nikolasdani Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Και τωρα μια ερωτησουλα για λιγο ΠΙΟ ψαγμένα ατομα εδω μέσα... Πάνω στο ψάξιμο του τηλ μου μπήκα στο msn mesenger που έχει στα προγράμματά μας.Ολα καλα μεχρι εκει μια χαρά αναγνώρισε και τις 150 contacts που ειχα στο msn μου (μετά απο αίτηση απο το τηλ για συγχρονισμο με το msn)και γενικά δουλεψε αψογα.Κλείνω λοιπόν το msn και μετα απο λίγο βλέπω άναυδος οτι εχει παει και έχει βαλει ΟΛΑ τα 150 contacts απο το msn στον τηλ κατάλογό μου...:O Το σίγουρο είναι οτι αυτο ΔΕΝ βολευει διοτι μέσα στον τηλ κατάλογο θα θελα να έχω μόνο τηλεφωνικές επαφές ΚΑΙ οχι contacts απο msn μαζι με τηλεφωνα...Γενικά γινεται ενας χαμός και ΔΕΝ εχει καποια επιλογή για να ''βλέπουμε'' ΜΟΝΟ τα τηλ ή ΜΟΝΟ τα contacts στον τηλ κατάλογο. Θα μου πείτε γιατί δεν σβήνεις τα contacts apo ton κατάλογο να τελειώνεις? ΠΡΟΣΟΧΗ το έκανα και την επόμενη φορά που μπηκα στο msn απο το κινητό έκανε συγχρονισμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ και ΕΣΒΗΣΕ ολα τα contacts απο το email μου.(αφου τα είχα σβησει απο τον τηλ κατάλογο)Αποτέλεσμα αυτου οταν προσπάθησα να μπw και απο το pc στο msn είχα χάσει και εκει τα contacts:mad:Παιδιά προσοχη μην την πατήσετε κι εσείς... Η ερωτηση λοιπόν είναι πως θα μπαίνουμε στο μσν με το τηλ και να ΜΗΝ αποθηκευει τις επαφες στον κατάλογο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Και τωρα μια ερωτησουλα για λιγο ΠΙΟ ψαγμένα ατομα εδω μέσα... Πάνω στο ψάξιμο του τηλ μου μπήκα στο msn mesenger που έχει στα προγράμματά μας.Ολα καλα μεχρι εκει μια χαρά αναγνώρισε και τις 150 contacts που ειχα στο msn μου (μετά απο αίτηση απο το τηλ για συγχρονισμο με το msn)και γενικά δουλεψε αψογα.Κλείνω λοιπόν το msn και μετα απο λίγο βλέπω άναυδος οτι εχει παει και έχει βαλει ΟΛΑ τα 150 contacts απο το msn στον τηλ κατάλογό μου...:O Το σίγουρο είναι οτι αυτο ΔΕΝ βολευει διοτι μέσα στον τηλ κατάλογο θα θελα να έχω μόνο τηλεφωνικές επαφές ΚΑΙ οχι contacts απο msn μαζι με τηλεφωνα...Γενικά γινεται ενας χαμός και ΔΕΝ εχει καποια επιλογή για να ''βλέπουμε'' ΜΟΝΟ τα τηλ ή ΜΟΝΟ τα contacts στον τηλ κατάλογο. Θα μου πείτε γιατί δεν σβήνεις τα contacts apo ton κατάλογο να τελειώνεις? ΠΡΟΣΟΧΗ το έκανα και την επόμενη φορά που μπηκα στο msn απο το κινητό έκανε συγχρονισμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ και ΕΣΒΗΣΕ ολα τα contacts απο το email μου.(αφου τα είχα σβησει απο τον τηλ κατάλογο)Αποτέλεσμα αυτου οταν προσπάθησα να μπw και απο το pc στο msn είχα χάσει και εκει τα contacts:mad:Παιδιά προσοχη μην την πατήσετε κι εσείς... Η ερωτηση λοιπόν είναι πως θα μπαίνουμε στο μσν με το τηλ και να ΜΗΝ αποθηκευει τις επαφες στον κατάλογο...... IM+ (text) fring (text+voicecalls) λινκς και screenshots http://3286.servehttp.com/omnia/#usef o λογος που αποφευγω το microsoft msn ειναι ο παραπανω, αλλα και το γεγονος οτι δεν υποστηριζει και ολα τα υπολοιπα. και για desktop windows Trillian δαγκωτο. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 καλα δεν την παλευεις καθολου.. σου απαντησα πιο πριν... κανε manual setup COM3 speed 4800/9600 οτι και να βαλω παιζει.. ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ......ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ......ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ......ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyclist777 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 οχι στο samsung keyboard. στο resco keyboard. το παταω αλλα αλλζει απ ομικρα σε κεφαλαια καθε φορα που το παταω.:( pata sinexomena to shift..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ......ΑΙΝΤΕΕΕΕΕ αφου γραφεις οτι το κανεις με το wizard... και σου λεω οτι πρεπει να το κανεις manual...:this: αμα δεν σου παιζει.. απλα ειναι χαλασμενο και παν το πισω..:this: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyclist777 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 οχι στο samsung keyboard. στο resco keyboard. το παταω αλλα αλλζει απ ομικρα σε κεφαλαια καθε φορα που το παταω.:( Και τωρα μια ερωτησουλα για λιγο ΠΙΟ ψαγμένα ατομα εδω μέσα... Πάνω στο ψάξιμο του τηλ μου μπήκα στο msn mesenger που έχει στα προγράμματά μας.Ολα καλα μεχρι εκει μια χαρά αναγνώρισε και τις 150 contacts που ειχα στο msn μου (μετά απο αίτηση απο το τηλ για συγχρονισμο με το msn)και γενικά δουλεψε αψογα.Κλείνω λοιπόν το msn και μετα απο λίγο βλέπω άναυδος οτι εχει παει και έχει βαλει ΟΛΑ τα 150 contacts απο το msn στον τηλ κατάλογό μου...:O Το σίγουρο είναι οτι αυτο ΔΕΝ βολευει διοτι μέσα στον τηλ κατάλογο θα θελα να έχω μόνο τηλεφωνικές επαφές ΚΑΙ οχι contacts απο msn μαζι με τηλεφωνα...Γενικά γινεται ενας χαμός και ΔΕΝ εχει καποια επιλογή για να ''βλέπουμε'' ΜΟΝΟ τα τηλ ή ΜΟΝΟ τα contacts στον τηλ κατάλογο. Θα μου πείτε γιατί δεν σβήνεις τα contacts apo ton κατάλογο να τελειώνεις? ΠΡΟΣΟΧΗ το έκανα και την επόμενη φορά που μπηκα στο msn απο το κινητό έκανε συγχρονισμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ και ΕΣΒΗΣΕ ολα τα contacts απο το email μου.(αφου τα είχα σβησει απο τον τηλ κατάλογο)Αποτέλεσμα αυτου οταν προσπάθησα να μπw και απο το pc στο msn είχα χάσει και εκει τα contacts:mad:Παιδιά προσοχη μην την πατήσετε κι εσείς... Η ερωτηση λοιπόν είναι πως θα μπαίνουμε στο μσν με το τηλ και να ΜΗΝ αποθηκευει τις επαφες στον κατάλογο...... to idio ekana kai ego kai tis exasa oles(tis gomenoepafes) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasdani Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 to idio ekana kai ego kai tis exasa oles(tis gomenoepafes) ΦΤΟΥΥΥ ΔΕΝ σας προλαβα...Απο οτι κατάλαβα λοιπον και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα.Τι κανουμε τωρα ρε παιδια???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Πριν λιγες μερες, ενα παιδι ειχε αναφερει ενα προγραμμα για το spb shell, ετσι ωστε οταν παμε να βαλουμε skin, εκει που κανει ?μf????is και αλλα τετοια, να το δειχνει κανονικα. Ομως, δεν ειμαι βεβαιος αν ηταν προγραμμα ή καποια ρυθμιση. Ψαχνω και δεν το βρισκω. Αν το θυμαται κανενας, ας μου το πει παρακαλω. Ευχαριστω! Μηπως το θυμαται κανεις αυτο; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 http://winampaq.en.softonic.com/pocketpc σε ευχαριστω αλλα οταν το τρεχεις βγαζει error..πιθανων κανει conflict με το media player:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 σε ευχαριστω αλλα οταν το τρεχεις βγαζει error..πιθανων κανει conflict με το media player:) Gia na eimai eilikrinis den to exw dokimasei se WM6.1 Tha to testarw kai tha sou pw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Εγω γιατι θυμαμαι οτι το msn με ρωτησε αν θελω να περασει τις επαφες στον καταλογο ? Εκτος αν ειχα ψαξει απο πριν τις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nani23 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καλησπερα Πηρα το omnia και μολις πηγα να δω το GPS του ειδα οτι εχει μονο το google maps (αντιθετα με τις διαφημησεις) που χρειαζεται internet για να λειτουργησει.... Υπαρχει μηπως καποιο δωρεαν προγραμμα(η εστω να μην κοστιζει παραπανω απο 40-50Ε) που να μην χρειαζεται να συνδεομαι στο gprs? μηπως εχω καποια ρυθμιση λαθος? Θυρα προγραμματος gps:COM3 Θυρα υλικουgps:COM0 Ταχυτητα¨9600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasdani Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Εγω γιατι θυμαμαι οτι το msn με ρωτησε αν θελω να περασει τις επαφες στον καταλογο ? Εκτος αν ειχα ψαξει απο πριν τις ρυθμισεις οπα?Εμένα το μονο που με ρωτησε ειναι εαν θέλω να κάνει συγχρονισμο με τις επαφες...Δεν με ρςτησε εαν θελω να τις αποθικευσει στον κατάλογο.Εαν υπαρχουν ρυθμίσεις ποθ εκανεσ απο πριν μηπως τις θυμάσαι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Υπαρχει μηπως καποιο δωρεαν προγραμμα(η εστω να μην κοστιζει παραπανω απο 40-50Ε) που να μην χρειαζεται να συνδεομαι στο gprs? Ta programmata ploigisis tis agoras einai pio akriba kai kanena apo afta den apaitei syndesi sto Internet. Mporeis omws na ta katebaseis sto ipmart-forum.com kai na ta dokimaseis na deis poio sou tairiazei. Proteinetai Destinator 7 epeidi exei tous kalyterous xartes gia Ellada Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ενα καταπληκτικο προγραμματακι ειναι το Diamond TV (καμμια σχεση με το συμπαθες HTC) και μπορείτε να το βρειτε εδω Με αυτο λοιπον μπορειτε να δειτε live tv με δεκάδες καναλια απο δεκαδες χωρες (215 καναλια απο 33 χωρες). Απο το fox, cnn κλπ μεχρι mad και σκαι. Και το καλυτερο ? Ειναι δωρεαν. Προσοχη μονο. Επιλεξτε αναπαραγωγη με το media player εκτος αν εχετε περασει codecs στο tcpmp. Νιωθω λες κι εχω δορυφορικη στο ομνια :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ΦΤΟΥΥΥ ΔΕΝ σας προλαβα...Απο οτι κατάλαβα λοιπον και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα.Τι κανουμε τωρα ρε παιδια???? καπου ειδα αυτο ειναι πολυ ευκολο να τις επαναφερεις..θα ανοιξεις το msn θα πατησεις δεξια που λεει ακυρο..μετα μενου και θα πατησεις το windows live..θα σου ανοιξει ενα αλλο παραθυρο..πατας μενου..επιλογες λογαριασμου..και μετα εναλλαγη windows live id..θα ξαναπερασεις τα στοιχεια σου και θα σου περασει παλι τις επαφες msn στις επαφες σου.. και...μια επαναφορα του pc σε προηγουμενη ημερομηνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 παιδια οσοι σβησατε καταλαθος τις επαφες σας με το msn οταν κανετε στην αρχη sign in σας ρωταει...απλα το απενεργοποιειτε...υπαρχει και επιλογη απο το windows live menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τελικά εμένα δεν μου βγάζει το μενού subtitles το TCMP που κατέβασα απο το Omnia all you need. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει γρήγορη ενσωμάτωση υπότιτλων χωρις επανακωδικοποίηση του avi. κατεβασε το απο εδω http://rapidshare.com/files/149046371/TCPMP-0.72RC1_WM_6.1___Subtitle.zip μετα διαβασε τις ρυθμισεις που θελει εδω http://www.neowin.gr/portal2/forum/showthread.php?t=4417&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καλησπέρα στην παρέα του ΟΜΝΙΑ. Μόλις πήρα ένα 16GB (Vodafone) και το δοκιμάζω. Σόρρυ, αλλά επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω 334 σελίδες, υπάρχουν πουθενά "must have" ή επιβαλλόμενες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καλησπέρα στην παρέα του ΟΜΝΙΑ. Μόλις πήρα ένα 16GB (Vodafone) και το δοκιμάζω. Σόρρυ, αλλά επειδή είναι αδύνατον να διαβάσω 334 σελίδες, υπάρχουν πουθενά "must have" ή επιβαλλόμενες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω; :) απο saxovts http://rapidshare.com/files/151422339/Omnia_all_you_need.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ενα καταπληκτικο προγραμματακι ειναι το Diamond TV (καμμια σχεση με το συμπαθες HTC) και μπορείτε να το βρειτε εδω Με αυτο λοιπον μπορειτε να δειτε live tv με δεκάδες καναλια απο δεκαδες χωρες (215 καναλια απο 33 χωρες). Απο το fox, cnn κλπ μεχρι mad και σκαι. Και το καλυτερο ? Ειναι δωρεαν. Προσοχη μονο. Επιλεξτε αναπαραγωγη με το media player εκτος αν εχετε περασει codecs στο tcpmp. Νιωθω λες κι εχω δορυφορικη στο ομνια :lol::lol::lol: δεν ειναι free. μηπως εχεις και τον κωδικο για τα χχχ ? οπως προανεφερα και το resco radio ειναι δυναμη... παρολαυτα ειπαρχουνε και αλλα προγραμματα με περισσοτερα καναλια τηλεωρασης.. αλλα δεν προλαβαίνω να τα δοκιμασω.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 δεν ειναι free. μηπως εχεις και τον κωδικο για τα χχχ ? :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 λοιπον το εχω περασμενο το gpsgate οι ρυθμιση που κανω ειναι η εξης: καταρχην δεν εχω ανοιξει destinator7(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ?) παω κ κλικαρω στο wizard μονο το ''wired or built in gps και παταω το βελακι,γραφει please wait k meta no found . GIATIIII?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ,ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ? στο κινητο πας εναρξη/ρυθμισειςσυστημσ/εξωτερικο gps και βαλε θυρα com2 υλικο gps com9 baud 4800 προσβαση τσεκαρισετο βαλε το gpsgate και ανοιξε το μετα . Configure GPSGate : - Input : COM2 baudrate : 4800 - Output : COM6 μετα ανοιγεις το destinator και πας επιλογες/ρυθμισεις/σημα/ρυθμιση και πατας αναζητηση gps μετα οκ πισω αν σου γραψει επανω "εγινε συνδεσηξ του gps" το βαζεις να βλεπει ουρανο και περιμενεις (η διαδικασια ειναι ιδια και χωρις τη χρηση του gpsgate) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 στο κινητο πας εναρξη/ρυθμισειςσυστημσ/εξωτερικο gps και βαλε θυρα com2 υλικο gps com2 baud 4800 προσβαση τσεκαρισετο βαλε το gpsgate και ανοιξε το μετα . Configure GPSGate : - Input : COM2 baudrate : 4800 - Output : COM6 μετα ανοιγεις το destinator και πας επιλογες/ρυθμισεις/σημα/ρυθμιση και πατας αναζητηση gps μετα οκ πισω αν σου γραψει επανω "εγινε συνδεσηξ του gps" το βαζεις να βλεπει ουρανο και περιμενεις (η διαδικασια ειναι ιδια και χωρις τη χρηση του gpsgate) το εχεις δοκιμασει σε ομνια αυτο ?? περιεργο... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts