keras Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 κοιταξε, αν ησουν ακινητος κανα 2 ωρες, μεσα σε κανα γηπεδο ποδοσφαιρου, ισως να επιασες τους δορυφορους που φαινονται στην φωτο.! :O:O ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ Αν διάβασες το ποστ μου, θα είδες οτι ήμουν στην βεράντα μου. Απο εκεί έχω δεξιά μου πολυκατοικία που με κρύβει τελείως και αριστερά μου το ίδιο στα 30μ (πενταόροφες). Οπτική επαφή είχα κάθετα απο πάνω ουρανό και μόνο Βόρεια, και πολύ λίγο Βορειοδυτικά. ΔΕΝ είχα Νότια καθόλου, ούτε Νοτιοανατολικά, ούτε Νοτιοδυτικά άνετα... Ξέρω τι ποστάρω, μην ανησυχείς... Ένα χαρακτηριστικό του GPS του OMNIA είναι οτι η συσκευή για να πιάνει καλά, πρέπει να είναι όρθια. Αν κοιτάει η οθόνη ουρανό, μειώνεται αρκετά η ισχύς του σήματος... Φαίνεται ο δέκτης είναι επάνω στην κεραία (φαντάζομαι) και το σασί της συσκευής του κόβει το σήμα. Το ίδιο ισχύει και αν το έχεις ανάποδα. Μόνο όρθιο πιάνει καλύτερα. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpap81 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 H alitheia einai oti den se polykatalabainw. Ta pragmata einai apla... theleis na mpaineis sto net mesw Wifi h' mesw ActiveSync apo ton ypologisti sou? Apenergopoieis to GPRS me to No Data. Theleis na mpaineis sto net me GPRS? To exeis energopoiimeno me to No Data episis. Emena me ola afta den mou fainetai katholou peritti i xrisi tou No Data. thelw na mpainw sto internet mesw wi-fi . kai mono mesw aytoy.exw asirmato router sto spiti mou. kai kathe fora pou prospathw anoigw to wi-fi kai pianw diktio...me kalo sima.......otan anoigw ton explorer i ton opera to kinito prospathei na mpei katebasei tin selida mesw gprs.exw frontisei na apenergopoiisw to gprs apo tis rithmiseis.exw epilexei zwni sixnotitas gsm 900/1000 ( apo tote dipla apo tin endiksi tou simatos sto kinito mou exw mia alli endiksi me ena x kai 2 belakia.. den xerw ti einai :( ) ! oso gia to no data to lew perito giati ipetheta oti den xreiazotan na kanw egkatastasi ena programa gia na <ksefigw> apo to gprs kai mporw na mpw sto internet mesw wi-fi.elpizw na egina katanoitos file mou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το bluetooth το ανοίγω με βλέπει ο άλλος και μου στέλνει αλλά εγώ δεν τον βλέπω κάνω αναζήτηση και δεν μου βγάζει τίποτα !! Το εικονίδιο επάνω έχει τα 2 βελάκια ένα δεξιά και ένα αριστερά και από κάτω ένα Χ καμία ιδέα Ευχαριστώ Δοκίμασα να στείλω σε ένα κ750 και το είδα και πήγε τελικά μάλλον θα φταίει το htc !!το κοιτάξαμε και είναι ορατό σε όλους !! αυτός ώμος με βλέπει και μου στέλνει !!! Άβυσσος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 elpizw na egina katanoitos file mou Epeidi egines katanoitos... bale to No Data loipon kai apenergopoiise to GPRS. Etsi tha mpaineis apokleistika kai mono me to Wifi kai den exeis pleon to fobo tis xrewsis apo ton provider sou. H allagi apo Auto se GSM pou ekanes den exei kamia sxesi. Afto einai gia na exeis h' oxi 3G diktyo energopoiimeno sti syskevi sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Το εικονίδιο επάνω έχει τα 2 βελάκια ένα δεξιά και ένα αριστερά και από κάτω ένα Χ καμία ιδέα Afto den einai eikonidio tou bluetooth. Afto simainei oti ekei pou briskesai den yparxei diathesimotita gia GPRS apo ton provider sou. Synepws den exei kamia sxesi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 thelw na mpainw sto internet mesw wi-fi . kai mono mesw aytoy.exw asirmato router sto spiti mou. kai kathe fora pou prospathw anoigw to wi-fi kai pianw diktio...me kalo sima.......otan anoigw ton explorer i ton opera to kinito prospathei na mpei katebasei tin selida mesw gprs.exw frontisei na apenergopoiisw to gprs apo tis rithmiseis.exw epilexei zwni sixnotitas gsm 900/1000 ( apo tote dipla apo tin endiksi tou simatos sto kinito mou exw mia alli endiksi me ena x kai 2 belakia.. den xerw ti einai :( ) ! oso gia to no data to lew perito giati ipetheta oti den xreiazotan na kanw egkatastasi ena programa gia na <ksefigw> apo to gprs kai mporw na mpw sto internet mesw wi-fi.elpizw na egina katanoitos file mou Εγω δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα αν πρεπει να βαλεις ενα προγραμμα για να μην κανει τη συνδεση με το gprs. Wm κινητο ειναι, και καλως ή κακως θελει προγραμματα για τα παντα. Ευτυχως για τα παντα υπαρχει απο ενα προγραμμα. Αξιοποιησε το και θα δεις ποσο θα σε βολεψει απο το να ψαχνεις συνεχεια για ρυθμισεις. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 καταρχην αν ξερεις να διαβαζεις δεν αναφερθηκα σε σενα εκτος και αν εισαστε παρειτσα με τον pkountanis οσο για τα 550 τα παω και στοιχημα για το λεπτο που αμφισβητεις και τελος οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται βλεπε σονυ (εγω νοκια ανεφερα) Το οτι έχουμε ιδιες αποψεις δεν σημαινει οτι ειμαστε και παρείτσα. Μαθε να διαβαζεις. Οποτε θελεις κανουμε και ενα συγκριτικο με το Ομνια vs Xperia οσον αφορα το GPS! ρε παιδια εγω δεν ξερω τι λετε.:wacko: εχω ελληνικο ομνια και σε 5-6 δευτερολεπτα εχει κλειδωσει απο 8 εως 12 δορυφορους(συνηθως 10 ή 11) αναλογα την θεση μου.(8 μεσα στο σπιτι και εως 12 εξω απο το σπιτι μου.) σε λιγοτερο απο 40 δευτερολεπτα μην πω 30 εχει στιγμα. εχω destinator 7 με τους τελευταιους χαρτες. εχω κανει το tweak me registry εννοειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ασε ρε φιλε επειδη δεν τα καταφερες εσυ με το τηλεφωνο παει να πει οτι εμεις λεμε ψεματα τραβα παρε κανα νοκια και ασε μας ησυχους. καλα ρε 911, πλακα μας κανεις?? για προσεχε λιγο το υφακι σου, γιατι αν το γυρισω και εγω, δεν θα ξερεις τι θα ακους!! οκ? ποιος σε ενοχλησε εσενα? κανεις και δημοσιο ποστ, και μας βαζεις και χερι επιδη λεμε την αποψη μας? και τελικα για ενημερωση το λεω, μολις πριν μια ωρα, με το που ανοιγα καμερα, κολαγαν τα παντα και εδειχνε τα γραφικα σπασμενα.! μολις 2 μερες το εχω. το πηγα στο γερμανο και μου ειπε το απογευμα να παω να το αλαξω. τωρα αν ειχε γενικοτερα προβλημα η συσκευη και για αυτο δουλευε αισχρα, στην ευρεση δορυφορων, τι να πω. δεν ξερω. χλωμο το βλεπω. η συσκευη παντος ειχε προβλημα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 καλα ρε 911, πλακα μας κανεις?? για προσεχε λιγο το υφακι σου, γιατι αν το γυρισω και εγω, δεν θα ξερεις τι θα ακους!! οκ? ποιος σε ενοχλησε εσενα? κανεις και δημοσιο ποστ, και μας βαζεις και χερι επιδη λεμε την αποψη μας? και τελικα για ενημερωση το λεω, μολις πριν μια ωρα, με το που ανοιγα καμερα, κολαγαν τα παντα και εδειχνε τα γραφικα σπασμενα.! μολις 2 μερες το εχω. το πηγα στο γερμανο και μου ειπε το απογευμα να παω να το αλαξω. τωρα αν ειχε γενικοτερα προβλημα η συσκευη και για αυτο δουλευε αισχρα, στην ευρεση δορυφορων, τι να πω. δεν ξερω. χλωμο το βλεπω. η συσκευη παντος ειχε προβλημα.! Το θεμα ειναι πως αλλο να εχει 1-2-3-10-100 συσκευες προβλημα, και αλλο να βγαζουμε ελαττωματικο ενα μοντελο, τη στιγμη που χιλιαδες αλλα λειτουργουν καλα. Απλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Σαφως καποια μοντελα εχουν και τα προβληματα τους, οπως σε ολα τα κινητα, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να τσακωθειτε. Βρειτε κατι πιο ουσιωδες... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Λοιπόν επειδή έτυχε να έχω στην κατοχή μου το Xperia και το Ομνια, μετά απο ένα συγκριτικό τεστάκι που κάναμε με τον φίλο Νεκ, ειδικά στο θέμα του GPS το Xperia λοκαρε σε χρόνο DT μέσα στο γραφείο χωρίς κανενα προβλημα ενω το Ομνια ψαχνόταν ακόμα και έξω. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα απο αυτη την αντιπαράθεση, και τα 2 μηχανάκια είναι κορυφαία (τα εχω και τα δυο σαν beta tester), αλλα τουλάχιστον στο θέμα του GPS και του WiFi το Ομνια είναι λιγο πίσω απο τα άλλα! Kι εσυ φιλε 911 μην τρελλαινεσαι επειδη εσκασες 550+ ευρω και πρεπει SONY και καλά να υποστηριξεις το Ομνια. Την αποψη μας λεμε, σεβασου την τουλάχιστον.....δεν είμαστε dealers της SE ούτε προμηθεια παίρνουμε απο τις εταιρίες! με καλυψες πληρως φιλε matrix. δεν ξερω γιατι τοσο οπαδισμος απο τον 911, ρε μηπως , πλακα πλακα ειναι dealer της εταιρειας?? :D:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Φαίνεται ο δέκτης είναι επάνω στην κεραία (φαντάζομαι) και το σασί της συσκευής του κόβει το σήμα. Το ίδιο ισχύει και αν το έχεις ανάποδα. Μόνο όρθιο πιάνει καλύτερα. Το γράφει και η προστατευτική ζελατίνα! Ο δέκτης gps είναι πανω(στην άλλη γωνία απο το κουμπί οn/off) και η κεραία είναι κάτω(στην άλλη γωνία απο το mic) Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Το θεμα ειναι πως αλλο να εχει 1-2-3-10-100 συσκευες προβλημα, και αλλο να βγαζουμε ελαττωματικο ενα μοντελο, τη στιγμη που χιλιαδες αλλα λειτουργουν καλα. Απλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Σαφως καποια μοντελα εχουν και τα προβληματα τους, οπως σε ολα τα κινητα, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να τσακωθειτε. Βρειτε κατι πιο ουσιωδες... εχω νομιζω ολο το δικαιωμα, να λεω την προσωπικη μου αποψη για την συσκευη και το πως την βρισκω, προσωπικα για εμενα. αν προσεξες ουτε επιτεθηκα σε κανεναν, ουτε ειρωνευτικα κανεναν. την αποψη μου λεω δημοσια. καποιοι αλλοι οταν λες την γνωμη σου, και δεν συμφωνη με την δικη τους, νομιζουν οτι τους επιτιθεσαι προσωπικα. τι να πω..... ..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 εχω νομιζω ολο το δικαιωμα, να λεω την προσωπικη μου αποψη για την συσκευη και το πως την βρισκω, προσωπικα για εμενα. αν προσεξες ουτε επιτεθηκα σε κανεναν, ουτε ειρωνευτικα κανεναν. την αποψη μου λεω δημοσια. καποιο αλλοι οταν αν λες την γνωμη σου, και δεν συμφωνη με την δικη τους, νομιζουν οτι τους επιτιθεσαι προσωπικα. τι να πω..... ..:lol: Κανεις δεν ειπε να μην πεις την αποψη σου. Το εχω κανει κι εγω και παλι ξεσπασε αντιδραση. Αλλα απλα βλεπω πως ξεφευγει το θεμα, γι αυτο λεω να χαλαρωσετε λιγακι. Οπως ειπε ενα παιδι, ειναι φορουμ για προβληματα και λυσεις, και οχι για φανατισμους. Οποιος το εχει θεοποιησει(και ειναι πολλοι) ας κανουν φορουμ αναλογο και ας απαγορεψουν την εισοδο στα μη μελη της αδελφοτητας που εχουν ενωσει τα αιματα τους και εχουν κοψει τις φλεβες τους πανω απο ενα ΟΜΝΙΑ. Φιλικα παντα... ΥΓ. Το ιδιο και οσοι ειναι αντιΟΜΝΙΑκηδες. Ενα αναλογο φορουμ που να επιτρεπεται η εισοδος στους φανατηκους. Αφηστε αυτο το φορουμ ελευθερο για τις αποριες και τις λυσεις που μπορουν να δωθουν. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Με τα τόσα που ειπώθηκαν είπα να δοκιμάσω και εγώ το χρόνο κλειδώματος του GPS . Ανοίγοντας λοιπόν το Destinator έκανε να βρει τη θέση μου μετρημένο με το χρονόμετρο ... 60 sec και βρήκε 8 δορυφόρους . Το σημείο που το δοκίμασα είναι έξω με ανοιχτό το μέρος από κτήρια και άλλα εμπόδια . Πιστεύω ο χρόνος είναι καλός και να σημειώσω οτι έχω κάνει και εγώ το tweak με την registry . :):) Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Επειδή πραγματικά με έχει κουράσει το όλο θέμα με το backlight ...ναι και σε μένα βελτιώθηκε λίγο και από εκεί που δεν έβγαζε 24 ώρες τώρα βγάζει περίπου 30-32 ... αλλά πάλι πρόβλημα αυτονομίας έχεις ... το κινητό με 10-20 λεπτά mp3 και περίπου 20-25 λεπτά ομιλίας την ημέρα έπρεπε να μου κρατάει 50-55 ώρες .... Τώρα αν το δικό σου με τέτοια χρήση κρατάει τόσο είσαι ΟΚ ... αν όχι ... συνεχίζεις και έχεις πρόβλημα αυτονομίας ... Το θέμα είναι ότι φταίει η Ελληνική ROM , η οποία αφορά φυσικά ΚΑΙ τα Windows τα ελληνικά με ότι drivers - proccesses συνεπάγονται Εγώ πάντως με αισθητή χρήση και χωρίς να το σβήνω τελείως ποτέ τις 50 ώρες τις πιάνω στο 10-20%.Αν το παρακάνω (30' GPS,Games,κλπ),τότε ναι στις 30 ώρες πέφτει στο 20-30%, οπότε φόρτιση. Μήπως ανήκεις στην κατηγορία "3"; Επιπλέον,κατόπιν σχετικής βόλτας, το αυτάκι μου πήρε στην αγορά χθες και κάτι άλλο...για παρτίδα με μπαταρίες 950mAh (μιλιαμπερόρια),αντί της προβλεπόμενης των 1440mAh!!! Ισχύει άραγε αυτό;;; Δεν αναφέρομε φυσικά στο αυτοκόλλητο στην πλάτη της συσκευής με τα σειριακά...εκεί αναγράφεται η κατανάλωση της συσκευής σε μιλιαμπέρ (1000mA) και ουδεμία σχέση με τη χωρητικότητα της μπαταρίας έχει (το διευκρινίζω γιατί κάποιοι είδαν αρχικά αυτό το νούμερο και θεώρησαν ότι έχουν λάθος τύπο μπαταρίας). Για να δούμε τον τύπο της μπαταρίας μας (έχει αναφερθεί ήδη πάρα πολλές φορές) χρησιμοποιούμε το πληκτρολόγιο του "τηλεφώνου" και δίνουμε *#0228# ,οπότε και διαβάζουμε το πεδίο "Batt_Type: 1440mA Stand" ,αλλιώς ζητάμε την αλλαγή της!!! Αν και αυτό είναι σωστό,καθώς και ΟΠΟΣΔΉΠΟΤΕ όλες οι άλλες προϋποθέσεις που έχουν αναφερθεί τότε μάλλον ανήκεις στην 3η περίπτωση....CALL SAMSUNG SERVICE! Ακόμη περαιτέρω;;; Δοκιμάζεις και με μία από τις προτεινόμενες rom και κρίνεις τι πρέπει να πράξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Τρέξε και εγκατέστησε αυτό το προγραμματάκι, είναι για να "πιάνει" περισσότερα ασύρματα δίκτυα. Το χρησιμοποιώ (και στο Diamond και στο ΟΜΝΙΑ). Δες αν κάνει καλύτερη δουλειά. Ευχαριστώ τον φίλο tsipitri που το έχει βρει και το έδωσε... :) http://rapidshare.com/files/160515696/PsiDOC_Wifi_all.cab.html Το έτρεξα λοιπόν και αυτό,αλλά δεν θα έλεγα ότι "συγκινήθηκε" και ιδιαίτερα... Καταρχάς με την εγκατάσταση μου εμφανίζει το μήνυμα ότι αφορά έκδοση προγράμματος για παλαιότερη έκδοση των Windows και ότι πιθανά δεν κάνει σωστά τη δουλειά του... :(:( Κάνεις καμία άλλη ρύθμιση στο δικό σου,καθότι δεν είδα μετά την εγκατάσταση καμία άλλη επιλογή... Ευχαριστώ πολύ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Κανεις δεν ειπε να μην πεις την αποψη σου. Το εχω κανει κι εγω και παλι ξεσπασε αντιδραση. Αλλα απλα βλεπω πως ξεφευγει το θεμα, γι αυτο λεω να χαλαρωσετε λιγακι. Οπως ειπε ενα παιδι, ειναι φορουμ για προβληματα και λυσεις, και οχι για φανατισμους. Οποιος το εχει θεοποιησει(και ειναι πολλοι) ας κανουν φορουμ αναλογο και ας απαγορεψουν την εισοδο στα μη μελη της αδελφοτητας που εχουν ενωσει τα αιματα τους και εχουν κοψει τις φλεβες τους πανω απο ενα ΟΜΝΙΑ. Φιλικα παντα... ΥΓ. Το ιδιο και οσοι ειναι αντιΟΜΝΙΑκηδες. Ενα αναλογο φορουμ που να επιτρεπεται η εισοδος στους φανατηκους. Αφηστε αυτο το φορουμ ελευθερο για τις αποριες και τις λυσεις που μπορουν να δωθουν. το εθεσες πολυ ωραια... και συμφωνω σε ολα οσα ειπες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Η αληθεια ειναι πως το θεμα της μπαταριας εχει συζητηθει πολυ. Σημερα ομως ειδα κατι και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας. Καποια στιγμη το πρωι, ανοιξα το κινητο απο την αναμονη που το ειχα. Δεν ειχα ακομα ανοιξει παραθυρα και ηταν σκοτεινα στο δωματιο. Οπως το ειδα μετα απο λιγο, η οθονη κλειστη, αλλα ηταν σαν απλα να ειχαν χαθει τα γραμματα και να ειχε μεινει το φως του με μαυρο φοντο. Ακομα και αν πατησα λιγο το on/off για να κλεισει η οθονη, παλι το φως εμενε. Φαινοταν κυριως αν σηκωνα ορθιο το κινητο και το κοιταζα απο ψηλα, εκει που τελειωνει η οθονη. 2 φωτα αναμμενα. Μονο με soft reset ειδα οτι δεν εμφανιστηκε το ιδιο πραγμα. Και απο εκεινη τη στιγμη το κοιταω συνεχεια. Οσοι εχετε προβλημα, απλα σηκωστε ορθιο το κινητο και ριξτε μια ματια προς τα κατω να δειτε αν αναβουν εκει τα φωτακια, γιατι νομιζετε οτι ειναι στην αναμονη αλλα τα φωτα λειτουργουν, και η μπαταρια μειωνεται. Λυση σιγουρη δεν ξερω αν υπαρχει. Εγω τυχαια το ειδα. Αυτό συμβαίνει όπως ακριβώς το λες,αλλά μόνο όταν για άγνωστο λόγο η συσκευή απαιτεί Soft Reset,ακριβώς επειδή δεν μπορεί να ολοκληρώσει σωστά είτε τη διαδικασία ξυπνήματος από αναμονή,είτε "πτώσης" σε αναμονή και τέλος δεν μπορεί να σβήσει ακόμη και τελείως σωστά! Θεωρητικά,αν πήγαινες να την λειτουργήσεις πριν από soft reset,θα υπολειτουργούσε,δηλαδή πολύ αργή ταχύτητα,θα έλειπαν πληροφορίες από την οθόνη,ή που δεν θα άναβε καθόλου.Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει στο δικό μου όποτε με τον "τρόπο" του δηλώνει ότι θέλει reset... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 με καλυψες πληρως φιλε matrix. δεν ξερω γιατι τοσο οπαδισμος απο τον 911, ρε μηπως , πλακα πλακα ειναι dealer της εταιρειας?? :D:rolleyes: που ειδες τον οπαδισμο ?απλως με τσαντιζει το γεγονος οταν δεν πιστευεται κατι που λεω (βλεπε gps )και που το επιβαιβεωνουν 10 ατομα απο χτες και αν θυμασαι στο πρωτο σου ποστ σου απαντησα 1 προς 1 στα αρνητικα κατα εσενα της συσκευης.τωρα λες οτι η συσκευη ηταν ελλατωματικη αρα επι της ουσιας ολη η συζητηση παει για βρουβες.επεισης αν ημουν οπαδιστης δεν θα απαντουσα στο pm σου ζητωντας τη βοηθεια μου.αλλα δεν πειραζει προς γνωση και συμορφωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth ακουστικό και είμαι μεταξύ του Samsung wep-200 και του Samsung wep-410 ποιο μου προτείνεται εσείς? :help: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ρε παιδιά, τι ασχολείστε? Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τπτ και σε κανέναν. Όποιος έχει το κινητό και έχει ασχοληθεί λίγο ξέρει τι κινητάρα έχει αγοράσει. Τώρα σε όποιον δεν του αρέσει ας το πουλήσει. Τι να κάνουμε δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Θέλω να αγοράσω ένα Bluetooth ακουστικό και είμαι μεταξύ του Samsung wep-200 και του Samsung wep-410 ποιο μου προτείνεται εσείς? :help: Το πρωτο λινκ, το διαβασες καθολου; Λεει οτι εχει σταματησει να το διαθετει. Οποτε ειναι μονοδρομος νομιζω... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Το πρωτο λινκ, το διαβασες καθολου; Λεει οτι εχει σταματησει να το διαθετει. Οποτε ειναι μονοδρομος νομιζω... Το ebay na ειναι καλα... :p Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Το ebay na ειναι καλα... :p Αααα... Πασο τοτε... Νομιζα οτι το ηθελες απο το συγκεκριμενο καταστημα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 αισθανομαι καταρχην οτι ευτυχως υπαρχει καποιο επιπεδο εδω, μεσα και μπραβο.! αισθανομαι επισης την αναγκη να ευχαριστησω καποιους φιλους , που με κατατοπησαν για καποια εναλλακτικα προγραμματα που υπαρχουν, συνεχιζω να πιστευω ομως οτι το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ομνια, ειναι η επιεικως απαραδεκτη λειτουργια του gps, (με βια κλειδωνει 3 - 4 δορυφορους σε ανοιχτη περιοχη) , δεν συμφωνω με τον φιλο οτι επρεπε να ξερω απο πριν, καποιες λεπτομερειες, εφοσον αν δεν το δουλεψεις για καποιο διαστημα δεν θα τις δεις ποτε. δεν ειναι η πρωτη μου επαφη οπως καποιοι νομιζουν με συσκευη wm, εφοσον εχουν προηγηθει : μιο701 , μιο501 , htc touch , htc tytn ii , htc diamond , htc pro. εγω δεν θα εμπαινα καν στην σκεψη να το αγορασω, αν μπορουσα να ξερω απο πριν η να εχω δοκιμασει την λειτουργεια του gps.!! και δεν μπορει να ειμαι ο μονος τρελλος, οταν στα ποιο πολλα sites οι σχεδον ολοι αντιμετωπιζουν προβλημα με το gps. ενας φιλος ειπε οτι του κλειδωνει δορυφορους σε ενα λεπτο και το dest δουλευει αψογα.! :blink: να με συγχωρεσει αλλα αυτο και αν δεν το πιστευω με τιποτα..!! και αν μπηκα στην διαδικασια να "κραξω" καποια μεγαλα αρνητικα της συσκευης, το κανω μπας, και σωσω κανεναν υποψηφιο αγοραστη που δεν γνωριζει και αυτος καποιες λεπτομερειες, οπως δεν γνωριζα και εγω. δεν βγαζω αχρηστη την συσκευη, απλως τονιζω οτι οποιος το αγορασει με βαση να εχει και ενα καλο gps, θα απογοητευτει πολυ.! ευχομαι να κανω λαθος, αλλα ακομα δεν εχω πεισθει ουτε στο ελαχιστο για το αντιθετο.! Εγώ για παράδειγμα που λειτουργώ GPS από την εποχή του Sony IPS-760 (ναι,έχω το μοναδικό δείγμα επί Ελληνικού εδάφους!), το βρίσκω τέλειο και στη λήψη του και στην ταχύτητα του ΧΩΡΙΣ να έχω κάνει κανένα πείραγμα σε κανένα σημείο όπως πολλοί.Απλά φόρτωσα το Destinator7 και όλα ρολόι από την πρώτη στιγμή! Αν είμαι σε ανοικτό χώρο σχεδόν άμεσα (και σε όχι πάντως πάνω από 2min) "κλειδώνει" άμεσα... Σε κλειστό χώρο καθυστερεί αισθητά αλλά έχει σήμα σε απίθανα σημεία μακριά από ορίζοντα! Το Wi-Fi όμως... φρίκη μέχρι στιγμής! Ότι χειρότερο ομολογουμένως έχω δει και όπως θα δεις αναμένω καμιά λύση από τους εδώ συναδέλφους... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts