oregon Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 thelw na rwtisw kati dokimasa simera tin eggrafi video kai stin ipsili analisi to travouse se argi kinisi eixe kapoia rithmisi lathos h etsi travaei video? Το εκανε και σε εμενα οταν δοκιμασα να τραβηξω βιντεο σε φουλ αναλυση εξω στο δυνατο φως της μερας. Η αναπαραγωγη του ειναι οκ του βιντεο, απλα οταν τραβας το τραβουσε με σπασιματα, πιθανοτατα λογω της real time επεξεργασιας. Επισης ας ενεργοποιω την ηχητικη ειδοποιηση του βιντεο, την επομενη φορα ξαναειναι ενεργοποιημενη EDIT : Τελικα ο ηχος του κλειστρου δε γινεται να απενεργοποιηθει. Η επιλογη για απενεργοποιηση ηχου που υπαρχει εχει να κανει προφανως με τον ηχο στο βιντεο γι'αυτο καποιοι οταν το επαιζαν στο pc δεν ειχαν ηχο. Επισης αν δε σας ανοιγει τα βιντεο το quicktime καντε απλα μια μετονομασια απο mp4 σε 3gp και παιζει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 γεια σε ολους τους φιλους. προσπαθω να δημιουργησω μια επαφη sim και μου βγαζει οτι το ονομα της επαφης ειναι μεγαλο τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 γεια σε ολους τους φιλους. προσπαθω να δημιουργησω μια επαφη sim και μου βγαζει οτι το ονομα της επαφης ειναι μεγαλο τι κανω λαθος? Μηπως δεν αφηνεις κενα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Μηπως δεν αφηνεις κενα; ενα ονομα προσπαθω να γραψω απλως τι κενα να αφησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ενα ονομα προσπαθω να γραψω απλως τι κενα να αφησω. Η SIM έχει πεπερασμένο αριθμό χαρακτήρων σε κάθε επαφή (δε θυμάμαι πόσους ακριβώς). Γιατί δεν τη γράφεις στη μνήμη τηλεφώνου; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση... Θα πετάξω το omnia μου από το παράθυρο.... Ή τον υπολογιστή μου. Έχω 12 ώρες προσπαθώ να κάνω τον συγχρονισμό, και δεν μπορώ... ΕΛΕΟΣ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Η SIM έχει πεπερασμένο αριθμό χαρακτήρων σε κάθε επαφή (δε θυμάμαι πόσους ακριβώς). Γιατί δεν τη γράφεις στη μνήμη τηλεφώνου; οταν μπαινω στον τηλ. καταλολογο παταω νεο και μου εμφανιζει δυο επιλογες,επαφη qutlook και επαφη sim τι πρεπει να κανω για νατην αποθηκευσω αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση... Θα πετάξω το omnia μου από το παράθυρο.... Ή τον υπολογιστή μου. Έχω 12 ώρες προσπαθώ να κάνω τον συγχρονισμό, και δεν μπορώ... ΕΛΕΟΣ... :( με εγκατεστημενο το activesync 4.5 απο παλια (ειχα το ετεν χ600 ) με το που συνδεσα το ομνια το βρηκε αμεσως (δυο πραγματατακια activesync 4.5 και κλεισε κανα firewall αν τοχεις ανοιχτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 οταν μπαινω στον τηλ. καταλολογο παταω νεο και μου εμφανιζει δυο επιλογες,επαφη qutlook και επαφη sim τι πρεπει να κανω για νατην αποθηκευσω αλλου? Δοκίμασε το πρώτο. Οι επαφές στη SIM είναι ξεπερασμένες πια. Η πρώτη επιλογή παίρνει και πολλά γράμματα αλλά και πολλά πεδία (π.χ. πολλά τηλέφωνα σε κάθε όνομα) Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis22 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Δοκίμασε το πρώτο. Οι επαφές στη SIM είναι ξεπερασμένες πια. Η πρώτη επιλογή παίρνει και πολλά γράμματα αλλά και πολλά πεδία (π.χ. πολλά τηλέφωνα σε κάθε όνομα) καλως φιλε ευχαριστω. επισης η μπαρα στα δεξια στον τηλ.καταλογο εμφανιζεται στα αγγλικα,υπαρχει προγραμμα που νατην αλλαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 καπου ειχα διαβασει αν θυμαμαι καλα οτι μπορουμε να κανουμε να μην εχει ηχο κλειστρου για φωτο ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Φίλοι μου έ χει δοκιμάσει κανείς να το χρησιμοποιήσει μόνο για USB? Εμένα (έχω το ελληνικό και λειρουργικό VISTA) μόλις το γυρίσω σε USB (απο activeSync σε USB/αποθηκη) το λειτουργικό του υπολογιστή ψάχνει για drivers τους οποίου και δεν βρίσκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Καλησπέρα ... 2 γρήγορες ερωτησούλες ... 1ον στα μηνύματα στο Ελληνικό Omnia ... ο τόνος ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ????? μου έχουν σπάσει τα νευρά .... και 2η ερωτηση ... προσπαθώ να συνδεθώ με το Wi - fi του Omnia με το PC μου ... και δεν συνδέεται ... προσπαθώ να συνδεθώ με το ασύρματο router του κάτω ορόφου και ενώ συνδέετε δεν έχει net ... ο OPERA δεν ανήγει καμία σελίδα ... μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ???? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 activesync 4.5 έχω... Firewall όλα κλειστά, ακόμα και των windows. Και αυτό πεισματικά αρνείται να συνεργαστεί... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotkar Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση... Θα πετάξω το omnia μου από το παράθυρο.... Ή τον υπολογιστή μου. Έχω 12 ώρες προσπαθώ να κάνω τον συγχρονισμό, και δεν μπορώ... ΕΛΕΟΣ... :( to idio problhma eixa ki ego phgene :kirio menou - rithmiseis - kartela syndesh - usb se pc - kai ksetsekare thn epilogh "energopoihsh leitoyrgias gia proxorhmenoys" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 ΣΗΜΕΡΑ πήρα αυτό το κόσμημα!!!ΦΟΒΕΡΟ κινητό!Έπαιξα κάνα 4ωρο σερί με ότι μπορούσα και αύριο αναμένεται περισσότερο.......σκίσιμο! Πήρα την έκδοση των 16GB από το Πλαίσιο Καλλιθέας (αφού σήμερα το πρωί είχα κάνει τηλεφωνική κράτηση!!!) και η πλάκα είναι ότι το βράδυ που πήγαν να το παραλάβω άκουσα να λένε (συζήταγαν μεταξύ τους!) ότι είναι το τελευταίο και ότι είναι σε έλλειψη(!!!) η συγκεκριμένη έκδοση!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 to idio problhma eixa ki ego phgene :kirio menou - rithmiseis - kartela syndesh - usb se pc - kai ksetsekare thn epilogh "energopoihsh leitoyrgias gia proxorhmenoys" Το κάνω, και συνδέεται (φαινομενικά) Αν πατήσω σε κάποιο exe για να εγκατασταθεί, κολλάει την στιγμή που πάει να εμφανίσει την καρτέλα προσθαφαίρεση προγραμμάτων. (και αποσυνδέεται) Και αν πάω να κάνω αντιγραφή επικόλληση κάποιο αρχείο μέσα στο My storage, τότε απλά κολλάει και αποσυνδέεται. Edit. Να και τα σφάλματα αν κάνω τον έλεγχο... Δεν ήταν δυνατή η λήψη της διεύθυνσης IP της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα διευθύνσεων IP. Κάντε κλικ στη σύνδεση: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65461 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- Δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση σύνδεσης μεταξύ του υπολογιστή και της συσκευής. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα σύνδεσης. Κάντε κλικ στη σύνδεση: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65257 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- Δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση της σύνδεσης. Βρείτε ενημερωμένες λύσεις σε συνηθισμένα προβλήματα διαμόρφωσης RNDIS. Κάντε κλικ στη σύνδεση: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=65468 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Το κάνω, και συνδέεται (φαινομενικά) Αν πατήσω σε κάποιο exe για να εγκατασταθεί, κολλάει την στιγμή που πάει να εμφανίσει την καρτέλα προσθαφαίρεση προγραμμάτων. (και αποσυνδέεται) Και αν πάω να κάνω αντιγραφή επικόλληση κάποιο αρχείο μέσα στο My storage, τότε απλά κολλάει και αποσυνδέεται. Έχεις δοκιμάσει συγχρονισμό με άλλο pc? Mάλλον το pc έχει πρόβλημα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Ρε παιδιά ξέρεις κανείς τι γίνετε μ αυτή τη WIND; Είναι η μόνη που δεν το χει φέρει ακόμα ή μου φαίνετε;;; Τι στο καλό κάνουν εκεί πέρα!!! στο τελευταιο φθλλαδιο τις wind εχει τo omnia ως διαθεσιμο τωρα στα μαγαζια δεν ξερω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbro Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Αρχισαμε τα προβλήματα ε? Τα δικά μου είναι τα εξής: 1. Δεν μπορώ να ρυθμίσω τα MMS για Cosmote. 2. Δεν συνδέεται με το router μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση... Θα πετάξω το omnia μου από το παράθυρο.... Ή τον υπολογιστή μου. Έχω 12 ώρες προσπαθώ να κάνω τον συγχρονισμό, και δεν μπορώ... ΕΛΕΟΣ... :( reboot pc κολαει καμια φορα το activesync στο pc.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 @SAXOVTS Φιλε κατεβασα απο την σελιδα με τα tips που εγραψες το Resco Keyboard απο την σελιδα που εδωσες μπορω να πω οτι ειναι τελοιο και επεξε αμεσως αλλα ειναι για 7 μερες. Πως θα το εχουμε για παντα? Για στειλε μου ενα πμ σε παρακαλω Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 λοιπον πρωτες εντυπωσεις...... ..... -μηπως ξερει κανεις γιατι εχοντας απενεργοποιησει το 3G δε μου εμφανιζει σκετο το G(GPRS) Το κανει σε πολους αυτο.... Samsung is drive me crazy....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Αρχισαμε τα προβλήματα ε? Τα δικά μου είναι τα εξής: 1. Δεν μπορώ να ρυθμίσω τα MMS για Cosmote. 2. Δεν συνδέεται με το router μου. 99% φταιει ο χρηστης.. πετα τον.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 nomizv G = GSM Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts