Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τωρα μια ερωτησουλα για λιγο ΠΙΟ ψαγμένα ατομα εδω μέσα...

Πάνω στο ψάξιμο του τηλ μου μπήκα στο msn mesenger που έχει στα προγράμματά μας.Ολα καλα μεχρι εκει μια χαρά αναγνώρισε και τις 150 contacts που ειχα στο msn μου (μετά απο αίτηση απο το τηλ για συγχρονισμο με το msn)και γενικά δουλεψε αψογα.Κλείνω λοιπόν το msn και μετα απο λίγο βλέπω άναυδος οτι εχει παει και έχει βαλει ΟΛΑ τα 150 contacts απο το msn στον τηλ κατάλογό μου...:O

Το σίγουρο είναι οτι αυτο ΔΕΝ βολευει διοτι μέσα στον τηλ κατάλογο θα θελα να έχω μόνο τηλεφωνικές επαφές ΚΑΙ οχι contacts απο msn μαζι με τηλεφωνα...Γενικά γινεται ενας χαμός και ΔΕΝ εχει καποια επιλογή για να ''βλέπουμε'' ΜΟΝΟ τα τηλ ή ΜΟΝΟ τα contacts στον τηλ κατάλογο.

Θα μου πείτε γιατί δεν σβήνεις τα contacts apo ton κατάλογο να τελειώνεις?

ΠΡΟΣΟΧΗ το έκανα και την επόμενη φορά που μπηκα στο msn απο το κινητό έκανε συγχρονισμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ και ΕΣΒΗΣΕ ολα τα contacts απο το email μου.(αφου τα είχα σβησει απο τον τηλ κατάλογο)Αποτέλεσμα αυτου οταν προσπάθησα να μπw και απο το pc στο msn είχα χάσει και εκει τα contacts:mad:Παιδιά προσοχη μην την πατήσετε κι εσείς...

Η ερωτηση λοιπόν είναι πως θα μπαίνουμε στο μσν με το τηλ και να ΜΗΝ αποθηκευει τις επαφες στον κατάλογο......

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάνω στο ψάξιμο του τηλ μου μπήκα στο msn mesenger που έχει στα προγράμματά μας.Ολα καλα μεχρι εκει μια χαρά αναγνώρισε και τις 150 contacts που ειχα στο msn μου (μετά απο αίτηση απο το τηλ για συγχρονισμο με το msn)και γενικά δουλεψε αψογα.Κλείνω λοιπόν το msn και μετα απο λίγο βλέπω άναυδος οτι εχει παει και έχει βαλει ΟΛΑ τα 150 contacts απο το msn στον τηλ κατάλογό μου...:O

Το σίγουρο είναι οτι αυτο ΔΕΝ βολευει διοτι μέσα στον τηλ κατάλογο θα θελα να έχω μόνο τηλεφωνικές επαφές ΚΑΙ οχι contacts απο msn μαζι με τηλεφωνα...Γενικά γινεται ενας χαμός και ΔΕΝ εχει καποια επιλογή για να ''βλέπουμε'' ΜΟΝΟ τα τηλ ή ΜΟΝΟ τα contacts στον τηλ κατάλογο.

ΠΡΟΣΟΧΗ το έκανα και την επόμενη φορά που μπηκα στο msn απο το κινητό έκανε συγχρονισμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ και ΕΣΒΗΣΕ ολα τα contacts απο το email μου.(αφου τα είχα σβησει απο τον τηλ κατάλογο)Αποτέλεσμα αυτου οταν προσπάθησα να μπw και απο το pc στο msn είχα χάσει και εκει τα contacts:mad:Παιδιά προσοχη μην την πατήσετε κι εσείς...

Η ερωτηση λοιπόν είναι πως θα μπαίνουμε στο μσν με το τηλ και να ΜΗΝ αποθηκευει τις επαφες στον κατάλογο......

IM+ (text)

fring (text+voicecalls)

λινκς και screenshots http://3286.servehttp.com/omnia/#usef

o λογος που αποφευγω το microsoft msn ειναι ο παραπανω, αλλα και το γεγονος οτι δεν υποστηριζει και ολα τα υπολοιπα. και για desktop windows Trillian δαγκωτο.

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

καλα δεν την παλευεις καθολου.. σου απαντησα πιο πριν...

κανε manual setup

COM3

speed 4800/9600 οτι και να βαλω παιζει..

ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ......ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ......ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ

ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ......ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

οχι στο samsung keyboard. στο resco keyboard. το παταω αλλα αλλζει απ ομικρα σε κεφαλαια καθε φορα που το παταω.:(

pata sinexomena to shift.....

ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ......ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ

αφου γραφεις οτι το κανεις με το wizard...

και σου λεω οτι πρεπει να το κανεις manual...:this:

αμα δεν σου παιζει.. απλα ειναι χαλασμενο και παν το πισω..:this:

οχι στο samsung keyboard. στο resco keyboard. το παταω αλλα αλλζει απ ομικρα σε κεφαλαια καθε φορα που το παταω.:(

to idio ekana kai ego kai tis exasa oles(tis gomenoepafes)

to idio ekana kai ego kai tis exasa oles(tis gomenoepafes)

ΦΤΟΥΥΥ ΔΕΝ σας προλαβα...Απο οτι κατάλαβα λοιπον και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα.Τι κανουμε τωρα ρε παιδια????

Πριν λιγες μερες, ενα παιδι ειχε αναφερει ενα προγραμμα για το spb shell, ετσι ωστε οταν παμε να βαλουμε skin, εκει που κανει ?μf????is και αλλα τετοια, να το δειχνει κανονικα. Ομως, δεν ειμαι βεβαιος αν ηταν προγραμμα ή καποια ρυθμιση. Ψαχνω και δεν το βρισκω. Αν το θυμαται κανενας, ας μου το πει παρακαλω.

Ευχαριστω!

Μηπως το θυμαται κανεις αυτο;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

σε ευχαριστω αλλα οταν το τρεχεις βγαζει error..πιθανων κανει conflict με το media player:)

• Administrators
σε ευχαριστω αλλα οταν το τρεχεις βγαζει error..πιθανων κανει conflict με το media player:)

Gia na eimai eilikrinis den to exw dokimasei se WM6.1

Tha to testarw kai tha sou pw.

Modpic.gif

Εγω γιατι θυμαμαι οτι το msn με ρωτησε αν θελω να περασει τις επαφες στον καταλογο ? Εκτος αν ειχα ψαξει απο πριν τις ρυθμισεις

Καλησπερα

Πηρα το omnia και μολις πηγα να δω το GPS του ειδα οτι εχει μονο το google maps (αντιθετα με τις διαφημησεις) που χρειαζεται internet για να λειτουργησει....

Υπαρχει μηπως καποιο δωρεαν προγραμμα(η εστω να μην κοστιζει παραπανω απο 40-50Ε) που να μην χρειαζεται να συνδεομαι στο gprs?

μηπως εχω καποια ρυθμιση λαθος?

Θυρα προγραμματος gps:COM3

Θυρα υλικουgps:COM0

Ταχυτητα¨9600

Εγω γιατι θυμαμαι οτι το msn με ρωτησε αν θελω να περασει τις επαφες στον καταλογο ? Εκτος αν ειχα ψαξει απο πριν τις ρυθμισεις

οπα?Εμένα το μονο που με ρωτησε ειναι εαν θέλω να κάνει συγχρονισμο με τις επαφες...Δεν με ρςτησε εαν θελω να τις αποθικευσει στον κατάλογο.Εαν υπαρχουν ρυθμίσεις ποθ εκανεσ απο πριν μηπως τις θυμάσαι???

• Administrators
Υπαρχει μηπως καποιο δωρεαν προγραμμα(η εστω να μην κοστιζει παραπανω απο 40-50Ε) που να μην χρειαζεται να συνδεομαι στο gprs?

Ta programmata ploigisis tis agoras einai pio akriba kai kanena apo afta den apaitei syndesi sto Internet. Mporeis omws na ta katebaseis sto ipmart-forum.com kai na ta dokimaseis na deis poio sou tairiazei. Proteinetai Destinator 7 epeidi exei tous kalyterous xartes gia Ellada

Modpic.gif

Ενα καταπληκτικο προγραμματακι ειναι το Diamond TV (καμμια σχεση με το συμπαθες HTC) και μπορείτε να το βρειτε εδω

Με αυτο λοιπον μπορειτε να δειτε live tv με δεκάδες καναλια απο δεκαδες χωρες (215 καναλια απο 33 χωρες).

Απο το fox, cnn κλπ μεχρι mad και σκαι.

Και το καλυτερο ? Ειναι δωρεαν.

Προσοχη μονο. Επιλεξτε αναπαραγωγη με το media player εκτος αν εχετε περασει codecs στο tcpmp.

Νιωθω λες κι εχω δορυφορικη στο ομνια :lol::lol::lol:

ΦΤΟΥΥΥ ΔΕΝ σας προλαβα...Απο οτι κατάλαβα λοιπον και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα.Τι κανουμε τωρα ρε παιδια????

καπου ειδα αυτο

ειναι πολυ ευκολο να τις επαναφερεις..θα ανοιξεις το msn θα πατησεις δεξια που λεει ακυρο..μετα μενου και θα πατησεις το windows live..θα σου ανοιξει ενα αλλο παραθυρο..πατας μενου..επιλογες λογαριασμου..και μετα εναλλαγη windows live id..θα ξαναπερασεις τα στοιχεια σου και θα σου περασει παλι τις επαφες msn στις επαφες σου..

και...μια επαναφορα του pc σε προηγουμενη ημερομηνια?

παιδια οσοι σβησατε καταλαθος τις επαφες σας με το msn οταν κανετε στην αρχη sign in σας ρωταει...απλα το απενεργοποιειτε...υπαρχει και επιλογη απο το windows live menu

Τελικά εμένα δεν μου βγάζει το μενού subtitles το TCMP που κατέβασα απο το Omnia all you need. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει γρήγορη ενσωμάτωση υπότιτλων χωρις επανακωδικοποίηση του avi.

κατεβασε το απο εδω

http://rapidshare.com/files/149046371/TCPMP-0.72RC1_WM_6.1___Subtitle.zip

μετα διαβασε τις ρυθμισεις που θελει εδω

http://www.neowin.gr/portal2/forum/showthread.php?t=4417&page=2

Καλησπέρα στην παρέα του ΟΜΝΙΑ.

Μόλις πήρα ένα 16GB (Vodafone) και το δοκιμάζω.

Σόρρυ, αλλά επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω 334 σελίδες, υπάρχουν πουθενά "must have" ή επιβαλλόμενες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω;

:)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Καλησπέρα στην παρέα του ΟΜΝΙΑ.

Μόλις πήρα ένα 16GB (Vodafone) και το δοκιμάζω.

Σόρρυ, αλλά επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω 334 σελίδες, υπάρχουν πουθενά "must have" ή επιβαλλόμενες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω;

:)

απο saxovts

http://rapidshare.com/files/151422339/Omnia_all_you_need.zip

Ενα καταπληκτικο προγραμματακι ειναι το Diamond TV (καμμια σχεση με το συμπαθες HTC) και μπορείτε να το βρειτε εδω

Με αυτο λοιπον μπορειτε να δειτε live tv με δεκάδες καναλια απο δεκαδες χωρες (215 καναλια απο 33 χωρες).

Απο το fox, cnn κλπ μεχρι mad και σκαι.

Και το καλυτερο ? Ειναι δωρεαν.

Προσοχη μονο. Επιλεξτε αναπαραγωγη με το media player εκτος αν εχετε περασει codecs στο tcpmp.

Νιωθω λες κι εχω δορυφορικη στο ομνια :lol::lol::lol:

δεν ειναι free.

μηπως εχεις και τον κωδικο για τα χχχ ?

οπως προανεφερα και το resco radio ειναι δυναμη...

παρολαυτα ειπαρχουνε και αλλα προγραμματα με περισσοτερα καναλια τηλεωρασης.. αλλα δεν προλαβαίνω να τα δοκιμασω..

λοιπον το εχω περασμενο το gpsgate οι ρυθμιση που κανω ειναι η εξης:

καταρχην δεν εχω ανοιξει destinator7(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ?)

παω κ κλικαρω στο wizard μονο το ''wired or built in gps και παταω το βελακι,γραφει please wait k meta no found .

GIATIIII?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ,ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ?

στο κινητο πας εναρξη/ρυθμισειςσυστημσ/εξωτερικο gps και βαλε

θυρα com2

υλικο

gps com9

baud 4800

προσβαση τσεκαρισετο

βαλε το gpsgate και ανοιξε το μετα

. Configure GPSGate :

- Input : COM2 baudrate : 4800

- Output : COM6

μετα ανοιγεις το destinator και πας

επιλογες/ρυθμισεις/σημα/ρυθμιση και πατας

αναζητηση gps

μετα οκ

πισω

αν σου γραψει επανω

"εγινε συνδεσηξ του gps"

το βαζεις να βλεπει ουρανο και περιμενεις

(η διαδικασια ειναι ιδια και χωρις τη χρηση του gpsgate)

στο κινητο πας εναρξη/ρυθμισειςσυστημσ/εξωτερικο gps και βαλε

θυρα com2

υλικο

gps com2

baud 4800

προσβαση τσεκαρισετο

βαλε το gpsgate και ανοιξε το μετα

. Configure GPSGate :

- Input : COM2 baudrate : 4800

- Output : COM6

μετα ανοιγεις το destinator και πας

επιλογες/ρυθμισεις/σημα/ρυθμιση και πατας

αναζητηση gps

μετα οκ

πισω

αν σου γραψει επανω

"εγινε συνδεσηξ του gps"

το βαζεις να βλεπει ουρανο και περιμενεις

(η διαδικασια ειναι ιδια και χωρις τη χρηση του gpsgate)

το εχεις δοκιμασει σε ομνια αυτο ?? περιεργο...