VitzRs Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Δεν το κάνουμε "Vs" να τελειώνουμε? :nagger: Πόση ώρα θέλει το Destinator να λοκάρει με δορυφόρους??? (Υπάρχει κανένα test GPS για έλεγχο?) :mad::mad: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Πόση ώρα θέλει το Destinator να λοκάρει με δορυφόρους??? (Υπάρχει κανένα test GPS για έλεγχο?) :mad::mad: Δε σου λοκάρει καθόλου ή απλά αργεί; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Δε σου λοκάρει καθόλου ή απλά αργεί; Περιμένω κάπου 10 λεπτά αλλά ακόμη γράφει “αναμονή σήματος GPS” Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Δεν το κάνουμε "Vs" να τελειώνουμε? :nagger: Πόση ώρα θέλει το Destinator να λοκάρει με δορυφόρους??? (Υπάρχει κανένα test GPS για έλεγχο?) :mad::mad: Bale to GPS Test. Ean lockarei afto... tha lockarei kai to Destinator. Asto omws arketi wra se anoixto ourano. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ok thanks! Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrho2001 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Πάντως ενώ ο Γερμανός δέχεται pre-orders η Samsung λέει ότι θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του μήνα (?). Όπως μας έλεγαν για τις 15 του μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Το πλαίσιο λέει αρχές οκτωβρίου και η Vodafone δεν έχει ιδέα ... Αυτά τα ωραία στην ελλαδίτσα που η λέξη προγραμματισμός είναι άγνωστη στις επιχειρήσεις ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Το πλαίσιο λέει αρχές οκτωβρίου και η Vodafone δεν έχει ιδέα ... Αυτά τα ωραία στην ελλαδίτσα που η λέξη προγραμματισμός είναι άγνωστη στις επιχειρήσεις ... αγνωστη εννοια ειναι ο σεβασμος στον πελατη...τους ρωταμε ποτε θα ερθει το κινητο δηλ ποτε θα τους δωσουμες τα ωραια μας λεφτακια και αυτοι ουσιαστικα λενε οχι δεν θα σας τα παρουμε μεσα σεπτεμβριου αλλα αρχες οκτωμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ή ότι μια τηλεόραση Plasma είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί τη στιγμή που υπάρχουν lcd. Ατυχές παράδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Για ριξε μια ματια στο touch HD... ενα μεγαλο και βαρυ εργαλειο με μικρη μπαταρια.. να συνεχισω ? στα αξεσουαρ πρεπει να δινουνε και βαλιτσακι...και δευτερη μπαταρια.. με τετοια οθονη θα ξεχασεις τη σημαινει mobility.. και 8α εθιστεις στα 220ν. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Αν μιλάμε για συσκευές που υπάρχουν και κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή (και όχι αυτές που θα...) , είναι η πιο πλήρης. Το diamond δεν μπορεί με μοναδικό καλύτερο χαρακτηριστικό την ανάλυση της VGA οθόνης του να ισοσταθμίσει : την ταχύτητα, την κάμερα, την μπαταρία, το μέγεθος της οθόνης, το landscape mode παντού, αλλά και την ποιότητα κατασκευής του Omnia. ...νομίζω. ;) εγω μαζι σου.. αστους να μιλανε.... :whistle: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ατυχές παράδειγμα Symfwnw... oi 11tis genias plasma einai pleon poly mprosta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 εγω μαζι σου.. αστους να μιλανε.... :whistle: Den katalabainw giati panta prepei na yparxei antiparathesi gia to poia syskevi einai kalyteri! Prokeitai gia diaforetikes syskeves pou i kathe mia gia to diko tis logo apotelei epilogi tou kathenos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Καλά, το παίρνω πίσω το παράδειγμα με την τηλεόραση, κρατήστε αυτό με το αυτοκίνητο. Ήταν ατυχές. Και για να λήγει το θέμα, δεν έκανα πουθενά κανένα vs. Είπα απλά ότι θεωρώ άστοχο να χαρακτηρίζεται το ομνια ως πλήρης συσκευή μιας και θεωρώ ότι δεν είναι. Δεν είπα ότι το διαμάντι είναι πλήρες και ούτε πρόκειται ποτέ να το πω. Μη δημιουργούμε εντυπώσεις και να μη βάζουμε κουβέντες στα στόματα κάποιων που δεν τις είπαν (ή λέξεις στα keyboards που δεν πληκτρολόγησαν). Εξάλλου και εγώ ο ίδιος προσωπικά ταλαντεύτηκα πολύ μεταξύ όμνια και διαμαντιού για το ποιό θα πάρω. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ok παιδιά ας συνεχίσουμε τώρα περί ομνια μόνο!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 ακόμα ποιο πάνω η τιμή του στο play247. έως την κυριακη ειχε 667 το 16αρι,χθες είχε 697 και σήμερα έχει 702. χρηματιστήριο ΟΜΝΙΑ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgina Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 εδω και μια ωρα το εχω και εγω.Πρωτες εντυπωσεις,απλα τελειο.Απο τα καλυτερα και ομορφοτερα ppc που εχω δοκιμασει.Μπραβο samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 εδω και μια ωρα το εχω και εγω.Πρωτες εντυπωσεις,απλα τελειο.Απο τα καλυτερα και ομορφοτερα ppc που εχω δοκιμασει.Μπραβο samsung Με γεια σου! Ποια PPC έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Και ενα παιχνιδάκι για το κινητό μας,δείτε το εδω και κατεβάστε το εδω Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Και ενα παιχνιδάκι για το κινητό μας,δείτε το εδω και κατεβάστε το εδω μηπως εχεις και κανα readme ? φαινεται ζορικο το game..:cry: antivirus χρειαζεται να βαλουμε ? αν ναι .πιο προτεινετε ?:blink: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει αν είχε πρόβλημα σύνδεσης με το GPS του τηλεφώνου? Συγκεκριμένα με το Destinator Αν ναι, τι έκανε? Έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι έχει τεχνικό πρόβλημα. Όλη μέρα το παλεύω αλλά τίποτα δεν λέει να συνδεθεί.. έχω δοκιμάσει και το GPS Test αλλά ούτε αυτό δεν έκανε τίποτα… καμία εισήγηση???:cry: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 μηπως εχεις και κανα readme ? φαινεται ζορικο το game..:cry: antivirus χρειαζεται να βαλουμε ? αν ναι .πιο προτεινετε ?:blink: ζορικο? απλα ζαρια ριχνεις, το κατεβασα και το kaspersky του pc δεν μου εδειξε τιποτα Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Μη βάλετε antivirus στο ppc. Είναι άχρηστο και απίστευτα βαρύ. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει αν είχε πρόβλημα σύνδεσης με το GPS του τηλεφώνου? Συγκεκριμένα με το Destinator Αν ναι, τι έκανε? Έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι έχει τεχνικό πρόβλημα. Όλη μέρα το παλεύω αλλά τίποτα δεν λέει να συνδεθεί.. έχω δοκιμάσει και το GPS Test αλλά ούτε αυτό δεν έκανε τίποτα… καμία εισήγηση???:cry: 1. insert SIM 2. Install GPSGate 3. Run gpsgate on port3 (config it manually) 4. run Dest/iGo....etc. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει αν είχε πρόβλημα σύνδεσης με το GPS του τηλεφώνου? Συγκεκριμένα με το Destinator Αν ναι, τι έκανε? Έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι έχει τεχνικό πρόβλημα. Όλη μέρα το παλεύω αλλά τίποτα δεν λέει να συνδεθεί.. έχω δοκιμάσει και το GPS Test αλλά ούτε αυτό δεν έκανε τίποτα… καμία εισήγηση???:cry: Εμενα μου συνδεθηκε γρηγορα με την πρώτη, μια φορα μονο είχε βρει δορυφορους και δεν συνδεοταν, εκλεισα το destinator και το ξανανοιξα και συνδέθηκε αμέσως,μιλαμε για το dest 7 ετσι? επίσης μπορεις να δοκιμάσεις το gpsgate -απο το γνωστο μαγαζι- που το "σπρωχνει" ακομα περισσοτερο Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts