ee5993 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 To menu omws kai ta widgets ktl paramenoun stin kainouria elliniki etc??Aksizei re paidia apo tin palia elliniki na paw stin kainouria?Apo thema mpatarias kai taxititas ennow kyriws! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkats6230 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Λοιπόν ας ξεκινήσουμε Είναι τρομερά γρήγορο λόγω του επεξεργαστή του (100 mhz παραπάνω από τα αντίστοιχα Htc) Έχει καταπληκτική φωτογραφική για Windows Mobile Άψογο GPS (κλειδώνει σε 10-12 δεύτερα και όσο και αν οι μαρκετίστες-διαφημιστές της HTC προσπαθουν να το θάψουν δεν είναι έτσι) Είναι ελαφρύ και σουλουπωμένο για την 3.2" οθόνη που έχει Δυνατό και καθαρό ήχο Όμορφα και λειτουργικά μενού Μπορείς να βάλεις είτε ελληνική είτε αγγλική rom Αν και δεν έχει πληκτρολόγιο έχει αρκετά εξωτερικά πλήκτρα και το πολυπλήκτρο-Mouse που αυξάνουν την χρηστικότητα (σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό) Ο αισθητήρας αλλαγής orientation λειτουργεί παντού και πάντα (σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό) Παίζει βίντεο ΤΡΟΜΕΡΑ πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό. Δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ συμπίεση. Τα κατεβάζετε και τα περνάτε στο κινητό. Χωρίς σπασίματα χωρίς τίποτα! Το Tv-out του είναι ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ σε ανάλυση και ποιότητα. Συγκρίνετε το με τον ανταγωνισμό και θα δείτε την διαφορά Έχει και μειονεκτήματα όμως: το πενάκι. το USB καλώδιο του για να βρεις tv out πρέπει να ξέρεις γερμανικά Δεν έχει touch scroll σαν τα HTC Θανάση, Μία διευκρινιστική και δύο "πληροφοριακές" ερωτήσεις: 1. Τι εννοείς "Έχει και μειονεκτήματα όμως: ... το USB καλώδιο του" 2. Ξέρεις αν στο ΟΜΝΙΑ παίζει σωστά το Destinator 7 GPS s/w ? 3. Πως είναι η συνεργασία του με το Microsoft Outlook (Calendar, Contacts), μέσω του ActiveSync (Win XP Pro, Office 2003) και του Windows Mobile Device Center (Win Vista Home Premium, Office 2007) ? Ευχαριστώ, Γιώργος Κ. (gkats) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinomagic Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Τα βίντεο που τραβά το Samsung Omnia είναι σε φόρματ mp4. Έχω Macintosh και μέχρι τώρα έχω ψάξει αρκετά προγράμματα και το μόνο που παίζει αυτά τα φόρματ είναι το VLC media player 0.8.6.c χώρις ήχο όμως! Τι γίνεται αν θέλω να επεξεργάζω τα βιντεάκια που έχω..., ή τουλάχιστον με τι θα μπορούσα να τα διαβάζει και μετά να μετατρέπει σε κάτι που αναγνωρίζει και το iMovie. Χμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Θανάση, Μία διευκρινιστική και δύο "πληροφοριακές" ερωτήσεις: 1. Τι εννοείς "Έχει και μειονεκτήματα όμως: ... το USB καλώδιο του" 2. Ξέρεις αν στο ΟΜΝΙΑ παίζει σωστά το Destinator 7 GPS s/w ? 3. Πως είναι η συνεργασία του με το Microsoft Outlook (Calendar, Contacts), μέσω του ActiveSync (Win XP Pro, Office 2003) και του Windows Mobile Device Center (Win Vista Home Premium, Office 2007) ? Ευχαριστώ, Γιώργος Κ. (gkats) 1.Το όμνια έχει Usb καλώδιο αλλά της samsung. Το βίσμα που συνδέεται στο τηλέφωνο δεν είναι Mini usb αλλά ειδικό 2. Παίζει 3) Άψογη. Ταχύτατη. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά μεταφέρεις αρχεία σε χρόνο DT (πολύ ταχύτερα απο τα HTC Που είχα) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 πως το κανω αυτο στο ρουτερ?? μηπως μπορεις να βοηθησεις? εχω το fritz box μπας και.. και υπαρχει περιπτωση να επηρεασει το λαπτοπ πχ αν κανω αυτη τη ρυθμιση?? Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 ΤΟ scrolling δημήτρη. Είναι σαν το touch flo των HTC thanks για την διευκρινιση Θαναση. εμενα δουλευει αψογα το scrolling:blink: δεν καταλαβαινω γιατι λετε οτι δεν εχει scrolling το ομνια:O είναι υποκειμενικό... SYMBIAN η WINDOWS MOBILE? φυσικα wm! δεν το συζηταμε ουτε για αστειο :rolleyes: σαν γενικο συμπερασμα,N95 ή omnia; αν σε ενδιαφερει κατα κυριο λογο η φωτογραφικη ικανοτητα και το τελικο αποτελεσμα σε αυτον τον τομεα ειδικα, τοτε κανενα απο τα 2! Ν82 ειναι απλα το καλυτερο σε θεμα φωτογραφιας :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 1.Το όμνια έχει Usb καλώδιο αλλά της samsung. Το βίσμα που συνδέεται στο τηλέφωνο δεν είναι Mini usb αλλά ειδικό 2. Παίζει 3) Άψογη. Ταχύτατη. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά μεταφέρεις αρχεία σε χρόνο DT (πολύ ταχύτερα απο τα HTC Που είχα) οχι απλα πολυ ταχυτερα αλλα σφαιρα :!: δεν χρειαζεται καν να αλλαξεις τον τροπο συνδεσιμοτητας απο active synch σε mass storage:blink: και εγω επαθα πλακα με την ταχυτητα που γινεται η μεταφορα αρχειων απο το pc στο ομνια και αντιστροφα:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Έχει scrolling στην Lite Και στην τελευταία ελληνική Εμένα η τελευταία ελληνική με βόλεψε αρκετά οπότε θα την κρατήσω. Πάντως το σήμα του gps είναι εξωπραγματικό! Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά κλειδώνει ταχύτατα και με σήμα καμπάνα ενώ ΔΕΙΧΝΕΙ που βρίσκεσαι σε ΑΚΟΜΑ κουλά σημεία χωρίς καθαρό ουρανό Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Πως μπορω να βάλω νεα themes παιδια?? Μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Παιδιά, μήπως έχει κανείς κάποιο serial για το cash organizer 2008 να μου στείλει σε pm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Έχει scrolling στην Lite Και στην τελευταία ελληνική Εμένα η τελευταία ελληνική με βόλεψε αρκετά οπότε θα την κρατήσω. Πάντως το σήμα του gps είναι εξωπραγματικό! Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά κλειδώνει ταχύτατα και με σήμα καμπάνα ενώ ΔΕΙΧΝΕΙ που βρίσκεσαι σε ΑΚΟΜΑ κουλά σημεία χωρίς καθαρό ουρανό την lite εχω εγω.δεν μπορεσα τις ελληνικες ρομ...ποτε! δεν ειναι μονο αυτα που κανει πολυ καλυτερα απο τα αλλα wm:rolleyes: δοκιμασε να μαγνητοφωνησεις κληση με το vito audio notes :rolleyes: και ακουσε τι εκανες μετα :blink: αν ειχε και ενα πληκτρολογιο.....θα μιλαγαμε για κατι πολυ κοντα στο ιδανικο pda φιλε Θαναση:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 για να λειτουργησει ο καιρος ενω εχω spb shell 2.1.2 χρειαζεται και το spb weather; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 για να λειτουργησει ο καιρος ενω εχω spb shell 2.1.2 χρειαζεται και το spb weather; οχι φιλε μου.:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Πως μπορω να βάλω νεα themes παιδια?? Μπορει να βοηθησει κανεις? και πως εγκαθιστω προγραμματα cab για να μην ειναι στη κυρια μνημη? εχω το 16gb και εχω και το garmin σε μια 1gb.. Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 οχι φιλε μου.:) εχω ενεργοποιησει τον καιρο, διαλεξα πολη, το εβαλα να κανει αυτοματη ενημερωση (χωρις να κανω install το spb weather) και ενωθηκα στο νετ. δε μου βγαζει ομως τιποτα. μονο το ονομα της πολης που διαλεξα. κανω κατι λαθος;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 To εκανα στο router τελικα.. αλλα δεν αλλαξε τιποτα.. Το αλλαξα και απο το κινητο.. συνδεεται μονο για μερικα δευτερολεπτα και μετα τιποτα... ειμαι και διπλα στο router,, Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Εδώ αγγλία το έχει δωρεάν η voda με πρόγραμμα με 35£/μήνα(42ευρώ) με 600λεπτά σε 18 κ 24 μήνες συμβόλαιο.,απεριόριστα μηνύματα και απεριόριστη χρήση ίντερνετ.. Είχα πάει σε ένα κατάστημα τους και τ είχα πειράξει λίγο να το δω πώς είναι,κ μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αρκετά,μιας κ δεν είχα ποτέ τέτοιο κινητό κ ότι τ δίνει έτσι χύμα όλα η voda...Αλλά θα τ πάρω αρχές Ιανουαρίου...ίσως μέχρι τότε να έχουν αλλάξει πολλά στην συσκευή. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Εδώ αγγλία το έχει δωρεάν η voda με πρόγραμμα με 35£/μήνα(42ευρώ) με 600λεπτά σε 18 κ 24 μήνες συμβόλαιο.,απεριόριστα μηνύματα και απεριόριστη χρήση ίντερνετ.. Είχα πάει σε ένα κατάστημα τους και τ είχα πειράξει λίγο να το δω πώς είναι,κ μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε αρκετά,μιας κ δεν είχα ποτέ τέτοιο κινητό κ ότι τ δίνει έτσι χύμα όλα η voda...Αλλά θα τ πάρω αρχές Ιανουαρίου...ίσως μέχρι τότε να έχουν αλλάξει πολλά στην συσκευή. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 την lite εχω εγω.δεν μπορεσα τις ελληνικες ρομ...ποτε! δεν ειναι μονο αυτα που κανει πολυ καλυτερα απο τα αλλα wm:rolleyes: δοκιμασε να μαγνητοφωνησεις κληση με το vito audio notes :rolleyes: και ακουσε τι εκανες μετα :blink: αν ειχε και ενα πληκτρολογιο.....θα μιλαγαμε για κατι πολυ κοντα στο ιδανικο pda φιλε Θαναση:) τη lite μπορώ να την εγκαταστήσω και με vista??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strvls Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 λιγη βοηθεια για τον καιρο και το spb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_z_a_p_c_o_ Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 ξερεις κανεις που μπορω να το βρω αυτο το trick? εχει πολυ φαση δειτε και εσεις http://www.youtube.com/watch?v=SGc7NzfzBTM x-ray scanner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Αυτό είναι άλλο. Είναι το TouchFlo (manila skin). Εγώ λέω, οτι δεν έχω scroll στα μενού πάνω-κάτω.. Είδα ένα σχετικό βιντεάκι σήμερα και κάποιος στα replies λέει ότι υπάρχουν πληροφορίες σ'αυτό το site, κάπου στο review του Omnia. Δεν έχω χρόνο να ψάξω :( Πάντως κορυφαίο :drool: Γλυκοκοιτάω πολύ το κινητό σας...:D Με χαλάει λίγο η χαμηλή RAM :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 δεν ειναι και τοσο χαμηλη η ram .... τι προγραμματα θα τρεξεις? εγω επιτηδες ανοιξα καμια δεκαρια προγραμματα μαζι (destinator, coreplayer κτλ) και δεν με 'κρεμασε' :D και το ιδιο νομιζω θα κανει και για τους περισσοτερους απο τους χρηστες του. τα παντα γινονται πολυυυυυυυ γρηγορα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 λιγη βοηθεια για τον καιρο και το spb; τι ακριβως θελεις? :) εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166459&highlight=weather ειδες? εδιτ... σορυ για το διπλο μυνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodorgi1 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 καλησπερα σας αντιμετοπιζω προβλημα με το gps μου καθως δεν βρισκει καθολου δορυφορους.μονο αναμονη για θεση gps μου βγαζει.εχω destinator 7 και το google maps.υπαρχει περιπτωσει να μην λειτουργει το gps μου?υπαρχουν καποιεσ ρυθμισεις που πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts