Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας...ειμαι καινουριος στο forum και σχετικα ασχετος με τα κινητα:wacko:.Μηπως θα μπορουσε να μου πει κανεις πως μπορω να κανω εγκατασταση ενα προγραμμα/παιχνιδι στο κινητο μου...δεν καταφερα να βγαλω ακρη στο google. Συγνωμη αν ειχε απαντηθει αλλα μου ειναι δυσκολο να διαβασω 838 σελιδες...σας ευχαριστω εκ των προταιρων....

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξεκιναμε...Ενα παιχνίδι ή ενα προγραμμα πρεπει να ειναι σε καταληξη .cab

μολις κατεβασεις ενα παιχνιδι ή ενα πρόγραμμα θα περασεις αυτο το αρχείο στη μνημη του κινητου σου (στη my storage ή στην καρτα μνημης) και μετα θα πας στον file explorer του κινητου.θα ψαξεις να βρεις το αρχείο και θα πατησεις επανω του.αυτο θα σου ζητησει εγκατασταση.θα πατησεις οκ και μόλις η εγκατασταση ολοκληρωθει τότε το πρόγραμμα θα βρισκετε στο σημειο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ του κινητου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

σε ευχαριστω πολυ...αλλη μια ερωτηση αν γινεται...:pμπορεις να μου προτεινεις κανενα καλο προγραμματακι...?ή αν μπορεις να μου πεις απο που θα βρω προγραμματα/παιχνιδια?υπαρχει καμια σελιδα που να μπαινω απο το κινητο και να τα κατεβαζω κατευθειαν??

Ρε παιδια sorry για να καταλαβω δηλαδη αν βαλω μια custom english rom σκεφτομουν του ock σε 6.5 παιζει να μην μπορω να κανω browse στο internet μεσω 3g? ποια rom προτεινετε???

Του OCK έχω βάλει και το OMNIA έχει internet σφαίρα.

Χαιρετω τη παρεα! Εχω περασει τη 6.5 ρομ απο το omniacs και εχω 2-3 προβληματακια. Εχω κανει εκει θεμα αλλα δεν απανταει εκει ποτε κανενας και ειπα να γραψω εδω που περνω παντα αμεσα απαντησεις!

1) Δε μπορω με τπτ να δω βιντεακια απο ιντερνετ και ενω εχω περασει το flash player, απο youtube, απο facebook και γενικα. Μου λεει " δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του αρχειου ASPlayer

2) O ηχος κλησης δεν χτυπαει δυνατα και γενικα ειναι διαφορερικος σε σχεση με τη παλια ρομ, εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα ραδιο αλλα το ιδιο ειναι.

3) Με τη παλια ρομ το παραθυρακι με τις ιδιοτητες μου το εβαζε με πιο μεγαλα γραμματα, ενω τωρα μου το βγαζει με πολυ μικρα και με δυσκολευει να επιλεγω. Εχω ψαξει παντου αλλα δε μπορω να βρω απο που ρυθμιζετε.

http://img697.imageshack.us/img697/3212/omniay.jpg

Edited by steant

Υπαρχει κανα προγραμμα που να βλεπω ποσα ΜΒ καταναλωνω κατα την περιηγηση μου στο ιντερνετ?εχω κανει προγραμμα κ δεν ξερω που βρισκομαι εχω βαλει κ τον οπερα 10 ΒΕΤΑ ευχσριστω

• Administrators
Υπαρχει κανα προγραμμα που να βλεπω ποσα ΜΒ καταναλωνω κατα την περιηγηση μου στο ιντερνετ?εχω κανει προγραμμα κ δεν ξερω που βρισκομαι εχω βαλει κ τον οπερα 10 ΒΕΤΑ ευχσριστω

Spb Wireless Monitor

Modpic.gif

εχω βαλει κ τον οπερα 10 ΒΕΤΑ ευχσριστω

Δοκίμασε και τον Opera Mini 5, η διαφορά σε ταχύτητα με τον 10 ή οποιονδήποτε άλλο browser θα σε εκπλήξει.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Προσωπικά δεν έχω αλλάξει rom-radio στο δικό μου, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Δηλαδή κάθε rom έχει πλεονεκτήματα (πολλή ελεύθερη μνήμη, αφαίρεση περιττών προγραμμάτων κλπ) αλλά και μειονεκτήματα (bugs, προβλήματα συμβατότητας κλπ). Κάτι αντίστοιχο γίνεται και με τα radios, υπάρχουν κάποια που δίνουν πολύ καλό σήμα, αλλά τρώνε την μπαταρία, αλλά που κάνουν το αντίθετο και κάποια ενδιάμεσα. Γενικά θα πρέπει να δεις αναλυτικά το καθένα για να αποφασίσεις τι ταιριάζει στις ανάγκες σου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο Omniacs.

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

To SIP ειναι ΔΥΝΑΜΙΚΟ πρωτόκολλο και "διαλέγει" UDP/TCP πορτες "τυχαία" καθε φορά (στο voice, γιατί στο signaling ειναι σταθερές νομίζω). Αυτό σημαίνει πως είτε η εταιρία παροχής σου αφινει κανονικό internet (κανονική IP) με ολες τις πορτες ελευθερες ή ότι έχει εξοπλισμό (firewalls, routers) οι οποίοι ειναι VoIP aware.. Αν και δεν ειμαι ειδικό στο SIP, παλιά μας ειχε δημιουργίσει πολλα προβλήματα και με 'κανονικές' dsl/μισθωμένες, ποσο μαλιστα με κινητές συνδεσεις (που κανουν τρελά hide-nat, κτλ κτλ)

Πολύ αμφιβάλω στην Ελλαδα να περνάει SIP από δίκτυο κινητής.. :(

Εχω δοκιμασει και εγώ.Παρατηρείς όταν έχεις σήμα καμπάνα (σύμβολο H) γύρω στα 2 δεύτερα καθυστέρηση.Δοκιμασε pocket e talk και το portsip.

αξιζει να αγορασω omnia 16gb στα 100 ευρω μεταχειρισμενο?

Αν ειναι σε υποφερτή κατάσταση αφαλως.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Ειχα τα ΧΡ και εβαλα τωρα τα windows 7. Συνδεεται στο activesync για λιγα λεπτα (σε αυτο το windows mobile center) και μετα αποσυνδεεται και δεν το βλεπει. Επισης οσο ειναι συνδεδεμενο δεν μπορω π.χ να περασω επαφες..δεν με αφηνει καν να βαλω τικ..Καμια ιδεα??

• Administrators
Αν συνδέεται και αποσυνδέεται λογικό είναι να μην μπορείς να συγχρονίσεις τίποτα. Επανεκκινήσεις σε αμφότερες συσκευές έκανες; Το Office είναι κανονικά εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου; Ελπίζω να μην έχεις βάλει το Office 2010 64-bit γιατί δεν συνεργάζεται με το WMDC.

Modpic.gif

Εκανα επανεκκινησεις. Διαβασα στο ομνιακς να ξετσεκαρω το usb to pc στις συνδεσεις. Το εκανα και μοιαζει πιο σταθερο. Μενει κανονικα συνδεδεμενο. Τωρα απο κει και περα, οσο ειναι συνδεδεμενο, δεν με αφηνει να κανω τικ στις επαφες, στα email και σε καποια αλλα, καιμε αφηνει μονο στα αρχεια και σε αλλα δυο ακομα. Σκεφτομαι οταν πρωτοεβαλα τα windows 7 εκει που πρωτομπηκε το mobile center, μου ζητησε να επιλεξω καποια πραγματα που θα παιρνει απο το κινητο. Μπας και εκει ξεχασα να τικαρω κατι....Ηταν στο ιδιο σημειο που βαζεις και το ονομα της συσκευης..Αν ξερει καποιος πως βρισκω αυτες τις ρυθμισεις ξανα..

Υ.Γ το office 2007 εχω

Ναι! Κοιταξα google και γραφουν και αλλοι αυτο το θεμα ...τωρα τι να πω...Και η πλακα ειναι οτι το pc studio ths samsung..Ουτε αυτο δουλευει..Εχω τελικα καποια θεματα συνδεσιμοτητας με τα windows 7...Μονο ισως αν μπορουσα να τρεξω απο την αρχη το mobile center..Αλλα τοβαλα και τοβγαλα αλλα παλι τα εχει κρατημενα απο πριν...μπλεξιμο!!χεχε

Μια λίγο πολύπλοκη λύση είναι να στήσεις virtual machine σε XP και να κάνεις συγχρονισμό από εκεί. Μπελάς, αλλά αν δεν βρεις λύση στα 7... Πάντως και μένα μου κάνει προβληματάκια στα 7. Συγχρονίζει μεν, αλλά μετά από λίγη ώρα αποσυνδέεται, οπότε μεταφορές μεγάλων αρχείων τις κάνω μόνο σε mass storage mode.

Γεια σας....μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο πώς να κανω update τα windows mobile?έχω τα 6.1 professional και δεν τα έχω κάνει ποτέ ..

είμαι καινούρια εδω,sorry αν επαναλαμβάνεστε..;)

• Administrators
Ρίξε μια ματιά στα πιο πίσω post και θα λύσεις πολλές από τις πρώτες απορίες σου. Καλώς ήρθες.

Modpic.gif

Γεια σας....μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο πώς να κανω update τα windows mobile?έχω τα 6.1 professional και δεν τα έχω κάνει ποτέ ..

είμαι καινούρια εδω,sorry αν επαναλαμβάνεστε..;)

Καλό διαβασμα

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Καλησπέρα παιδιά έχω το samsung omnia και θέλω να του κάνω αναβάθμιση τον windows απο 6.0 να τα κάνω 6.5 γίνετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παιδιά ευχαριστώ πολύ!

Καλώς σας Βρήκα!

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray