iosifm Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Τι ακριβώς χάνω αν κάνω Hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Τι ακριβώς χάνω αν κάνω Hard reset? Τα πάντα. Η συσκευή θα επανέλθει όπως όταν την πρωτοάνοιξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 εγώ πάντως αγόρασα ένα απλό ξυπνητήρι...:D:D:D Η' απλά δεν κλείνεις τη συσκευή. Έτσι κάνουμε όλοι... χρόνια τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbro Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε divx με εξωτερικούς υπότιτλους? το TCMP δεν το κάνει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε divx με εξωτερικούς υπότιτλους? το TCMP δεν το κάνει πάντως. με το TCMP δε χρειάζεται να είναι divx το αρχείο βάζεις στον ίδιο φάκελο το avi με τους υπότιτλους και απολαμβάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninja7 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 paidia to ebala to destinator 7. alla perimeno kana 5lepto na piasei sima apo to doriforo. prepei na energopoioso apo kapou to gps tou kinitou???i prepei na kano kati allo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Timan Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ρε παιδιά να ρωτησω που βρίσκω την επιλόγη για text recognition via camera? οπως στο videaki eδώ Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm από που "αγορασέ" το destinator ή το ιGo και που βρήκε τους τελευταιους χάρτες? Παρακαλώ βοηθήστε το χρειάζομαι άμεσα την Τριτή :p Α και κάτι τελευταίο βλέπω σε άλλο βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=17wZHLAAlNY oτί στο σημειωματαριο μπορεί να γίνη αναγνώριση γραφής, εγώ οταν το δοκιμάζω αυτο κα πάω να γράψω κάτι απλα μου λέει σχεδίαση και γράφω πάνω αλλα δεν το μεταμορφωνει σε κείμενο. Ευχαρίστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 paidia to ebala to destinator 7. alla perimeno kana 5lepto na piasei sima apo to doriforo. prepei na energopoioso apo kapou to gps tou kinitou???i prepei na kano kati allo?? αστο περπου 5 λεπτα να βλεπει ουρανο λογικα θα βρει σημα για περισσοτερες πληροφοριες στις προηγουμενες σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 paidia to ebala to destinator 7. alla perimeno kana 5lepto na piasei sima apo to doriforo. prepei na energopoioso apo kapou to gps tou kinitou???i prepei na kano kati allo?? σελ.141 του forum υπάρχουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις... να είσαι σε ανοιχτό ουρανό όταν το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm από που "αγορασέ" το destinator ή το ιGo και που βρήκε τους τελευταιους χάρτες? Μόλις πιο πάνω είπαμε... ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbro Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 1.έχω το TCMP το αρχειο και οι υπότιτλοι με το ίδιο όνομα αλλά δεν τους παίζει. Τι φταίει? 2. υπάρχει τρόπος να σταματήσει το sync center δεν θέλω να συγχρονίζει συνέχεια το κινητό. Το έκανα την πρω΄τη φορά για να περάσω τις επαφές μου αλλά θέλω να σταματήσει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 paidia to ebala to destinator 7. alla perimeno kana 5lepto na piasei sima apo to doriforo. prepei na energopoioso apo kapou to gps tou kinitou???i prepei na kano kati allo?? Βάλε εάν θες το GPS Test να βρει θύρα, δορυφόρους αυτό πρώτα και μετά... τρέχεις και το Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 εχω το TCMP το αρχειο και οι υπότιτλοι με το ίδιο όνομα αλλά δεν τους παίζει. Τι φταίει? έχεις επιλέξει να δείχνει υπότιτλους? options>settings>select page>subtitles πρεπει να κανεις κλικ το enable subtitles και μετα select page>intel xscale να είναι όλα κλικαρισμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 υπαρχει τροπος να κανω hard reset χωρις να επηρεασω την εσωτερικη 16gb μνημη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 υπαρχει τροπος να κανω hard reset χωρις να επηρεασω την εσωτερικη 16gb μνημη?? Το hard reset δεν πειράζει την Internal Storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Ρε παιδιά να ρωτησω που βρίσκω την επιλόγη για text recognition via camera? οπως στο videaki eδώ Αυτό το θέλω κι εγώ? Στο Ελληνικό δεν νομίζω να υπάρχει. Εσείς με Αγγλική rom το έχετε? Επίσης το gps που έχει στις ρυθμίσεις της κάμερας τι κάνει? Βασικά από ότι έψαξα και βρήκα αν κατάλαβα καλά τραβάς μια φώτο από ένα μέρος και σου βρίσκει που είσαι στο gps. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Αν και πρέπει να δουλεύει υπό προϋποθέσεις και μόνο με το google maps(χωρίς να είμαι σίγουρος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Αυτό το θέλω κι εγώ? Στο Ελληνικό δεν νομίζω να υπάρχει. Εσείς με Αγγλική rom το έχετε? Επίσης το gps που έχει στις ρυθμίσεις της κάμερας τι κάνει? Βασικά από ότι έψαξα και βρήκα αν κατάλαβα καλά τραβάς μια φώτο από ένα μέρος και σου βρίσκει που είσαι στο gps. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Αν και πρέπει να δουλεύει υπό προϋποθέσεις και μόνο με το google maps(χωρίς να είμαι σίγουρος). ναι στο αγγλικό που έχω το έχει, smart reader λέγεται το πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Λοιπον αυτο που παρατηρω σημερα ειναι το εξης: Eνω στην προηγουμενη φορτιση 100% 11 το βραδυ 80-70% στις 10 το πρωι.....με κλειστα τα παντα απο εφαρμογες....(αγορα 5 ημερων) To ανοιξα σημερα στις 11 το πρωι, φορτιση 100% κ μεχρι τωρα εχει πεσει στο 90%(wifi,sms,internet,calls....)με διαφορα οτι δεν τρεχει το Zenyee Notif Blinker ειναι η ιδεα μου? Ας το κοιταξου κ οι φιλοι με το προβλημα της μπαταριας..... Τι ειναι το Zenyee Notif Blinker ??? ΔΕν νομίζω να το έχω εγκαταστήσει εγώ .. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbro Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 το TCMP δεν εμφανίζει το μενου subtitles. Το κατάβασα απο εδώ http://rapidshare.com/files/147096717/tcpmp.zip και πως σταματάω το συνεχη συγχρονισμό οταν ειναι συνδεδεμένο στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Timan Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ναι στο αγγλικό που έχω το έχει, smart reader λέγεται το πρόγραμμα Aρα να υποθέσω το handwriting recognition στο Σημειωματάριο είναι μια απο τα ίδια?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 το TCMP δεν εμφανίζει το μενου subtitles. Το κατάβασα απο εδώ http://rapidshare.com/files/147096717/tcpmp.zip και πως σταματάω το συνεχη συγχρονισμό οταν ειναι συνδεδεμένο στο pc? http://rapidshare.com/files/151422339/Omnia_all_you_need.zip εχει οτι χρειαζεσαι απο την υπογραφη του saxovts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Aρα να υποθέσω το handwriting recognition στο Σημειωματάριο είναι μια απο τα ίδια?:wacko: Με αγγλικες λεξεις, μια χαρα λειτουργησε σε εμενα. Μονο το αλλο με τις φωτογραφιες δεν αναγνωριζε τα κειμενα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ναι στο αγγλικό που έχω το έχει, smart reader λέγεται το πρόγραμμα Στα προγραμματα το εχει ? Αν ναι, δυστυχως οσα εχουν ελληνικη rom δε το εχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 kai episis to ksipnitiri dn douleuei otan einai kleisto to kinito??? Όχι όπως και όλες οι WM συσκευές. Σε flight mode λειτουργεί; (για το ξυπνητήρι ρωτάω). Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 συγχρονισμό του s700 με το office μπορείς να κάνεις ? Δεν μπορώ γιατί δεν έχω καλώδιο!Δεν έχω το λαπτοπ τώρα για να το ξανακάνω.Θα το προσπαθήσω αύριο! Αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ παράξενο που δεν μπορεί να γίνει!Καμιά άλλη λύση? Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts