DuAl_SuN Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Θα το φέρει τέλη Σεπτέμβριου αρχές Οκτ .. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Ρε παιδια?βρηκα μια αγγελια με 300 ε το ομνια 16GB απο γερμανια.Τι παιζει στην Γερμανια?μπορεις να το αλλαξεις μετα σε Ελληνικα ή θα ξεκινησεις εντατικα σε κανενα φροντιστηριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drghostgr Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Koitakse, egw eimai Germania kai tha to parw me symbolaio 200 eyrw....An mporeis na mou peis pou to brikes me 300 eyrw xwris simbolaio poli tha thela na kserw....Stin Samsung sti Germania pou rwtisa mou eipan oti den kseroun kati gia ellinika...Kserei kapoios an ginetai allagi se ellinika i toylaxiston an mporw na balw elliniki grammatoseira sto pliktrologio?Episis ithela na rwtisw to omnia pou erxetai ellada exei ellinika Windows i agglika?Giati se osa site eida eite exei agglika eite den dieykrinizei an exei ellinika.... A.....kai oso gia to frontistirio to kanonizoume;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
befos Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Τους χάρτες δεν τους κατεβάζεις από το net. Τους βάζεις εσύ μαζί με το πρόγραμμα πλοήγησης. Από εκεί και πέρα δεν έχεις καμία χρέωση στη χρήση τους. Φυσικά. Ευχαριστώ για απαντήσεις. Κάτι άλλο με τα video στο youtube δείχνει κανονικά?κάποιος έγραφε για προβήματα στις προηγούμενες σελίδες και σελίδες με adobe flash ανοίγουν κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Ρε παιδια?βρηκα μια αγγελια με 300 ε το ομνια 16GB απο γερμανια.Τι παιζει στην Γερμανια?μπορεις να το αλλαξεις μετα σε Ελληνικα ή θα ξεκινησεις εντατικα σε κανενα φροντιστηριο? Για ελληνικά δεν ξέρουμε ακόμα αλλά από ότι έχω ακούσει... κυκλοφορεί εδώ μία αγγλική ROM. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=46001&preorder=true&category=93&stats=8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=46001&preorder=true&category=93&stats=8 Δεν αναφέρει κάτι για το εάν πρόκειται για ελληνική ή όχι έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris5 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 kalispera se olous.tha ithela na rotiso an gnorizei kaneis ti aytonomia exei to omnia gia anaparagogi tragoudion kai tainion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 γνωριζει κανεις αν μπορει να τρεξει destinator?λογω αναλυσης οθονης και τα λοιπα ?:blink: κατεβαζεις ενα σκιν ειδικα για ομνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosmp Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Παιδιά καλησπέρα.Μήπως ξέρει κάποιος πως μπορείς να δείς τη συνολική διάρκεια των εξερχόμενων κλήσεων??:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 το τηλεφωνο εχει 2 ειδους φωτισμο, οταν πατας την οθονη κτλ ειναι ο εντονος φωτισμος, και μετα απο καποια sec μπαινει σε χαμηλοτερο φωτισμο. Στο destinator 7 πως μπορουμε να κρατησουμε ανοιχτο τον δυνατο φωτισμο γιατι μετα απο λιγο μπαινει σε χαμηλο φωτισμο και οταν εχεις ηλιο στο αμαξι σου, δεν βλεπεις και πολλα. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 το τηλεφωνο εχει 2 ειδους φωτισμο, οταν πατας την οθονη κτλ ειναι ο εντονος φωτισμος, και μετα απο καποια sec μπαινει σε χαμηλοτερο φωτισμο. Στο destinator 7 πως μπορουμε να κρατησουμε ανοιχτο τον δυνατο φωτισμο γιατι μετα απο λιγο μπαινει σε χαμηλο φωτισμο και οταν εχεις ηλιο στο αμαξι σου, δεν βλεπεις και πολλα. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς το τελευταίο Destinator; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς το τελευταίο Destinator; το τελευταίο έχει άλλα από τα άλλα!!!!!! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 το τηλεφωνο εχει 2 ειδους φωτισμο, οταν πατας την οθονη κτλ ειναι ο εντονος φωτισμος, και μετα απο καποια sec μπαινει σε χαμηλοτερο φωτισμο. Στο destinator 7 πως μπορουμε να κρατησουμε ανοιχτο τον δυνατο φωτισμο γιατι μετα απο λιγο μπαινει σε χαμηλο φωτισμο και οταν εχεις ηλιο στο αμαξι σου, δεν βλεπεις και πολλα. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? εχεις ενεργοποιεισει το παουερ σειβ για την οθωνη ? settings > battaria Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 το τελευταίο έχει άλλα από τα άλλα!!!!!! :D ολοι αυτο εχουνε.... the name of that we do not speak.. εμενα παιζει οκ. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 εχεις ενεργοποιεισει το παουερ σειβ για την οθωνη ? settings > battaria όταν τρέχει μια εφαρμογή τότε δεν πρέπει να σβήνει η οθόνη ασχέτως αν είναι ενεργοποιημένο το power save,άρα το πρόβλημα είναι αλλού και έχει να κάνει καθαρά και μόνο με το destinator 7 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 όταν τρέχει μια εφαρμογή τότε δεν πρέπει να σβήνει η οθόνη ασχέτως αν είναι ενεργοποιημένο το power save,άρα το πρόβλημα είναι αλλού και έχει να κάνει καθαρά και μόνο με το destinator 7 :) τοτε μαμακια στα settings του ντεστ... btw τα night modes τα εχω απενεργοποιεισει ολα... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω για να μην ανοίγει το ActiveSync μόλις ενεργοποιώ το κινητό μου? Ακόμη και κλειδωμένο να είναι μόλις το ξεκλειδώνω ανοίγει και αυτό πως να το απενεργοποιήσω ?????:mad::mad: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 λοιπον απενεργοποιησα το back light που εχει στην μπαταρια, και ως δια μαγειας, το κανονικο φως ανοιγει ολη την ωρα που δουλευει το dest. οποτε οποιος εχει το ιδιο προβλημα. ας το κοιταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω για να μην ανοίγει το ActiveSync μόλις ενεργοποιώ το κινητό μου? Ακόμη και κλειδωμένο να είναι μόλις το ξεκλειδώνω ανοίγει και αυτό πως να το απενεργοποιήσω ?????:mad::mad: καθε φορα που το ανοιγεις ή το συνδεεις στο pc πρεπει να σκοτωνεις το προσες του activesync. pbar.exe και τασκ μανατζερ νομιζω αυτο εχω http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1612 Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 λοιπον απενεργοποιησα το back light που εχει στην μπαταρια, και ως δια μαγειας, το κανονικο φως ανοιγει ολη την ωρα που δουλευει το dest. οποτε οποιος εχει το ιδιο προβλημα. ας το κοιταξει. μετά το κινητό όταν σταματήσεις το destinator,σβήνει η οθόνη η παραμένει ανοιχτή ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 καθε φορα που το ανοιγεις ή το συνδεεις στο pc πρεπει να σκοτωνεις το προσες του activesync. pbar.exe και τασκ μανατζερ νομιζω αυτο εχω http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1612 Όταν το συνδέω στον υπολογιστή ανοίγει, αυτό οκ είναι φυσιολογικό.. το πρόβλημα είναι ότι ανοίγει μόνο του χωρίς να το έχω συνδέσει με υπολογιστή.. το κλείνω με το WkTask … αλλα πάλι ανοίγει :mad: Αυτό που μου λές "Task Manager " κάνει την ίδια δουλειά με το WkTask Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Όταν το συνδέω στον υπολογιστή ανοίγει, αυτό οκ είναι φυσιολογικό.. το πρόβλημα είναι ότι ανοίγει μόνο του χωρίς να το έχω συνδέσει με υπολογιστή.. το κλείνω με το WkTask … αλλα πάλι ανοίγει :mad: Αυτό που μου λές "Task Manager " κάνει την ίδια δουλειά με το WkTask to wktask δεν μου αρεσε... και ειναι αρχηστο αφου εχω σκιν χωρις windows bars... δωσε μου λιγη ωρα να βαλω ολα τα τοολ με φωτος στο σιτε... και να δωσω και λιγα hints.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω για να μην ανοίγει το ActiveSync μόλις ενεργοποιώ το κινητό μου? Ακόμη και κλειδωμένο να είναι μόλις το ξεκλειδώνω ανοίγει και αυτό πως να το απενεργοποιήσω ????? καθε φορα που το ανοιγεις ή το συνδεεις στο pc πρεπει να σκοτωνεις το προσες του activesync. Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Αρκεί να κάνεις δύο απλά πραγματάκια... 1. Εγκαθιστάς στο AsyncKiller 2. Εγκαθιστάς στο SKTools και πηγαίνεις στα Notifications. Μερικά από αυτά ονομάζονται Repllog. Βρίσκεις αυτό που έχει σαν περιγραφή "Start if time changes" και το κάνεις disable. (Μπορεί αυτό να ακούγεται πολύπλοκο αλλά εάν εγκατασταθεί στο SKTools θα δεις ότι είναι πανεύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 to wktask δεν μου αρεσε... και ειναι αρχηστο αφου εχω σκιν χωρις windows bars... δωσε μου λιγη ωρα να βαλω ολα τα τοολ με φωτος στο σιτε... και να δωσω και λιγα hints.. ok thanks.... Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts