Jump to content

Προτάσεις αγοράς: Ποιο PNA να επιλέξω;


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, πριν απο λιγες μερες μου κανανε δωρο το MLS Destinator A3850 το οποιο ειχε καρτα αλλαγης.

Ψαχνοντας λιγο ειδα οτι το Mio C320b εχει καλυτερα χαρακτηριστικα με μολις 20ευρω διαφορα.

 

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποιο εχει τους καλυτερους χαρτες.

Αξιζει να παρω το ΜΙΟ?

Εδω ειναι ενα γρηγορο συγκριτικο..

 

 

φιλε μου καλυτερα κρατησε αυτο που εχεις. Εκτος εαν εχεις ορεξη για ψαξιμο για ξεκλειδωματα και για πειρατικα λογισμικα. Το destinator εχει τους καλυτερους χαρτες και την μεγαλύτερη καλυψη. Εννοειται οτι το PNA C320b MioMap ειναι καλυτερο σαν συσκευη αλλα ειναι κλειδωμενο(αφου εχει και μεγαλυτερη οθονη). Βεβαια ενα μεγαλο μειονεκτημα του ειναι οτι εχει μικρη αυτονομια και το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι οι χάρτες του !!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 403
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου, αλλα το παθημα μου εγινε μαθημα!

Πηγα και το αλλαξα και πηρα το ΜΙΟ.

Πολυ καλο σαν κατασκευη αλλα ειδα οτι δεν υποστηριζε αρχεια εικονας και βιντεο παρα μονο mp3's!

Ετσι πηγα και το αλλαξα ξανα για να παρω το MLS 4800 αλλα επεσα θυμα του πωλητη και πηρα το 4800ΒΤ που εχει και bluetooth.

Πολλα λεφτα για GPS, σε αυτα τα λεφτα υπηρχε κατι καλυτερο?

Link to comment
Share on other sites

Ψηνομαι και εγω μιας και το eshop το εχει προσφορα, αλλα θα ηθελα να μαθω αν μπορει κανεις να το ξεκλειδωσει για να βαλεις ενημερωμενους χαρτες και λοιπα;;; Αν μπορει καποιος να απαντησει γιατι δεν μπορω να ψαξω στο φορουμ (ειμαι για διακοπες Πασχα και δυστυχως με dial up συνδεση.....):mad:

 

Το navigt r-430 ξεκλειδωνεται σιγουρα...;);)

 

κοιταξε στο

http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=156

θα βρεις οτι θες για το συγκεκριμενο...

Παντως στο eshop δεν το βλεπω πλεον...μαλλον τελειωσε???

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg
Link to comment
Share on other sites

Γεια χαρα!

 

Πανω απο 3 χρονια τρεχω προγραμματα πλοηγησης σε PDA της HP (αρχικα Destinator, αργοτερα και iGo). Παραλληλα και ταυτοχρονα με την πλοηγηση τρεχω και καποιες αλλες εφαρμογες (δικες μου) στα PDA αυτα. Σε ενα PNA θα υπαρχει δυνατοτητα να εγκαταστησω καποια αλλη - πλην προγραμματος πλοηγησης - εφαρμογη; Περα απο τον παραγοντα χρηστικοτητα ειναι πλεον και το κοστος στη μεση - ενα ΜΙΟ το βρισκεις στα 200€, καποια HP πολυ πανω απο τα 500€. Προσφερουν μια τετοια δυνατοτητα τα PNA?

 

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Link to comment
Share on other sites

Yπάρχει δυνατότητα να εγκαταστήσεις και άλλες εφαρμογές,αλλά εξαρτάται από την εφαρμογή.Κάποιες εφαρμογές που είναι γραμμένες για wm 2003 θα δουλέψουν σε pna με την προσθήκη των dll αρχείων που υπάρχουν εξ`ορισμού στα wm.Αν οι δικές σου εφαρμογές είναι γραμμένες σε visual studio 2005 ή 2008 θα πρέπει στο pna να μπορέσεις να εγκαταστήσεις το microsoft framework 2.0 ή 3,5 και να ξαναγράψεις την εφαρμογή για windows ce 5.0.Το δεύτερο αν γνωρίζεις είναι εύκολο.Ανάλογα το pna όμως,μπορεί να σε δυσκολέψει αρκετά η εγκατάσταση του net cf.Συν το γεγονός ότι κάθε φορά που θα κλείνεις τη συσκευή από το on-off σβήνονται τα πάντα από την εσωτερική μνήμη και θα πρέπει να ξαναεγκαθιστάς τα προγράμματα που για τη λειτουργία τους,πρέπει οπωσδήποτε να βάζουν αρχεία στα windows.Για το τελευταίο μπορείς να κάνεις κάποιο script που θα αντιγράφει αυτόματα στην εκίννηση τα αρχεία,αλλά είναι κάτι που θέλει ψάξιμο.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

είμαι λίγο άσχετη με το θέμα των PNA. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βρω καμιά καλή προσφορά για συσκευή που να έχει ήδη εγκατεστημένους χάρτες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μου είπαν ότι τα garmin είναι καλά. Τι γνώμη έχετε για το Nüvi 250;

Το http://www.pixmania.com/gr/gr/547403...min/gps-n.html το έχει στα 170 ευρώ.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!

Link to comment
Share on other sites

Έχω βρει στην Ιταλία το Mio C250 με προεγκατεστημένους χάρτες TELEATLAS Ιταλίας και Γερμανίας στα 99 ευρώ. Μπορώ να περάσω εύκολα χάρτες και της Ελλάδας αν το αγοράσω; Πώς συμπεριφέρονται οι συσκευές σε ό,τι αφορά την αναβάθμισή τους και το πέρασμα χαρτών (δηλ. εγκαθιστάς αυτό που θέλεις εύκολα ή χρειάζεται μεγάλη διαδικασία); Σημειώνω ότι δε θα ήθελα να χάσω τους προεγκατεστημένους.
:shifty:
Link to comment
Share on other sites

Ουδώλως με απασχολεί η παλαιότητα αφού θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για εύρεση οδών που δεν ξέρω σε Ιταλία αλλά και Ελλάδα, αν μπορέσω να περάσω τους χάρτες.
:shifty:
Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος όσον αφορά το γιατί πρέπει να με απασχολεί; Υπάρχουν προβλήματα στο λογισμικό του; Μεγάλες καθυστερήσεις στον υπολογισμό της διαδρομής; Γιατί δεν πρέπει να προχωρήσω στην αγορά ενός παλιού μοντέλου;
:shifty:
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα...ψαχνω για pna.σκεφτομαι το mls 3900..τι λετε??

Το αγόρασα χθες, πολύ βολικό εύχρηστο και ταχύτατο. Δύστυχος δεν φορτίζει από την usb του υπολογιστή. Και με το BT σου λύνονται τα χέρια στο αυτοκίνητο.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα
Link to comment
Share on other sites

Θέλω να πάρω για προσωπική χρήση ένα Windows Mobile Navigation

Για χρήση μόνο internet και gps . Μέσω σύνδεσης data .

Με ενδιαφέρει να ανοίγει συγκριμένες σελίδες με φοτω .

Αν μπορεί κάποιος να δει αν του ανοίγει η παρακάτω σελίδα και να μου πει με ποιο κινητό ….( με ενδιαφέρει να φαίνεται ο χάρτης της Ελλάδας )

 

http://forecast.uoa.gr/greek/ramsindxgr.html

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΟ ΟΣΩΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

Link to comment
Share on other sites

εγω παιδια αγορασα το 4800 ΒΤ το οποιο παει τελεια με το destinator7 αλλα και συνδεεται ΑΨΟΓΑ με το iphone moy !!!!!!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα,

 

Αγόρασα ενα MLS Destinator 3850. Διαπίστωσα ότι δεν έχει υποστήριξη για

mp3 αρχεία αλλά μόνο για mp4 , wma, wav. Υπάρχει δυνατότητα να υποστηριχθεί και το φορμά του Mp3 ώστε να μην είμαι αναγκασμένος να μετατρέπω τα mp3 σε σε άλλο φορμά?

Επίσης διαπίστωσα ότι δημιουργώντας έναν καινούργιο φάκελο στην κάρτα πχ myFiles στον root κατάλογο της κάρτας αυτός δεν είναι ορατός μέσα από την πλοήγηση αρχείων του Destinator. Αυτό σημαίνει ότι πχ τα αρχεία μουσικής μπορώ να τα βάζω μόνο στους ήδη υπάρχοντες καταλόγους και όχι σε κάποιον που φτιάχνω??

 

Επίσης από αυτά που διάβασα δίνεται η δυνατότητα να ξεκλειδώσεις το λειτουργικό Windows ce 5 και να εγκαταστήσεις αναβαθμισμένη έκδοση Windows mobile 5 με δυνατότητα εγκατάστασης νέων προγραμμάτων .Υπάρχει κάποιο link που να τα επεξηγεί όλα αυτά αναλυτικά?

 

Ευχαριστώ

Διονύσης

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα κι απο μενα. πολυ καλο το σαιτ και σας βρισκω ενημερωμενους. ελπιζω να με βοηθησετε γιατι εχω ψιλοπελαγωσει.

 

θελω να παρω ενα gps. τα χρηματα που θα διαθεσω ειναι μεχρι 200€.

 

εκτος απο την πλοηγηση στον δρομο με ενδιαφερει και η πλοηγηση στην θαλασσα. οχι για να κανω υπερατλαντικα ταξιδια. απλα να μπαινω στην βαρκα μου και να βαζω εναν προορισμο π.χ. αιγινα, πορο, σαλαμινα ..... εδω κοντα τελος παντων. να βαζω προορισμο ενα χωριο ή εναν ορμο και να μου δειχνει οτι πηγαινω ευθεια. και στον γυρισμο να μου δειχνει που ακριβως ειναι η δεστρα μου. αυτο μπορει να το κανει και το προγραμμα των οδικων χαρτων ?????(λογω χαρτογραφησης λιμανιων) καποιο προγραμμα γνωστου του ελεγε ειστε εκτος οδικου δικτυου και δεν εδιχνε τιποτα. καποιου αλλου του εδινε τουλαχιστον τις συντεταγμενες που βρισκοταν. δεν ξερω ομως ποια προγραμματα ηταν αυτα.

εγω θελω αν ειναι δυνατον να μου δειχνει τον χαρτη και την θεση μου.

οποιος εχει χρησιμοποιησει κατι τετοιο στην θαλασσα ας πει τι εβλεπε.

 

δεν εχω απαιτησεις ουτε για mp3, ουτε για φωτογραφιες, ουτε για φραπε.

το μονο κριτηριο ειναι η συσκευη σαν συστημα πλοηγησης. οτι επιπλεον εχει καλο ειναι αλλα οχι κριτηριο. δηλαδη πιο δελεαστικος ειναι για μενα ενας φορτιστης αυτοκινητου παρα τα mp3.

 

θελω ομως ευχερεια στην εναλλαγη προγραμματων πλοηγησης. δηλαδη αμα μου αρεσει το dest να μπορω να το περασω. επισης ειναι σχεδον σιγουρο να βαλω καποιο ναυτικο χαρτη.

 

σκεφτομουν κατι αναμεσα σε mio 220, rye, vector.

το rye το σκεφτομουν αλλα καποιος μου ειπε οτι το 30% βγαζει προβλημα. πηγα απο τον κωτσοβολο και η πωλητρια χωρις να της πω κατι μου ειπε οτι ειναι τελειως μουφα. 9 στα 10 τους τα πηγαινουν πισω. μου ειπε χαρακτηριστικα οτι αν καποιος πελατης επιμενει σε αυτο φευγει για να του το πουλησει κανας αλλος πωλητης.

 

το mio 220 ειναι καλη περιπτωση απο οτι ακουω. το vector ειναι λιγο ακριβοτερο αλλα μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι και πιο ποιοτικο. ποια η γνωμη σας?? αξιζει την διαφορα της τιμης σαν συσκευη ουσιαστικα???

ειναι πιο ευκολο στο ξεκλειδωμα απο το mio??? για vector σκεφτομαι πιο πολυ αυτο με την 4.3 οθονη ή 4?? δεν θυμαμαι καλα.

 

εχετε να προτεινετε καποιο αλλο??

 

ακουσα για το mio moov 200 οτι ειναι φοβερο μηχανημα αλλα ακομα αναμενεται στην ελλαδα. πιστευετε οτι θα ειναι η μερα με την νυχτα με οσα κυκλοφορουν σημερα?

Link to comment
Share on other sites

katarxin,xaireto toys pantes.an mporeite na boithisete stin epilogi enos ftinoy gps,(100 -180 eyro)me dynatotites ksekleidomatos kai kalon xarton.diabazo gia mio,vector,garmin,rye..alla oi apopseis diistantai...

akoma ontos neos sto xvro..roto an oi dektes aytoi mporoun na dextoyn kati san ofice..gia dibasma world..kai an nai poioi einai aytoi

 

(Y.G..endiaferomai poio ksekleidonei eykola kai dixos problimata..)

kalo tha tan opoios exei dokimasei kapoio na pei pleonektimata kai meionektimata na boithisei toys epomenoys..)

thanks prokatabolika..)

Link to comment
Share on other sites

Για συσκευές δες εδώ. αλλά θα σου πρότεινα να να πάρεις ένα που έχει χάρτες destinator για να μην παιδεύεσαι άδικα.

 

http://www.skroutz.gr/c/315/gps_navigators.html?page=1

 

και εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=8596

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...
Link to comment
Share on other sites

μολις παρελαβα απο αμερικη ενα Tibo η xroad 4150...αυτο στην καρτα μνημη την δικια του εχει το Igo navigation οπου παιζει κανονικα με αυτο...εγω σε μια αλλη καρτα εβαλα το DESTINATOR 7.0 αλλα δεν παιζει στο μηχανημα...μηπως γνωριζει καποιος ακριβως τι πρεπει να κανω για ξεκλειδωσει το Tibo 4150 και να τρεξει κανονικα το DESTINATOR 7.0..????

ευχαριστω..!!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...