Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Και πες πως θελουμε να βαλουμε εναν δικο μας ηχο εισερχομενου sms....:O Παιζει αυτο; Petas tous ixous sto sto idio folder pou anaferoume pio panw. Gia na ta breis pas sto Start -> Settings -> Sounds & Notifications -> Notifications (tab), sta Events epilegeis to Messaging: New text message kai meta ton ixo tis epilogis sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Και πες πως θελουμε να βαλουμε εναν δικο μας ηχο εισερχομενου sms....:O Παιζει αυτο; Γενικα με το omnia μπορω να βαλω οτι ηχο θελω για οπου θελω; Φίλε κατέβασε αυτό θα σε βοηθήσει αρκετα... Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Petas tous ixous sto sto idio folder pou anaferoume pio panw. Gia na ta breis pas sto Start -> Settings -> Sounds & Notifications -> Notifications (tab), sta Events epilegeis to Messaging: New text message kai meta ton ixo tis epilogis sou. Αψογος ο παικτης....:up: Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για το καλο νεο :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ειναι κουλο που ενω εχει tv-out δεν υπαρχει πουθενα το καλωδιο, η εμενα μου φαινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ειναι κουλο που ενω εχει tv-out δεν υπαρχει πουθενα το καλωδιο, η εμενα μου φαινεται ? fusika kai uparxei kalodio,pigene 5-10 selides piso kai des enan tutorial pou exo ftiaksei kai 8a deis pou 8a breis to kalodio. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ypothetw oti o filos ennoei pws den yparxei mesa sti syskevasia. Den einai pantws i prwti syskevi pou symbainei afto (Omoiws kai sto Touch Pro). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Φίλε κατέβασε αυτό θα σε βοηθήσει αρκετα... Επισης αψογος και ο φιλος VitzRs :up:. Χιλια ευχαριστω :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaras13 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 παιδια βοηθεια εχω βαλει το destinator 7 και στην αρχη ολα οκ μου βρηκε τους δορυφορους και μετα που το εκλεισα και ανοιξα ηταν οκ.τωρα δεν μπορω να βρω ουτε εναν δορυφορο τι εγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Ειναι κουλο που ενω εχει tv-out δεν υπαρχει πουθενα το καλωδιο, η εμενα μου φαινεται ? Εδώ εχει καλώδια TV-Out αλλα θα εφαρμόζουν στο Ομνια? Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Οχι. Εχω βαλει τα mp3 που ήθελα στο /My Storage κατευθείαν (όχι σε κάποιο υποφάκελο του) και μου τα είδε κατευθείαν στο ringtone selection. ΗΗ1 Rom, ελληνική έκδοση. φιλε raspal ξερεις αν μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση στο ελληνικο ROM μεσω Voda? Εχω το G5 απο UK Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Εδώ εχει καλώδια TV-Out αλλα θα εφαρμόζουν στο Ομνια? nai ayto einai to sosto kalodio Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 nai ayto einai to sosto kalodio εισαι σιγουρος... η φυσα νομιζω πρεπει να ειναι μεταλικη και εχει και εκεινο το κιτρινο βελακι πανω στο πλαστικο καλυμα.. πηρε το ματι μου ενα στο multirama sto mall.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 εισαι σιγουρος... η φυσα νομιζω πρεπει να ειναι μεταλικη και εχει και εκεινο το κιτρινο βελακι πανω στο πλαστικο καλυμα.. πηρε το ματι μου ενα στο multirama sto mall.. o kodikos AATCS10CBEC mas kanei ayto http://www.swissmania.ch/A620565/TV-out_Kabel_AATCS10CBEC_zu_Samsung_SGH-i900_Omnia.html epeidi den to eixan dia8esimo to pira apo ebay germanias,se 3 meres htan edo,tora an allo lene oti poulane kai allo deinoun ti na po. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 http://wmpoweruser.com/?p=1173 Samsung Omnia now able to use HTC G-Sensor software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 o kodikos AATCS10CBEC mas kanei ayto http://www.swissmania.ch/A620565/TV-out_Kabel_AATCS10CBEC_zu_Samsung_SGH-i900_Omnia.html epeidi den to eixan dia8esimo to pira apo ebay germanias,se 3 meres htan edo,tora an allo lene oti poulane kai allo deinoun ti na po. και ρωταω τωρα εγω.... ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ το ΤB αουτ ? πες μου ΕΝΑΝ λαγο να το αγορασω... :yahoo: οταν θα παρω dvd+7'' monitor για το αμαξι.. τοτε ΝΑΙ... ΤΩΡΑ.. ΟΧΙ. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Μια γρηγορη ερωτησούλα. Εχω συνδεση Voda, εως τώρα σε καθε συσκευη μου ερχοταν μηνυμα απο το δικτυο οταν για παραδειγμα εχανα κληση λογω απουσίας σήματος, τωρα αυτο δεν γινεται με το ομνια, συμβαινει και σε αλλον? κάποια λυση? Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 και ρωταω τωρα εγω.... ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ το ΤB αουτ ? πες μου ΕΝΑΝ λαγο να το αγορασω... :yahoo: οταν θα παρω dvd+7'' monitor για το αμαξι.. τοτε ΝΑΙ... ΤΩΡΑ.. ΟΧΙ. to omnia septic ginete aneta dvd replacment,opote esto oti pas diakopes kai goustareis na deis to parti me ton peter selers,sto hotel sundeeis to tvout kai eisai ok. tora an arxisoume na ta pernoume ola tis metriths tote prepei na paroume 3exoristo kinito,3exoristh kamera,3exoristo dvd player kai paei legontas,me liga logia aplos prospa8oume na ekmetaleytoume oti mas dinei ayth h syskeyoula Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raspal Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 φιλε raspal ξερεις αν μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση στο ελληνικο ROM μεσω Voda? Εχω το G5 απο UK Όχι, η samsung (και κατ'επέκταση η vodafone) δεν θα αναλαμβάνει καμία αναβάθμιση σε ελληνική ROM από άλλη γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Μια γρηγορη ερωτησούλα. Εχω συνδεση Voda, εως τώρα σε καθε συσκευη μου ερχοταν μηνυμα απο το δικτυο οταν για παραδειγμα εχανα κληση λογω απουσίας σήματος, τωρα αυτο δεν γινεται με το ομνια, συμβαινει και σε αλλον? κάποια λυση? xm,ayto den exei na kanei me to omnia,einai ka8ara 8ema uperision ths vodafone,mipos na to psakseis ligo kai prepei na kaneis pali epanergopoihsh ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Afto einai thema provider kai oxi syskevis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonisgr Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Παιδιά 2 ερωτησούλες.... 1.Έχω βάλει κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό αλλα το σπαστικό είναι ότι κλείνει σε μερικά sec και συνεχεια πρέπει να δίνω κωδικό. Γίνετε να ρυθμίσω το χρόνο που θέλω εγώ να κλείνει? 2.Πέρασα το iFonz και μόλις παω να το τρέξω μου λέει ότι απαιτείται νεότερη έκδοση .Net compact ftamework. Που την βρίσκω και πως την περνάω μέσα? THANKS Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Thanx παιδια για τις απαντησεις, οποτε το ελληνικο ROM δυσκολα θα το περασουμε, μονο απο modaco και με πολυ ρισκο.... Οχι τιποτα αλλο αλλα το πληκτρολογιο απο τα screenshots του raspal δυσκολα θα το βρουμε σε third party app (το resco εχει πει απο τις αρχες Σεπτεμβρη εχει πει οτι επεξεργάζεται wqvga skin αλλα...) Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Παιδιά 2 ερωτησούλες.... 1.Έχω βάλει κλείδωμα πληκτρολογίου με κωδικό αλλα το σπαστικό είναι ότι κλείνει σε μερικά sec και συνεχεια πρέπει να δίνω κωδικό. Γίνετε να ρυθμίσω το χρόνο που θέλω εγώ να κλείνει? 2.Πέρασα το iFonz και μόλις παω να το τρέξω μου λέει ότι απαιτείται νεότερη έκδοση .Net compact ftamework. Που την βρίσκω και πως την περνάω μέσα? THANKS 2.http://www.savefile.com/files/1695358 katebase to balto sto omnia sthn my storage kai me ton file explorer bres to,patise pano tou 2plo klik kai egkatestise to Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Εχει κάνει κανενας Εγκατασταση/Απεγκατασταση το Resco Keyboard v5 και να μήν του βγάλει error στην απεγκατασταση? Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Thanx παιδια για τις απαντησεις, οποτε το ελληνικο ROM δυσκολα θα το περασουμε, μονο απο modaco και με πολυ ρισκο.... Οχι τιποτα αλλο αλλα το πληκτρολογιο απο τα screenshots του raspal δυσκολα θα το βρουμε σε third party app (το resco εχει πει απο τις αρχες Σεπτεμβρη εχει πει οτι επεξεργάζεται wqvga skin αλλα...) Για κοιτα εδω.. :D Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts