Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Sto ebay to briskeis idi. Sto expansys opou nanai erxetai... http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169741 Sta ellinika magazia tha argisei ligo parapanw opws panta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Omnia ή i900 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Omnia ή i900 ? To ίδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Το ένα έχει πλήρες πληκτρολόγιο το άλλο όχι. Το ένα έχει 3 ίντσες οθόνη το άλλο 3.2 . Το ένα έχει ανάλυση μεγαλύτερη από το άλλο, γενικά υπάρχουν παρά πολλές διάφορες. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές. Και ήθελα την άποψη σας περί του θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Το ένα έχει πλήρες πληκτρολόγιο το άλλο όχι. Το ένα έχει 3 ίντσες οθόνη το άλλο 3.2 . Το ένα έχει ανάλυση μεγαλύτερη από το άλλο, γενικά υπάρχουν παρά πολλές διάφορες. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές. Και ήθελα την άποψη σας περί του θέματος. Κάπου έχεις μπερδευτεί μου φαίνεται.Omnia και i900 είναι το ίδιο και το αυτό.Η πλήρης ονομασία του κινητού είναι Samsung i900 Omnia. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ήθελα να γράψω μεταξύ omnia και xperia x1 ! Έχεις απόλυτο δίκιο. Λάθος μου! Και μια ακόμα ερώτηση, τελικά το omnia έχει 3.2 η 3.5 οθόνη γιατι κάθε σαΐτ γράφει το δικό του και με ανάλυση διαφορετική. Πιστεύω να το έχετε δει κι εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Το xperia απο τις προδιαγραφές, ΜΠΟΡΕΙ και να είναι καλύτερο.Το θέμα είναι, οτι εχει εντελώς άγνωστη ημερομηνία διάθεσης. Απο την άλλη αν δεν βιάζεσαι μπορείς να περιμένεις κι αυτό για να συγκρίνεις. Μην ξεχνάμε βέβαια, οτι στα ηλεκτρονικά οσο περιμένεις, τόσο θα υπάρχει πάντα ενα προιόν που θα αναμένεται και θα είναι καλύτερο απο τα ήδη υπάρχοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Κοίτα το μόνο μείον που βλέπω στο omnia είναι ότι τραβά βίντεο στα 15 frames. Το τηλ μου αρέσει και πιστεύω ότι πλήρες δυνατότητες στο ίντερνετ όπως flash player για το youtube και το facebook λειτουργεί κανονικά ως αναφορά το mini chat που έχει το σαΐτ. Αν μπορούσα να το αγόραζα κι όλας καλά θα ήταν.... Η μήπως μπορώ και δεν το ξέρω. Υπάρχει τώρα διαθέσιμο το ελληνικό πουθενά; α και να έχει και το πρόγραμμα πλοήγησης με φωνητική καθοδήγηση εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ήθελα να γράψω μεταξύ omnia και xperia x1 ! Διαφορετικές συσκευές για διαφορετικές απαιτήσεις. To hardware πληκτρολόγιο αλλάζει τη φιλοσοφία μιας συσκευής. Δες πρώτα τι χρειάζεσαι και αυτό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Το xperia απο τις προδιαγραφές, ΜΠΟΡΕΙ και να είναι καλύτερο.Το θέμα είναι, οτι εχει εντελώς άγνωστη ημερομηνία διάθεσης. Αυτός είναι και ο λόγος που θα κάνει και τη μεγαλύτερη ζημιά στη συσκευή αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Θέλω να σας πω την σκέψη μου, ήταν για να πάρω στα 400€ το wind u100 της msi με xp 1g ram 10" ιντσες και 80g σκληρό δίσκο αλλά από ότι πιστεύω με το i900 θα μπορώ να κάνω τα ίδια και πιο διακριτικά. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Εξαρτάται από το τί θες να κάνεις. Αν θες να γράφεις 2 σελίδες κείμενο την ημέρα, ούτε πιό άνετα θα το κάνεις ούτε πιο διακριτικά (θα είσαι ο γκάβακας του δρόμου που προσπαθείς 2 ώρες την ημέρα να πατά τα κουμπιά του κινητού σου) Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Δεν χρησιμοποιώ office καθόλου. Άρα περί γκαβακας ...επεσες εξώ. Λες να μην το ξέρω; απλή λογική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Θέλω να σας πω την σκέψη μου, ήταν για να πάρω στα 400€ το wind u100 της msi με xp 1g ram 10" ιντσες και 80g σκληρό δίσκο αλλά από ότι πιστεύω με το i900 θα μπορώ να κάνω τα ίδια και πιο διακριτικά. Τι λέτε; Δεν μπορούμε να σου πούμε και πολλά φίλε μου, μιλάς για εντελώς διαφορετικές συσκευές που προορίζονται για διαφορετική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Οκ thanks. Διαφορετικές συσκευές αλλά πιστεύω ότι κάνουν τα ίδια, με αυτό το σκεπτικό ρώτησα. τελικά γνωρίζουμε αν έχει οθόνη 3.2 η 3.5 οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Οκ thanks. Διαφορετικές συσκευές αλλά πιστεύω ότι κάνουν τα ίδια, με αυτό το σκεπτικό ρώτησα. τελικά γνωρίζουμε αν έχει οθόνη 3.2 η 3.5 οθόνη; 3.2 εχει Δημητρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Στο expansys λέει για 3.5 παντός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Στο expansys λέει για 3.5 παντός εχουν κανει λαθος. 3.2 διπλοτσεκαρισμενο. και απο το review του gsmarena http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-review-267.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Μήπως παίζει να το βγάλει με 3.5 και ανάλυση wvga αν την γράφω σωστά (400χ800)...; κάπου το πήρε το κάτι μου αυτό αλλά δεν θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 το ειδα απο κοντα για λιγο.απο εμφανιση σχιζει.γρηγορο,αλλα μετρια οθονη.ειχε γερμανικο menu και απο οτι μου ειπεδεν μπορεσε να του περασει destinator λογω αναλυση οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 το ειδα απο κοντα για λιγο.απο εμφανιση σχιζει.γρηγορο,αλλα μετρια οθονη.ειχε γερμανικο menu και απο οτι μου ειπεδεν μπορεσε να του περασει destinator λογω αναλυση οθονης Αλήθεια λες τώρα? Μη με ξενερώνεις. Δλδ για i-go ούτε λόγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolon Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Αλήθεια λες τώρα? Μη με ξενερώνεις. Δλδ για i-go ούτε λόγος? φιλε ειπα οτι το ειδα για λιγο,ο κατοχος του μου ειπε οτι δεν μπορεσε να το περασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 ταπο οτι μου ειπεδεν μπορεσε να του περασει destinator λογω αναλυση οθονης Αυτό θα το διορθώσουμε με το κατάλληλο skin. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Αυτό θα το διορθώσουμε με το κατάλληλο skin. :rolleyes: τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts