DaRkWeAvEr Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 απο ελληνικά καταστήματα απο το e-shop είχα δεί screen protectors δεν έχει πλέον το eshop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 το πλαισιο εχει ετσι δεν ειναι; παντως θα σου προτεινα να επερνες απο ebay θα βρεις καλα screen πχ της zagg :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 το ξερω αυτο αλλα εγω μονος μου δεν μπορω να το λειδωσω?σημερα πχ καταλαθος πατηθηκε ενα κουμπι(στο διαστημα που επρεπε να περασει μεχρι να κλειδωσει)το εχω βαλει στα 0 λεπτα να περιμενει Πατάς μια φορά το power κουμπί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 το πλαισιο εχει ετσι δεν ειναι; παντως θα σου προτεινα να επερνες απο ebay θα βρεις καλα screen πχ της zagg :) http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=omnia+screen+protector&_sacat=See-All-Categories Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=omnia+screen+protector&_sacat=See-All-Categories ακριβως ;) ο φιλος επισης μπορει να βρει πολλα αξεσουαρ για το ομνια και φτηνα.. καλο ψαξιμο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactusp800 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 γεια σας χρειζομαι βοηθεια. εβαλα στο ομνια μου το εορτολογιο και τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα κολαει απο τιν αρχη. ουτε hard reset δεν μπορω να κανω. hard reset κανουμε πατωντας τα 2 πλικτρα αποδοχησ-αποριψησ και το soft reset σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 ουτε hard reset δεν μπορω να κανω. hard reset κανουμε πατωντας τα 2 πλικτρα αποδοχησ-αποριψησ και το soft reset σωστα? http://www.hardreset.eu/samsung_i900_omnia_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactusp800 Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 ευχαριστω athanaso77 τωρα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
allantin Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Καλημέρα παιδιά, Θα ήθελα να μου πέιτε ποια είναι η εντύπωσή σας για το gps του Omnia. Δουλεύει καλά με το Destinator; Βρίσκει γρήγορα τη θέση; Σε σχεση με το gps του HTC Diamond/HD; Είμαι σίγουρος ότι οι ερωτήσεις μου θα έχουν απαντηθεί κάπου στο νήμα αλλά λόγω εργασίας και των χιλιάδων posts είναι αδύνατο να κάτσω να τα διαβάσω όλα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Αλέξης Παράθεση Information & Communication Systems Security Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 α ήθελα να μου πέιτε ποια είναι η εντύπωσή σας για το gps του Omnia. Δουλεύει καλά με το Destinator; Βρίσκει γρήγορα τη θέση; Σε σχεση με το gps του HTC Diamond/HD; Κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου. Μιας και το συγκρίνεις πάντως θα έλεγα ότι (από προσωπική εμπειρία) του HD είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friqules Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Μπορει καποιος να μου δωσει με ΠΜ το Resco Explorer? Ευχαριστω. Ψαχνω και δεν μπορω να το βρω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 καλημερα σε ολους.παιδια μια ερωτηση: το τηλεφωνο ειναι ευχρηστο για καθημερινη χρηση? ρωταω γιατι βρηκα ενα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη και λεω να το παρω. φοβαμαι ομως μηπως η touch screen δεν ειναι τοσο λειτουργικη (sms και κλησεις).ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Είναι λίγο σχετικό αυτό και καλύτερα να το διαπιστώσεις μόνος σου. Είναι άλλοι που προσαρμόστηκαν αμέσως και άλλοι ποτέ με την touch screen για λειτουργίες τηλεφώνου. Καλύτερα να πας σε ένα από τα μεγάλα καταστήματα, να το δοκιμάσεις και να κρίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Νομίζω ότι στις ρυθμίσεις του Resco έχει επιλογή για file associations... επέλεξε τα εκεί όλα. Athanaso, πανταχού παρών είσαι!!! Ευχαριστώ, αλλά αυτο που λες είναι για το τι είδους αρχεία θες να ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Είναι λίγο σχετικό αυτό και καλύτερα να το διαπιστώσεις μόνος σου. Είναι άλλοι που προσαρμόστηκαν αμέσως και άλλοι ποτέ με την touch screen για λειτουργίες τηλεφώνου. Καλύτερα να πας σε ένα από τα μεγάλα καταστήματα, να το δοκιμάσεις και να κρίνεις. θα το δοκιμασω αν και δεν νομιζω μεσα σε δεκα λεπτα να καταλαβω την λειτουργικοτητα του.ευχαριστω παντως...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Ευχαριστώ, αλλά αυτο που λες είναι για το τι είδους αρχεία θες να ανοίγει. Τα αρχεία που θέλεις (ή δεν θέλεις) να ανοίγει by default το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτό δεν ήθελες ή κατάλαβα κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Τα αρχεία που θέλεις (ή δεν θέλεις) να ανοίγει by default το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αυτό δεν ήθελες ή κατάλαβα κάτι λάθος; Ίσως δεν το είπα εγώ σωστα: στο "κύριο μενού", πατώντας "φωτογραφίες", τις ανοίγει με τον viewer της Samsung. Εγώ θέλω να τις ανοίγει κατ' ευθείαν με τον Resco, επιλογή που δεν μπορώ να βρω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας το απαντήσει κάποιος από τους κατόχους της συσκευής. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Ίσως δεν το είπα εγώ σωστα: στο "κύριο μενού", πατώντας "φωτογραφίες", τις ανοίγει με τον viewer της Samsung. Εγώ θέλω να τις ανοίγει κατ' ευθείαν με τον Resco, επιλογή που δεν μπορώ να βρω πουθενά. Προφανώς το soft key που πατάς έχει allocate τον viewer της samsung. Όπως είπε και ο athanaso κάποιος κάτοχος θα σου πει αν μπορεί να γίνει allocate σε άλλο πρόγραμμα. Οι προτροπές του ήταν για να ανοίγει με τον Resco όταν κάνεις κλικ σε αρχείο εικόνας. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madskillzz Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Σε λίγες ώρες θα έχω και εγώ το omnia στα χέρια μου (μετά από πολύ σκέψη για το αν θα περιμέμω το omnia hd) αλλά είμαι άσχετος από wm. Κάπου στις προηγούμενες σελίδες αυτού του forum είχε πέσει το μάτι μου σε έναν γνικό οδηγό για εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων κτλ.. του saxovts νομίζω αλλά δεν μπορώ να τον βρω.. Υπάρχει κάποιο link? Επισης που βρίσκω το πακέτο(?) samsung all wthat you need? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Σε λίγες ώρες θα έχω και εγώ το omnia στα χέρια μου (μετά από πολύ σκέψη για το αν θα περιμέμω το omnia hd) αλλά είμαι άσχετος από wm. Κάπου στις προηγούμενες σελίδες αυτού του forum είχε πέσει το μάτι μου σε έναν γνικό οδηγό για εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων κτλ.. του saxovts νομίζω αλλά δεν μπορώ να τον βρω.. Υπάρχει κάποιο link? Επισης που βρίσκω το πακέτο(?) samsung all wthat you need? Μήπως εννοείς αυτό http://www.onlline.org/omnia/ από την υπογραφή του septic. Κι αυτό http://omniacs.net/ από την υπογραφή του saxovts. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madskillzz Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Μήπως εννοείς αυτό http://www.onlline.org/omnia/ από την υπογραφή του septic. Κι αυτό http://omniacs.net/ από την υπογραφή του saxovts. πολύ χρήσιμα αυτά τα links αλλά είχα δει και ένα συνοπτικό guide στα ελληνικά σε αυτό εδώ το θέμα, νομίζω ήταν του saxovts και πριν τη σελίδα 200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Είναι λίγο σχετικό αυτό και καλύτερα να το διαπιστώσεις μόνος σου. Είναι άλλοι που προσαρμόστηκαν αμέσως και άλλοι ποτέ με την touch screen για λειτουργίες τηλεφώνου. Καλύτερα να πας σε ένα από τα μεγάλα καταστήματα, να το δοκιμάσεις και να κρίνεις. εγω απο diamond που εχω τωρα θα παω σε ομνια δεν νομιζω να εχω καποιο προβλημα .. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 πολύ χρήσιμα αυτά τα links αλλά είχα δει και ένα συνοπτικό guide στα ελληνικά σε αυτό εδώ το θέμα, νομίζω ήταν του saxovts και πριν τη σελίδα 200. μηπως λες αυτο ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=221246&highlight=%CA%CF%D5%C4%CF%D5%CD%C9%D3%CC%C1%D4%C1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madskillzz Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 μηπως λες αυτο ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=221246&highlight=%CA%CF%D5%C4%CF%D5%CD%C9%D3%CC%C1%D4%C1 ναι φίλε μου. Αυτό ακριβώς. Αν και απ' ότι βλέπω είναι μερικούς μήνες πίσω δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στα όσα αναφέρει έτσι? Κάτι άλλο: έχω επιδότηση 430ευρώ. Αξίζει να δώσω τα υπόλοιπα και να πάρω το omnia ή να περιμένω το omnia hd σε symbian ή ακόμα και το n97? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts