bbbb Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Mπορείς να εγκαταστήσεις και άλλα προγράμματα.Δοκιμασμένα ότι λειτουργούν 100% είναι τα destinator6,7,igo8 και miomap8.Σχετικά με το ξεκλείδωμα για το πέρασμα άλλων προγράμματων http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9334&page=4 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ενδιαφερον, δεν το ηξερα. Σε ευχαριστω πολυ για το link, θα με δεις εκει για αποριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinosd Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Οκ, πολύ καλό αυτό. Το θέμα είναι το κατά πόσο το MLS 4800 δικαιολογεί να βάλεις το χέρι στη τσέπη; Μιας και τα 2 ξεκλειδώνουν, το θέμα είναι ποιο είναι πιο ασφάλες στο ξεκλείδωμα (λιγότερα περιθώρια λάθους να κάνεις τη συσκευή τούβλο!) και αν το hardware (CPU, RAM) σε κάθε περίπτωση μπορούν να τρέξουν άνετα άλλες εφαρμογές (GARMIN, iGO, DEST 6/7). Παρεπιμπτόντως με ενδιαφέρει αρκετά το GARMIN λόγω των χαρτών της ANAVASIS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atel Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 καλημερα σας. εδω και καποιο καιρο μου εχει μπει η ιδεα να αγορασω μια συσκευη πλοηγησης. Οχι οτι θα την χρησιμοποιω συχνα αλλα απλα για να υπαρχει σε καποιες στιγμες αν την χρειαστω. Εχω καταληξει σε 3 συσκευες, οι οποιες ειναι οι παρακατω navigon 2100 max - mls 4800 - mio 500 (ή 330) αυτο που με ενδιαφερει ειναι 1, να μπορω να αναβαθμιζω τους χαρτες δωρεαν (ειτε απο το ιντερνετ , ειτε απο τις ιστοσελιδες των εταιριων) 2, να ειναι ευχρηστο 3, να μην ξεπερνα το κοστος των 200 ευρω 4, *** εαν παιζει βιντεακια ή εχει bluetooth θα ειναι ακομα καλυτερα Ποιο μου προτινετε; Περιμενω τις γνωμες σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Παιδια είμαι "άσχετος" δεν θα σας το παιξω ότι ξέρω γιατι δεν ξέρω! :lol::happy: Θέλω να πάρω δώρο τα χριστούγεννα στο θείο μου που είναι ταξιτζής ενα PNA ... Δεν έχω ιδέα απο μοντέλα ούτε απο χάρτες! Το μονο που ξέρω είναι οτι στην περιοχή μας πόρος Τροιζηνιας έχουν σίγουρα χάρτογράφηση απο destinator 7 ... Για δώστε λίγο φως σας παρακαλώ αδέρφια...Αυτο που με νοιάζει είναι 1)να έχει μεγάλη οθόνη γιατι είναι και σε μεγάλη ηλικία ο άνθρωπος να μην τον βασανίζω, είδα ένα απο κοντά τούτο δω Mio PNA Moov330 4.3'' MioMap 08 (Greece) τί σόι είναι αυτο είναι καλο? υπάρχει κ τπτ παρόμιο πιο φτηνο ? 2) Πολυ σημαντικό είναι να μπορεί να πάρει άλλους χάρτες συγκεκριμένα destinator 7...Εσείς που το χετε το θέμα γίνετε να περαστουν άλλοι χάρτες στο PNA? μπας κ πάιζει καμια πατέντα με την κάρτα μνήμης κ γίνει κόλπο? Ευχαριστώ αδέρφια για τον χρόνο σας!! Περιμένω ανυπόμονα απάντηση σας κ προτάσεις γιατι είμαι στραβός..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το moov330 έχει καλύτερους χάρτες από destinator 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Το moov330 έχει καλύτερους χάρτες από destinator 7. Με ενδιαφέρει να πιάνει χάρτες στην περιοχή μου ..Πορος Τροιζηνιας , δεν εχω τεσταρει αλλα , αλλα σιγουρα το destinator εχει χαρτες εδω! ξέρεις αν γίνετε ακομα κ αν έχει καλυτερους χάρτες να τους αλλάξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Παιδια είμαι "άσχετος" δεν θα σας το παιξω ότι ξέρω γιατι δεν ξέρω! :lol::happy: Θέλω να πάρω δώρο τα χριστούγεννα στο θείο μου που είναι ταξιτζής ενα PNA ... Δεν έχω ιδέα απο μοντέλα ούτε απο χάρτες! Το μονο που ξέρω είναι οτι στην περιοχή μας πόρος Τροιζηνιας έχουν σίγουρα χάρτογράφηση απο destinator 7 ... Για δώστε λίγο φως σας παρακαλώ αδέρφια...Αυτο που με νοιάζει είναι 1)να έχει μεγάλη οθόνη γιατι είναι και σε μεγάλη ηλικία ο άνθρωπος να μην τον βασανίζω, είδα ένα απο κοντά τούτο δω Mio PNA Moov330 4.3'' MioMap 08 (Greece) τί σόι είναι αυτο είναι καλο? υπάρχει κ τπτ παρόμιο πιο φτηνο ? 2) Πολυ σημαντικό είναι να μπορεί να πάρει άλλους χάρτες συγκεκριμένα destinator 7...Εσείς που το χετε το θέμα γίνετε να περαστουν άλλοι χάρτες στο PNA? μπας κ πάιζει καμια πατέντα με την κάρτα μνήμης κ γίνει κόλπο? Ευχαριστώ αδέρφια για τον χρόνο σας!! Περιμένω ανυπόμονα απάντηση σας κ προτάσεις γιατι είμαι στραβός..:X Δες και αυτο http://www.skroutz.gr/s/62689/MLS-5000BT.html?keyphrase=mls+5000bt και αυτο http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=VECTOR (εχει μεγαλη οθονη,αλλα δεν ξερω αν παιρνει Destinator,αντι για Hellas maps) Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Δες και αυτο http://www.skroutz.gr/s/62689/MLS-5000BT.html?keyphrase=mls+5000bt και αυτο http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=VECTOR (εχει μεγαλη οθονη,αλλα δεν ξερω αν παιρνει Destinator,αντι για Hellas maps) file petro euxaristw gia thn antapokrish sou :) Den 8elw na paei panw apo 170 euro :(:( low badget!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Εγώ θα πρότεινα αυτό : http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1186183&catalog=21&category=69977967 Νομίζω ότι είναι μέσα στα πλαίσια τιμής που αναφέρει ο φίλος (το 5000 που αναφέρεις νομίζω ότι είναι πανάκριβο !!!! - Για την τιμή αυτή προτιμότερο το navigon 8110 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Παιδια είμαι "άσχετος" δεν θα σας το παιξω ότι ξέρω γιατι δεν ξέρω! :lol::happy: Θέλω να πάρω δώρο τα χριστούγεννα στο θείο μου που είναι ταξιτζής ενα PNA ... Δεν έχω ιδέα απο μοντέλα ούτε απο χάρτες! Το μονο που ξέρω είναι οτι στην περιοχή μας πόρος Τροιζηνιας έχουν σίγουρα χάρτογράφηση απο destinator 7 ... Για δώστε λίγο φως σας παρακαλώ αδέρφια...Αυτο που με νοιάζει είναι 1)να έχει μεγάλη οθόνη γιατι είναι και σε μεγάλη ηλικία ο άνθρωπος να μην τον βασανίζω, είδα ένα απο κοντά τούτο δω Mio PNA Moov330 4.3'' MioMap 08 (Greece) τί σόι είναι αυτο είναι καλο? υπάρχει κ τπτ παρόμιο πιο φτηνο ? 2) Πολυ σημαντικό είναι να μπορεί να πάρει άλλους χάρτες συγκεκριμένα destinator 7...Εσείς που το χετε το θέμα γίνετε να περαστουν άλλοι χάρτες στο PNA? μπας κ πάιζει καμια πατέντα με την κάρτα μνήμης κ γίνει κόλπο? Ευχαριστώ αδέρφια για τον χρόνο σας!! Περιμένω ανυπόμονα απάντηση σας κ προτάσεις γιατι είμαι στραβός..:X Πρέπει να ξέρεις τα παρακάτω πριν αγοράσεις: Κατ αρχάς υπάρχουν 2 κατηγορίες, τα PNA που είναι PDA με περιορισμένες δυνατότητες ώστε να προορίζονται μόνο για GPS και βασίζονται σε κάποια έκδοση Windows CE και τα υπόλοιπα που δε βασίζονται σε Windows και με τα οποία δε μπορείς να βάλεις δικά σου προγράμματα. Τέτοια πχ είναι από όσο ξέρω τα Garmin. Αυτά είναι σαν τα κινητά που έχουν rom με firmware όπου δε μπορείς να επέμβεις. Κοιτάζεις δηλαδή σε πρώτη φάση να είναι σίγουρα PNA δηλαδή να τρέχει Windows CE. Από κει και πέρα, όλα σχεδόν τα PNA είναι κατά κάποιο τρόπο κλειδωμένα. Μη φανταστείς καμιά τρελή ασφάλεια αλλά έχουν εσωτερικά ορισμένο να τρέχουν το τάδε πρόγραμμα από την τάδε τοποθεσία όταν εσύ πατάς από το μενού του το κουμπί που λέει πχ "Πλοήγηση". Υπάρχουν κάποια ελάχιστα που είναι από τη μαμά ξεκλείδωτα από την άποψη ότι έχουν κάποια επιλογή στο menu με την οποία ορίζεις εσύ την τοποθεσία και το εκτελέσιμο exe του προγράμματος που θες να έχεις για πλοήγηση. Αυτά είναι συνήθως τα φτηνά όπως τα RYE. Για τα ξεκλείδωτα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Πετάς το destinator σε μια κάρτα μνήμης, τη βάζεις στη συσκευή, ορίζεις να είναι πρόγραμμα πλοήγησης το destinator.exe και είσαι έτοιμος Στα κλειδωμένα θέλει λίγο παραπάνω δουλειά: Συνδέεις το PNA σε υπολογιστή που έχεις εγκαταστήσει Activesync. Το Activesync είναι το πρόγραμμα με το οποίο επικοινωνούν φορητές συσκευές βασισμένες σε windows με το pc και είναι απαραίτητο για να συνδέσεις το PNA με το pc. Λογικά θα το έχουν σε cd μαζί με το PNA με τη λογική ότι θα το χρειαστείς για να κάνεις αναβάθμιση τους χάρτες, όχι για να σπάσεις τη συσκευή. Συνδέοντας το pna με το pc όμως θα μπορέσεις να αντικαταστήσεις το πρόγραμμα της με αυτό που θες φροντίζοντας να αλλάξεις το όνομα του exe από destinator.exe σε αυτό που είχε το άλλο πρόγραμμα που αντικαθιστάς. Επίσης μπορείς στη θέση εκείνου του exe να βάλεις κάποιο Loader ο οποίος θα εμφανίζει κάποιο μενου από το οποίο θα μπορείς να επιλέγεις είτε το destinator είτε το πρόγραμμα της συσκευής κάνοντας απλά κάποιες απλές ρυθμίσεις στον Loader για να ξέρει που βρίσκονται αυτά τα 2. Πάρε εσύ κι όταν θα χρειαστείς θα σου δώσουμε πιο αναλυτικές οδηγίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καλησπερα, αυτο http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20081204.p.sistimaploigisis τι λεει? Παιρνει αλλο προγραμμα εκτος απο αυτο που εχει πανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Καλησπερα, αυτο http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20081204.p.sistimaploigisis τι λεει? Παιρνει αλλο προγραμμα εκτος απο αυτο που εχει πανω? Για να βασίζεται σε Windows CE λογικά θα παίρνει εκτός αν έχει κανένα κουλό κλείδωμα! Όμως επειδή πολύς λόγος γίνεται για το GPS που δίνει το Lidl, εγώ λέω, γιατί δεν αγοράζετε από τον Κωτσόβολο το Roadfinder PNS 135 στα 119 ευρώ ή το Mio C220 MIOMAP στα 129; Το roadfinder και πιο φτηνό είναι και χάρτες παίρνει δοκιμασμένα! Αυτό έχω! Και το Mio είναι στα ίδια λεφτά με αυτό του Lidl και είναι τουλάχιστον επώνυμο! Έξτρα ότι το ένα το παίρνεις από σούπερ μάρκετ ενώ τα άλλα από κατάστημα με ηλεκτρονικά που για μένα τουλάχιστον είναι σημαντικό! Για ρίχτε μια ματιά: Roadfinder PNS 135 Mio C220 MIOMAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 @moredread: To Mio δε ξέρω αν θα μπορέσεις να του βάλεις destinator 7 αλλά σίγουρα μπορείς να βάλεις destinator 7 στο Roadfinder PNS 143 και στο RYE Traveler 4303. Έχουν και τα 2 Sygic Drive για πρόγραμμα πλοήγησης και φυσικά μπορείς να βάλεις ότι θες. Το Roadfinder θέλει ένα προγραμματάκι και μια απλή διαδικασία για να το ξεκλειδώσεις ενώ το RYE από όσο ξέρω είναι ξεκλείδωτο. Δε το ξέρω σίγουρα αλλά τουλάχιστον το 3503 (το πιο φτηνό της με την 3,5" οθόνη που δεν υπάρχει πια) ήταν ξεκλείδωτο. Για σίγουρα ρώτα τον υπάλληλο αν πας να τα δεις. Επίσης υπάρχει και το GPS Traveler 4305 Bluetooth Europe που έχει και bluetooth και έχει πολύ καλή τιμή. Τώρα τι κάνει με το bluetooth, μη με ρωτήσεις, δεν έχω ιδέα... Επίσης κοίτα και το Navigon που προτείνει ο φίλος πιο πάνω. Κι αυτό δεν είναι ξεκλείδωτο αλλά ξεκλειδώνει και παίρνει destinator. Το είχα δει να δουλεύει στα Public και χάζεψα. Φαίνεται πολυτελές και πανάκριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 @moredread: To Mio δε ξέρω αν θα μπορέσεις να του βάλεις destinator 7 αλλά σίγουρα μπορείς να βάλεις destinator 7 στο Roadfinder PNS 143 και στο RYE Traveler 4303. Έχουν και τα 2 Sygic Drive για πρόγραμμα πλοήγησης και φυσικά μπορείς να βάλεις ότι θες. Το Roadfinder θέλει ένα προγραμματάκι και μια απλή διαδικασία για να το ξεκλειδώσεις ενώ το RYE από όσο ξέρω είναι ξεκλείδωτο. Δε το ξέρω σίγουρα αλλά τουλάχιστον το 3503 (το πιο φτηνό της με την 3,5" οθόνη που δεν υπάρχει πια) ήταν ξεκλείδωτο. Για σίγουρα ρώτα τον υπάλληλο αν πας να τα δεις. Επίσης υπάρχει και το GPS Traveler 4305 Bluetooth Europe που έχει και bluetooth και έχει πολύ καλή τιμή. Τώρα τι κάνει με το bluetooth, μη με ρωτήσεις, δεν έχω ιδέα... Επίσης κοίτα και το Navigon που προτείνει ο φίλος πιο πάνω. Κι αυτό δεν είναι ξεκλείδωτο αλλά ξεκλειδώνει και παίρνει destinator. Το είχα δει να δουλεύει στα Public και χάζεψα. Φαίνεται πολυτελές και πανάκριβο. Μπορώ να πω ότι βλέποντας απλά και μόνο τα RYE ,Traveler, και NAVIGON δεν νομίζω ότι μπορεί να βρεις κάτι κοινό. Νομίζω οτι και οι τιμές των RYE,Traveler ειναι πολύ υψηλές για προιόντα ευτελούς αξίας. Απλά ΔΕΝ συγκρίνονται με τα NAVIGON ... η ποιότητα των Navigon φαίνετε με την πρώτη ματιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 file petro euxaristw gia thn antapokrish sou :) Den 8elw na paei panw apo 170 euro :(:( low badget!! Ειναι λιγο δυσκολο με 170 ευρω να βρεις μεγαλη οθονη που ζητας(απο 5''εως7''):confused: Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΦΟ!!!!!! 4,8" FULL accessories + 4,3 fULL ACCESORRIES. ΜΟΝΟ 299!!!!!!!!!!!!!:):):) Δράστης ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΦΟ!!!!!! 4,8" FULL accessories + 4,3 fULL ACCESORRIES. ΜΟΝΟ 299!!!!!!!!!!!!!:):):) Δράστης ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.... Δηλαδή 2 συσκευές? Και ποιές? Μήπως RYE από επιστροφές????? Γιατί όπου ακούς πολλά κερασια να κρατάς μικρό καλάθι !!! Για γίνει λίγο ποιό συγκεκρημμένος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Δηλαδή 2 συσκευές? Και ποιές? Μήπως RYE από επιστροφές????? Γιατί όπου ακούς πολλά κερασια να κρατάς μικρό καλάθι !!! Για γίνει λίγο ποιό συγκεκρημμένος!! Κοίταξε να δεις... Εγώ έχω παρει μέχρι σήμερα δύο μηχανάκια RΥΕ και δεν είχα κανένα πρόβλημα... Ολοκαίνουργια μηχανάκια.... Full accessoriues....φορτιστές σπιτιού + φορτιστή αυτοκινήτου + ακουστικά + usb cable... 15 multimedia λειτουργίες βλέπε.... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=73281 Η μόνη διαφορά είναι ότι τα δύο μηχανάκια δεν έχουν BT και η μνήμη είναι 512 ΜΒ... Το ένα με 4,8" και το άλλο με 4,3" Το μόνο κακό είναι ότι υπάρχουν λίγα κομμάτια..... Τρέχτε ρε!!!!!! 2 μηχανάκια στην τιμή του ενός.... Και σταματήστε την πιπίλα με το MIO Και MLS.... Δεν βλέπετε ότι σας κλέβουν???? Δηλαδή 30000 άτομα που αγόρασαν μέχρι τώρα RYE είναι μ...ς? ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Ring Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Παιδια καλησπερα! Μετα απο αρκετο ψαξιμο και υπομονη για να πεσουν οι τιμες σε λογικα επιπεδα, αγορασα χ8ες απο τα Electroworld (χαλια εξυπηρετηση παντως) σε πολυ καλη τιμη (169 ευρω μεσω ιντερνετ) το ACE Navigt R-435.. Έχει τα παντα: Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://techblog.gr/gps/navigt-r435/ Αυτό που έχω απορία είναι (και όποιος μπορει ας βοηθησει :rolleyes: ) ότι η βάση στήριξης δεν λυγίζει με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη ευελιξίας κατά τη τοποθέτηση στο ταμπλώ ή στο παρμπριζ του αυτοκινήτου, παρόλες τις λοιπές πρωτοτυπίες που έχει η βάση. Αυτό που ζητάω είναι μήπως λυγίζει αλλά δεν έχω καταλάβει πως... Επίσης εάν γνωρίζει κάποιος θα ήταν πολύ εξυπηρετικό εαν μπορούσε να γράψει με συντομία τις βασικότερες επιλογές κατά την πλοήγηση (αποφυγη δρομων, κτλ) γιατι το manual το βρίσκω λίγο ελλειπές στο συγκεκριμένο τομέα.. Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να ακους mp3 ενώ σου δειχνει τον χαρτη πλοηγησης, (χωρίς φωνητικές οδηγιες βεβαια). Κατα τα αλλα είμαι πολυ ευχαριστημένος, γιατι κατα τη γνωμη μου ειναι υπερπλήρες, σε πολυ καλη τιμη και με ΔΩΡΕΑΝ αναβαθμισεις χαρτων!! Παράθεση WWW.DIGITALMAPPING.GR Οι φθηνότερες εκτυπώσεις της Αγοράς. Μακέτα-Εκτύπωση-Διαφήμιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Κοίταξε να δεις... Εγώ έχω παρει μέχρι σήμερα δύο μηχανάκια RΥΕ και δεν είχα κανένα πρόβλημα... Ολοκαίνουργια μηχανάκια.... Full accessoriues....φορτιστές σπιτιού + φορτιστή αυτοκινήτου + ακουστικά + usb cable... 15 multimedia λειτουργίες βλέπε.... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=73281 Η μόνη διαφορά είναι ότι τα δύο μηχανάκια δεν έχουν BT και η μνήμη είναι 512 ΜΒ... Το ένα με 4,8" και το άλλο με 4,3" Το μόνο κακό είναι ότι υπάρχουν λίγα κομμάτια..... Τρέχτε ρε!!!!!! 2 μηχανάκια στην τιμή του ενός.... Και σταματήστε την πιπίλα με το MIO Και MLS.... Δεν βλέπετε ότι σας κλέβουν???? Δηλαδή 30000 άτομα που αγόρασαν μέχρι τώρα RYE είναι μ...ς? ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ:lol: Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου.... είσαι από τους ευχαριστημένους κατόχους RYE αλλά αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=73281 που έβαλες και στο ποστ σου το θεωρείς καλή τιμη(199€) για συσκευή rye? Εγώ το θεωρώ πανάκριβο ! Πάντως δεν είδα πουθενά να λέει κανείς τους αγοραστές των RYE με την λέξη που αναφέρεις εσυ !!!! Αλήθεια το 30000 , πως το ανακάλυψες? Εκτός και αν ξέρεις τις πωλήσεις του Κοτσόβολου (υπάλληλος?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου.... είσαι από τους ευχαριστημένους κατόχους RYE αλλά αυτό http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=73281 που έβαλες και στο ποστ σου το θεωρείς καλή τιμη(199€) για συσκευή rye? Εγώ το θεωρώ πανάκριβο ! Πάντως δεν είδα πουθενά να λέει κανείς τους αγοραστές των RYE με την λέξη που αναφέρεις εσυ !!!! Αλήθεια το 30000 , πως το ανακάλυψες? Εκτός και αν ξέρεις τις πωλήσεις του Κοτσόβολου (υπάλληλος?) Αγαπητέ φίλε πράγματι είμαι ευχαριστημένος από τις συσκευές RYE.... To url είναι παράδειγμα για την προσφορά που ανέφερα... Πράγματι έχεις δίκιο 199 ευρώ για μία συσκευή 4,3 ακόμα και με BT είναι πολλά... Εγώ όμως είπα ότι με 299 € παίρνεις μία 4,¨3" και μια 4,8" Δεν είμαι υπάλληλος του Κωτσόβολου... Όπως έχω προαναφέρει έχω φίλο που δουλέει στην εταιρία που τα πουλάει... Θεωρώ πολύ καλύ ευκαιρία να πάρει κάποιος δύο συσκευές με τέτοια χαρακτηριστικά και μάλιαστα ξεκλείδωτες.... Σε κάθε περίπτωση σκοπός μου ήταν να ενημερώσω τους συμφορίτες... τίποτα παραπάνω....δεν μπορώ όμως να βλέπω να μιλάνε για Μ.Ο και Μ.S μηχανάκια και να μου λένε ότι είναι επώνυμα.... Ποιόν κοροϊδεύουν άραγε... για να μην πω για την τιμή τους... Δεν θεωρείς ότι έχω δίκιο πάνω σε αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Αγαπητέ φίλε πράγματι είμαι ευχαριστημένος από τις συσκευές RYE.... To url είναι παράδειγμα για την προσφορά που ανέφερα... Πράγματι έχεις δίκιο 199 ευρώ για μία συσκευή 4,3 ακόμα και με BT είναι πολλά... Εγώ όμως είπα ότι με 299 € παίρνεις μία 4,¨3" και μια 4,8" Δεν είμαι υπάλληλος του Κωτσόβολου... Όπως έχω προαναφέρει έχω φίλο που δουλέει στην εταιρία που τα πουλάει... Θεωρώ πολύ καλύ ευκαιρία να πάρει κάποιος δύο συσκευές με τέτοια χαρακτηριστικά και μάλιαστα ξεκλείδωτες.... Σε κάθε περίπτωση σκοπός μου ήταν να ενημερώσω τους συμφορίτες... τίποτα παραπάνω....δεν μπορώ όμως να βλέπω να μιλάνε για Μ.Ο και Μ.S μηχανάκια και να μου λένε ότι είναι επώνυμα.... Ποιόν κοροϊδεύουν άραγε... για να μην πω για την τιμή τους... Δεν θεωρείς ότι έχω δίκιο πάνω σε αυτό?? Φίλε μου έχεις δίκιο αν με 299€ παίρνεις 2 συσκευές αντί για μία είναι πράγματι δέλεαρ .Αλλά δεν μας είπες σε ποιό κατάστημα είναι η προσφορα? Εγώ χθες συγκεκρημμένα πήγα Κοτσόβολο σε 2 κοντινα μου και δεν ήξεραν απολύτως τίποτα !!! Μήπως ήταν στο ανακαινισμένο στο Μall για 2 μέρες? Αν θέλεις πες μου κατάστημα και ποιες συσκευές ακριβώς δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostad2000 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Φίλε μου έχεις δίκιο αν με 299€ παίρνεις 2 συσκευές αντί για μία είναι πράγματι δέλεαρ .Αλλά δεν μας είπες σε ποιό κατάστημα είναι η προσφορα? Εγώ χθες συγκεκρημμένα πήγα Κοτσόβολο σε 2 κοντινα μου και δεν ήξεραν απολύτως τίποτα !!! Μήπως ήταν στο ανακαινισμένο στο Μall για 2 μέρες? Αν θέλεις πες μου κατάστημα και ποιες συσκευές ακριβώς δίνει. Έχει το 4310 (4,3") + 4810 (4,8") στην τιμή των 298 €. Νομίζω ότι η προσφορά τρέχει σε όλα τα καταστήματα.... Αν δεν βγάλεις άκρη να ρωτήσω το φίλο μου...αυτός θα ξέρει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Έχει το 4310 (4,3") + 4810 (4,8") στην τιμή των 298 €. Νομίζω ότι η προσφορά τρέχει σε όλα τα καταστήματα.... Αν δεν βγάλεις άκρη να ρωτήσω το φίλο μου...αυτός θα ξέρει σίγουρα. Σήμερα έβγαλα άκρη , το έχει και στο διαφημιστικό φυλάδιο από 1/12 μέχρι 6/12 Στο κατάστημα δεν υπήρχε , μόνο με παραγγελεία , και ο πωλητής δεν ήξερε τίποτα άλλο. Ούτε χαραλτηριστικά, ούτε προδιαγραφές.... απολύτως τίποτα. Παραγγέλνεις και αγοράζεις ένα πακέτο στα τυφλά. Σημειώνω ότι τα 4310 & 4810 δεν υπάρχουν ούτε στο αναλογο site της RYE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts