Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορώ εν μέρει να σε βοηθήσω για το πρώτο ερώτημα.Σίγουρα αυτό που βλέπεις εφόσον δεν έχεις τοποθετημένα προγράμματα ΔΕΝ είναι σωστό και πιθανά σύντομα να έχεις και άλλα προβλήματα.Κάθε πρόγραμμα που εγκαθιστάς "τσιμπάει" και ένα μικρό μέρος της κύριας μνήμης ακόμη και όταν επιλέγεις την εγκατάσταση στην αποθήκη μου (8/16GB).Μάλλον πρέπει να κάνεις Hard Reset σύντομα.Η βοήθεια μου όμως είναι η κάτωθι που μόλις προχθές τη βρήκα! Εγκατέστησε πριν από οτιδήποτε άλλο το πρόγραμμα memaid (cleaner) και επέλεξε να ενεργοποιήσεις,αφού το τρέξεις, τη λειτουργία DLL optimizer. Μετά εγκαθιστάς ξανά όποιο πρόγραμμα θες.Τι κάνει αυτό; Απλά σε κάθε άλλο πρόγραμμα που θα εγκαθιστάς η κύρια μνήμη σου θα δεσμεύεται πολύ λιγότερο!!!

Η εν λόγω εφαρμογή πάει και διευθετεί τυχών drivers,κλπ στη μεγάλη σου μνήμη χωρίς εσύ να χρειαστεί να ασχοληθείς ποτέ ξανά! Τα κάνει όλα μόνο του με την όποια εγκατάσταση εφαρμογής/προγράμματος! Παράδειγμα,ενώ είχα διαθέσιμα περίπου 25mb στην κύρια μνήμη,με χρήση του DLL optimizer και επανεγκατάσταση 6-7 προγραμμάτων,η χωρητικότητα ανήλθε στα 40mb!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Just try it!!!

;):D;):D

Thanks cps! Για να καταλάβω το Hard Reset δεν το γλιτώνω ή αν βάλω το memaid και ξανακάνω install τα προγράμματα θα στρώσει;

ρε παιδια να ρωτησω κατι...ξερει κανενας γιατι στη vodafone έχουν μονο την συσκευη με τα 8 giga και την εχουν και 600?ενω 600 κανει αυτη με τα 16?

κοιτα και δω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1165151

και κατι ακομα μπορω να γραψω με το μολυβακι μηνυμα? :P

ναι μια χαρα (αν βαλεις και το zoomboard μπορεις να γραψεις και με το δαχτυλο)

quick gps εχει το ομνια?

εχει κατι αντιστοιχο "enhanced gps"

Χαιρετώ κι εγώ. Πήρα ένα 8άρι πριν λίγες μέρες και είναι το πρώτο μου pda. Πολλές οι απορίες μου φυσικά.

Για αρχή λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω μερικά -απλά νομίζω- πραγματάκια (τα περισσότερα σίγουρα θα έχουν απαντηθεί αλλού) :

Γιατί θα έπρεπε κάποιος να αλλάξει rom; Τι κερδίζει;

Ο ήχος κλήσης δυναμώνει πέρα από τα μέγιστα όρια; Υπάρχει κάποιος τρόπος; Η ένταση του ακουστικού;

Πώς φτιάχνονται folders στα μηνύματα; Και κυρίως πώς κλειδώνουν (και απαιτείται pin για να μπεις

Κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας τραγουδιών (για να φτιάχνω ήχους κλήσης από μέρη κομματιών και όχι να έχω ολόκληρα κομμάτια) ;

Το cd του avtivesync δεν παίζει... Τι κάνω;

Απευθείας επαφές από Ν70 μπορούν να περάσουν στο όμνια μέσω pc? Me bluetooth περνάνε οι μισές...

πώς γίνεται να μην εμφανίζονται τα ονόματα/τηλέφωνα των αναπάντητων και sms στην αρχική οθόνη; Να τα βλέπεις δλδ όπως σε ένα συμβατικό τηλέφωνο...

Το τηλέφωνο όποτε του καπνίσει κλέινει μόνο του. υπάρχει η επιλογή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ στις ρυθμίσεις της μπαταρίας εάν η συσκευή δε χρησιμοποιείται για 1, 2 ,3 ,4 ή 5 λεπτά. Λογικά κάτι άλλο εννοεί. Εγώ το έχω στο 1 λεπτό και σβήνει ο φωτισμός. Αυτό προφανώς εννοεί με την ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Εγώ τώρα μιλάω ότι κλείνει μόνο του στα καλά καθούμενα...

Η ρύθμιση για Internet μέσω gprs χάθηκε και manualy τη ρύθμισα Wind -> Wap (και όχι internet) καταργώντας το αυτόματο και μπαίνω έτσι. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; (πληρώνω ήδη στο πάγιο τη σύνδεση με tim plus)

Είμαι εντελώς rookie στα περί navigation. Υπάρχει κάποιος οδηγός προς ναυτιλομένους προκειμένου να να γίνει το όμνια navigator και ταυτόχρονα να μην σας ζαλίζω;

Προστατευτικό οθόνης & θήκη από που και πόσο (μαγαζί και όχι νετ) ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά & σορι για το μεγάλο μνμ. Είναι σίγουρο ότι θα επανέλθω

Χαιρετώ κι εγώ. Πήρα ένα 8άρι πριν λίγες μέρες και είναι το πρώτο μου pda. Πολλές οι απορίες μου φυσικά.

Καλοριζικο!

Γιατί θα έπρεπε κάποιος να αλλάξει rom; Τι κερδίζει;

Σταθεροτητα,ταχυτητα συσκευής,αφαιρεση περιττων εφαρμογων κ.α

Ο ήχος κλήσης δυναμώνει πέρα από τα μέγιστα όρια; Υπάρχει κάποιος τρόπος; Η ένταση του ακουστικού;

Υπάρχει κρυφο μενου αλλα δεν το εχω κανει

Κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας τραγουδιών (για να φτιάχνω ήχους κλήσης από μέρη κομματιών και όχι να έχω ολόκληρα κομμάτια) ;

δεν ξερω

Το cd του avtivesync δεν παίζει... Τι κάνω;

τοο κατεβαζεις απο την Microsoft, ή το Wmobiles device center αν εισαι σε vista

Απευθείας επαφές από Ν70 μπορούν να περάσουν στο όμνια μέσω pc? Me bluetooth περνάνε οι μισές...

με το προγραμμα της ΝΟΚΙΑ συγχρονισμο με το outlook του PC σου και με το activesync στο ΟΜΝΙΑ

πώς γίνεται να μην εμφανίζονται τα ονόματα/τηλέφωνα των αναπάντητων και sms στην αρχική οθόνη; Να τα βλέπεις δλδ όπως σε ένα συμβατικό τηλέφωνο...

Το τηλέφωνο όποτε του καπνίσει κλέινει μόνο του. υπάρχει η επιλογή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ στις ρυθμίσεις της μπαταρίας εάν η συσκευή δε χρησιμοποιείται για 1, 2 ,3 ,4 ή 5 λεπτά. Λογικά κάτι άλλο εννοεί. Εγώ το έχω στο 1 λεπτό και σβήνει ο φωτισμός. Αυτό προφανώς εννοεί με την ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Εγώ τώρα μιλάω ότι κλείνει μόνο του στα καλά καθούμενα...

εδω καλουνται οι ειδικοι:)

Η ρύθμιση για Internet μέσω gprs χάθηκε και manualy τη ρύθμισα Wind -> Wap (και όχι internet) καταργώντας το αυτόματο και μπαίνω έτσι. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; (πληρώνω ήδη στο πάγιο τη σύνδεση με tim plus)

Είμαι εντελώς rookie στα περί navigation. Υπάρχει κάποιος οδηγός προς ναυτιλομένους προκειμένου να να γίνει το όμνια navigator και ταυτόχρονα να μην σας ζαλίζω;

δες στο omniacs.net , btw.gr και φυσικά εδω..

Προστατευτικό οθόνης & θήκη από που και πόσο (μαγαζί και όχι νετ) ;

εχει ενα site ελληνικό ,το g-store που φερνει αντικαταβολή ΄ή με ραντεβού αρα μπορείς να τα δεις

Ευχαριστώ προκαταβολικά & σορι για το μεγάλο μνμ. Είναι σίγουρο ότι θα επανέλθω

Το ξερουμε :lol::lol:

καλη αρχη!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

1.Γιατί θα έπρεπε κάποιος να αλλάξει rom; Τι κερδίζει;

2.Ο ήχος κλήσης δυναμώνει πέρα από τα μέγιστα όρια; Υπάρχει κάποιος τρόπος; Η ένταση του ακουστικού;

3.Το cd του avtivesync δεν παίζει... Τι κάνω;

4.Το τηλέφωνο όποτε του καπνίσει κλέινει μόνο του. υπάρχει η επιλογή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ στις ρυθμίσεις της μπαταρίας εάν η συσκευή δε χρησιμοποιείται για 1, 2 ,3 ,4 ή 5 λεπτά. Λογικά κάτι άλλο εννοεί. Εγώ το έχω στο 1 λεπτό και σβήνει ο φωτισμός. Αυτό προφανώς εννοεί με την ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Εγώ τώρα μιλάω ότι κλείνει μόνο του στα καλά καθούμενα...

5.Η ρύθμιση για Internet μέσω gprs χάθηκε και manualy τη ρύθμισα Wind -> Wap (και όχι internet) καταργώντας το αυτόματο και μπαίνω έτσι. Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα; (πληρώνω ήδη στο πάγιο τη σύνδεση με tim plus)

1.αν εισαι ευχαριστημενος με την ρομ που εχεις δεν την αλλαζεις ΄΄η περιμενεις καποια επισημη ρομ απο την samsung (για αρχη δεν κανεις τιποτα)

2.ακολουθεις πιστα τις οδηγιες

Its quite simple and does not require a hard rest.

In the phone keypad type: *#0002*28346#

You will then have a screen pop up called audio control util.

How to change the loudspeaker volume for ringtones, movies, mp3s etc

Click menu, normal then handset (the first one, Phones headset/loudspeaker) Here you can change:

Speaker volume: SPK(02) -db is less volume, I have set this to -1.5db (level)

Digital-to-analog: DAC(0C) This effects the overall volume of Mp3s, movies etc -both headset and loud speaker. I have set this to 0db.

Radio Volume: RVOL

How to change the headset / earphones volume.

Click menu, normal then headset (the second one, Headphones) Here you can change:

Headphones volume: HP(02) -db is less volume +db is more volume, I have set this to 0db (level)

Digital-to-analog: DAC(0C) This effects the overall volume of Mp3s, movies etc. I have set this to 0db.

Radio Volume: RVOL

*You must click menu / apply for changes to take effect,

*I recommend play a Mp3 launch the app, then apply the changes and set your prefered max volume.

*Setting high levels could damage the loud speaker or your headphones, not to mention your hearing!.

(πηγη modaco)

3.για windows xp (ελληνικα)κατεβαζεις αυτο

http://download.microsoft.com/download/a/6/c/a6c64f52-5234-4e05-87d8-a87c877eb6e5/setup.msi

4.στο παραθυρο που εμφανιζεται αυτο που λες υπαρχει και η επιλογη να κλεινει ο φωτισμος (το αφηνεις κενο ) και το επανω κουτι (με το βελακι δεξια εγω το εχω στο "none")

ετσι η συσκευη κλεινει μονο απο το power στο πανω μερος

5. πρεπει ναχει αλλες χρεωσεις ,παρε τηλ. και ρωτα τους

Παιδιά έχω χάσει το καλώδιο του omnia για usb to pc ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω καινούριο στην Αθήνα?

Omnitech Ασύρματες Εφαρμογές

Τζωρτζ 26, ΤΚ 106 82 Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 33 04 550

Fax: 210 33 04 580

----------------------------

smartec

Υποκατάστημα Αθηνών

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 56 (εντός στοάς Ερμής)

Τηλέφωνο: 210 33 01 166

παρε πρωτα τηλεφωνο να δεις αν τοχουν

πληκτρολογιο ελληνικο-αγγλικο με γραφιδα εδω

http://rapidshare.com/files/200934608/KbdEl.cab.html

για χρηση μεγαλου πληκτρολογιου βαλε το zoomboard

http://www.iwindowsmobile.com/onscreen-keyboard.html

μηπως μπορει να ξανανεβει το αρχειο για το ελληνικο-αγγλικο πληκτρολογιο;

γεια σας παιδια και καλο μηνα μπορειτε να μου πειτε τι διαφορες εχουνε το 'απλο' omnia απο την navigation εκδοση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χωρίς να ξέρω, μάλλον με την navigation έκδοση έρχεται και ένα πρόγραμμα πλοήγησης.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

μηπως μπορει να ξανανεβει το αρχειο για το ελληνικο-αγγλικο πληκτρολογιο;

το ανεβασα εδω

http://www.sendspace.com/file/1y5q5j

ρε παιδια να ρωτησω κατι...ξερει κανενας γιατι στη vodafone έχουν μονο την συσκευη με τα 8 giga και την εχουν και 600?ενω 600 κανει αυτη με τα 16?

Γιατί απλά η Βόϊδαφον είναι μία από τις παγκοσμίως χειρότερες εταιρίες,όπως και η Nokia (έχω και ιδία γνώση) και μη με ρωτήσεις γιατί! Απλά τυχών σχετικές απαντήσεις μου θα ταράξουν τα ήρεμα νερά του εδώ φόρουμ... (τις είχα ποστάρει παλαιότερα σε άλλο πεδίο και λογοκρίθηκαν!...).

Κατά τα λοιπά, εφόσον θες να είσαι πελάτης τους,ακολούθα τη λογική που σου είπαν και οι άλλοι μέσω άλλου ντίλερ τους...

:X

Thanks cps! Για να καταλάβω το Hard Reset δεν το γλιτώνω ή αν βάλω το memaid και ξανακάνω install τα προγράμματα θα στρώσει;

Αν και εφόσον αυτά που περιέγραψες είναι ακριβώς ΕΤΣΙ,τότε άποψη μου είναι ότι το Hard Reset είναι μονόδρομος... Το memaid σίγουρα θα βοηθήσει και στις 2 περιπτώσεις,αλλά κάπως μάλλον έχεις μαζέψει πολλά <<σκουπίδια>>.Το memaid είναι πρωτίστως και καθαριστικό,οπότε δοκίμασε το! To μόνο που δεν ξέρω σχετικά,είναι αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το memaid.Aν γνωρίζει κάποιος,ας μας ενημερώσει.

:):D:)

Παιδιά έχω χάσει το καλώδιο του omnia για usb to pc ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω καινούριο στην Αθήνα?

To ορίτζιναλ το είχα δει και στο Media Μarkt...,αλλά με τιμή περίπου στα 30euro :mad: !!!

Πιθανά να βρεις και σε electroworld. Α,και η τιμή δεν αφορά για καμιά καλούμπα ολόκληρη,παρα μόνο για αυτό το μικρό κομματάκι... !!! Αλλιώς πάρε ένα από Πακιστάν μέσω Κίνας μεριά και θα φορτίζει ακόμη και αν μείνεις τελείως από μπαταρία... :X

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!

:lol:

Αν και εφόσον αυτά που περιέγραψες είναι ακριβώς ΕΤΣΙ,τότε άποψη μου είναι ότι το Hard Reset είναι μονόδρομος... Το memaid σίγουρα θα βοηθήσει και στις 2 περιπτώσεις,αλλά κάπως μάλλον έχεις μαζέψει πολλά <<σκουπίδια>>.Το memaid είναι πρωτίστως και καθαριστικό,οπότε δοκίμασε το! To μόνο που δεν ξέρω σχετικά,είναι αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το memaid.Aν γνωρίζει κάποιος,ας μας ενημερώσει.

:):D:)

Στο MemMaid στο protect να τα τσεκάρω όλα ή θα υπάρχει πρόβλημα;

ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΟΜΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ.

ΣΤΟ RAR FILE ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

http://gstoreathens.blogspot.com/2008/12/175.html

ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΟΜΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ.

ΣΤΟ RAR FILE ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Δεν κάνεις ένα κόπο να μας το στείλεις με pm μπας και ξεφύγουμε από τα OΠΧ :X

Α,και διευκρίνησε αν αυτό που προτείνεις λειτούργησε σε Ελληνικό,ή Αγγλικό Omnia!!!

:ninja::

Στο MemMaid στο protect να τα τσεκάρω όλα ή θα υπάρχει πρόβλημα;

Εγώ όταν το είχα δοκιμάσει (προφανώς μιλάς για το advanced cleaner ενεργοποιημένο),δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.Πάραυτα για να γράφουν αυτοί που το έφτιαξαν ότι το δοκιμάζεις με δική σου ευθύνη... κάτι θα ξέρουν!!!

:lol::p:lol:

Επιτελους πεταξα το βαρυ spd mobile shell και εβαλα το Touch.Shell.Pro

καταπληκτικο απολυτα συμβατο με το ομνια και μπορει να βαλεις και το samsung today πανω :)

http://img505.imageshack.us/img505/screen03ew6.png/1/w240.png[/img]

http://img519.imageshack.us/img519/3748/screen02tw5.png' alt='screen02tw5.png'> http://img519.imageshack.us/img519/screen02tw5.png/1/w240.png[/img]

απ οτι βλεπω στα screenshots εχει χαθει η ενδειξη της μπαταριας οπως συνεβη κ οταν εβαλα κ εγω αυτο το προγραμμα.καμια λυση υπαρχει;:(

Δεν κάνεις ένα κόπο να μας το στείλεις με pm μπας και ξεφύγουμε από τα OΠΧ :X:X:X

Α,και διευκρίνησε αν αυτό που προτείνεις λειτούργησε σε Ελληνικό,ή Αγγλικό Omnia!!!

:ninja::ninja::ninja:

Σε αγγλικο ΟΜΝΙΑ το εβαλα!

στο στελνω με ΡΜ αλλα το ΟΠΧ τι ειναι?

Σε αγγλικο ΟΜΝΙΑ το εβαλα!

στο στελνω με ΡΜ αλλα το ΟΠΧ τι ειναι?

Χμμμ,δυστυχώς έχω Ελληνικό οπότε δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει... δια τους γνωστούς λόγους ασυμβατότητας. Το περιμένω λοιπόν να το τεστάρω!

Το ΟΠΧ στο έγραψε ο admin στο μήνυμα σου όταν αφαίρεσε το link που προσπάθησες να μας δώσεις και προφανώς έχει σχέση με τους όρους χρήσης του φόρουμ:

"Τελευταία τροποποίηση από nervous : Σήμερα στις 14:53. Αιτιολογία: LINK εκτος ΟΠΧ !! "

:rocket::rocket::rocket:

:thanks:

Εγώ όταν το είχα δοκιμάσει (προφανώς μιλάς για το advanced cleaner ενεργοποιημένο),δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.Πάραυτα για να γράφουν αυτοί που το έφτιαξαν ότι το δοκιμάζεις με δική σου ευθύνη... κάτι θα ξέρουν!!!

:lol::p:lol:

Δεν εννοώ το advance αλλά το protect απλά με όλες τις επολογές τσεκαρισμένες...

οταν χτυπαει το κιν,αρχιζει σιγα σιγα κ μετα απο 1 δευτερολεπτο δυναμωνει..δεν εχω βαλει την αναλογη ρυθμιση..αλλα δεν ξερω γτ το κανει..διορθωνεται?