forisp2004 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Patise to dyo fores synexomena. οχι στο samsung keyboard. στο resco keyboard. το παταω αλλα αλλζει απ ομικρα σε κεφαλαια καθε φορα που το παταω.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ege to ekana me mazikh apostolh mesw bluetooth apo ena N95 pou eixa kai ta phre teleia. pou iparxei h maziki apostoli sto omnia Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αρα βαζωντας ελληνικο πληκτρολογιο και μενου ,δουλευει μια χαρα το τηλεφωνο. που βρισκουμε το πληκτρολογιο και το μενου ? και απλα το περναμε μεσα ετσι? τα πάντα για προγράμματα στο impart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 οχι στο samsung keyboard. στο resco keyboard. το παταω αλλα αλλζει απ ομικρα σε κεφαλαια καθε φορα που το παταω.:( αλλαζει και στο resco, πιστεψε με Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Vasilis_ Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 pou iparxei h maziki apostoli sto omnia oxi sto omnia, epilegeis apostolh epafwn mesw bluetooth apo to nokia pou exeis. sto omnia apla exeis anoixto to bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 τα πάντα για προγράμματα στο impart-forum.com ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 οχι στο samsung keyboard. στο resco keyboard. το παταω αλλα αλλζει απ ομικρα σε κεφαλαια καθε φορα που το παταω.:( Πατα το shift μια φορα παρατεταμενα και οταν το αφησεις θα ειναι μονιμα κεφαλαια. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ξερει κανεις τη διαδικασια για να περασω το Garmin sto OMNIA? και αν οι χαρτες που χρησιμοποιει εχουν το ιδιο φορματ με τη symbian εκδοση? Νομίζω οι χάρτες είναι οι ίδιοι. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 oxi sto omnia, epilegeis apostolh epafwn mesw bluetooth apo to nokia pou exeis. sto omnia apla exeis anoixto to bluetooth. a! ok file mou tha to prospathiso Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Νομίζω οι χάρτες είναι οι ίδιοι. Swsta nomizeis! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Πατα το shift μια φορα παρατεταμενα και οταν το αφησεις θα ειναι μονιμα κεφαλαια. το εκανα και αυτο. τιποτα απλα μολις το αφηνω παει σε μικρα η αν ειναι μικρα παει σε κεφαλαια. μηπως εκανα καμια αλλη ******* και θελει διορθωση ???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Έχει βρει κανείς την επίσημη θήκη του στην Ελλάδα;; Όσο και να την ψάχνω δεν την βρίσκω πουθενά... Επίσης ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω screen protectors από Ελλάδα; Επίσημη θήκη και screen protectors ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το ΟΜΝΙΑ δεν βρήκα!Όμως......από τον Γερμανό πήρα μία θήκη Route 66 η οποία μπαίνει στην ζώνη και εφαρμόζει ΤΕΛΕΙΑ στο κινητό!Και μάλιστα έχει και ένα "πιαστράκι" που εκεί έχω κρεμάσει την γραφίδα!!!Για να ξέρεις έκανε 15€. Για screen protectors μια μέρα που πέρασα από το Saturn (δίπλα μου είναι!) είχε Universal Screen Protectors τα οποία με ένα κοπίδι (εγώ έχω ένα κοπίδι στο οποίο τοποθετείς φωτογραφίες και κόβει άψογα και με μία κίνηση!!!το έχουν και οι φωτογράφοι κάτι παρόμοιο) θα κόψεις αριστερά και δεξιά (έχει και κουτάκια σαν μιλιμετρέ χαρτί!) και έρχεται ακριβώς!!!!!Είχε 5 μέσα και έκανε 10€. Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 εχω 3000 mp3 μεσα στο omnia και οταν παιζει κολαει αρκετες φορες... υπαρχει winamp για ppc;οποιος παθαινει το ιδιο ας το γραψει εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 λοιπον το εχω περασμενο το gpsgate οι ρυθμιση που κανω ειναι η εξης: καταρχην δεν εχω ανοιξει destinator7(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ?) παω κ κλικαρω στο wizard μονο το ''wired or built in gps και παταω το βελακι,γραφει please wait k meta no found . GIATIIII?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ,ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 το εκανα και αυτο. τιποτα απλα μολις το αφηνω παει σε μικρα η αν ειναι μικρα παει σε κεφαλαια. μηπως εκανα καμια αλλη ******* και θελει διορθωση ???:( Οταν θα εχεις το resco ενεργο, και ειναι μικρα τα γραμματα, πατα το shift μια φορα συνεχομενα για 4-5 δευτερολεπτα, και οταν το αφησεις θα ειναι μονιμα κεφαλαια τα γραμματα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 καταρχην δεν εχω ανοιξει destinator7(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ?) Γιατι δεν το δοκιμαζεις μονος σου να το ανοιξεις πρωτα και να δεις αν θα λειτουργησει; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 υπαρχει winamp για ppc; http://winampaq.en.softonic.com/pocketpc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αρα βαζωντας ελληνικο πληκτρολογιο και μενου ,δουλευει μια χαρα το τηλεφωνο. που βρισκουμε το πληκτρολογιο και το μενου ? και απλα το περναμε μεσα ετσι? δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις το μενού από αγγλικό σε ελληνικό,μόνο να αποκτήσεις ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Γιατι δεν το δοκιμαζεις μονος σου να το ανοιξεις πρωτα και να δεις αν θα λειτουργησει; το εχω κανει κ αυτο αλλα τζιφος πιστευω οτι ειναι οι ρυθμισεις αλλα δεν τα καταφερνω ...εσυ πως το εγκατεστησες? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 το εχω κανει κ αυτο αλλα τζιφος πιστευω οτι ειναι οι ρυθμισεις αλλα δεν τα καταφερνω ...εσυ πως το εγκατεστησες? Εγω δεν το εχω βαλει το gspgate. Δεν ξερω καν τι κανει. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 pos bgazoume to 3g Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 pos bgazoume to 3g Δες 5-6 σελιδες πιο πισω. Εχει απαντηθει πολλακις! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 στην device memory μπαινουν ολα τα προγραμματα, που εμφανίζονται, στην οθονη του σημερα...τα αλλα μπορουν να μπουν και στην storage ολα μα ολα ειναι στο mystorage και τα today plugins και παιζουνε οκ.... εκτος απο s2u2, spbmodileshell Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 λοιπον το εχω περασμενο το gpsgate οι ρυθμιση που κανω ειναι η εξης: καταρχην δεν εχω ανοιξει destinator7(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ?) παω κ κλικαρω στο wizard μονο το ''wired or built in gps και παταω το βελακι,γραφει please wait k meta no found . GIATIIII?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ,ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ? καλα δεν την παλευεις καθολου.. σου απαντησα πιο πριν... κανε manual setup COM3 speed 4800/9600 οτι και να βαλω παιζει.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbro Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τελικά εμένα δεν μου βγάζει το μενού subtitles το TCMP που κατέβασα απο το Omnia all you need. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει γρήγορη ενσωμάτωση υπότιτλων χωρις επανακωδικοποίηση του avi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts