Jump to content

theodorgi1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theodorgi1

  • Ημ. Γέννησης 11/04/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

theodorgi1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, μια ερωτηση πως μπορω να κανω αντικατασταση του build.prop?!?!?! oeo?
  2. Στην Cyanogen6.1.3 που εβαλα χτες λειτουργουν ολα οκ.. στα benchmark πιανω καπου στα 1250 αλλα δεν λειτουργει το Φλας της καμερα οπωσ και το ζοομ.. ουτε με 3rdparty apps καταφερα κατι....
  3. o.O δεν είχα προσέξει πότε γράφτηκε!! Ελπίζω να έχεις δίκιο!! Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσουμε την εικονική μνήμη παρεμπιπτόντως;!
  4. Βασικά διάβασα κάτι τέτοιο αλλα οχί αυτό το άρθρο
  5. Το αγόρασα πριν 5 μέρες 299 ... scroutz it! (A ισχύει οτι τα οι νέες version των android θα χρειάζονται 512 RAM o.O?????? αρα την πατήσαμε!?!?!?!?!?!?!?
  6. Καλησπέρα!!! Μολις εγινα και εγω κατοχος του xperia10 και εχω ενα προβλημα με το wifi.ενω ειναι συνδεδεμενο κανονικα ολες οι εφαρμογες και ο broswer μου βγαζουν σφαλμα η οτι δεν υπαρχει συνδεση wifi. υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανω; παιρνω κανονικα ip απο το router
  7. Αγγλικη Rom i900DXHL1 . Επειδη βλεπω αρκετους να λενε οτι ηταν τυχαιο μαλλοω ετσι ειναι.Απλα το ομνια περασε ενεργο και το παρελαβα σβηστο..
  8. Καλησπερα σε ολους. 1ον θα ηθελα να συμβουλεψω σε οσους ταξιδευουν με αεροπλανο οταν περνουν απο τον γνωστο μηχανημα με τις ακτινες (χ νομιζω) να απενεργοποιησουν το ομνιακι τουσ και να αφαιρουν την μπαταρια..προσφατα το περασα ενεργοποιημενο και εχασα οτι υπηρχε στην μνημη τησ συσκευης (αρχεια ,επαφες,κ.α) 2ον εβαλα αγγλικη ρομ και εχω μεινει αφωνοσ απο την διαρκεια της μπαταριας(εωσ και 300% παραπανω :))) οπως και την πιο γρηγορη αποκριση του τηλεφωνου.Επισης αισθητη διαφορα στην πλοηγηση με το gps να λοκαρει ταχυτατα και υπο αντιξοες συνθηκες.
  9. να πας να το κοιταξεις ακουγετε σοβαρο!:)
  10. μηπως υπαρχει κανενας guid for noοbbies καπου!?γ@ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ πληροφορικης που εχω!
  11. ρε παιδια πως κανω εγκατασταση προγραμματα τυπου klaxon? τα αρχεια που υπαρχουν απο διαφορα προ/ατα που κατευαζω ειναι αγνωστα τοσο στον η/υ οσο και στο ομνια.
  12. καλησπερα σας αντιμετοπιζω προβλημα με το gps μου καθως δεν βρισκει καθολου δορυφορους.μονο αναμονη για θεση gps μου βγαζει.εχω destinator 7 και το google maps.υπαρχει περιπτωσει να μην λειτουργει το gps μου?υπαρχουν καποιεσ ρυθμισεις που πρεπει να κανω?
  13. μηπως ξερετε απο που μπορουμε να προμηθευτουμε καμια δερματινη θηκη η κατι αναλογο? για αυτουσ που με ρωτησαν αν υπαρχουν αλλα κινητα περιμενω απαντηση το βραδυ!
  14. sorry septcl πρωτη φορα κανω post εδω και δεν ηξερα ακριβωσ πωσ!!
×
×
  • Create New...