Devil_7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στα themes του spb shell πάτησα στο htc και μετά από κάποιες επιλογές που μου έβγαλε και ήταν στα αγγλικά μου έβγαλε κάτι άλλες στην συνέχεια οι οποιές είναι κάπως έτσι: "St?? ???μp??? ?e>>> (2):" και από κάτω μου έχει τις επιλογές στα αγγλικά. Παίζει κάτι με την γλώσσα? Στην εγκατάσταση των themes διάλεξα ελληνικά στην γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στα themes του spb shell πάτησα στο htc και μετά από κάποιες επιλογές που μου έβγαλε και ήταν στα αγγλικά μου έβγαλε κάτι άλλες στην συνέχεια οι οποιές είναι κάπως έτσι: "St?? ???μp??? ?e>>> (2):" και από κάτω μου έχει τις επιλογές στα αγγλικά. Παίζει κάτι με την γλώσσα? Στην εγκατάσταση των themes διάλεξα ελληνικά στην γλώσσα. αγγλικό ομνια εχεις η ελληνικό ? τεσπα σε κάθε περίπτωση πήγαινε στα regional settings και δεν αν είναι επιλεγμένη χωρά η ελλαδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 αγγλικό ομνια εχεις η ελληνικό ? τεσπα σε κάθε περίπτωση πήγαινε στα regional settings και δεν αν είναι επιλεγμένη χωρά η ελλαδα ελληνικό και είναι επιλεγμένη η Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Αυτο το ξερατε? Εγω ΟΧΙ ο γερμανος διαφημηζει το omnia 16g με 560 Ευρω . και δεν το εχει ως preorder αρα το εχει ήδη ...? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=46480&category=93 Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι ειναι 16gb ? Λέει "Ενσωματωμένη μνήμη/Built-in memory (MBytes) : 16.000" Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Καλησπέρα. Πήρα κι εγώ σήμερα τελικά στα χέρια μου το Omnia μετά από "Μάχη" με το ΠΛΑΙΣΙΟ. Έχω βάλει το destinator με copy/paste όπως αναφέρεται στο Nav...nia ... το πρόβλημά μου είναι ότι όταν ξεκινάω το πρόγραμμα μου ζητάω να κάνω εγγραφή τον χάρτη της ελλάδας που έχω περάσει και να βάλω το CD Key του χάρτη ... Any suggestions ??? CD Key??? :confused::blink: ...Εχεις ΠΜ Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στα themes του spb shell πάτησα στο htc και μετά από κάποιες επιλογές που μου έβγαλε και ήταν στα αγγλικά μου έβγαλε κάτι άλλες στην συνέχεια οι οποιές είναι κάπως έτσι: "St?? ???μp??? ?e>>> (2):" και από κάτω μου έχει τις επιλογές στα αγγλικά. Παίζει κάτι με την γλώσσα? Στην εγκατάσταση των themes διάλεξα ελληνικά στην γλώσσα. Έβαλα το release 2.7 και λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Έβαλα το release 2.7 και λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έφταιγε. perfect :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Έβαλα το release 2.7 και λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Τι ειναι το release 2.7; Γιατι εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με τα κινεζοειδη... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Τι ειναι το release 2.7; Γιατι εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με τα κινεζοειδη... http://www.imarche.net/omnia/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 http://www.imarche.net/omnia/ Θενξ φιλε... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosssj8 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παιδιά που μπορώ να βρώ το destinator 7? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivamvako Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ξερετε μηπως αν υπαρχει σε καποιο ελληνικο καταστημα (οχι internet-shop) και η αγγλικη εκδοση? Συνηθως φερνουν τα ελληνικα καταστηματα και αγγλικες και ελληνικες version PDAs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παιδιά που μπορώ να βρώ το destinator 7? Ευχαριστώ. Πας και το "Αγοράζεις" :p Εχεις ΠΜ Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ξερετε μηπως αν υπαρχει σε καποιο ελληνικο καταστημα (οχι internet-shop) και η αγγλικη εκδοση? Συνηθως φερνουν τα ελληνικα καταστηματα και αγγλικες και ελληνικες version PDAs? Στο pda4u αν και είναι Internet Shop πας και το πέρνεις και απο το κατάστημα! :p Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Συνηθως φερνουν τα ελληνικα καταστηματα και αγγλικες και ελληνικες version PDAs? Μερικά ναι, άλλα όχι. Πρέπει να το ψάξεις στα γνωστά καταστήματα και θα το βρεις σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Στο pda4u αν και είναι Internet Shop πας και το πέρνεις και απο το κατάστημα! :p Εχεις παει στο καταστημα του pda4u;;;; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Ξερετε μηπως αν υπαρχει σε καποιο ελληνικο καταστημα (οχι internet-shop) και η αγγλικη εκδοση? Συνηθως φερνουν τα ελληνικα καταστηματα και αγγλικες και ελληνικες version PDAs? Εχεις Π.Μ.!!! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Εχεις παει στο καταστημα του pda4u;;;; Όχι, αλλά όταν έκανα την παραγγελία μου είπαν αν ήθελα ότι μπορούσα να πάω να το παραλάβω από το κατάστημα τους.. Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Όχι, αλλά όταν έκανα την παραγγελία μου είπαν αν ήθελα ότι μπορούσα να πάω να το παραλάβω από το κατάστημα τους.. Εγω πηγα... Το τι γελιο εριξα με τον εαυτο μου δε λεγεται... Ειχα παρκαρει ακριβως απεναντι, και το εψαχνα 3 στενα πιο πανω... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_gr Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 user manual - εγχειρίδιο χρήσης: Αγγλικά: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200809/20080918153726171_SGH-i900_UG_EU_Eng_Rev.1.2_080918.pdf http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200810/20081008152032125_SGH-i900_QSG_EU_Eng_Rev.1.2_081008.pdf ελληνικό: http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200808/20080822165441515_SGH-i900_UM_Gre_Rev.1.0_080822.pdf http://www.samsung.com/gr/support/download/supportDown.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=smartphone&model_nm=SGH-I900&mType=&dType=D&vType=R&prd_ia_cd=01011300&disp_nm=SGH-I900 ------------------------------------------- και εδώ συγκέντρωσα όσα μπορούσα απο τους γνώστες του forum για το omnia.... http://telisv.wordpress.com/2008/10/08/61/ Παράθεση hthp://telisv.wordpress.com/2008/10/08/61 οδηγός samsung omnia i900 με πολλά απο όσα έχουν γραφεί στο forum! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 o germanos μου φαινεται ταχει παιξει στο site του χτες το βραδυ ειχε 560 το 8 αρι μαζι με το garmin σημερα βλεπω οτι δινει 560 το 16αρι χωρις προγραμμα πλοηγησης αυριο θα παω σε ενα καταστημα να δω τι παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosssj8 Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Πας και το "Αγοράζεις" :p Εχεις ΠΜ Eυχαριστώ πολύ μεγάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Το πήρα - Το πήρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 παιδια καλησπερα. παρηγειλα απο ebay καποια πραγματα. ξερει καποιος να μου πει πως τα στελνουν και σε ποσο χρονο; Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis_gr Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 παιδια καλησπερα. παρηγειλα απο ebay καποια πραγματα. ξερει καποιος να μου πει πως τα στελνουν και σε ποσο χρονο; αυτό είναι πολύ σχετικό... ανάλογα την χώρα προέλευσης κλπ λογικά θα σου στείλει έναν αριθμό αναφοράς κάπως έτσι... TRACKING NO.ABCDEF2211111 με αυτόν τον αριθμό, βάζοντας το στην εταιρία με την οποία θα σου πεί οτι το έστειλε, θα μπορέσεις να δεις που βρήσκεται ανα πάσα στιγμή το πακέτο σου... εγώ στην πιο πρόσφατη αγορά μου απο HONG KONG χρησιμοποίησα αυτό το site για τον εντοπισμό της παραγγελείας μου http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp έχει και απο άλλες χώρες! Παράθεση hthp://telisv.wordpress.com/2008/10/08/61 οδηγός samsung omnia i900 με πολλά απο όσα έχουν γραφεί στο forum! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts