SakisTh Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Παιδιά χρειάζομαι δύο προγραμματάκια : 1) για απεριόριστη ηχογραφηση συνομιλιών 2) για φραγή κλήσεων και SMS (black list) Γραψτε μου και που θα τα βρώ σπασμ@@να Ευχαριστώ Παράθεση http://www.orestiadaNews.com ------- παλαιότερα κινητά: Motorola StarTac 85, Motorola v3688, Nokia 5110, Nokia 8210, ,Siemens S25, Samsung s100, Nokia 8310, Panasonic GD87, Nokia 6600,sony ericsson w800i,sony ericsson K800i, samsung i900 omnia,Htc Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 1) για απεριόριστη ηχογραφηση συνομιλιών Vito Audio Notes Touch. 2) για φραγή κλήσεων και SMS (black list) MagiCall. Θα τα βρεις όλα στο ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΣΤΟ PC MAGAZINE ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ 499 (ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ 8 GIGA) ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ 630.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΠΟΥ ? δεν εχει γινει κανενα λαθος στην συγκεκριμενη σελιδα http://www.samsung.com/hk_en/news/newsRead.do?news_group=productnews&news_type=consumerproduct&news_ctgry=mobilephone&news_seq=10133 δινει τιμη για το ομνια 8gb 499euro προφανως ο συντακτης του αρθρου ειχε αυτο υποψιν του οταν εγραφε το αρθρο το φυλλαδιο του γερμνανου βγηκε αργοτερα με τιμη 630euro.επισις για να δειτε ποσο μασ ληστευμ δειτε απο το επισημο site της samsung στην ιταλια την προσφορα με ενα ομνια δωρο ενα xbox live 360 http://it.samsungmobile.com/promotion/promotionList.do?phoneModel=SGH-i900 αν υπαρχει καποιος στην ιταλια ασ επικοινωνησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ζητα την υπευθυνη του hong kong ebay poule lee γιατι μαλλον πηρες την poule lee (sorry φιλε πλακα κανω χωρις παρεξηγηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ζητα την υπευθυνη του hong kong ebay poule lee γιατι μαλλον πηρες την poule lee (sorry φιλε πλακα κανω χωρις παρεξηγηση) Εσύ κάνεις πλάκα και άλλοι ψήνονται άστα.:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 το πλήκτρο αφού είναι τελείως κλειστό διπλα στο πληκτρο εχει μια τρυπουλα και λεει reset? To πατησεσ αφτο με το στυλο που σου δωσανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Εσύ κάνεις πλάκα και άλλοι ψήνονται άστα.:cry: Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά... σε καταλαβαίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 εχετε ανακαλυψει στην today screen πως αλλαζουμε τα δυο κουμπια αφης ? απο default ειναι phone και main menu.. το ενα μου γυρισε σε calendar... αλλα θελω να τα αλλαξω και τα δυο.. 8κς.. ακυροοοο vito Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΣΤΟ PC MAGAZINE ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ 499 (ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ 8 GIGA) ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ 630.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΠΟΥ ? Στο PC MAGAZINE σου λέει την τιμή πώλησης από την euroelectronics (στο site πάντως γράφει "coming soon") τώρα κατά πόσο μπορείς να αγοράσεις από την euroelectronics ως απλός πελάτης δεν το γνωρίζω .. αν γνωρίζει κάποιος να μας πει, γιατί από €499 μέχρι τα €635 είναι μεγάλη η διάφορα…. Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 διπλα στο πληκτρο εχει μια τρυπουλα και λεει reset? To πατησεσ αφτο με το στυλο που σου δωσανε? Mόνο μία φορά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosssj8 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 καλησπέρα μήπως γνωρίζετε ποίες διαφορές έχουν (αν έχουν) το samsung i900 omnia (8GB) απο την (16GB) εκτός απο την μνήμη βέβαια,επίσης η συσκευασία του κινητού περιέχει usb καλώδιο ή θα πρέπει να το αγοράσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 καλησπέρα μήπως γνωρίζετε ποίες διαφορές έχουν (αν έχουν) το samsung i900 omnia (8GB) απο την (16GB) εκτός απο την μνήμη βέβαια,επίσης η συσκευασία του κινητού περιέχει usb καλώδιο ή θα πρέπει να το αγοράσουμε. Μόνο η μνήμη αλλάζει. Το καλώδιο περιέχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosssj8 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 καλωδιο TV out που θα βρουμε? ποιο ειναι δλδ συμβατο με με το omnia? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Εσύ κάνεις πλάκα και άλλοι ψήνονται άστα.:cry: σορρυ φιλε δεν το εκανα με κακια συγγνωμη ελπιζω να βρεις τι εχει παει στραβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utumno Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Ενα περίεργο πραγμα. Η Σαμσουνγκ εβγαλε το ομνια με τιβι-αουτ αλλα ξεχασε να φτιαξει το καλωδιο. Οπου και αν ψαξεις λενε οτι ολοι το αναζητουν αλλα κανενας δεν το εχει (ισως μονο απο τους τυχερους που πηραν τη συσκευασια με το καλωδιο και το εξτρα σταιλους κτλ....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 Κάπου αναφέρθηκε ότι κάνει οποιοδήποτε TV Out από άλλα μοντέλα της Samsung που έχουν το ίδιο βύσμα. (σειρά SGH κτλ.). Για ψάξ' το λίγο. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Ενα περίεργο πραγμα. Η Σαμσουνγκ εβγαλε το ομνια με τιβι-αουτ αλλα ξεχασε να φτιαξει το καλωδιο. Οπου και αν ψαξεις λενε οτι ολοι το αναζητουν αλλα κανενας δεν το εχει (ισως μονο απο τους τυχερους που πηραν τη συσκευασια με το καλωδιο και το εξτρα σταιλους κτλ....) :blink::blink::blink: mall -> multirama, μπαινοντας 2ο με 3ο διαδρομο δεξια στα αξεσουαρ κινητων ~11-15 ευρω αν δεν με απατα η μνημη μου... τελικα το s2u2 τα σπαει ολα.... Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 κανα καλο προγραμματακι να κανουμε τα taskbars στο today screen λιγο transparent ? 8κς Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismeli Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 να σας στηλω το καλωδιο μου απο το δ900 tvout να κανουμε ανταλαγη με ενα ι900 χαχαχαχα μαθαμε μηπως ποτε ερχετε να το παρουμε????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Πριν λίγο πάλι που πήρα τηλ .. λέει σε μια με δύο εβδομάδες ..... :confused: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Παιδιά καλησπέρα :) Καινούριος στο thread αν και το παρακολουθώ εδώ και μέρες με πολυ ενδιαφέρον μιας και το οmnia μου τράβηξε την προσοχη. Εχω κάτι να ρωτήσω, αν μπορεί κανεις ας βοηθήσει: Βρήκα τρόπο για να το φέρω από Γερμανία σε πολυ δελεαστική τιμή. Το θέμα είναι ότι η πηγή μου ανέφερε οτι μπορεί εξίσου και στην ίδια τιμή να μου φέρει το iphone. Με δεδομένο οτι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα ppc θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει στα εξής: α) Εντάξει, γνωρίζω ότι το iphone είναι πιο μουράτο κλπ , ωραία είναι ολα αυτα ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ με ενδιαφέρει η λειτουργία και η ποιοτητα. Ποιο λοιπόν από τα δύο αντικειμενικά υπερέχει; Αν ειναι ισοδύναμα να προτιμήσω το iphone λόγω ομορφιας αλλιώς να επιλέξω samsung. Η κάμερα δε με ενδιαφέρει τόσο όσο το gps, η agenda, η ταχύτητα , η μπαταρία και το ιντερνετ. Αν υπάρχουν κάτοχοι τους ενός ή του άλλου κινητού και θελουν να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο στην επιλογή θα το εκτιμουσα πολυ! β)Δυστυχώς για μένα που δε γνωρίζω ούτε λέξη, και τα 2 θα εχουν γερμανικό μενού. Πόσο ευκολο και ασφαλές είναι να μετατρέψω το γερμανικό σε αγγλικό ή ελληνικό; Υπάρχει επίσημη πηγή που τα αναλαμβάνει έστω με το σχετικό κόστος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή πρέπει να το κάνω μόνος μου ανεπίσημα και με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για πιθανή βλάβη της συσκευής; γ) Το destinator θα δουλευει άψογα ή πρέπει να το δουλεύω με google maps ; Ποια είναι η καλύτερη και ποιο ανέξοδη λύση; δ) 'Οταν λέμε κλειδωμένο εννούμε ότι κλειδώνεται από τον παροχέα και ότι δε θα μπορεί να δουλεψει στα ελληνικά δίκτυα ή κάτι άλλο ; Ξεκλειδώνει επίσημα σε κάποιο κατάστημα ή πρέπει να βρω ανεπίσημη οδο; Αυτά παιδιά, ελπίζω να μη σας κουρασα . Αν είναι εφικτό παρακαλώ για όσο πιο γρήγορα απάντηση γίνεται γιατί αυριο πρωι εκπνέει η προθεσμία που πρέπει να απαντήσω για να το παραγγείλω αλλιως το χάνω :wacko: σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Παιδιά καλησπέρα :) Καινούριος στο thread αν και το παρακολουθώ εδώ και μέρες με πολυ ενδιαφέρον μιας και το οmnia μου τράβηξε την προσοχη. Εχω κάτι να ρωτήσω, αν μπορεί κανεις ας βοηθήσει: Βρήκα τρόπο για να το φέρω από Γερμανία σε πολυ δελεαστική τιμή. Το θέμα είναι ότι η πηγή μου ανέφερε οτι μπορεί εξίσου και στην ίδια τιμή να μου φέρει το iphone. Με δεδομένο οτι δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα ppc θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει στα εξής: α) Εντάξει, γνωρίζω ότι το iphone είναι πιο μουράτο κλπ , ωραία είναι ολα αυτα ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ με ενδιαφέρει η λειτουργία και η ποιοτητα. Ποιο λοιπόν από τα δύο αντικειμενικά υπερέχει; Αν ειναι ισοδύναμα να προτιμήσω το iphone λόγω ομορφιας αλλιώς να επιλέξω samsung. Η κάμερα δε με ενδιαφέρει τόσο όσο το gps, η agenda, η ταχύτητα , η μπαταρία και το ιντερνετ. Αν υπάρχουν κάτοχοι τους ενός ή του άλλου κινητού και θελουν να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο στην επιλογή θα το εκτιμουσα πολυ! β)Δυστυχώς για μένα που δε γνωρίζω ούτε λέξη, και τα 2 θα εχουν γερμανικό μενού. Πόσο ευκολο και ασφαλές είναι να μετατρέψω το γερμανικό σε αγγλικό ή ελληνικό; Υπάρχει επίσημη πηγή που τα αναλαμβάνει έστω με το σχετικό κόστος για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ή πρέπει να το κάνω μόνος μου ανεπίσημα και με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για πιθανή βλάβη της συσκευής; γ) Το destinator θα δουλευει άψογα ή πρέπει να το δουλεύω με google maps ; Ποια είναι η καλύτερη και ποιο ανέξοδη λύση; δ) 'Οταν λέμε κλειδωμένο εννούμε ότι κλειδώνεται από τον παροχέα και ότι δε θα μπορεί να δουλεψει στα ελληνικά δίκτυα ή κάτι άλλο ; Ξεκλειδώνει επίσημα σε κάποιο κατάστημα ή πρέπει να βρω ανεπίσημη οδο; Αυτά παιδιά, ελπίζω να μη σας κουρασα . Αν είναι εφικτό παρακαλώ για όσο πιο γρήγορα απάντηση γίνεται γιατί αυριο πρωι εκπνέει η προθεσμία που πρέπει να απαντήσω για να το παραγγείλω αλλιως το χάνω :wacko: σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :respect::respect: το iphone (apple) δεν εχει gps προγραμματα και πρεπει να εχεις GPRS ΟΝ και μεγαλο πορτοφολι για να κατεβαζεις τους χαρτες με google maps. οσο για τα 3εκλειδωματα, νομιζω οτι υπαρχει το αντιστοιχο developer's iphone site που θα βγαλει το προγραμμα συντομα, αμα δεν το εχει κανει κιολας.. (δεν το παρακολουθω). γενικα ειναι μεγαλο το ρισκο με τα γερμανικα 1. επιστροφη του προιοντος ?? τρεχα γυρευε 2. αμα αλλαξεις γλωσσα και πανω στην αλλαγη firmware τα φτυσει ? αν θες αγγλικα παρτο απο epxansys.. αλλιως περιμενε να το παρεις απο εδω.. τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα τσεκαρε gsmarena.com και pdadb.net δεν την παλευω να γραφω.... :dizzy::dizzy: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 β)Δυστυχώς για μένα που δε γνωρίζω ούτε λέξη, και τα 2 θα εχουν γερμανικό μενού. Πόσο ευκολο και ασφαλές είναι να μετατρέψω το γερμανικό σε αγγλικό ή ελληνικό; Episima den mporeis na to kaneis afto kai den einai thela samsung alla microsoft. Anepisima endexomenws na ginetai alla de sou to synistw. Protimise kata ti gnwmi mou aggliki syskevi. Me ta ellinika de tha exeis kanena problima. γ) Το destinator θα δουλευει άψογα ή πρέπει να το δουλεύω με google maps ; Ποια είναι η καλύτερη και ποιο ανέξοδη λύση; Me to Destinator kaneis kanonika kai aproblimatista ti douleia sou. δ) 'Οταν λέμε κλειδωμένο εννούμε ότι κλειδώνεται από τον παροχέα και ότι δε θα μπορεί να δουλεψει στα ελληνικά δίκτυα ή κάτι άλλο ; Ξεκλειδώνει επίσημα σε κάποιο κατάστημα ή πρέπει να βρω ανεπίσημη οδο; Ennooume oti einai CID-locked kai den pairnei ROM me alli glwssa. Den exei na kanei me tin karta SIM. Paizei kanonika se ola ta ellinika kai oxi mono diktya. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markospao007 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Στο phone arena εχει ένα τρομερο συγκριτικό τεστ μεταξύ iphone-diamond-omnia όπου το ΟΜΝΙΑ θριαμβεύει (οχι πως δεν το ξέραμε αλλά επιβεβεώθηκε για άλλη μια φορά).αξιζει να το δείτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts