gsa1967 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 λενε μαμακιες, πηγαινε κανε καταγγελια στο ινκα, στο υπ. αναπτυξης και θα σου πω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 το κινητό δεν έχει διατεθεί στην ελληνική αγορά (από την ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των κινητών τηλεφώνων SAMSUNG στην Ελλάδα Εγώ πάλι θα πάρω το μέρος των αντιπροσωπειών! Η κάθε εταιρία βγάζει δεκάδες (ίσως εκατοντάδες) μοντέλα κάθε χρόνο, για πολλές και διαφορετικές αγορές και πορτοφόλια.. Δεν είναι δυνατό η κάθε αντιπροσωπεία να καλύπτει με service όλα αυτά τα μοντέλα! Ούτε τη τεχνογνωσία έχει - ούτε το προσωπικό... ;) Το κακό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι το omnia διαφημίζεται συνέχεια, κάτι που δίνει την εντύπωση ότι πράγματι αντιπροσωπεύεται επισήμα στην Ελλάδα! Απότι φαίνεται αυτό ΔΕΝ ισχύει...:mad: Συνεπώς καλά κάνουμε και προτιμούμε τα eshops του εξωτερικού καθώς εδώ δεν θα τύχουμε καλύτερης μεταχείρισης... Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Αν εγινε η εγκατασταση, τοτε λειτουργει, απλα πρεπει να το εμφανισεις στην οθονη. Πηγαινε start->settings->today->item και εκει τικαρε το home screen ++ και θα στο βγαλει στην αρχικη εικονα ως μετρητη μπαταριας. Αν πατησεις επανω του, επελεξε να σου εμφανιζει δεδομενα κλησης κλπ... Kι όμως!!Αφού τελειώσει η εγκτάσταση,παίρνω το μήνυμα<< Το Samsung widget δεν είναι συμβατό με άλλα στοιχεία σήμερα και έτσι θα προβάλλεται μόνο ως samsung widget.>>Το ίδιο μήνυμα πέρνω όταν άω να κάνω την ενέργεια που είπες.:( Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Kι όμως!!Αφού τελειώσει η εγκτάσταση,παίρνω το μήνυμα<< Το Samsung widget δεν είναι συμβατό με άλλα στοιχεία σήμερα και έτσι θα προβάλλεται μόνο ως samsung widget.>>Το ίδιο μήνυμα πέρνω όταν άω να κάνω την ενέργεια που είπες.:( Καμία ιδέα? Μηπως το προφανες; Ν'απενεργοποιησεις το samsung widget? Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Μηπως το προφανες; Ν'απενεργοποιησεις το samsung widget? Φίλε Areian0s καλησπέρα.. Επειδη εχω το ιδιο πρόβλημα.. Εχω απενεργοποιησει το samsung Widget και εχω βαλει το samsung today2.... πηγαινω στις ρυθμισεις /σημερα/ στοιχεια και δεν βλεπω κανενα home screen plus plus.... Εν τω μεταξυ το home screen plus plus το ετρεξα και χειροκινητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Μηπως το προφανες; Ν'απενεργοποιησεις το samsung widget? :p (Δούλεψε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Φίλε Areian0s καλησπέρα.. Επειδη εχω το ιδιο πρόβλημα.. Εχω απενεργοποιησει το samsung Widget και εχω βαλει το samsung today2.... πηγαινω στις ρυθμισεις /σημερα/ στοιχεια και δεν βλεπω κανενα home screen plus plus.... Εν τω μεταξυ το home screen plus plus το ετρεξα και χειροκινητα... απενεργοποίησε το samsungtoday2, απεγκατέστησε το hpp και μετά ξαναπέρνα το.Εγώ αυτό έκανα και δούλεψε κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 απενεργοποίησε το samsungtoday2, απεγκατέστησε το hpp και μετά ξαναπέρνα το.Εγώ αυτό έκανα και δούλεψε κανονικά! Ευχαριστω φιλε μου....Θα το δοκιμασω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Είναι εύκολο κάποιος να μου στείλει σε pm από που βρήκε το home screen ++?? Όσο και αν έψαξα στα γνωστά μέρη δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Είναι εύκολο κάποιος να μου στείλει σε pm από που βρήκε το home screen ++?? Όσο και αν έψαξα στα γνωστά μέρη δεν βρήκα κάτι. Δε χρειαζοταν να ψαξεις και πολυ μακρυα. Μια αναζητηση να εκανες στο παρον φορουμ και θα εβρισκες αυτο! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 παιδια χρονια πολλα επειδη αποφασισα να αλλαξω φορητοτητα απο wind σε vodafone και θα παρω το ομνια μπορω να μπαινω εστω και με οριο 40mb οπως εμπαινα μεσω wind plus?θελει καποιες ρυθμισεις?η μπαινω μεσω vodafone live.μιλαω να μπαινω με οπερα ετσι?προκαταβολικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Δε χρειαζοταν να ψαξεις και πολυ μακρυα. Μια αναζητηση να εκανες στο παρον φορουμ και θα εβρισκες αυτο! Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Νομίζω όμως ότι 300 σελίδες πίσω δεν το λες και δίπλα. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 παιδια χρονια πολλα επειδη αποφασισα να αλλαξω φορητοτητα απο wind σε vodafone και θα παρω το ομνια μπορω να μπαινω εστω και με οριο 40mb οπως εμπαινα μεσω wind plus?θελει καποιες ρυθμισεις?η μπαινω μεσω vodafone live.μιλαω να μπαινω με οπερα ετσι?προκαταβολικα ευχαριστω Θα μπαινεις κανονικα απο opera με ρυθμισεις internet.vodafone.gr τις οποιες δεν χρειαζεται καν να τις κανεις εσυ. Ανοιγοντας το ομνια και βλεποντας σιμ βονταφον, θα παρει αυτοματα ρυθμισεις βονταφον (αφου σε ρωτησει για επιβεβαιωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Θα μπαινεις κανονικα απο opera με ρυθμισεις internet.vodafone.gr τις οποιες δεν χρειαζεται καν να τις κανεις εσυ. Ανοιγοντας το ομνια και βλεποντας σιμ βονταφον, θα παρει αυτοματα ρυθμισεις βονταφον (αφου σε ρωτησει για επιβεβαιωση) φιλε oregon πανω που ετοιμαζομουν να κανω την εξης ερωτηση. Προσπαθω να μπω μεσω του οπερα στο νετ με gprs, αλλα οτι και να κανω δεν με συνδεει... Εχω βαλει το ΝΟ ΝΤΑΤΑ και προφανως ενεργοποιησα ολες τις επιλογες αλλα τπτα. καμια ιδεα? Και εγω βονταφον εχω.... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 φιλε oregon πανω που ετοιμαζομουν να κανω την εξης ερωτηση. Προσπαθω να μπω μεσω του οπερα στο νετ με gprs, αλλα οτι και να κανω δεν με συνδεει... Εχω βαλει το ΝΟ ΝΤΑΤΑ και προφανως ενεργοποιησα ολες τις επιλογες αλλα τπτα. καμια ιδεα? Και εγω βονταφον εχω.... Μηπως ειναι καρτοκινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Μηπως ειναι καρτοκινητο ? οχι συνδεση ειναι και με το Ν95 που ειχα εμπαινα απροβληματιστα και με Vodafone web και με Vodafone live ρυθμισεις. Εν τω μεταξυ δεν φταει ο οπερα γιατι και στο μεσσεντζερ και στον εξπλορερ το ιδιο προβλημα εχω... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Πηγαινε ρυθμισεις, συνδεσεις και μετα operator settings (μαλλον στα ελληνικα θα ειναι ρυθμισεις παροχου) και δες αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Πηγαινε ρυθμισεις, συνδεσεις και μετα operator settings (μαλλον στα ελληνικα θα ειναι ρυθμισεις παροχου) και δες αν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη vodafone χμμμ στο συνδεσεις εχει my internet και μεταξυ αλλων "ορισμος παραμετρων διακομηστη μεσολαβησης". Σε μια καρτελα γραφει Βονταφον ιντερνετ και πατωντας επεξεργασια βλεπω οτι λειπει στην επιλογη ΤΟΜΕΑΣ κατι που οπως λεει δινεται "απο τον διαχειριστη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Κανε τα εξης βηματα. Τα μενου που βλεπεις ειναι μεσα στο ρυθμισεις, συνδεσεις. Επειδη ειναι στα αγγλικα, κανε την μεταφραση, δεν ειναι τιποτα. http://img132.imageshack.us/img132/3301/sshot000fi2.jpghttp://img360.imageshack.us/img360/562/sshot001rl3.jpghttp://img168.imageshack.us/img168/6580/sshot002cl5.jpg http://img509.imageshack.us/img509/345/sshot003zb7.jpghttp://img168.imageshack.us/img168/8923/sshot004yl3.jpghttp://img168.imageshack.us/img168/196/sshot005ro6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Επισης κανε και αυτο : http://img230.imageshack.us/img230/3884/sshot006tq0.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Βασικα δεν βρισκω το Οπερειτορ σεττινγκς, τα υπολοιπα υπαρχουν και ειναι ακριβως ετσι οι επιλογες... μηπως να επαιρνα την βοντα να μου στειλει τις ρυθμισεις? ΕΔΙΤ: Το προβλημα λυθηκε παιρνοντας την βονταφον που μου εστειλε τις ρυθμισεις... Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου φιλε μου. Και κατι τελευταιο, υπαρχει επιλογη στα ε-μαιλ να μην κατεβαζει και τα επισυναπτομενα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Απορω τι ρυθμισεις σου εστηλε η vodafone, ενω τις ειχες σωστα :p Anyway, το θεμα ειναι οτι λυθηκε Τωρα για αυτο που ρωτας δεν ειμαι σιγουρος, αλλα αν πας στο email, μενου, εργαλεια, επιλογες και επιλεξεις το account απ'οπου λαμβανεις τα email (π.χ. otenet.gr) σου ανοιγει ενα μενου με 3 επιλογες. Η τελευταια ειναι "Download Size Settings" οπου κανοντας κλικ μπορεις να βαλεις οριο σε kb για download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Απορω τι ρυθμισεις σου εστηλε η vodafone, ενω τις ειχες σωστα :p Anyway, το θεμα ειναι οτι λυθηκε Τωρα για αυτο που ρωτας δεν ειμαι σιγουρος, αλλα αν πας στο email, μενου, εργαλεια, επιλογες και επιλεξεις το account απ'οπου λαμβανεις τα email (π.χ. otenet.gr) σου ανοιγει ενα μενου με 3 επιλογες. Η τελευταια ειναι "Download Size Settings" οπου κανοντας κλικ μπορεις να βαλεις οριο σε kb για download Και εγω απορω οντως... Αυτο που καταλαβες εννοω, αλλα ελα που δεν εχει Download size settings... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tifozi Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ξερει κανεις γιατι στα μηνυματα μου εχει ενεργοποιημενη επιλογη να βαζει εισερχομενα και απεσταλμενα σαν συζητηση με εναν αριθμο; Τα απεσταλμενα τα κραταει και στα απεσταλμενα αλλα τα εισερχομενα μαζι με τα απεσταλμενα τα εμφανιζει σαν συζητηση. Και αν θελω να διαγραψω ενα εισερχομενο θα πρεπει να τα διαγραψει ολα αφου τα βλεπει σαν συζητηση. Μπορει καποιος να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ξερει κανεις γιατι στα μηνυματα μου εχει ενεργοποιημενη επιλογη να βαζει εισερχομενα και απεσταλμενα σαν συζητηση με εναν αριθμο; Τα απεσταλμενα τα κραταει και στα απεσταλμενα αλλα τα εισερχομενα μαζι με τα απεσταλμενα τα εμφανιζει σαν συζητηση. Και αν θελω να διαγραψω ενα εισερχομενο θα πρεπει να τα διαγραψει ολα αφου τα βλεπει σαν συζητηση. Μπορει καποιος να μου πει; Εγκατεστησε αυτο το αρχειο, κανε soft reset και θα βλεπεις πλεον καθε μηνυμα ξεχωριστα Εναλλακτικα με αυτο μπορεις να επιλεγεις αν θες να στα εμφανιζει ομαδοποιημενα η οχι. Σε περιπτωση που επελεξες το πρωτο αρχειο και παρατηρησεις οτι δε σου χτυπαει ηχος οταν λαμβανεις sms, απεγκατεστησε το και βαλε το δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts