eLiNa_C Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Εγώ γιατί τη βρίσκω μια ακόμα ανόητη προσπάθεια να καπιταλευτούν κάποιοι την απήχηση του Παρα 5? κι εγώ!!! κοίτα όμως που πιάνει... Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Η διαφημιση του Citroen4 ,η "ζουγκλα της πολης".Ωραιο τραγουδακι εχει επισης.Ξερει κανεις ποιο ειναι? Zuccero - Baila Morena :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Καλώς σας βρήκα και σε αυτό το forum, χαιρετώ και όσους ξέρω από άλλα topics :) :rolleyes: Ας παραθέσω κι εγώ τις αγαπημένες μου διαφημίσεις.... -Μου άρεσε πάρα πολύ η διαφήμιση του Seat Leon (For those who still believe in driving) για το καταπληκτικό λογοπαίγνιο. (Αν και στο εξωτερικό δείχνει διαφορετική και πολύ πιο πετυχημένη). -Επίσης κορυφαία ήταν κι εκείνη πάλι αυτοκινήτου "Γιε μου για τα 18α γεννέθλιά σου σου πήρα αυτοκίνητο" και ο γιος είναι μετά βίας 2 ετών... -Εννοείται η διαφήμιση του Johnnie Walker με τους πίνακες, η οποία έχει ολόκληρη ιστορία και κρυμμένα μηνύματα (σας τα αναλύω άμα θέλετε :p ). -Aegean "Κρέας ή ψάρι?" -Στον ΑΝΤ1 με το Θέμο "Ζήτα συγγνώμη!" -Ο παππούλης "Άμα φτιάξεις εσύ φαγητό με τα χεράκια σου να πέσει φωτιά να με κάψει". Πραγματικά μαέστρος στη χρήση του μαχαιριού!!!! -Και οι διαφημίσεις τις Πίτσος νομίζω ότι θα αφήσουν εποχή.... Και η καινούρια με τις εντοιχιζόμενες συσκευές αλλά και εκείνη η παλιά στο αεροδρόμιο που κουβαλάει ο τιμημένος Έλληνας φοιτητής φαγητά για όλη τη χρονιά (Ξέρω άτομο που η μητέρα του του έστελνε σπανακόπιτα στην Αγγλία με το ταχυδρομείο) -Και η πιο πρόσφατη που με έκανε να πέσω κάτω από τα γέλια ήταν από Multirama που τρώει σφαλιάρα από το laptop!!! :lol: :lol: Α! Και κάτι ακόμα!! Έχω κάποιες από αυτές σε .asf και μπορώ να ετοιμάσω και όποια άλλη θέλετε αρκεί να παίζει ακόμα στην TV, έχετε κάποιο site να προτείνετε να τις ανεβάζω εκτός από το RapidShare? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 -Και η πιο πρόσφατη που με έκανε να πέσω κάτω από τα γέλια ήταν από Multirama που τρώει σφαλιάρα από το laptop!!! :lol: :lol: Α! Και κάτι ακόμα!! Έχω κάποιες από αυτές σε .asf και μπορώ να ετοιμάσω και όποια άλλη θέλετε αρκεί να παίζει ακόμα στην TV, έχετε κάποιο site να προτείνετε να τις ανεβάζω εκτός από το RapidShare? Οντως αυτη απο τα Multirama εχει τρελο γελιο.:D Αμα την εχεις δοκιμασε να την ανεβασεις στο sendspace. Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 βρίσκω άθλια την διαφήμιση της cosmote για ένα Nokia που δίνεται δωρεάν με σύνδεση.βλέπω να κάνουμε πορεία διαμαρτυρίας εμείς οι διαφημιστές :lol: :lol: αλλά λατρεύω την διαφήμιση του Golf και της Aegean ! "Είναι δωρεά-α-αν"??? Απαπαπαπαπαπαπα Θεέ μου! Ο διαφημιστής πρέπει να πάσχει από Alsheimer!!!! Εγώ προτείνω να χορεύουμε όπως στη διαφήμιση γύρω-γύρω από τα κεντρικά της Cosmote ή της Διαφημιστικής Εταιρίας (εσείς διαλέγετε) τραγουδώντας "Είναι να ξερνά-α-ας, είναι να ξερνά-α-ας"..... :shifty: Όσο για το Golf..........απλά θεϊκό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Οντως αυτη απο τα Multirama εχει τρελο γελιο.:D Αμα την εχεις δοκιμασε να την ανεβασεις στο sendspace. http://www.sendspace.com/file/pqvbe0 Multirama - Σφαλιάρα.asf (501KB - 16sec) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 μου αρέσει η ραδιοφωνική διαφήμιση της HSBC , ειδικά 'οταν λέει η γιαγιά στον παππού "ΗSBC ΌΧΙ BBC ":D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Καλώς σας βρήκα και σε αυτό το forum, χαιρετώ και όσους ξέρω από άλλα topics :) :rolleyes: Ας παραθέσω κι εγώ τις αγαπημένες μου διαφημίσεις.... -Μου άρεσε πάρα πολύ η διαφήμιση του Seat Leon (For those who still believe in driving) για το καταπληκτικό λογοπαίγνιο. (Αν και στο εξωτερικό δείχνει διαφορετική και πολύ πιο πετυχημένη). -Επίσης κορυφαία ήταν κι εκείνη πάλι αυτοκινήτου "Γιε μου για τα 18α γεννέθλιά σου σου πήρα αυτοκίνητο" και ο γιος είναι μετά βίας 2 ετών... -Εννοείται η διαφήμιση του Johnnie Walker με τους πίνακες, η οποία έχει ολόκληρη ιστορία και κρυμμένα μηνύματα (σας τα αναλύω άμα θέλετε :p ). -Aegean "Κρέας ή ψάρι?" -Στον ΑΝΤ1 με το Θέμο "Ζήτα συγγνώμη!" -Ο παππούλης "Άμα φτιάξεις εσύ φαγητό με τα χεράκια σου να πέσει φωτιά να με κάψει". Πραγματικά μαέστρος στη χρήση του μαχαιριού!!!! -Και οι διαφημίσεις τις Πίτσος νομίζω ότι θα αφήσουν εποχή.... Και η καινούρια με τις εντοιχιζόμενες συσκευές αλλά και εκείνη η παλιά στο αεροδρόμιο που κουβαλάει ο τιμημένος Έλληνας φοιτητής φαγητά για όλη τη χρονιά (Ξέρω άτομο που η μητέρα του του έστελνε σπανακόπιτα στην Αγγλία με το ταχυδρομείο) -Και η πιο πρόσφατη που με έκανε να πέσω κάτω από τα γέλια ήταν από Multirama που τρώει σφαλιάρα από το laptop!!! :lol: :lol: Καλώς μας ήρθες!!!! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Έχει κανείς για download την διαφήμηση της OTEnet όταν είχε ξεκινήσει η DSL με ένα τυπά με baggy ρούχα και μια κοπελιά που άφηνε τον σκύλο της και αυτός προσπαθούσε να τρέξει? Είχε πολύ πλάκα! Θυμάμε το σλόγκαν έλεγε "fast αλλά not trendy? Γίνε και fast και trendy" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Aυτη της Nike Women με μια κοπελια που κανει κατι απιστευτα! :blink: Πω πω απο το στομα μου το πηρες!Τελεια?:p :up: :up: Οχι οτι παιζει ρολο η τρελα μου με τη συγκεκριμενη μαρκα,αλλα λεμε τωρα!:rolleyes: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Aαα!Επισης μια διαφημιση που οταν τη βλεπω πεθαινω στα γελια ειναι με ενα κινεζακι που παει στην τουαλετα: ''Πουφ,βρωμαει!Αλλα η μαμα μου εχει Glade μικροσπρευ!'':lol: :lol: :lol: Το παιδακι ειναι ΤΡΕΛΑΑΑΑΑααααααααααα!!!Πολυ γλυκουλι!!:p :p :p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Επίσης μ'αρέσει πολύ η διαφήμιση του "Chivas" (??? :O ) νομίζω.. Που είναι μια παρέα σε ένα χιονισμένο τοπίο. Ωραία μουσικούλα, φανταστικό το μέρος. Πιστεύω ότι καταφέρνει να σε αγγίξει.. Μηπως γνωριζει κανεις ποιο μουσικο κομματι ειναι αυτο που ακουγεται στην συγκεκριμενη διαφημιση;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Πω πω απο το στομα μου το πηρες!Τελεια?:p :up: :up: Οχι οτι παιζει ρολο η τρελα μου με τη συγκεκριμενη μαρκα,αλλα λεμε τωρα!:rolleyes: Τρελλαίνομαι γι'αυτή την διαφήμιση....φοβερή χορεύτρια/αθλήτρια!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 "Παρακαλώ εγώ θα ήθελα μια πιο ιδιαίτερη γέψη (=γεύση)...." Καταπληκτικός ο πιτσιρίκος και ακόμα πιο καταπληκτική η αντίδραση της μαμάς... :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 μια με κατι μωρακια που διαφημιζουν ενα αυτοκινητο ειναι ωραια!!το opel meriva αν δεν κανω λαθος.. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Εμένα μου άρεσε μια ξένη διαφήμιση για το εμφιαλωμένο νερό Evian, οπου ήταν κάτι μωράκια σε μια πισίνα και κάναν τα απίστευτα. Καθαρά ψηφιακή αλλά να βλέπετε ενός έτους μωρά να πετιούνται από πίδακες νερού, να κάνουν πεταλούδα και συγχρονισμένη κολύμβηση. Ακόμα τη θυμάμαι. Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ψαξτε στο http://www.filaki.gr και μπορεί να τη βρείτε. Γιατί δεν αναφέρει κάποιος για παλιές ελληνικές διαφημίσεις; Πρόσφατα είδα τη "Μηχανή του χρόνου" στον Alpha όπου είχε ως θέμα τις παλιές ελληνικές διαφημίσεις που όλοι αγαπήσαμε.Αν έχει κανένας βίντεο μικρής διάρκειας από παλιές διαφημίσεις, ας τα ανεβάσει στο Limewire αλλά με συγκεκριμένους τίτλους. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Γιατί δεν αναφέρει κάποιος για παλιές ελληνικές διαφημίσεις; Από πού να αρχίσουμε........!!!!! Ιστορικές διαφημίσεις: - Θα την κρεμάσω! -Όλες του Χάρυ Κλιν Και ένας θεός ξέρει πόσες άλλες!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 "Παρακαλώ εγώ θα ήθελα μια πιο ιδιαίτερη γέψη (=γεύση)...." Καταπληκτικός ο πιτσιρίκος και ακόμα πιο καταπληκτική η αντίδραση της μαμάς... :lol: ...Η οποία μαμά (η μάλλον η "ηθοποιός" που υποδύεται τη μαμά) έχει ξαναπαίξει σε διαφήμιση και μάλιστα ξεδιπλώνει το ...καταπληκτικό υποκριτικό της ταλέντο με άλλο ένα παγερό, όλο έκπληξη βλέμα... Μάντεψε κανείς πού την έχει ξαναδει??? Μα φυσικά στη διαφήμιση του ΤΖΟΚΕΡ με τον τύπο που πάει στο αεροδρόμιο με το γάιδαρο. Μόλις πάει στο ταμείο να πάρει το εισιτήριό του, έπληκτη η ανωτέρω ...καταπληκτική ηθοποιός, βλέποντας τον τύπο να συνοδεύεται από το συμπαθέστατο γαϊδαράκο του, τον ρωτάει "Πετάει ο γάιδαρος???" για να λάβει την αφελέστατη απάντηση από τον - όλο καμάρι τύπο- "Πετάει". Και φυσικά το αποκορύφωμα είναι το ίδιο "βοϊδίσιο" βλέμμα - και καλά όλο έκπληξη και απορία. Εννοείται ότι δεν περιμένω να διαλέγουν για τις διαφημίσεις τους πιο καταπληκτικούς ηθοποιούς που υπάρχουν στην ελληνική αγορά (άραγε υπάρχουν σύγχρονοι καταπληκτικοί Έλληνες ηθοποιοί??? Αφήστε, ρητορική ερώτηση :lol: ), αλλά οφείλω να αναρωτηθώ (και πάλι ρητορική η ερώτησή μου): Μα καλά, πού τους βρίσκουν???? :p :lol: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 ...Η οποία μαμά (η μάλλον η "ηθοποιός" που υποδύεται τη μαμά) έχει ξαναπαίξει σε διαφήμιση και μάλιστα ξεδιπλώνει το ...καταπληκτικό υποκριτικό της ταλέντο με άλλο ένα παγερό, όλο έκπληξη βλέμα... Μάντεψε κανείς πού την έχει ξαναδει??? Μα φυσικά στη διαφήμιση του ΤΖΟΚΕΡ με τον τύπο που πάει στο αεροδρόμιο με το γάιδαρο. Μόλις πάει στο ταμείο να πάρει το εισιτήριό του, έπληκτη η ανωτέρω ...καταπληκτική ηθοποιός, βλέποντας τον τύπο να συνοδεύεται από το συμπαθέστατο γαϊδαράκο του, τον ρωτάει "Πετάει ο γάιδαρος???" για να λάβει την αφελέστατη απάντηση από τον - όλο καμάρι τύπο- "Πετάει". Και φυσικά το αποκορύφωμα είναι το ίδιο "βοϊδίσιο" βλέμμα - και καλά όλο έκπληξη και απορία. Εννοείται ότι δεν περιμένω να διαλέγουν για τις διαφημίσεις τους πιο καταπληκτικούς ηθοποιούς που υπάρχουν στην ελληνική αγορά (άραγε υπάρχουν σύγχρονοι καταπληκτικοί Έλληνες ηθοποιοί??? Αφήστε, ρητορική ερώτηση :lol: ), αλλά οφείλω να αναρωτηθώ (και πάλι ρητορική η ερώτησή μου): Μα καλά, πού τους βρίσκουν???? :p :lol: Αυτό λες εσύ??? Το "είναι δωρε-ά-αν" τι σου λέει? (ξέρω ξέρω, έχω κόλλημα). Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έμπαιναν στη διαδικασία να βρουν άτομα με υποκριτικές ικανότητες για μία διαφήμιση... Εδώ δεν σκοτίζονται για τις τηλεοπτικές σειρές.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 "Παρακαλώ εγώ θα ήθελα μια πιο ιδιαίτερη γέψη (=γεύση)...." Καταπληκτικός ο πιτσιρίκος και ακόμα πιο καταπληκτική η αντίδραση της μαμάς... :lol: :up: Είναι γλύκας αυτός ο μπόμπιρας!!!!Πολύ ωραία διαφήμιση και αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 O παππούς με τα μαχαίρια που κάνει κάτι μαγικά (με τη βοήθεια του μοντάζ) και ανοίγει τη σακκούλα με το προϊόν (Mix&Cook). :p Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Θυμάστε εκείνη την παλιά διαφήμιση (από αντρική κολώνια ήταν) που σκύβει αυτή να πιάσει το μαντήλι της που έπεσε και σηκώνεται αργά αργά μυρίζοντας τον τύπο, και μετά το αφήνει ξανά να πέσει όλο νόημα.... Ποιο προϊόν ήταν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Το ξέρετε ότι η Σοφία Αλιμπέρτη έχει κάνει παλιά διαφήμιση ρετσίνας;Και μάλιστα με το σλόγκαν " Ρετσίνα (μπλά μπλά) κάθε μέρα γιορτή". Το είδα τις προάλλες στην Τατιάννα (ζάπινγκ έκανα) και την είχα ξαναδεί στη Μηχανή του χρόνου. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Αυτό λες εσύ??? Το "είναι δωρε-ά-αν" τι σου λέει? Μες στο ξενέρωμα και στην κακογουστιά :down:. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό οι διαφημίσεις που αφορούν εταιρίες τηλεπικοινωνιών/κινητής τηλεφωνίας/τεχνολογίας διαγωνίζονται ποια θα ξεπεράσει την άλλη σε επίπεδο κιτς και κακογουστιάς. Την είδατε τη νέα διαφήμιση του Multirama με τον τύπο που χαλάει ο υπολογιστής του και τον πάει στο Multirama???? Δε θα συνεχίσω, είμαι στα πρόθυρα να σπάσω το πληκτρολόγιο... :!: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Μες στο ξενέρωμα και στην κακογουστιά :down:. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό οι διαφημίσεις που αφορούν εταιρίες τηλεπικοινωνιών/κινητής τηλεφωνίας/τεχνολογίας διαγωνίζονται ποια θα ξεπεράσει την άλλη σε επίπεδο κιτς και κακογουστιάς. Την είδατε τη νέα διαφήμιση του Multirama με τον τύπο που χαλάει ο υπολογιστής του και τον πάει στο Multirama???? Δε θα συνεχίσω, είμαι στα πρόθυρα να σπάσω το πληκτρολόγιο... :!: - Γιατρέ μου, το laptop μου δεν είναι καλά. - Χμμμ... για να δω... μάλιστα... μια δυσεντερία είναι, δεν έχει τίποτε το ανησυχητικό. :lol: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts