Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα. Αφού η 3η φόρτιση δεν κράτησε πάνω από 22 ώρες με νορμάλ χρήση ... πάμε στην 4η φόρτιση ... Το έβαλα στην πρίζα χτές στις 4 και το λαμπάκι πρασίνισε στισ 7:30 το απόγευμα ... Χωρίς ούτε ένα τηλέφωνο ... χωρίς ούτε ένα δευτερόλεπτο χρήσης παρα μόνο ένα SMS, σήμερα 7:30 το πρωί η μπαταρία είναι 60% .... Είναι το δεύτερο κινητό ΟΜΝΙΑ, το πρώτο μου το αλλάξανε στο ΠΛΑΙΣΙΟ ... δεν πρόκειται να το ξαναπάω ... ποτέ πια SAMSUNG Κινητό . Δεν το συνιστώ σε κανέναν να το αγοράσει (τουλάχιστον με ελληνική ROM).

Για δοκίμασε βρε παιδί μου τον κωδικό *#0228# με το dialpad και πες μας τι χωρητικότητας μπαταρία σου βγάζει ότι έχεις. Υπάρχουνε φήμες ότι μπορεί τα Ελληνικά να έρχονται με 1000άρα μπαταρία .

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πράγματι πολύ ωραίο πρόγραμμα. Ευχαριστώ

Που μπορώ να βρώ αυτό lingvosoft-dictionary-eng_gre ??

Καλημέρα. Νάσε καλά. :)

http://www.lingvosoft.com/Language-Teacher-English-Greek-for-Windows/ εδώ για την νόμιμη απόκτηση του lingsoft dictionary.

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

ανέβασε το στο rapid και δώσε το μου

Μετά από 5-6 ανεπιτυχές προσπάθειες να το ανεβάσω στο rapidshare

...σηκώνω τα χέρια

Ευχαριστώ πάντως

...σηκώνω τα χέρια

Ευχαριστώ πάντως

Ισως να ειναι λογω της αλλαγης πολιτικης του rapidshare.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

...σηκώνω τα χέρια

Ευχαριστώ πάντως

Στείλτο με Gmail άμα έχεις που δεν έχει κανένα περιορισμό στο μέγεθος.. Αν πάλι δεν τα καταφέρνεις τότε έχεις πρόβλημα upload..

Στείλτο με Gmail άμα έχεις που δεν έχει κανένα περιορισμό στο μέγεθος.. Αν πάλι δεν τα καταφέρνεις τότε έχεις πρόβλημα upload..

Νεκτάριε μιλάμε μόνο για ένα mp3!!!!!

Χαιρετώ τους Omniaκιδες!

Λοιπόν συνέστησα σε ενα συνάδελφο να πάρει το Omnia... ο οποίος δεν ξέρει και πολλά γύρω απο WM, οπότε το στήσιμο θα του το κάνω εγω!

Το πρόβλημα:

1) Εκανα το πρώτο boot της συσκευης και μου βγάζει οθονη που ζητά κωδικο! Δεν ειχα μεσα SIM! Και μετα που εβαλα SIM... παλι δεν φάνηκε να αλλάζει κάτι. Παλι ζητουσε κωδικό και όχι αυτο της SIM. Δεν μπορουσα λοιπον να μπω στο τηλεφωνο... Κοιταξα το manual στο οποιο δεν προσεξα πουθενα να αναφερει για καποιο default password του κατασκευαστη και ο συναδελφος μου ειπε πως δεν το πειραξε.

Υπαρχει καποιο default pass? Αν οχι... πιθανα να του το πουλησαν ετσι γιατι ειδα πως και η μπαταρια ηταν βαλμενη. Πως το κανουμε hard reset να τελειωνουμε με τυχον passwords και επιστροφες σε μαγαζια, μιας και δεν ειδα κανα κουμπι οπως στο Diamond.

Αυτη και η μονη μου ερώτηση... μιας και κατα τα αλλα σκαμπαζω απο αυτα... και εισασταν κατατοπιστικοι στις τελευταιες 30 σελίδες που ειδα...

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

μολις εκλεισε 8 μερες η μπαταρια μου,με κλησεις 30 δευτερολεπτα τη ημερα απενεργοποιηση 3g καθολου gps και καθολου wifi.και κλεισιμο την νυχτα

Δηλ. 4 μερες αναμονη.

Καλα ειναι, η καλυτερη μετρηση που εχω ακουσει.:p

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Χαιρετώ τους Omniaκιδες!

Λοιπόν συνέστησα σε ενα συνάδελφο να πάρει το Omnia... ο οποίος δεν ξέρει και πολλά γύρω απο WM, οπότε το στήσιμο θα του το κάνω εγω!

Το πρόβλημα:

1) Εκανα το πρώτο boot της συσκευης και μου βγάζει οθονη που ζητά κωδικο! Δεν ειχα μεσα SIM! Και μετα που εβαλα SIM... παλι δεν φάνηκε να αλλάζει κάτι. Παλι ζητουσε κωδικό και όχι αυτο της SIM. Δεν μπορουσα λοιπον να μπω στο τηλεφωνο... Κοιταξα το manual στο οποιο δεν προσεξα πουθενα να αναφερει για καποιο default password του κατασκευαστη και ο συναδελφος μου ειπε πως δεν το πειραξε.

Υπαρχει καποιο default pass? Αν οχι... πιθανα να του το πουλησαν ετσι γιατι ειδα πως και η μπαταρια ηταν βαλμενη. Πως το κανουμε hard reset να τελειωνουμε με τυχον passwords και επιστροφες σε μαγαζια, μιας και δεν ειδα κανα κουμπι οπως στο Diamond.

Αυτη και η μονη μου ερώτηση... μιας και κατα τα αλλα σκαμπαζω απο αυτα... και εισασταν κατατοπιστικοι στις τελευταιες 30 σελίδες που ειδα...

Τα κλασικα τα δοκιμασες? 12345,1234,0000

Χαιρετώ τους Omniaκιδες!

Το πρόβλημα:

κάνε hard reset να καθαρισει το τηλέφωνο γιατι καποιος το πείραξε σίγουρα!!!

Για δοκίμασε βρε παιδί μου τον κωδικό *#0228# με το dialpad και πες μας τι χωρητικότητας μπαταρία σου βγάζει ότι έχεις. Υπάρχουνε φήμες ότι μπορεί τα Ελληνικά να έρχονται με 1000άρα μπαταρία .

Αυτό με την 1000 μπαταρία είναι φήμη ... απλά 1000mA είναι το τηλέφωνο , και επειδή το γράφει κάτω από την μπαταρία πολλοί νόμισαν ότι ειναι 1000ma η μπαταρία. 1440 είναι και η δικιά μου όπως και όλες

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Τα κλασικα τα δοκιμασες? 12345,1234,0000

μονο τα μηδεν... τα αλλα οχι. :O Θα τα δοκιμασω... αν και μου φαινεται κουλο να ειναι pass απο τον κατασκευαστη. Μαλλον ο Γερμανος του το εδωσε ανοιγμενο και χρησιμοποιημενο.

Βρηκα πως κανουμε hard reset. Παντως απο οτι καταλαβα... δεν ηρθε σε εσας απο τον κατασκευαστη κλειδωμενο με κωδικο. Την Τεταρτη που θα το εχω στα χερια μου παλι, ελπιζω να μην χρειαστει να ποσταρω για αυτο το θεμα παλι.

μονο τα μηδεν... τα αλλα οχι. :O Θα τα δοκιμασω... αν και μου φαινεται κουλο να ειναι pass απο τον κατασκευαστη. Μαλλον ο Γερμανος του το εδωσε ανοιγμενο και χρησιμοποιημενο.

Βρηκα πως κανουμε hard reset. Παντως απο οτι καταλαβα... δεν ηρθε σε εσας απο τον κατασκευαστη κλειδωμενο με κωδικο. Την Τεταρτη που θα το εχω στα χερια μου παλι, ελπιζω να μην χρειαστει να ποσταρω για αυτο το θεμα παλι.

Στο πρωτο boot δεν εκανε την εγκατασταση λειτουργικού?

Αν οχι, το σιγουρο ειναι οτι η συσκευη πειράχτηκε.

Δηλ. 4 μερες αναμονη.

Καλα ειναι, η καλυτερη μετρηση που εχω ακουσει.:p

τωρα θα προσπαθησω να σπασω το φραγμα των 10 ημερων:lol:

τωρα θα προσπαθησω να σπασω το φραγμα των 10 ημερων:lol:

Και γω αμα κλεισω το διαμαντι θα σπασω το φραγμα του αιωνα.

Στο πρωτο boot δεν εκανε την εγκατασταση λειτουργικού?

Αν οχι, το σιγουρο ειναι οτι η συσκευη πειράχτηκε.

Οχι δεν εκανε... το οποιο επισης με παραξενεψε! Οκ... ευχαριστω παιδια. Οντως ειναι πειραγμενη η συσκευη. Θα το κοιτάξω τηνΤετάρτη ξανά που θα το έχω στα χερια μου.

To destinator μου λέει ότι δεν έχει χάρτες ενω οι χάρτες βρίσκονται στο Destinator appl .

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

To destinator μου λέει ότι δεν έχει χάρτες ενω οι χάρτες βρίσκονται στο Destinator appl .

πως λέγεται το folder που εχεις τους χάρτες?

http://www.omniacs.net/showthread.php?p=595&posted=1#post595

Το αντεγραψα οπως το κατέβασα Destinator Apps .Εκεί έχει 3 φακέλους με χάρτες και 1 φάκελο με το Destinator.

Δούλεψα το όμνια λιγάκι από κοντά και έπαθα πλάκα! Μου είχαν πει για το πόσο καλύτερο είναι από τα HTC που κυκλοφορούν αλλά το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Εκεί που κορόιδευα το Pro και το Διαμάντι πως είναι αργά και το πως η HTC συνεχίζει να βγάζει μέτριες συσκευές και ως μονοκράτορας πως δεν θα δούμε κάτι στην αγορά από κανέναν που να είναι ολοκληρωμένο σύντομα... ξαφνικά έπιασα το ΌΜΝΙΑ και αναθεώρησα!

Για WM είναι απλά τέλειο και πολύ λειτουγικό! Πολύ γρήγορο και εύχρηστο!

OMNIA FOR EVER:bow::respect::clap: :kill: HTC ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΘΗΚΑΜΕ:whip:

καλησπερα σε ολους

ειμαι και εγω ενας ακομη omniaκατοχος αλλα νεος σε windosmobile μπλιμπλικοκατασταση και οπως ειναι φυσικο εχω λαλησει:dizzy:

λοιπον προσκαλω οποιον ειναι απο Αθηνα και ειναι γνωστης του omnia για κερασμα καφε- φαι-μπυρες μεχρι και βολτα με καθαροαιμο εντουρο να ερθει και να φερει κανα προγραμματακι να μου δειξει 10 πραγματα :superman:::O

Δημητρης

ΥΓ το ονομα το εγραψα μπας και με λυπηθει καποιος επειδη αυριο ειναι η γιορτη μου:lol:

για το destinator φτιαξε ενα φακελο στην αποθηκη μου DestinatorApps και εκει μεσα βαλε τους χαρτες οχι στο φακελο του προγραμματος ειχα και εγω το ιδιο προβλημα εκανα αυτο που σου πα και ειμαι κομπλε
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X