άμα δεχτεί επίθεση απλά θα φάνε τα μούτρα τους :P

φιλε ειναι ασχετοι ετσι μου λεγανε οτι δε θα φερουναι το asous eee και το εφεραν μετα απο μια εβδομαδα

Έχει διαθέσιμα το expansys και μετά τέλος.. πάει όντος για Σεπτέμβρη.

αλλο ενα αρνητικο ειναι οτι δεν αχει στην συσκευασια το καλοδιο του τν ουτ που θα το βρρουμε οεο

Όντως ίδια απορία έχω και εγώ. Αν και ήξερα ότι η 16άρα βερσιόν είχε μέσα. Τέσπα.. ταιριάζει από ότι διάβασα από άλλα μοντέλα της samsung οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα.

O επεξεργαστής που έχει το όμνια παραμένει ένα μυστήριο. Τελικά ενώ στην σελίδα της marvell αναφέρει για "σειρά" επεξεργαστών PXA310 series το μοντέλο PXA312 που "φοράει" το omnia είναι ένας εντελώς νέος επεξεργαστής που Info δεν μπόρεσα να βρώ πουθενά στο web.

Έψαξα στο google για pxa312 αλλά το μόνο που βγάζει είναι το όμνια!. Οπότε φαντάζομαι ότι πρόκειτε για cpu η πολύ καινούργια οπότε και δεν υπάρχουν πληροφορίες η πρόκειται για cpu ειδικα΄για το όμνια.

Για την PXA310 υπάρχουν αρκετά νέα μοντέλα ακυκλοφόρητα που την χρησιμοποιούν και όλα τα benchmarks είναι υπέρ του όμνια.

Όσο ψάχνω τόσο ανακαλύπτω ότι πρόκειτε για πραγματικό κελεπούρι αυτό το κινητό.

Septlc , από που το έχεις αγοράσει???

Eram quod es, eris quod sum..

O επεξεργαστής που έχει το όμνια παραμένει ένα μυστήριο. Τελικά ενώ στην σελίδα της marvell αναφέρει για "σειρά" επεξεργαστών PXA310 series το μοντέλο PXA312 που "φοράει" το omnia είναι ένας εντελώς νέος επεξεργαστής που Info δεν μπόρεσα να βρώ πουθενά στο web.

Έψαξα στο google για pxa312 αλλά το μόνο που βγάζει είναι το όμνια!. Οπότε φαντάζομαι ότι πρόκειτε για cpu η πολύ καινούργια οπότε και δεν υπάρχουν πληροφορίες η πρόκειται για cpu ειδικα΄για το όμνια.

Για την PXA310 υπάρχουν αρκετά νέα μοντέλα ακυκλοφόρητα που την χρησιμοποιούν και όλα τα benchmarks είναι υπέρ του όμνια.

Όσο ψάχνω τόσο ανακαλύπτω ότι πρόκειτε για πραγματικό κελεπούρι αυτό το κινητό.

Του i780 ο επεξεργαστης δεν ειναι ιδιος ε;

Έχω βρει κάποια site αλλά δεν έχω ξανά κάνει αγορά από κανένα, ρωτάω ποιο κατά την γνώμη σας είναι το πιο αξιόπιστο??

• Samsung Omnia i900 8 GB Τιμή με Φ.Π.Α.: 555.0€ - E-click
  • Samsung Omnia i900 8 GB Τιμή με Φ.Π.Α.: 555.0€ - Mobilecenter
  • SAMSUNG SGH-i900 OMNIA 8GB Τιμή με Φ.Π.Α.: 560.25€ - Shop Center
  • Samsung Omnia i900 8 GB Τιμή με Φ.Π.Α.: 565.0€ - Pda4u
  • Samsung i900 OMNIA 8GB Τιμή με Φ.Π.Α.: 565.0€ - Open365
  • Samsung SGH-i900 Omnia Τιμή με Φ.Π.Α.: 592.62€ - Play247
  • Samsung i900 Omnia Τιμή με Φ.Π.Α.: 599.0€ - SHLs
  • Samsung i900 Omnia 16GB Τιμή με Φ.Π.Α.: 680.0€ - VNP Shop

Eram quod es, eris quod sum..

Έχω βρει κάποια site αλλά δεν έχω ξανά κάνει αγορά από κανένα, ρωτάω ποιο κατά την γνώμη σας είναι το πιο αξιόπιστο??

nomizo ola to idio einai.... mias kai den 3ereis ama aurio iparxoune san katastima...:X:X

aplos merika exoune apetisi na vgaloune megalitero kerdos apo tous allous..

Εχω ψωνίσει πολλές φορές απο play247.Πολύ αξιόπιστο (τσιμπάνε λίγο οι τιμές του βέβαια)

Αντιλαμβάνεσαι βέβαια οτι κανένα απο τα παραπάνω δεν το έχει τώρα διαθέσιμο και δη στην Αγγλική ή Ελληνική γλώσσα, ε ? Οι εκδόσεις των 8GB είναι οι Γερμανικές (εκτός αν άλλαξε κάτι συγκλονιστικό τις τελευταίες μέρες)

Εχω ψωνίσει πολλές φορές απο play247.Πολύ αξιόπιστο (τσιμπάνε λίγο οι τιμές του βέβαια)

Αντιλαμβάνεσαι βέβαια οτι κανένα απο τα παραπάνω δεν το έχει τώρα διαθέσιμο και δη στην Αγγλική ή Ελληνική γλώσσα, ε ? Οι εκδόσεις των 8GB είναι οι Γερμανικές (εκτός αν άλλαξε κάτι συγκλονιστικό τις τελευταίες μέρες)

edo kaneis ligo la8os... to pda4u exei UK ENGLISH version mate.

cheers..

Aφου είναι το Αγγλικό βουρ τότε.

Ερώτηση σχετικά με σύνδεση GPRS στη Vodafone, γιατί δε βρίσκω άκρη.

1.Με κάρτα Vodafone, μπορείς να συνδεθείς με GPRS ?

2.Aν ναι, μου λέει κάποιος τις ρυθμίσεις μπας και βγάλω άκρη ?

Ευχαριστώ.