Jump to content

xroupista

Members
  • Δημοσιεύσεις

    494
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xroupista

  • Ημ. Γέννησης 12/07/1977

xroupista's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δυστυχώς με το μηχανάκι σου δεν έτυχε να ασχοληθώ καθόλου

    αλλά μάλλον η μέσα στα windows είναι η μεσα στην κρυφή μνήμη .

    Αν θες συνέδεσε το gps με το pc μέσο active sync και δες τα αρχεία των windows.

  2. kalispera file mou.antimetopizo ena provlima me to myguide 3218 , den boro na vro to APshell

    Mipos tha borouses na me voithiseis?? euxaristo poly

  3. Φίλε μου η αλήθεια είναι ότι το papago R12 είναι σαν πρόγραμμα πολύ συμπαθητικό και σε μενα και καλό αν ασχοληθείς λίγο μαζί του. Δυστυχώς όμως κάποιοι το ταξινόμησαν στα προγράμματα παλιάς γενειάς και κάποιοι άλλοι το εγκατέλειψαν όπως και άλλα προγράμματα. Δυστυχώς !!!!:secret::worry:
  4. Τρέχει αλλά από ότι θυμάμαι... στο δικό μου δεν είχε καλό σήμα και μια λοκαρε και μια όχι.
  5. 298 χιλιόμετρα :blink: :blink: τι χάρτες είχες μέσα ??? Εδάφους η αέρos??? :lol::lol::p
  6. άλλαξε την διαδρομή !!! μέσα στον φάκελο script υπαρχή ένα script (αν θυμαμε καλά detsinator7 η d7) άνοιξε το με το σημειωματάριο και εκεί δώσε την διαδρομή από τους δικούς σου φακέλους.;)
  7. Την καλύτερη δουλειά έκανες!!! Ηθελα να στο πω απο την αρχη. Πρόσεχε ομως τώρα γιατί και εγώ έστειλα πίσω gps (που είχε καμένα pixel )κατόπιν συνεννόησης.. και μετά ο Κινεζος με το έπαιζε ...Σημίτης... έκανα προσφυγή στην paypal για να μου απαντήση. Τα αρχεία για το UPGRATE στα έστειλε ο ίδιος κινεζος??
  8. Ρίξε μια ματιά εδώ φίλε μου http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=25&t=4200 ίσως αν σε πιάνει το χέρι...να το διορθώσεις Το παλικάρι εκεί έχει κάνει εντριβή πάνω στο συγκεκριμένο μηχανάκι καλή τύχη.;)
  9. Το πρόβλημα με τις γραμματοσειρες στο παρουσίαζε στο μενού η στο destinator.??? Αν ήταν στο dest λύνεται με άλλο τρόπο. αν ήταν στο μενού δεν άξιζε ο κόπος να το πειράξεις.. αλλά καλό είναι να μην τα σκαλίζεται και πολύ..:worry: Λυπαμε πολύ που δεν μπορώ να σε βοηθήσω.:O Αν θέλεις ανέβασε ένα σύνδεσμο να δούμε για πιο μηχανάκι πρόκειται
  10. γεια σου φιλε μου θα ήθελα να μου πεις αν η εν λόγο σελίδα που αγόρασες το gps είναι αξιόπιστη για αγορές?? η πληρωμή γίνετε μέσω paypal?? Και με τι στο αποστελουν το αντικείμενο?? EMS,,DHL,,κτλ κουριερ???? Γενικά αν θέλεις ανάφερε μου εντυπώσεις γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα τηλέφωνο που είδα εκεί..:rolleyes: Σε ευχαριστώ!!! :cool:
  11. Καταρχήν κακός χρησημοποιησες την μανισια κάρτα. Καλό είναι να πάρεις μια SD 2γιγα για να κανεις τα πειράματα... πάρε μια πέρνα μέσα οποιο πρόγραμμα θέλεις και το μενού Αν δεν πιάνει δορυφόρους στο dest πηγενε απο το pc σου μεσα στο φάκελο Destinator και θα δεις ενα αρχειο Destinator(ρυθμίσεις παραμέτρων) ανοιξετο και θα δεις μέσα κάπου γράφει [General] ;AutoCreate SCREEN_ORIENTATION=1 MAP_NAME=GreeceG USER_ABOUT_SHUTDOWN=1 NAV_MODE=2 SCALE=60 X_DEG=21.1937808631 Y_DEG=40.5163443051 PORT=1 BAUD_RATE=38400 PROTOCOL=2 TMC_=0 BRIGHT_MODE=33554433 [setupWizard] ;AutoCreate [EULA] ;AutoCreate geointelligence=1 Απ.οτι θυμαμε το vector master 310 τρέχει στο port=7 BAUDE RATE=57600 οπότε θα βάλεις αυτές τις τιμές. το σώζεις και τελείωσες. πάμε τώρα στο papago R12 μέσα στο φάκελο MagaNavi -->USER-->υπάρχει ενα ppgnavi12 αντικατέστησε το με αυτο που σου δινω http://rapidshare.de/files/47404180/ppgnavi12.cfg.html αν θέλεις έχει ένα μενού εδώ για την συσκευή σου. πολύ καλή δουλειά απο τα παιδιά που ασχολήθηκαν http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15615
  12. Καλό είναι να σεβαστούμε την σελίδα που μας φιλοξενεί . Υπάρχουν πολλοί τρόποι να (βοηθήσεις) κάποιον ....-->pm,να του πεις μερικά μαγαζάκια..κτλ:X Αλλά αυτός παραπάνω σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος ..:ninja:
  13. Να σε καλα για τα καλα σου λογια φιλε μου αλλα.... Ακόμα μαθαίνω ...:baby: Πίστεψε με !!! Πρώτος πάντα είναι ο δάσκαλος bbbb που πάντα ξέρει και κύριος έχει την πάντα την διάθεση να βοηθά!!!;):up:
  14. Γεια σου φίλε Σαλλονικε!!! όλα καλά!!! στο ερώτημα σου τωρα. έχει κάποια διαδικασία... για να το κάνουμε όμως πιο απλό...βάλε την κάρτα στο pc. Μετά πήγαινε MioAutoRun-->Scriptsκαι άνοιξε με το σημειωματάριό το (dest6Launcher) μέσα θα δεις τα παρακάτω #ErrorLevel("off") #Path to the application. appPath should be assigned the directory and appEXE assigned the filename appPath = "\SDMMC\dest\destapps\desti" appEXE = "Destinator.exe" CallScript("AppLauncher.mscr",appPath\appEXE) εκεί που είναι με κόκκινα γράμματα βάλε εσύ την διαδρομή από τους φακέλους του ιgo8 κανε αποθήκευση.. έπειτα πήγαινε MioAutoRun-->Skin-->Pages-->kai άνοιξε το αρχείο ini που είναι για το navi μέσα θα δεις αρκετά...κάπου λέει ICONXPBUTTON x = 258 y = 55 Command = \sdmmc\MioAutoRun\Scripts\dest6Launcher.mscr SizeNormal = 48 SizePushed = 48 ScaleAlpha = 100 IconNormal = ..\Icons\Destinator.ico ScaleAlpha = 100 IconPushed = ..\Icons\Destinator.ico TEXT x = 248 y = 105 Text = Destinator6 Color = FFFFFF FrameColor = 000000 Size = 13 Weight = 700 CreateFont στο text εκεί που λέει Destinator6 εσύ γράψε iGO8 και πιο πάνω που στο έχω σημαδεμένο κόκκινο Destinator γράψε και στα δυο ,αυτό iGo είναι μια λύση στα (τσάκα τσάκα) και θα σου δουλέψει μια χαρά αφού δεν το χρειάζεσαι το dest6 ;):)
  15. ίσως και να έχεις δίκαιο αλλά.. αν έβαζες τα ρώσικα σε ένα μεταφραστικό θα (έβλεπες) πως ο Ρώσος μάλλον ζητά από ότι κατάλαβα κυριλλικό πληκτρολόγιο... θεώρησαμάλλον απίθανο να το ζητήσει κάποιος συμφοριτης μας και ακόμα πιο απίθανο να το έχουμε εμείς.. Παρόλα αυτά το ότι το φορουμ είναι Ελληνικό δεν πάει να πει ότι δεν μπορούμε να γράψουμε και σε άλλη γλώσσα για να βοηθήσουμε κατ εξαίρεση ένα και μοναδικό ξένο φίλο από την άλλη μεριά του κόσμου Μην ξεχνάς πως και μας μας φιλοξενούν σε ξένα φόρουμ και γράφουμε στα Ελληνικά!!!:cool:;)
×
×
  • Create New...