DuAl_SuN Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Για θεμα μπαταριας χλωμο να στο αλλαξουν. Βεβαια στην αναμονη δε θα επρεπε να καταναλωνει τοση μπαταρια. Μηπως τρεχει στο background τιποτα ενεργοβορο δες. Εγω παλι ειμαι σε διλημμα να το αλλαξω η οχι, γιατι εχω 1 καμμενο πιξελ Μέσα στις 7 μέρες στο αλλάζουν για ότι πρόβλημα προκύψει .... έχω κάνει κράτηση και δευτέρα απόγευμα θα πάω για αλλαγή αν δω ότι δεν βελτιώνετε η κατάσταση ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ωπα μολις μαλλον το πετυχα...... ''are you sure you want to format?'' αυτο επρεπε να γίνει??? να πατισω ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Μέσα στις 7 μέρες στο αλλάζουν για ότι πρόβλημα προκύψει .... έχω κάνει κράτηση και δευτέρα απόγευμα θα πάω για αλλαγή αν δω ότι δεν βελτιώνετε η κατάσταση ... Ειναι η διαδικασια DOA (Dead On Arrival), απλα επειδη για να το παρουν πισω θεωρητικα πρεπει να γινει ενας ψεφτοελεγχος στο ποδι, δε ξερω κατα ποσο μπορει να διαπιστωθει αν μια μπαταρια ειναι προβληματικη. Τεσπα, μακαρι να στο αλλαξουν φιλε μου, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Εγω με το 1 καμμενο πιξελ να το αλλαξω, η παιζει το καινουριο να εχει 2-3 καμμενα ?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ναι τα παταγα και η οθονη ειχε σβησει και ανοιξε παλι απο το μηδεν....δηλαδη σημα ομνια σημα vodafone και μετα οθονη ξεκλειδωματος οπου δεν πατιεται το ''ξεκλειδωμα'' λυπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω ,όταν το τηλέφωνο δεν μας δίνει την δυνατότητα να κάνει hard reset,το μόνο που μπορώ να πω είναι να κάνεις προσπάθεια για αναβάθμιση μήπως και κάνει τελικά hard reset,εννοείτε ότι θα χάσεις την ρομ της vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 λυπάμαι δεν μπορώ να σε βοηθήσω ,όταν το τηλέφωνο δεν μας δίνει την δυνατότητα να κάνει hard reset,το μόνο που μπορώ να πω είναι να κάνεις προσπάθεια για αναβάθμιση μήπως και κάνει τελικά hard reset,εννοείτε ότι θα χάσεις την ρομ της vodafone. ωπα μολις μαλλον το πετυχα...... ''are you sure you want to format?'' αυτο επρεπε να γίνει??? να πατισω ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ωπα μολις μαλλον το πετυχα...... ''are you sure you want to format?'' αυτο επρεπε να γίνει??? να πατισω ναι? και γρήγορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 και γρήγορα wx...to ekana.....na doume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 SOS SOS SOS SOS SOS SOS ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ MSN ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ SOFT RESET KAI TΩΡΑ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ HELP HELP HELP COOL πρώτα!:) Ή κάνεις πάλι soft reset και βλεέπις τι γίνεται ή κάνεις hard reset και τα κάνεις όλα από την αρχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 SAXOVTS........EVERYTHING ABOUT OMNIA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ........ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΕΝΙΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ thanks a lot:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 SAXOVTS........EVERYTHING ABOUT OMNIA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ........ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΕΝΙΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΣ thanks a lot:D:D:D:D να φέρεις μαζι σου και μια ρωσιδα!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 που ειναι το παράξενο ρε παιδιά που στο ομνια όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο είναι κλειστό και το gps? κινητό με gps αγοράσαμε,όχι gps με κινητό,σίγουρα όποιος θέλει gps για την δουλειά του (εγώ ας πούμε είμαι οδηγός φορτηγού) δεν θα πάει να πάρει το ομνια για να κάνει την δουλειά του,αν πάλι κάποιο θέλει gps για να πάει μια φορά στο τόσο κάπου τότε το ομνια και κάθε ομνια σίγουρα του κάνει όσο αναφορα το θέμα gps.α κάνει το ομνια επίσης όταν το θέλουμε για μόστρα στο αυτοκίνητο μας!!! :) Aν εχει κατι μια συσκευη αυτο θα πρεπει να δουλευει σωστα..Εγω δηλαδη που θελω να το δουλευω ωρες ωρες σε κατασταση πτησης δεν θα δουλευει το gps;;Επισης δεν εχω την διαθεση να εχω και αλλη συσκευη...Εφοσον εχει gps θελω να δουλευει και σαν gps αν ηθελα τηλεφωνο που να κανει και την δουλεια του τηλεφωνου θα επερνα ενα nokia που ειναι πολυ πιο βολικο απο καθε wm... Μπορει το 701 που εχω τωρα να ειναι 2,5 ετων και μπορει να ειχε προβληματα σαν τηλεφωνο αλλα το ηξερα και το πηρα,τωρα για την καθηστερηση του 1δευτερρου στην απαντηση της κλησης θα ηθελα να μην υπηρχε αλλα δεν επαθα και τιποτα,αλλα το gps του λειτουργει αψογα με οποιοδηποτε προγραμμα και με sim και χωρις και εχει σημα καμπανα..Το diamond το αποφυγα λογω ταχυτητας και gps απαραδεκτο...Το omnia το σκεφτομαι ακομα...οταν μια συσκευη εχει κατι θελω αυτο το κατι να το αξιοποιει στο επαρκο και οχι με προϋποθέσεις... Το οτι με κρυο ξεκινημα το gps θελει 5 λεπτα να συνδεθει μου λεει πολλα...Αυτο δεν το κανει ουτε το diamond...5 λεπτα...Δηλαδη φανταζεσαι να μπω σε καμια Θεσνικη και να αποφασισω να παω απο αλλου εκει που ξερω λογω των εργων πχ και να κανει 5 λεπτα να κλειδωσει...το 701 μετα απο hard reset χωρις ενημερωμενο ο ouick gps μεσα στο σπιτι σε 20-25δευτερα κλειδωνει με το dest 6,1 7-8δορυφορους...για εξω το κατωτερο ειναι 10 και ο χρονος πεφτει στα 15-20 δευτερα..Αυτο σημαινει οτι μεχρι να αναψει το φαναρι εχει κλιδωσει και ειναι ετοιμο να με παει οπου του ζητησω χωρις χασηματα κτλ...λειτουργω 3 χρονια wm και εχω σεταρει εκετονταδες συσκευες...Αυτα τα πραγματα με τα gps τα εχω συναντησει μονο σε HTC ...Δεν ξερω λοιπον γιατι σας φαίνεται φυσιολογικο να μην εχει ενα σωστο δεκτη,μιας και δεν ειναι τιποτα δυσκολο...Το αλλο που με προβληματιζει ειναι η αναλυση της οθονης...βεβαια μαλλον θα το παρω περιμενοντας να φτιαχτει το θεμα του gps τουλαχιστον..επισης να πω πως κανω αψογα την πλοηγηση στις 2,7 ιντζες και στο εξωτερικο με πηγε αψογα..Αυτο σημαινει πως μια συσκευη 2,5 χρωνων ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενη απο μια καινουργια και αςε μην εχει την το ομορφο desing και τα εντυπωσιακα γραφικα των νεων wm....:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ρε παιδιά, πως γίνεται το κόλπο με το task manager και το λογότυπο της SAMSUNG. Πως το πετυχαίνουμε να ενεργοποιηθεί? Έχω το ελληνικό SAMSUNG ΟΜΝΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Ρε παιδιά, πως γίνεται το κόλπο με το task manager και το λογότυπο της SAMSUNG. Πως το πετυχαίνουμε να ενεργοποιηθεί? Έχω το ελληνικό SAMSUNG ΟΜΝΙΑ Σερνεις το δαχτυλο σου απο το κατω μερος της οθονης προς τα πανω καθετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Λοιπον, μου εχει συμβει το εξης κουλο. Εχω βαλει το spb shell και σε ενα μενου εχω βαλει τον file explorer. Ενω μεχρι πιο πριν λειτουργουσε καλα, τωρα παω να τον ανοιξω και δεν ανοιγει καθολου. Ουτε αυτος ουτε το windows live messenger. Ενω αν παω να τα ανοιξω απο το κλασσικο μενου του κινητου, ανοιγει μια χαρα. Τι λετε να φταιει; Edit: Το απειλησα και εστρωσε. Ολα οκ τωρα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Σερνεις το δαχτυλο σου απο το κατω μερος της οθονης προς τα πανω καθετα ΟΥΑΟΥ καταπληκτικό!:lol: Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 εκανα install το spb mobile shell, εκανα και soft reset, αλλα τωρα δεν μπορω στο μενου πατωντας κατω δεξια (γραφει "spb menu"). τι να κανω; βοηθεια πλς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 εκανα install το spb mobile shell, εκανα και soft reset, αλλα τωρα δεν μπορω στο μενου πατωντας κατω δεξια (γραφει "spb menu"). τι να κανω; βοηθεια πλς Εάν πατώντας στο "spb menu" δεν μπαίνεις στο SPB Shell, πήγαινε στον φάκελλο "scripts" που έκανες το install...... και παρακάτω έχει ununstall.... Πάτησέ το και αφού φύγουν όλα κάνε soft reaet και ξαναπροσπάθησε. Εάν δεν γίνει τίποτε πάλι, τότε ..... hard reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosssj8 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 VitzRs στο destinator 7 που μου έδωσες έχει skins που να κάνουν για το omnia ή χρειάζεται να τα κατεβάσω? Επίσης ποιό είναι το εικονίδιο στο οποίο θα πατάω για να ανοίγει το destinator 7 όταν το βάλω στο omnia?Συγγνώμη αν σε πρίζω με τις ερωτήσεις μου αλλά επιδή είμαι άσχετος με wm κάνω τις ερωτήσεις. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 http://www.navimania.gr/showthread.php?t=3618 σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ΕΧΕΙ δοκιμασει κανεις να κατεβασει ενα αρχειο rar με τον opera?..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Σερνεις το δαχτυλο σου απο το κατω μερος της οθονης προς τα πανω καθετα Εμένα δεν γίνεται. Μήπως επειδή έχω στην οθόνη το Samsung widgets? Το μόνο που γίνεται είναι όταν έχω ανοιχτό το spb shell και σύρω το δάχτυλο όπως λέτε κλείνει και με με βγάζει στην today scrren. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Εμένα δεν γίνεται. Μήπως επειδή έχω στην οθόνη το Samsung widgets? Το μόνο που γίνεται είναι όταν έχω ανοιχτό το spb shell και σύρω το δάχτυλο όπως λέτε κλείνει και με με βγάζει στην today scrren. Δεν εχει σημασια το οτι εχεις το widgets. Και εγω οταν το ειχα το εκανα. Απλα δεν το κανεις σωστα μαλλον! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Εγω δηλαδη που θελω να το δουλευω ωρες ωρες σε κατασταση πτησης δεν θα δουλευει το gps;; Σε κατάσταση πτήσης απενεργοποιούνται όλες οι επικοινωνίες, δηλαδή τηλέφωνο, bluetooth, wifi και GPS. Μπορείς όμως να έχεις κλειστό μόνο το τηλέφωνο. Μπορει το 701 που εχω τωρα να ειναι 2,5 ετων και μπορει να ειχε προβληματα σαν τηλεφωνο αλλα το ηξερα και το πηρα,τωρα για την καθηστερηση του 1δευτερρου στην απαντηση της κλησης θα ηθελα να μην υπηρχε αλλα δεν επαθα και τιποτα,αλλα το gps του λειτουργει αψογα με οποιοδηποτε προγραμμα και με sim και χωρις και εχει σημα καμπανα.. Δύσκολα θα βρεις σήμερα συσκευή που να έχει απόδοση στο GPS όπως το mio σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 παιδια εγκατεστησα το spb shell. επισης εγκατεστησα το spbwatcher που ειπε ο saxovts και εκανα soft reset. μετα το soft reset και γενικα οποτε κανω "end all tasks" από το task manager βγαινει απο το μενου του spb και με βαζει στην κυρια σελιδα του ομνια με τα widgets. πατωντας κατω δεξια στο "spb menu" με βαζει ξανα στο spb. ειναι φυσιολογικο αυτό; υπαρχει τροπος να μην με βγαζει στα widgets; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Σε κατάσταση πτήσης απενεργοποιούνται όλες οι επικοινωνίες, δηλαδή τηλέφωνο, bluetooth, wifi και GPS. Μπορείς όμως να έχεις κλειστό μόνο το τηλέφωνο. Δεν έχω το τηλ. ακόμα, αλλά αυτό με ενδιαφέρει. Πώς γίνεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει ειδικό προφίλ; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts