manolis1976 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ευχαριστω φιλε με ανακουφησες , dεν εχω σπασει ιποτα το εχω γδαρει στο κεντρο τις οθονης αλλα δεν ξερω αν πρεπει να αλλαξω την touch lcd η αν αυτο που ακουμπαμε ειναι καποιο προστατευ ικο τζαμι σε αυτο που εστειλες βλεπω βασικα το καλυμα αλλα πουθενα κατι σαν τζαμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 αν προσέξεις καλύτερα θα δεις πως το πλαίσιο που δείχνει samsung έχει μέσα μια ανάκλαση φωτός που σημαίνει πως μάλλον έχει το "τζάμι". Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ευχαριστω φιλε με ανακουφησες , dεν εχω σπασει ιποτα το εχω γδαρει στο κεντρο τις οθονης αλλα δεν ξερω αν πρεπει να αλλαξω την touch lcd η αν αυτο που ακουμπαμε ειναι καποιο προστατευ ικο τζαμι σε αυτο που εστειλες βλεπω βασικα το καλυμα αλλα πουθενα κατι σαν τζαμι Μην ξεχασεις να βαλεις screen protector, επρεπε να το ειχες φορεσεις με το που βγηκε η συσκευη απο το κουτι. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmirtzakis Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Αντε να το παρεις γιατι εχουμε αγχωθει ολοι μας... Λες και περιμενεις να σε αποφυλακισουν... Ελπιζω να μη λες μετα το εχω 1 και σημερα κλπ... Εάν δεν έρθει στην ώρα του θα λέω...χθές,προχθές......:lol: Παράθεση Ipgone 3GS 32 GB Black :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ωχ Παναγια μου... Τι εχουμε να περασουμε... Ελπιζω το θαυμα των Χριστουγεννων να γινει και να το εχεις στην ωρα του... Να μας λυπηθει ο Αη Βςσιλης... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Παιδια να ρωτήσω όταν κάνω αφαίρεση ένα πρόγραμμα φεύγει πλήρως ή χρειάζεται να κάνω τίποτα ακόμα για να φύγει πλήρως? Επίσης το battery status Που το βαλα δεν μου το εμφανίζει καν...μήπως φταίει ότι έχω samsung widget ? Κατι ακόμα το g-meteρ για ομνια δεν δουλεύει? είναι μόνο για HTC? Τελος ποια προγράμματα μου προτίνετε να του βάλω ?? :confused::confused: thanks...p.s τα χριστουγενιάτικα emoticons τα σπανε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis1976 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 δεν είναι ακριβό http://cgi.ebay.com/BLACK-Housing-Cover-Fascia-for-SamSung-i900-i908-Omnia_W0QQitemZ370124132073QQcmdZViewItemQQptZAU_MobilePhoneAccessories?hash=item370124132073&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 Αν δεν έσπασες το εξωτερικό κάλυμα που προστατεύει την οθόνη αν βαλω αυτο ομως μηπως χασω την εγγυηση οι εταιριες ειναι μυστηριες με αυτα, ξερει κανεις ποσο εχει αυτο επισημα απο samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 παιδια ξερει κανεις αν τα 509 ευρω εινια καλη τιμη για το 8ρι Omnia? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 παιδια ξερει κανεις αν τα 509 ευρω εινια καλη τιμη για το 8ρι Omnia? αν μιλας για καινουριο καλη, ο γερμανος τοχει 559 με δωρο ομως το garmin http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=46480&category=93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ναι παντα για καινουργια συσκευη,το βρηκα στα 509. το garmin δεν μου ειναι κι απαραιτητο Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 ναι παντα για καινουργια συσκευη,το βρηκα στα 509. το garmin δεν μου ειναι κι απαραιτητο για κοιτα και δω (απο 499) http://www.skroutz.gr/s/51698/Samsung-i900-Omnia-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoylis Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Μηπως ξερει κανεις ρε παιδια για ποιο λογο δεν μου βλεπει ο destinator το gps της συσκευης εχω version i900BDHJ1/MAHJ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Μηπως ξερει κανεις ρε παιδια για ποιο λογο δεν μου βλεπει ο destinator το gps της συσκευης εχω version i900BDHJ1/MAHJ1 πηγαινε στις ρυθμισεις και στο gps πατα το κουμπι να κανει αναζητηση μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoylis Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Τα έχω κάνει όλα μέχρι και hard format αλλά δεν βρίσκει την κεραία της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Τα έχω κάνει όλα μέχρι και hard format αλλά δεν βρίσκει την κεραία της συσκευής καρτα σιμ εχεις μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoylis Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ναι έχω αλλά δεν πιστεύω πως αυτό είναι το πρόβλημα εσύ τι ver έχεις γιατί μαλών από ότι διαβάζω πρέπει να φταίει η ver του pda αλλά θέλω να το τσεκάρω το έστειλα λίγο ανακατεμένο το μήνυμα:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ναι έχω αλλά δεν πιστεύω πως αυτό είναι το πρόβλημα εσύ τι ver έχεις γιατί μαλών από ότι διαβάζω πρέπει να φταίει η ver του pda αλλά θέλω να το τσεκάρω εγω εχω βαλει την DXHK2 (ανεπισημη) κλειστο,βγαλε την σιμ και ξαναβαλτη (ισως δεν εχει κατσει καλα για το gps) μου τοκανε και μενα μια φορα ,δεν πιστευω οτι φταιει η ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoylis Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 είσαι σίγουρος πως για να δουλέψει θέλει sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 είσαι σίγουρος πως για να δουλέψει θέλει sim 100% αλλιως δε το βλεπει το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoylis Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 100% αλλιως δε το βλεπει το gps Τιποτα τα ιδια μου κανει δεν βλεπει το gps στην αρχη που το εβαλα ηταν μια χαρα αλλα μετα απο 2 μερες που του εβαλα το pocket plus και τα σκιν του destinator 7 τα τεζαρε Στο omniacs λενε πως με την i900BDHJ1 δεν βλεπει gps γι'αυτο και ρωταω εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doktor Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ WIFI ΟΛΑ ΤΑ FLOKAFE GOODYS STRAG kafe EXOΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ WIFI ΚΑΙ ΜΠΕΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ............... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Στο omniacs λενε πως με την i900BDHJ1 δεν βλεπει gps γι'αυτο και ρωταω εδω εγω ημουν απο τους πρωτους που εβαλαν αυτη τη ρομ και ποτε δεν ειχα προβλημα με το gps μπορεις να μου δειξεις που τοχουν γραψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 100% αλλιως δε το βλεπει το gps GPS και SIM δεν έχουν καμία σχέση. Όλο το PDA και φυσικά το GPS δουλεύουν και χωρίς SIM. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Κι εγω την ιδια rom εχω. To destinator δε λειτουργει με τιποτα. Ευτυχως ειχα βαλει το igo8 και ετσι εχω μια χαρα gps. Βαλτο κι εσυ... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Τιποτα τα ιδια μου κανει δεν βλεπει το gps στην αρχη που το εβαλα ηταν μια χαρα αλλα μετα απο 2 μερες που του εβαλα το pocket plus και τα σκιν του destinator 7 τα τεζαρε Στο omniacs λενε πως με την i900BDHJ1 δεν βλεπει gps γι'αυτο και ρωταω εδω BDHJ1 εχω κ κλειδωνει μεσα στο σπίτι 4-6 δορυφορους σε 10 secs Κ με το που βγω μπαλκόνι σε 1-2secs κλειδώνει 7-12 δορυφορους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts