Stefa Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Επειδη και γω θα παρω omnia (το περιμενω να μου ρθει) υπαρχει καποια σελιδα που εχει συγκεντρωμενες παιχνιδια , εφαρμογες και θεματα?Ειδικα διαβασα για τα θεματα και μπερδευτικα.Χρησιμοποιουσα symbian τοσο καιρο που ηταν πολυ απλα και απο wm δεν ξερω πολλα.Π.χ ποια ειναι τα προγραμματα που θα πρεπει να βαλω πρωτα στο omnia για να μπορεσω να χρησιμοποιησω ανετα το τηλ (π.χ ελληνικο keyboard) , ποια ειναι η τελευταια rom και απο που πρεπει να την παρω...(omniacs net ή κατευθειαν απο την σελιδα της samsung omnia) ευχαριστω (βασικα δεν εχω τηλεφωνο μπροστα μου και γιαυτο ισως μου φαινονται βουνο ολα αυτα ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 παιδες, μπορει καποιος να απαντησει σε 2-3 ερωτησουλες ? ψαχνω λυση σε μερικα ενοχλητικα της συσκευης και αδυνατω να βρω.. 1. οταν καλω μετα απο λιγα δευτερολεπτα βγαινει μηνυμα "πατηστε το κουμπι ενερειων για ξεκλειδωμα των πληκτρων αφης" γεγονος σπαστικο γιατι αν θελω να πατησω επιπλεον νουμερα ή να ψαξω κατι παραλληλα με την κληση πχ ενα μηνυμα ή εναν αριθμο πρεπει συνεχως να παταω το ποντικι γιατι καθε λιγα δευτερολεπτα το μην επανερχεται. πως το απενεργοποιω? 2. θελω να μεταφερω μεγαλουτσικα αρχεια μεσω bluetooth για να μη χρησιμοποιω το active sync και βγαζει μηνυμα οτι δεν επαρκει η μνημη. πως αλλαζω τη θεση αποθηκευσης των μεταφερομενων αρχειων απο την bluetooth ftp που ειναι κανονικα στην καρτα μνημης ; 3. το κινητο μου φαινεται σχετικα αργο και βαρυ στη λειτουργεία του αν και δεν εχω δευτερη ομνια συσκευη να το συγκρινω σε ταχυτητα. πως μπορω να το ελαφρυνω οσο το δυνατο περισσοτερο για να εχω τη μεγιστη ταχυτητα λειτουργίας; εννοω την ταχυτητα ανοιγματος των μενου, των αρχειων κλπ. ευχαριστω θερμα :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 τι να ψαξω ακριβως?εξηγησε μου λιγο πιο αναλυτικα Δες την επισυναψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 παιδες, μπορει καποιος να απαντησει σε 2-3 ερωτησουλες ? ψαχνω λυση σε μερικα ενοχλητικα της συσκευης και αδυνατω να βρω.. 1. οταν καλω μετα απο λιγα δευτερολεπτα βγαινει μηνυμα "πατηστε το κουμπι ενερειων για ξεκλειδωμα των πληκτρων αφης" γεγονος σπαστικο γιατι αν θελω να πατησω επιπλεον νουμερα ή να ψαξω κατι παραλληλα με την κληση πχ ενα μηνυμα ή εναν αριθμο πρεπει συνεχως να παταω το ποντικι γιατι καθε λιγα δευτερολεπτα το μην επανερχεται. πως το απενεργοποιω? 2. θελω να μεταφερω μεγαλουτσικα αρχεια μεσω bluetooth για να μη χρησιμοποιω το active sync και βγαζει μηνυμα οτι δεν επαρκει η μνημη. πως αλλαζω τη θεση αποθηκευσης των μεταφερομενων αρχειων απο την bluetooth ftp που ειναι κανονικα στην καρτα μνημης ; 3. το κινητο μου φαινεται σχετικα αργο και βαρυ στη λειτουργεία του αν και δεν εχω δευτερη ομνια συσκευη να το συγκρινω σε ταχυτητα. πως μπορω να το ελαφρυνω οσο το δυνατο περισσοτερο για να εχω τη μεγιστη ταχυτητα λειτουργίας; εννοω την ταχυτητα ανοιγματος των μενου, των αρχειων κλπ. ευχαριστω θερμα :-) 1. κανε εγκατασταση αυτο που δινω αφου αλλαξεις το rar σε cab 2. δες εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=6204 3. δες μηπως εχεις ανοιχτα προγραμματα να τρεχουν. το ΟΜΝΙΑ παντως ΔΕΝ ειναι αργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 kalimera kai xronia polla... mou dinoun to kin alla einai klidwmeno gia gallika diktia mono... iparxei tropos na to spasoume???-- xekleidwsoume???? τροπος ξεκλειδωματος (πηγη modaco) 1. type *7465625*638*# to set 2. type your MCC/MNC code (list here: http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_Network_Code), e.g.26003 for Polish ORANGE 3. type your new NCK (12345678), then OK 3. type *#7465625 to check your lock 4. type #7465625*638*# and type your NCK (12345678) 5. enjoy. αν σας βγαλει μυνημα "Fail to Set Locking status" αλλαξτε την ρομ με μια αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 καλη χρονια σε ολους Καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...... Να κανω 2-3 ερωτησουλες σαν καινουριος κατοχος και εγω εαν και μπορει να εχουν απαντηθει......... Υπαρχουν ομνια που φερουν μπροστα αριστερα της οθονης(πανω) 8G και αλλα 8αρια δεν το αναφερουν..........ξερει κανεις τη διαφορα?Π.χ. πηρα απο το πλαισιο ομνια 8αρι ελευθερο ουτε vodafone live ουτε cosmote myview και γραφει πανω αριστερα 8G ενω την προηγουμενη μερα πηρε ο φιλος μου απο το ιδιο μαγαζι (παλι 8αρι)και αυτος ελευθερο και δεν γραφει τιποτα..........επεισης......... 2)Οταν εχω σημα 3G γραφει ππανω στην κεραια 3G οταν εχω απλο GSM αντι να γραψει G βγαζει δυο βελακια αριστερα δεξια στην κεραια....θυμαμαι(αυτο συμβαινει και στα δυο ομνια)θυμαμαι ομως οτι ενως αλλου φιλου εβγαζε G στο GSM...... 3) Oταν βαζω ανοιχτει ακροαση εχω ενα φυσημα λες και χανει αερα λαστοιχο......χαμηλο μεν οχι αμελειτεο ομως.......και 4)Ενα skin για Destinator ? 1.και γω ελευθερο το αγορασα και δεν εγραφε τιποτα 2.εναρξη/ρυθμισεις/τηλεφωνο/περισσοτερα (κατω μερος) και πατας το πανω-πανω το κουμπι με τις ρυθμισεις κατω και διαλεγεις gsm 900/1800 3.δεν ξερω Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά Απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή έχει κάποιο πρόβλημα στο firmware π.χ. ή αν έχει ακουστεί κάτι άλλο και έιναι εν αναμονή κάποια αναβάθμηση,οπότε να περιμένω....... Και αν είναι οκ και το αγοράσω,μετά υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα link για οτι μπορείς να κάνεις με παραμετροποίηση(προγράμματα,παιχνίδια,skins) του omnia για να το κάνω όπως θέλω ή απλα θα πρέπει να είμαι στο ψάξιμο στο forum εδώ μέσα ; Ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυύ omnia maniacs -προβλημα δεν πιστευω να υπαρχει (βεβαια εγω εχω βαλει την DXHL2 manila 2d) -υπαρχουν αρκετα sites http://www.bytheway.gr/portal2/forum/forumdisplay.php?f=115 http://www.omniacs.net/ http://www.modaco.com/category/342/i9x0-omnia-http-omnia-modaco-com/ για silicon case ποια προτεινετε?πουλαει πουθενα θεσσαλονικη? ebay με prepaid card με 4-5 ευρω παιδιά σήμερα έχω βάλει το Navigator 7 άλλα δεν μπορεί να πάρει σήμα. στις επιλογές μου λέει ότι ¨βρέθηκε το GPS¨. αλλά όταν πάω πίσω στον χάρτη, μου γράφει ¨Αναμονή για έγκυρη θέση GPS¨ και δεν κάνει σύνδεση μαζί του. μήπως ξέρετε τι φταίει? -ποιο εννοεις navigator7 ?(destinator ,navigon ,pocket?) -ειχες ανοιξει καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης πριν? κανε soft reset και ανοιξε αυτο το προγραμμα και βγες στο μπαλκονι σου αστο γυρω στα 5 λεπτα (την πρωτη φορα μπορει να θελει και τοσο) ελπιζω να μην γινομαι κουραστικοσ αλλα μπορει καποιος να με διαφωτησει αν παρω το ομνια ξεκλειδωμενο απο Αμερικη θα έχω καποιο σοβαρο προβλημα? το βρισκω με 400 ευρο...τι λετε? αν ειναι ξεκλειδωτο τι προβλημα μπορει να εχεις? αν παιρνει την σιμ και την δουλευει εισαι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 1. κανε εγκατασταση αυτο που δινω αφου αλλαξεις το rar σε cab 2. δες εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=6204 3. δες μηπως εχεις ανοιχτα προγραμματα να τρεχουν. το ΟΜΝΙΑ παντως ΔΕΝ ειναι αργο. eisai superrr:up: thank you πολυ πολυ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Παιδιά καλημέρα Έχω τις εξής ερωτήσεις. Η οθόνη μένει συνεχώς αναμμένη. Σβήνει μόνο όταν πατήσω μια φορά το κουμπί on/off. Υπάρχει τρόπος να σβήνει αυτόματα μετά από κάποια ώρα? Υπάρχει τρόπος να κλειδώνουν τα πλήκτρα αυτόματα και να ανοίγει χωρίς να ζητάει κωδικούς. Όπως κλείδώνουν και ξεκλειδώνουν τα Nokia για παράδειγμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 -ποιο εννοεις navigator7 ?(destinator ,navigon ,pocket?) -ειχες ανοιξει καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης πριν? κανε soft reset και ανοιξε αυτο το προγραμμα και βγες στο μπαλκονι σου αστο γυρω στα 5 λεπτα (την πρωτη φορα μπορει να θελει και τοσο) είχα πέραση Pocket Navigator 7 και δεν κατάφερε να βρει δορυφόρους. Ναι πριν είχα χρησιμοποίηση το iGo8 και δούλευε μια χαρά. σκέφτομαι να σβήσω το Pocket Navigator 7 και να περάσω το destinator 7 αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει. Ακόμα θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα: 1) αγόρασα σήμερα μια κάρτα μνήμης 8GB sandisk. Την αναγνώρισε κανονικά αλλά όταν πάω να την κάνω format με το Resco Explorer μου λέει ότι δεν μπορεί να την κάνει επειδή είναι κλειδωμένη."Can't format selected storage card. Check if your card is unlocked" Πως μπορώ να την κάνω format? 2) Μήπως υπάρχει τρόπος να αλλάξει ο τρόπος εμφάνισης του ρολογιού απο 24ωρο να γίνει 12ωρο με ΑΜ κ ΠΜ ??? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Παιδιά καλημέρα Έχω τις εξής ερωτήσεις. Η οθόνη μένει συνεχώς αναμμένη. Σβήνει μόνο όταν πατήσω μια φορά το κουμπί on/off. Υπάρχει τρόπος να σβήνει αυτόματα μετά από κάποια ώρα? Υπάρχει τρόπος να κλειδώνουν τα πλήκτρα αυτόματα και να ανοίγει χωρίς να ζητάει κωδικούς. Όπως κλείδώνουν και ξεκλειδώνουν τα Nokia για παράδειγμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. s2u2. ειναι προγραμμα που κλειδωνει το πληκτρολογιο και εχει την μπαρα, σαν το iPhone, slide bar. Αυτο θελεις για ολα που ειπες πιο πανω. κοιτα σε xda-developers παιδες, μπορει καποιος να απαντησει σε 2-3 ερωτησουλες ? ψαχνω λυση σε μερικα ενοχλητικα της συσκευης και αδυνατω να βρω.. 1. οταν καλω μετα απο λιγα δευτερολεπτα βγαινει μηνυμα "πατηστε το κουμπι ενερειων για ξεκλειδωμα των πληκτρων αφης" γεγονος σπαστικο γιατι αν θελω να πατησω επιπλεον νουμερα ή να ψαξω κατι παραλληλα με την κληση πχ ενα μηνυμα ή εναν αριθμο πρεπει συνεχως να παταω το ποντικι γιατι καθε λιγα δευτερολεπτα το μην επανερχεται. πως το απενεργοποιω? σου κλειδωνει την οθονη αφης, για να μην την πατησεις την ωρα που μιλας. Μπορεις να την ξεκλειδωσεις την ωρα που μιλας, με το μεσαιο κουμπι, 2. θελω να μεταφερω μεγαλουτσικα αρχεια μεσω bluetooth για να μη χρησιμοποιω το active sync και βγαζει μηνυμα οτι δεν επαρκει η μνημη. πως αλλαζω τη θεση αποθηκευσης των μεταφερομενων αρχειων απο την bluetooth ftp που ειναι κανονικα στην καρτα μνημης ; μου φενεται οτι τα σωζει στην καρτα μνημης και οχι στο bluetooth ftp. αν θελεις μεγαλα αρχεια συνδεσε το, με το καλωδιο. 3. το κινητο μου φαινεται σχετικα αργο και βαρυ στη λειτουργεία του αν και δεν εχω δευτερη ομνια συσκευη να το συγκρινω σε ταχυτητα. πως μπορω να το ελαφρυνω οσο το δυνατο περισσοτερο για να εχω τη μεγιστη ταχυτητα λειτουργίας; εννοω την ταχυτητα ανοιγματος των μενου, των αρχειων κλπ. ευχαριστω θερμα :-) Αλλαζεις ρομ στο κινητο σου και περνας μια αγγλικη με ελληνικο πληκτρολογιο, και βρισκεις την υγεια σου, και απο θεμα αυτονομιας και απο θεμα συσλειτουργιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 s2u2. ειναι προγραμμα που κλειδωνει το πληκτρολογιο και εχει την μπαρα, σαν το iPhone, slide bar. Αυτο θελεις για ολα που ειπες πιο πανω. κοιτα σε xda-developers Φίλε σ' ευχαριστώ πολύ! Πέρα από αυτό έχω και το εξής πρόβλημα εχω κανει εγκατασταση το you tube player και ενώ παρουσιάζονται thumbnails κάθε φορά που πατάω play βγάζει failed to get you tube security cookie. Τί κάνουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 είχα πέραση Pocket Navigator 7 και δεν κατάφερε να βρει δορυφόρους. Ναι πριν είχα χρησιμοποίηση το iGo8 και δούλευε μια χαρά. σκέφτομαι να σβήσω το Pocket Navigator 7 και να περάσω το destinator 7 αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει. Ακόμα θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα: 1) αγόρασα σήμερα μια κάρτα μνήμης 8GB sandisk. Την αναγνώρισε κανονικά αλλά όταν πάω να την κάνω format με το Resco Explorer μου λέει ότι δεν μπορεί να την κάνει επειδή είναι κλειδωμένη."Can't format selected storage card. Check if your card is unlocked" Πως μπορώ να την κάνω format? 2) Μήπως υπάρχει τρόπος να αλλάξει ο τρόπος εμφάνισης του ρολογιού απο 24ωρο να γίνει 12ωρο με ΑΜ κ ΠΜ ??? 1) Δες μηπως η καρτα επανω εχει καποιο κουμπακι. 2) Απο το regional settings. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 είχα πέραση Pocket Navigator 7 και δεν κατάφερε να βρει δορυφόρους. Ναι πριν είχα χρησιμοποίηση το iGo8 και δούλευε μια χαρά. σκέφτομαι να σβήσω το Pocket Navigator 7 και να περάσω το destinator 7 αν δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει. το igo8 μπλοκαρει τη θυρα και δεν αφηνει μετα να τη δει το επομενο πρ.πλοηγησης που θα ανοιξεις πρεπει να κανεις soft reset (κλεισιμο και ανοιγμα με τη γραφιδα στη τρυπα επανω στο κινητο)πριν ανοιξεις αλλο προγ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 1) Δες μηπως η καρτα επανω εχει καποιο κουμπακι. 2) Απο το regional settings. 1) Το κοιταξα αλλα δεν ειδα να υπαρχει πουθενα κανενα κουμπακι. Σε εσασ κανει κανονικα φορματ??. 2) Σε ευχαριστω παρα πολυ. το igo8 μπλοκαρει τη θυρα και δεν αφηνει μετα να τη δει το επομενο πρ.πλοηγησης που θα ανοιξεις πρεπει να κανεις soft reset (κλεισιμο και ανοιγμα με τη γραφιδα στη τρυπα επανω στο κινητο)πριν ανοιξεις αλλο προγ. ναι τη ήμερα που το δοκίμασα δεν είχα τρέξει προηγουμένως το iGo. anw το έσβησα και έβαλα το destinator 7 και δούλεψε μια χαρά. σε ευχαριστώ. για την κάρτα μνήμης μήπως ξέρεις πως γίνετε να τη κάνω φορματ? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Καλησπερα... τοσο δυσκολο ειναι καποιος απο το omnia του να μπει στην σελισα http://www.888.com να πατησει εκει που λεει play online ποκερ και να μας πει απλα αν του ανοιγει η σελιδα γιατι ειναι σε flash... γινεται να εμφανιζει σελιδες με flash zoo.gr κλπ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 μπορει καποιος φιλος να μου κανει μια χαρη? απο το omnia του να μπει στην σελισα http://www.888.com να πατησει εκει που λεει play online ποκερ και να μου πει απλα αν του ανοιγει η σελιδα γιατι ειναι σε flash? και γενικα γινεται να εμφανιζει σελιδες με flash zoo.gr κλπ? -το 888 το βλεπει το zoo οχι 1) Το κοιταξα αλλα δεν ειδα να υπαρχει πουθενα κανενα κουμπακι. Σε εσασ κανει κανονικα φορματ??. για την κάρτα μνήμης μήπως ξέρεις πως γίνετε να τη κάνω φορματ? -βγαλτη και βαλτη σε ενα card reader και κανε απο κει format (fat32) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Φίλε σ' ευχαριστώ πολύ! Πέρα από αυτό έχω και το εξής πρόβλημα εχω κανει εγκατασταση το you tube player και ενώ παρουσιάζονται thumbnails κάθε φορά που πατάω play βγάζει failed to get you tube security cookie. Τί κάνουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κάποιος να βοηθήσει? Έκανα search αλλά δεν έβγαλα άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Κάποιος να βοηθήσει? Έκανα search αλλά δεν έβγαλα άκρη. για βαλε αυτο εμενα μου παιζει κανονικα στο ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/179425532/youtubeplay.cab.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Σχετικα με τα θεματα -Ειναι εφικτο να εγκαταστησεις θεμα μη-WQVGA,oπως εναι QVGA (SPB Shell) και να προσαρμοστει αυτοματα ? -Βαζω εγω για παραδειγμα ενα θεμα του SPB Shell , για να επιστρεψω στο αρχικο της SAMSUNG απλα παταω default home screen απο τις επιλογες του προγραμματος ? -Στο SPB Shell μπαινει ενα θεμα την φορα ?(δεν γινεται δηλαδη να εχεις ολα τα skin και να μπορεις να επιλεγεις ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 το igo8 μπλοκαρει τη θυρα και δεν αφηνει μετα να τη δει το επομενο πρ.πλοηγησης που θα ανοιξεις πρεπει να κανεις soft reset (κλεισιμο και ανοιγμα με τη γραφιδα στη τρυπα επανω στο κινητο)πριν ανοιξεις αλλο προγ. Πολύ σωστα τα είπε ο φίλος hellas200..!!! Απλώς να σημειώσω με την καινούρια έκδοση του IGO 8.3 δεν δημιουργείται τέτοιο πρόβλημα...Δοκιμασμένο και από μένα με συνεχείς εναλλαγές, καθώς έχω 4 προγράμματα πλοήγησης... Φαίνεται ότι ήταν κάποιο bug του IGO 8 που διορθώθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaflexi Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 για βαλε αυτο εμενα μου παιζει κανονικα στο ανεβασα εδω http://rapidshare.com/files/179425532/youtubeplay.cab.html Πάλι τα ίδια...Δεν κάνει δουλειά. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 -το 888 το βλεπει το zoo οχι -βγαλτη και βαλτη σε ενα card reader και κανε απο κει format (fat32) εντάξει, ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Πολύ σωστα τα είπε ο φίλος hellas200..!!! Απλώς να σημειώσω με την καινούρια έκδοση του IGO 8.3 δεν δημιουργείται τέτοιο πρόβλημα...Δοκιμασμένο και από μένα με συνεχείς εναλλαγές, καθώς έχω 4 προγράμματα πλοήγησης... Φαίνεται ότι ήταν κάποιο bug του IGO 8 που διορθώθηκε... βρήκα το ιGO8 v8.3.2.64873 αλλά δεν βρήκα το χάρτη για την Κύπρο. αν έχεις κάποιο που δουλεύει θα το εκτιμούσα. Μήπως χρειάζεται και το κατάλληλο skin για το omnia ποια είναι τα 4 προγράμματα που χρησιμοποιείς εσύ ? Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Πάλι τα ίδια...Δεν κάνει δουλειά. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?? δες το βιντεακι και κανε οτι λεει εναλακτικος τροπος που σε εμενα δουλευε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 εντάξει, ευχαριστώ θα το δοκιμάσω βρήκα το ιGO8 v8.3.2.64873 αλλά δεν βρήκα το χάρτη για την Κύπρο. αν έχεις κάποιο που δουλεύει θα το εκτιμούσα. Μήπως χρειάζεται και το κατάλληλο skin για το omnia ποια είναι τα 4 προγράμματα που χρησιμοποιείς εσύ ? iGO 8.3, garmin, dest 7, memory map (pocket navigator) σου στέλνω με πμ το σκιν για το ΟΜΝΙΑ... Χάρτη Κύπρου δεν βρήκα, παρ ότι εχω κατεβάσει όλους τους χάρτες της Ευρώπης... Θα το ψάξω όμως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tex439 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 iGO 8.3, garmin, dest 7, memory map (pocket navigator) σου στέλνω με πμ το σκιν για το ΟΜΝΙΑ... Χάρτη Κύπρου δεν βρήκα, παρ ότι εχω κατεβάσει όλους τους χάρτες της Ευρώπης... Θα το ψάξω όμως.... οκ σε ευχαριστω πολυ. αν και εχω ψαξει και εγω δεν βρηκα το χαρτη της Κύπρου για αυτή την έκδοση. αν βρεις κάτι εσύ στείλε ένα PM. σε ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση tex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts