Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά αν πληρώσεις τελωνείο δεν αξίζει. περιμένετε να σκάσει μύτη στην ευρώπη λέμε :D

Μα γι' αυτό το μήνυμά μου απευθυνόταν στον Δημήτρη. Αυτός το βιάζεται :lol:. Εγώ δεν έχω σκοπό να παραγγείλω από εκτός Ευρώπης.

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δειτε αυτο το σειτε που κανει τεστ το διαμαντι και εχει για πρωτη φορα φωτος .Παντως εγω τισ φωτο που εχει η σελιδα της βλεπω πολι κατοτερες απο αυτες που βαλατε εσεις δειτε και πητε την γνωμη σας

http://www.brighthand.com/default.asp?newsID=14106&review=HTC+Touch+Diamond#Buttons

Σε λάθος thread γράφεις.

πανω που ειχα αρχισει να βαριεμαι το καιζερ κ τελευταια ειμαι με ενα samsung d900 που εχω παλια κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος βλεπω τωρα το ι900,μαλλον μιλαμε για το επομενο μου κινητο,ειδικα απο την στιγμη που βλεπω εδω μεσα κ ατομα αξιολογα που με εχουνε βοηθησει κ στην ενοτητα του καιζερ!μια ικανοποιητικη τιμη κ ενα καλο gps θελω να εχει!

welcome to the club :p :lol:

Καλή αναμονή και για σένα λοιπόν.

Δημήτρη δες εδώ. Γράφει ότι δεν έχει stock ακόμα αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να μάθεις. Στέλνουν και εκτός Σιγκαπούρης και χρησιμοποιούν και paypal που θες. Η τιμή που δίνει είναι ξεφτίλα. Είτε πρόκειται για το 8αρι είτε το 16άρι: 950 δολλάρια Σιγκαπούρης = 446 ευρώ.

επικοινωνησα ηδη μαζι τους Νικο.περιμενω απαντηση :)

ευχαριστω πολυ φιλαρακι :)

Προσθεσε και τα μεταφορικά + το ρίσκο για το τελωνείο.....

δεν υπαρχει κανενα ρισκο για τελωνειο:!:

υπαρχουν και αλλοι τροποι για να αποφευχθει το εχτρα κοστος απο τυχον φορτωμα στο τελωνειο της τιμης...απλα επικοινωνεις μαζι τους και ""κανονιζεις"" την τιμη που θα αναγραφεται....

μεχρι και δωρεαν ερχεται :p

καλά αν πληρώσεις τελωνείο δεν αξίζει. περιμένετε να σκάσει μύτη στην ευρώπη λέμε

καλα εσυ λεγε :lol:

Afto fobamai perissotero...

μη φοβου Γιαννη τπτ :rolleyes:

Μα γι' αυτό το μήνυμά μου απευθυνόταν στον Δημήτρη. Αυτός το βιάζεται :lol:. Εγώ δεν έχω σκοπό να παραγγείλω από εκτός Ευρώπης.

αστους να λενε Νικο:)

Κοίτα δημοτικότητα το Omnia!!! :rolleyes:

μα ειναι εργαλειο :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

α ρε μούτρο. θέλω να δω την φάτσα σου όταν τα δεις τα κουλουράκια, τι δούλεμα έχω να σου ρίξω!!!

• Administrators
μα ειναι εργαλειο :!:

Αποφασισμένος... μ' αρέσει!!! :rolleyes:

Να και ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει... τέλος! :p

Modpic.gif

γιατί εγώ δεν ξέρω ότι τα θέλω όλα?

να δω τι θα λέει μόλις βγει το touch pro

α ρε μούτρο. θέλω να δω την φάτσα σου όταν τα δεις τα κουλουράκια, τι δούλεμα έχω να σου ρίξω!!!

εσυ κατσε με την ελπιδα αυτη :p

Αποφασισμένος... μ' αρέσει!!! :rolleyes:

Να και ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει... τέλος! :p

ε οχι και ετσι ακριβως :lol::lol:

γιατί εγώ δεν ξέρω ότι τα θέλω όλα?

να δω τι θα λέει μόλις βγει το touch pro

τπτ ...θα παω να το παρω :worry:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

χαχα. αχόρταγος είσαι :D

εγώ για το touch pro στοχεύω, ωραίο το omnia, αλλά όπως και να το κάνουμε το raphael είναι απο άλλη πάστα.

χαχα. αχόρταγος είσαι :D

εγώ για το touch pro στοχεύω, ωραίο το omnia, αλλά όπως και να το κάνουμε το raphael είναι απο άλλη πάστα.

αυτο το πληκτρολογιο ειναι μονο η αμεση διαφορα για μενα..ολα τα αλλα τα συμψηφιζω...:O

λες να μεινω με το καιζερ καλυτερα?? :worry::confused::blink:

καλά ξέρεις ότι δεν παίζει τέτοια περίπτωση. εγώ πάντως δεν μένω τα ψωμιά του τα έφαγε :)

εξάλου όλες οι αμφιβολίες θα σου φύγουν μόλις το site της expansys γράψει "ετοιμοπαράδοτο"

The Samsung SGH-i900 in France Omnia was renamed after Samsung player Addict. This name, the many technical possibilities better highlighted. Samsung SGH-means the i900 even as a kaleidoscope of user experience, no wonder these Specs; 5mpx camera, HSDPA Internet connection, an FM radio, GPS, tilt sensor, 16GB flash memory and a separate interface.

It is unclear whether the device also in other countries will be renamed. But this is unlikely. Shows will be the Samsung SGH-i900 around in September 2008.

Παιδια η οθονη του omnia ειναι 256 000 χρωμάτων αλλα τα WM υποστηριζουν μονο το 65 000 χρωματα!!!

Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε

παραπονο στα χειλη

χωσου στην αμμο Αμμοχωστος

σαν σπανιο κοχυλι

Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599

Thanks! :happy:

Χρόνια πολλά και από μένα Γιάννη. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα. Και σε ευχαριστώ και γω όπως και πολλοί άλλοι για όλη τη βοήθεια που δίνεις και την παρουσία σου στο φόρουμ. Να 'σαι πάντα καλά φίλε. :)

ε να σου ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά να μην λες :)

• Administrators

Paidia sas efxaristw olous gia tis efxes alla prospathw na min apantaw amesa sti kathe mia ksexwrista... giati tha me perasoun gia spammer! :rolleyes:

PS. Thodwri... den to perimena apo esena! :blink: :p:p:p

Modpic.gif

χρονια πολλα Γιαννακο :)

να τα εκατοστησεις φιλε μου με υγεια και πολλη πολλη τυχη στην ζωη σου :)

επικοινωνησα ηδη μαζι τους Νικο.περιμενω απαντηση :)

ευχαριστω πολυ φιλαρακι :)

Σου έχουν απαντήσει ή ακόμα τίποτα;