teriparatide Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Αν εχεις το destinator τι να το κανεις το google maps; περιεργεια μονο..! δηλαδη δε μπορω να εχω καν περασμενα 2 προγραμματα GPS?? πχ για να πιασει δορυφορους το iGO πρεπει να βγαλω το destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 δηλαδη δε μπορω να εχω καν περασμενα 2 προγραμματα GPS?? Μπορείς να έχεις όσα θέλεις. πχ για να πιασει δορυφορους το iGO πρεπει να βγαλω το destinator? Όχι... αρκεί να μην προσπαθείς να τα τρέχεις παράλληλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 επισης destinstor εξισου καλο και για εξωτερικο? πολλοι λενε οτι για ελλαδα ειναι το καλυτερο αλλα για εξω λενε igo.. Και καλά λένε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 google maps δε πιανει δορυφορους αμα εχω περασμενο και destinator??? Ξερει κανεις? επισης destinstor εξισου καλο και για εξωτερικο? πολλοι λενε οτι για ελλαδα ειναι το καλυτερο αλλα για εξω λενε igo.. το dest ειναι πολυ καλο και για το εξωτερικο με κορυφαιο ομως το tomtom (αντε και το navigon) για το igo δεν ξερω για εξωτερικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SAMSUNG ΠΑΛΙ???? ΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ :hypno::shock::shock: http://www.slashgear.com/samsung-tomnia-wvga-dmb-tv-everything-i900-but-its-not-for-us-0321197/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SAMSUNG ΠΑΛΙ???? ΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ :hypno::shock::shock: http://www.slashgear.com/samsung-tomnia-wvga-dmb-tv-everything-i900-but-its-not-for-us-0321197/ ....Καλο αλλα για 0,1 της ιντσας μεγαλυτερη οθονη και 100 γραμμες αναλυση ,DVB tv (ουτοπια στην χωρα μας)...ευχαριστω μου αρκει αυτο που εχω...:D Παράθεση Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ....Καλο αλλα για 0,1 της ιντσας μεγαλυτερη οθονη και 100 γραμμες αναλυση ,DVB tv (ουτοπια στην χωρα μας)...ευχαριστω μου αρκει αυτο που εχω...:D φαντασου ομωs συν αυτα τα χαρακτιριστηκα δεν θα ξανααγοραζαμε pda για καμια 3τια:lol: ωρε γλεντια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 φαντασου ομωs συν αυτα τα χαρακτιριστηκα δεν θα ξανααγοραζαμε pda για καμια 3τια:lol: ωρε γλεντια:p Το γεγονός όμως το ότι συζητάς να αφήσεις την συσκευή που έχεις τώρα ( και τόσο έχεις εξυμνήσει) αποδεικνύει ότι τα περί τριετίας είναι ουτοπικά!!!!:happy: Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 100 γραμμες αναλυση , Μάλλον δεν τα έχεις αρκετά ξεκάθαρα... πολλαπλασίασε τα pixel της συσκευής σου επί 4 και θα δεις ποια είναι η διαφορά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SAMSUNG ΠΑΛΙ???? ΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ :hypno::shock::shock: http://www.slashgear.com/samsung-tomnia-wvga-dmb-tv-everything-i900-but-its-not-for-us-0321197/ Έχει ανοίξει ήδη thread για αυτό... και έχει ξαναγίνει λόγος για τη συγκεκριμένη συσκευή εδώ ούτως ή άλλως! Καλό είναι να μην αναμασάμε την ίδια πληροφορία. Και το λέω με την καλή έννοια για να μην παρεξηγηθώ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Το γεγονός όμως το ότι συζητάς να αφήσεις την συσκευή που έχεις τώρα ( και τόσο έχεις εξυμνήσει) αποδεικνύει ότι τα περί τριετίας είναι ουτοπικά!!!!:happy: φιλε μου κραταω εγω και πολλοι αλλοι στα χερια μου οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα.εαν βγει κατι καλυτερο φυσικα θα το εξυμνησω.τι να κανω να φορεσω μασκεs οπωs φορανε καποιοι?δεν υπαρχει κανεναs λογοs.προσωπικα δεν ανηκω στην κατηγορια κλαψα-συμφερον.το καλο το επαινω δεν το ζηλευω.ναι η συγκεκριμενη σελιδα δειχνει ενα καινουργιο samsung με ακομα μεγαλυτερεs δυνατοτητεs.ποιο ειναι το προβλημα καποιων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 περιεργεια μονο..! δηλαδη δε μπορω να εχω καν περασμενα 2 προγραμματα GPS?? πχ για να πιασει δορυφορους το iGO πρεπει να βγαλω το destinator? Μπορεις να εχεις οσα θες, απλα φανταζομαι θα "φορτωθει" αδικα το κινητο με 2 προγραμματα, και θα εχει λογικα καποιο θεμα μετα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Το γεγονός όμως το ότι συζητάς να αφήσεις την συσκευή που έχεις τώρα ( και τόσο έχεις εξυμνήσει) αποδεικνύει ότι τα περί τριετίας είναι ουτοπικά!!!!:happy: Κοιτα, νεες συσκευες, καλυτερες απο τις προηγουμενες, πιο εξελιγμενες, με περισσοτερα χαρακτηριστικα, θα βγαινουν παντα. Μπορει οχι καθε μηνα, αλλα καθε χρονο θα υπαρχει μια που θα κανει οσα δεν κανουν οι αλλες. Το θεμα ειναι ποσοι μπορουν να ακολουθουν τοσο συχνα την τεχνολογια. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Αν όντως φίλε ισχύει κάτι τέτοιο απλά δεν ΠΕΖΕΣΑΙ. Και φυσικά φταίει η ελληνική ρομ η απλά ο αισθητήρας σε κάποιες συσκευές είναι χαλασμένος!... Ας το δοκιμάσουν όσοι έχουνε πρόβλημα να μας πούνε εντυπώσεις αλλά κάτι μου λέει ότι έχεις δίκιο :D +1 Καλέ μου φίλε nectons, Όπως πιθανά και εσύ θα διαπίστωσες τελικά όντως η παρατήρηση μου ήταν σωστή! Έχω ήδη λάβει επιβεβαιώσεις από περισσότερους από 100 χρήστες Ελληνικής rom Omnia ότι η αυτονομία τους,όπως και σε εμένα, αυξήθηκε ραγδαία με την σχετική ρύθμιση! Συνεπώς θεωρώ ότι είναι απόλυτα ασφαλές πλέον να διανεμηθεί ελεύθερα η σχετική παρατήρηση οπουδήποτε μπορεί να βοηθήσει. Επιπλέον θεωρώ από τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχω,ότι αν σε κάποιους δεν απέδωσε η διαδικασία,οφείλετε στις κάτωθι αιτίες: 1.Έκαναν με λάθος τρόπο τη ρύθμιση (πχ.το ξαναγύρισαν στο αυτόματο,δεν πάτησαν το οκ,πείραξαν το χρόνο λειτουργίας της οθόνης και όχι τη ρύθμιση του "Backlight",κλπ). 2.Το πρόβλημα που απεδείχθει ότι υπήρχε με τη δραματικά μικρή αυτονομία,γινόταν αισθητό όσο η συσκευή ήταν σε κατάσταση αναμονής (αναμένη συσκευή,αλλά με σβηστή την οθόνη) και όχι όσο τη χρησιμοποιούσε κάποιος! Συνεπώς όσοι τη χρησιμοποιούσαν συνεχώς (για ρυθμίσεις μενού,πλοήγηση,κλήσεις,παιχνίδια και γενικά σε κυρίως σε κατάσταση ενεργή για αρκετές ώρες), είναι απόλυτα λογικό να μην κατάλαβαν ιδιαίτερη διαφορά στην κατανάλωση εφόσον αυτή πλησίαζε ίσως τις φυσιολογικά υψηλότερες τιμές της! 3.Δεν αποκλείεται φυσικά το γεγονός ότι κάποιες εκ των πωληθέντων συσκευών είναι προβληματικές,είτε στη μπαταρία τους,είτε στο φορτιστή,είτε η ίδια συσκευή, πράγμα επίσης σύνηθες ειδικά σε καινούργια προϊόντα! 4.Φόρτιση μέσω usb από υπολογιστή. Μία ιδιάζουσα θα έλεγα περίπτωση,καθότι πιθανά κατά τη μεταφορά δεδομένων δεν γίνετε ίσως φόρτιση,αλλά απλά διατήρηση του ήδη υπάρχοντος φορτίου της μπαταρίας (!!!),κοινώς η συσκευή εκτελεί εντελώς διαφορετική διαχείρηση της ενέργειας,με συνέπεια η πλήρης φόρτιση να απαιτεί τεράστιους χρόνους! Προσοχή στο ότι πάλι αυτό αφορά δική μου παρατήρηση και δεν είναι απόλυτα τεκμηριωμένο! Συνιστώ πάντως για ορθά αποτελέσματα, τη χρήση του παρεχόμενου φορτιστή. Τέλος,σε σχέση με το φωτοαισθητήρα προφανώς δεν είναι χαλασμένος,ούτε κάποιο άλλο τμήμα του hardware, εφόσον όπως ήδη ειπώθηκε από πολλούς, βάζοντας Αγγλική rom, όλα είχαν καλώς! Συνεπώς συμφωνώ με κάποιο άλλο μέλος (septic),ότι πρόκειτε για κάποιο θέμα ίσως με driver, ή γενικά software. Αυτά τα λίγα για την ώρα... :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 απλα φανταζομαι θα "φορτωθει" αδικα το κινητο με 2 προγραμματα, και θα εχει λογικα καποιο θεμα μετα. Giati tha "fortwthei"? Stin Internal Storage ta bazeis ola (h' stin Storage Card) kai douleveis me opoio theleis. Den yparxei tetoio thema pou anaferesai. Kserw pollous pou exoun panw apo 4 programmata ploigisis sti syskevi tous egkatestimena. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Παιδιά πριν βάζω το κινητό για φόρτιση να περιμένω η μπαταρία να πέσει στο 0% και το τηλέφωνο να σβήσει? Ευχαριστώ. Aυτό άντε να το κάνεις μια φορά το μήνα, για να παίρνει καμιά "ανάσα" η μπαταρία. Η τεχνολογία της είναι τέτοια (ιόντων λιθίου), που επιτρέπει τη φόρτιση της κατά τις ανάγκες μας,χωρίς πρόβλημα! Συνεχόμενα πλήρη αποφόρτιση της (γενικά τιμές <3V) όμως τη βλάπτει!!! Επίσης δεν χρειάζεται να περιμένεις να φτάνει κάθε φορά στο 100%,αλλά όσο προλαβαίνεις,χωρίς κανένα πρόβλημα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Καλέ μου φίλε nectons, Όπως πιθανά και εσύ θα διαπίστωσες τελικά όντως η παρατήρηση μου ήταν σωστή! Έχω ήδη λάβει επιβεβαιώσεις από περισσότερους από 100 χρήστες Ελληνικής rom Omnia ότι η αυτονομία τους,όπως και σε εμένα, αυξήθηκε ραγδαία με την σχετική ρύθμιση! Συνεπώς θεωρώ ότι είναι απόλυτα ασφαλές πλέον να διανεμηθεί ελεύθερα η σχετική παρατήρηση οπουδήποτε μπορεί να βοηθήσει. Επιπλέον θεωρώ από τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχω,ότι αν σε κάποιους δεν απέδωσε η διαδικασία,οφείλετε στις κάτωθι αιτίες: 1.Έκαναν με λάθος τρόπο τη ρύθμιση (πχ.το ξαναγύρισαν στο αυτόματο,δεν πάτησαν το οκ,πείραξαν το χρόνο λειτουργίας της οθόνης και όχι τη ρύθμιση του "Backlight",κλπ). 2.Το πρόβλημα που απεδείχθει ότι υπήρχε με τη δραματικά μικρή αυτονομία,γινόταν αισθητό όσο η συσκευή ήταν σε κατάσταση αναμονής (αναμένη συσκευή,αλλά με σβηστή την οθόνη) και όχι όσο τη χρησιμοποιούσε κάποιος! Συνεπώς όσοι τη χρησιμοποιούσαν συνεχώς (για ρυθμίσεις μενού,πλοήγηση,κλήσεις,παιχνίδια και γενικά σε κυρίως σε κατάσταση ενεργή για αρκετές ώρες), είναι απόλυτα λογικό να μην κατάλαβαν ιδιαίτερη διαφορά στην κατανάλωση εφόσον αυτή πλησίαζε ίσως τις φυσιολογικά υψηλότερες τιμές της! 3.Δεν αποκλείεται φυσικά το γεγονός ότι κάποιες εκ των πωληθέντων συσκευών είναι προβληματικές,είτε στη μπαταρία τους,είτε στο φορτιστή,είτε η ίδια συσκευή, πράγμα επίσης σύνηθες ειδικά σε καινούργια προϊόντα! 4.Φόρτιση μέσω usb από υπολογιστή. Μία ιδιάζουσα θα έλεγα περίπτωση,καθότι πιθανά κατά τη μεταφορά δεδομένων δεν γίνετε ίσως φόρτιση,αλλά απλά διατήρηση του ήδη υπάρχοντος φορτίου της μπαταρίας (!!!),κοινώς η συσκευή εκτελεί εντελώς διαφορετική διαχείρηση της ενέργειας,με συνέπεια η πλήρης φόρτιση να απαιτεί τεράστιους χρόνους! Προσοχή στο ότι πάλι αυτό αφορά δική μου παρατήρηση και δεν είναι απόλυτα τεκμηριωμένο! Συνιστώ πάντως για ορθά αποτελέσματα, τη χρήση του παρεχόμενου φορτιστή. Τέλος,σε σχέση με το φωτοαισθητήρα προφανώς δεν είναι χαλασμένος,ούτε κάποιο άλλο τμήμα του hardware, εφόσον όπως ήδη ειπώθηκε από πολλούς, βάζοντας Αγγλική rom, όλα είχαν καλώς! Συνεπώς συμφωνώ με κάποιο άλλο μέλος (septic),ότι πρόκειτε για κάποιο θέμα ίσως με driver, ή γενικά software. Αυτά τα λίγα για την ώρα... :lol::lol::lol::lol: Λϋσε μου μια απορία αν θέλεις; Σε μένα γιατί δεν αποδίδει η ρύθμιση; Την πρώτη φορά που την έκανα την έκανα λάθος οπως αναφέρεις στο 1, δηλαδη ρυθμισα την οθονη όχι το backlight οποτε φυσιολογικα και αναμενομενα δεν ειδα διαφορα. τη δευτερη ομως φορα και μετα απο πληρη φορτιση και με μπαταρια οκ (μετρημενη στο γερμανο) και διχως ιδιαίτερη χρήση (τις περισσοτερες ωρες σε flight mode χωρις ιντερνετ χωρις παιχνίδια και gps κλπ δηλ γενικα ελαφρια χρηση εκανα τη σωστη ρυθμιση και δεν αυξηθηκε η διαρκεια. γιατι; οσο για την αναμομονη δεν καταλαβα ακριβως τι προτεινεις, να μην βαζουμε το τηλεφωνο σε αναμονη ή να το βαζουμε για να δουμε βελτιωση; Νομιζω οτι ειπες οτι η διαρκεια αυξανεται εφοσον την εχουμε σε αναμονη και οχι αν τη χρησιμοποιουμε συνεχως ετσι; ε αυτο κανω και δε βλεπω πανω απο 30 ωρες ! το βραδυ ας πουμε δεν την κλεινω τελειως αλλα την κρατω σε αναμονη. Σε ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 τι πρόβλημα εχεις με το UNICODE?προφανώς εχεις αγγλική συσκευη αλλά ποιο το πρόβλημα γενικά. Επιτέλους βρέθηκε και εδώ η λύση και αν δεν κάνω λάθος,ήταν δική σου πρόταση καλέ μου μέτοχε της Samsung :lol::lol::lol: Για όσους επίσης ενδιαφέρονται λοιπόν, "σωστούς" Ελληνικούς χαρακτήρες, δηλαδή χωρίς κωδικοποίηση Unicode, μπορούμε να πληκτρολογήσουμε με την εγκατάσταση του πληκτρολογίου "Blimkeys" , το οποίο παρέχει και Ελληνικά με Unicode και ΧΩΡΙΣ (αυτά που εμφανίζονται ως κεφαλαία με τους 3 χαρακτήρες ανά πλήκτρο)!!! Να υπενθυμίσω απλά ότι οι ΧΩΡΙΣ Unicode Ελληνικοί χαρακτήρες είναι απόλυτα συμβατοί σχεδόν με όλες τις μάρκες και τα μοντέλα κινητών,ακόμη και τα αρχαία και επιπλέον (αυτό με ενδιέφερε) στις καταχωρήσεις επαφών στις sim κάρτες χωρούν σχεδόν διπλάσιοι Ελληνικοί χαρακτήρες στο "όνομα"!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: στους χωρίς unicode χαρακτήρες δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει δυνατότητα πληκτρολόγησης πεζών χαρακτήρων.ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,αλλά απόλυτα συμβατά!!! Μπράβο σου και εύγε για ακόμη μία φορά.Με και μας έσωσες!!!! (προσοχή στην εγκατάσταση του προγράμματος...το αρχείο txt πρέπει οπωσδήποτε να γίνει "χύμα" αντιγραφή στο folder των windows,όπως έχει ήδη αναφερθεί!!! Αλλιώς, με το που θα επιλέξουμε το πληκτρολόγιο η συσκευή θέλει soft reset... Την πάτησα και έμαθα!) :):rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 1.υπάρχει τρόπος να συνδέσουμε τις επαφές με φωτός και αν ναι ποιος ? 2.χρησιμοποιώ το today2 μαζί με το battery status στην μια οθόνη μου βγάζει 9 επαφές που μπορώ να αναθέσω οποια νούμερα θέλω σε αυτό το σημείο έχει την σαν εικόνα την σκιά ενός ανθρώπου μπορώ σε αυτό το σημείο να βάλω φωτό και αν ναι πως ? έχω ψάξει αρκετά αλλα δεν βρίσκω κάτι για τα παραπάνω aaa και κάτι ακόμα ενώ είναι τσεκαρισμένο το πλήκτρο τερματισμού να κλειδώνει το τηλέφωνο όταν το πατάω παρατεταμένα μαυρίζει η οθόνη και επιστρέφει σε 1 sec. σε κανονική λειτουργία και είναι σπαστικό να περιμένω να κλειδώσει μονωτού καμια ιδέα? Καθότι επίσης είχα τον ίδιο προβληματισμό, άλλος φίλος/η μου τον έλυσε και είχε δίκιο! Αν έχεις ενεργοποιημένο το κλείδωμα συσκευής (με κωδικό), δεν λειτουργεί το κλείδωμα του πληκτρολογίου όπως ακριβώς το περιγράφεις! Απλά απενεργοποίησε το κλείδωμα συσκευής και δοκίμασε ξανά.Θα διαπιστώσεις ότι τότε το πληκτρολόγιο κλειδώνει κανονικά!!! Καταραμένα bugs... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Λϋσε μου μια απορία αν θέλεις; Σε μένα γιατί δεν αποδίδει η ρύθμιση; Την πρώτη φορά που την έκανα την έκανα λάθος οπως αναφέρεις στο 1, δηλαδη ρυθμισα την οθονη όχι το backlight οποτε φυσιολογικα και αναμενομενα δεν ειδα διαφορα. τη δευτερη ομως φορα και μετα απο πληρη φορτιση και με μπαταρια οκ (μετρημενη στο γερμανο) και διχως ιδιαίτερη χρήση (τις περισσοτερες ωρες σε flight mode χωρις ιντερνετ χωρις παιχνίδια και gps κλπ δηλ γενικα ελαφρια χρηση εκανα τη σωστη ρυθμιση και δεν αυξηθηκε η διαρκεια. γιατι; οσο για την αναμομονη δεν καταλαβα ακριβως τι προτεινεις, να μην βαζουμε το τηλεφωνο σε αναμονη ή να το βαζουμε για να δουμε βελτιωση; Νομιζω οτι ειπες οτι η διαρκεια αυξανεται εφοσον την εχουμε σε αναμονη και οχι αν τη χρησιμοποιουμε συνεχως ετσι; ε αυτο κανω και δε βλεπω πανω απο 30 ωρες ! το βραδυ ας πουμε δεν την κλεινω τελειως αλλα την κρατω σε αναμονη. Σε ευχαριστω Καταρχάς ψυχραιμία...δεν είσαι ο μόνος! Αν είσαι άτυχος μπορεί να ανήκεις στην 3η περίπτωση... Τώρα για τη "μέτρηση" στη μπαταρία σου και την τεχνική κατάρτιση του "Γερμανού" το αφήνω ασχολίαστο....................... γιατί θα φάω καμιά μήνυση! Αυτό που είπα για την αναμονή έχει ως εξής: Πολύ απλά, ότι όσοι και πριν την αλλαγή της ρύθμισης το χρησιμοποιούσαν αρκετά είναι πολύ λογικό να μην είδαν την τεράστια διαφορά που προέκυψε με την αλλαγή αυτής,καθότι όπως πάρα πολλοί εντοπίσαμε η "διαρροή" συνέβαινε όσο η συσκευή ήταν σε κατάσταση αναμονής,δηλαδή και ελάχιστη χρήση και ελάχιστη αυτονομία!!! Παράδειγμα 100% φόρτιση και αφαίρεση από το φορτιστή στις 6 πμ με μηδενική χρήση (απλά σε αναμονή) στις 10 πμ έδειχνε υπολειπόμενο φορτίο 60% !!!!! Εγώ ήδη όπως ανέφερα με μέτρια σχετικά χρήση και ποτέ τελείως απενεργοποιημένη τη νύχτα, στο τέλος της 3ης ημέρας (6πμ) είχα πλέον ακόμη 20%,ενώ πριν σχεδόν στις 24 ώρες με πολύ λιγότερη χρήση μου έσβηνε!!! Επιπλέον,λάβε υπόψη σου ότι η ένδειξη του φορτίου που βλέπεις και δεν είναι σταθερή και ακριβής,αλλά κυρίως δεν είναι αναλογική,ήτοι στην αρχή πέφτει η ένδειξη αρκετά γρήγορα και από το περίπου 50% και κάτω κρατάει πολύ περισσότερο!!! Μου θυμίζει λίγο αναλογικό ενδεικτικό ρεζερβουάρ καυσίμου σε αυτοκίνητο όπου ειδικά προς το τέλος η βενζίνη μοιάζει να έχει τον ατελείωτο σε σχέση με την αρχή του (φουλ),ως προς τα διανυθέντα χιλιόμετρα σε ίδιες συνθήκες... Ελπίζω να σε βοήθησα και σου εύχομαι ολόψυχα να μην ανήκεις στην κατηγορία 3......... Call Samsung Service! :lol:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Καταρχήν είμαι πού στενοχωρημένος που είδα και εγώ το Omnia 930,ή Τ... Μάλλον έπρεπε να περιμένουμε λίγο ακόμη...κλαψ :(:( Στη συνέχεια θα ήθελα να πω ότι ενώ σε συνεργασία μαζί σας (και με λίγες φωνές "παραπάνω" :mad: !!!) έλυσα ένα σωρό θέματα που με προβλημάτιζαν,εξακολουθώ να έχω σαφέστατα κάκιστη λήψη με το wi-fi... Μήπως,λέω μήπως κάποιος/α έχει βρει κάποιον τρόπο μέσα από τα κρυφά μενού με κωδικούς της συσκευής,ή άλλο τρόπο να αλλάζει η ισχύς/ευαισθησία του;;; HELP ME PLEASEEEEEEEEE... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας... Απλά δεν αντέχω όλα τα βρωμοΝΟΚΙΑ να συνδέονται ανετότατα γύρω μου και εγώ να ψάχνω στη γωνία για έστω λίγο σήμα... :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Ρε παιδια πηρα χθες το κιντο απο τον γερμανο κ σημερα παρατηρησα στην οθονη κατι πιξελ ασπρα που μπορεις να τα δεισ μονο σε μαυρο φοντο τι ειναι??να το παω πισω για σερβις η αντικατασταση 1ιας μερας κινητο ειναι... ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!! :X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Καθότι επίσης είχα τον ίδιο προβληματισμό, άλλος φίλος/η μου τον έλυσε και είχε δίκιο! Αν έχεις ενεργοποιημένο το κλείδωμα συσκευής (με κωδικό), δεν λειτουργεί το κλείδωμα του πληκτρολογίου όπως ακριβώς το περιγράφεις! Απλά απενεργοποίησε το κλείδωμα συσκευής και δοκίμασε ξανά.Θα διαπιστώσεις ότι τότε το πληκτρολόγιο κλειδώνει κανονικά!!! Καταραμένα bugs... :lol::lol::lol: se eyxaristo to kleidoma to ebala kata to proto anoigma tis siskeyis kai tora den boro na bro apo pou bgeni mipos kseris ? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 se eyxaristo to kleidoma to ebala kata to proto anoigma tis siskeyis kai tora den boro na bro apo pou bgeni mipos kseris ? thanks 1. κύριο μενού->ρυθμίσεις->προσωπικό (κάτω αριστερά)->κλείδωμα (ακολουθείς τις οδηγίες και "ξετικάρεις" το σχετικό τετραγωνίδιο. 2.Αν δεν το βρίσκεις εύκολα ακολουθείς Hard Reset και η συσκευή γίνετε όπως πριν την αποσυσκευάσεις (τα χάνεις όλα και προγράμματα και ρυθμίσεις!!!!!!!!! ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ φυσικά!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 1. κύριο μενού->ρυθμίσεις->προσωπικό (κάτω αριστερά)->κλείδωμα (ακολουθείς τις οδηγίες και "ξετικάρεις" το σχετικό τετραγωνίδιο. 2.Αν δεν το βρίσκεις εύκολα ακολουθείς Hard Reset και η συσκευή γίνετε όπως πριν την αποσυσκευάσεις (τα χάνεις όλα και προγράμματα και ρυθμίσεις!!!!!!!!! ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ φυσικά!!!). se eyxaristo poli to eftiksa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts