Jump to content

Οι διαφημίσεις που μας αρέσουν

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κορυφαίες οι διαφημίσεις της ΚΙΤΚΑΤ (Κάντε ένα διάλειμμα):

η καινούρια με τον οπερατέρ στο γήπεδο που χαλαρώνει την κάμερα στο κόρνερ και ενώ στη μεγάλη περιοχή γίνεται χαμός και μπαίνει και γκολ, αυτός δείχνει το σημείο του κόρνερ!!!

και μια παλιά με έναν τελωνειακό που τρώει ΚΙΤΚΑΤ και από πίσω του παιρνάνε χίλια δυο λαθραία (πίνακες, αμάξια κλπ.) και όταν τελειώνει την ΚΙΤΚΑΤ έρχεται μια γριούλα με μια βαλίτσα και πάει να την ελέγξει!!! ΚΟΡΥΦΗ

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις που μπορω να βρω την διαφημιση του ΟΤΕ με το καλικατζαρο? :) σε βιντεακι

Αν δεν κάνω λάθος όλα τα σκηνικά από τα οποία περνάει είναι πίνακες μεγάλων ζωγράφων. Ας μας πει κάποιος πιο ειδικός. Η διαφήμιση είναι πράγματι πολύ καλή (και το μουσικό κομμάτι).

Για τη διαφήμιση του Johnnie Walker βρήκα ότι οι πίνακες που εικονίζονται είναι οι εξής:

Eugene Delacroix "The Battle of Taillebourg"

Katsushika Hokusai "Sanka hakuu" (A Shower Below the Summit)

Georges Seurat "Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte"

Joan Miro "Person Throwing a Stone at a Bird"

Rene Magritte "La Victoire"

και όπως ανέφερε ο xourxoulitsos, η διαφήμιση υπάρχει στο

http://www.boardsmag.com/screeningroom/commercials/2078

Η καινουρια της heineken με τον Brad Pitt.

Η αγαπημένη μου κι εμένα. Και τέλειο τραγούδι.

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

h kainourgia ths lacta me to zeugari pou argei o antras na pae sto aerodromio!glykeia diafhmish

Όντως... συνήθως τόσο "γλυκά" πράματα δεν μ'αρέσουν.. αλλα η συγκεκριμένη μ'αγγίζει.

:)

It's what you do to me..

Η διαφημιση που μου αρεσει πολυ και με κανει να γελαω συνεχεια ειναι της NOVA με τον αστυνομικο του χωριου,τον κλεφτοκοτα και την ΑΨΟΓΗ ατακα "Φριιιιιιιιιιιιιζ...Φριιιιιιιιιιζ σ'λεω!!!Πουτ δε κοτ νταουν σλολι...." χαχαχαχαχχαχαχαχχα:lol: :lol:

Και η άλλη διαφήμηση της NOVA είναι φο-βε-ρή!!!

ΓΕΛΟΙΟΙ!!

Πως τολμάτε να αμφιβάλλετε για τον βασιλιά σας;

ΕΓΩ ΔΕΙΛΟΣ;

ΕΓΩ;

Δεν ξόφλησα ακόμα γελοίοι.

Είμαι ακόμα δυνατός και γενναίος.

Είμαι ακόμα ατρόμητος .... - Ιωνικός , 0-1 !!!

Λάτσιο - Ουντινέζε, 0-0!!!

:lol: :lol:

Θεική είναι και αυτή της altec με τον τύπο που λέει ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.Απίστευτο γέλιο!

@steliosnikaia Και αυτή της nova Θεική!

Γεια χαρά παιδιά!

Να σας πω... Οσον αφορά τη διαφήμιση με το βασιλιά "γελοίοι, ατρόμητος ιωνικός 0-1" κλπ... Έχω "πλακωθεί" με ένα κάρο κόσμο, γιατί οι μισοί λένε ότι αυτός που παίζει είναι ο Καλυβάτσης και οι μισοί λένε ότι δεν είναι... Εγώ λέω ότι είναι. Εσείς τι λέτε;

Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η διαφημιστική ή που μπορώ να το βρω αυτό με 100% σιγουριά; Όσο να'ναι, θέλω να τους το τρίψω στη μούρη!! :P

Thanks!

Γεια χαρά παιδιά!

Να σας πω... Οσον αφορά τη διαφήμιση με το βασιλιά "γελοίοι, ατρόμητος ιωνικός 0-1" κλπ... Έχω "πλακωθεί" με ένα κάρο κόσμο, γιατί οι μισοί λένε ότι αυτός που παίζει είναι ο Καλυβάτσης και οι μισοί λένε ότι δεν είναι... Εγώ λέω ότι είναι. Εσείς τι λέτε;

Μήπως ξέρει κανείς ποια είναι η διαφημιστική ή που μπορώ να το βρω αυτό με 100% σιγουριά; Όσο να'ναι, θέλω να τους το τρίψω στη μούρη!! :P

Thanks!

Mπορεις να την κατεβάσεις από ΕΔΩ (2.4ΜΒ) την διαφημιση.

Πάντως εγώ δεν νομίζω να ειναι ο Καλιβάτζης...

Mπορεις να την κατεβάσεις από ΕΔΩ (2.4ΜΒ) την διαφημιση.

Πάντως εγώ δεν νομίζω να ειναι ο Καλιβάτζης...

Δεν ειναι ο Καλυβατσης με την καμια.

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Κάποιος που να έχει την ίδια άποψη με εμένα;;;; :(

Mπα, με τιποτα :p

Εξαλλου αν ηταν ο Καλυβατσης θα εκανε μπαμ, παραπανω λεφτα (καθ'οτι πιο διασημος) και θα τον κρυβανε? :p

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

τι να σας πω ρε παιδια... κ εγω νομιζω οτι ειναι ο καλυβάτσης! Κ εμενα οι φιλοι μου λενε οτι δεν ειναι, αλλα του μοιαζει πολυ! την βλεπω ξανα και ξανα κ δεν μπορω να φανταστω οτι δεν ειναι..

εκανα ενα capture frame απο την διαφημηση κ βρικα κ μια φωτογραφια του.. συγκινετε κ πειτε... (αν καποιος μπορει να βρει καμια καλυτερη ας την ανεβασει!

http://img259.imageshack.us/img259/5918/kalivatsiscultman4tf.th.jpghttp://img241.imageshack.us/img241/4884/bscap0007sm.th.jpg

Μπορεί ο Γερμανός να έχει μπει πολλές φορές στις διαφημίσεις που δεν μας αρέσουνε, αλλά η καινούργια με τον σκύλο και το θαμένο κινητό είναι πολύ καλή.:cool:

Μπορεί ο Γερμανός να έχει μπει πολλές φορές στις διαφημίσεις που δεν μας αρέσουνε, αλλά η καινούργια με τον σκύλο και το θαμένο κινητό είναι πολύ καλή.:cool:
:D είναι πολύ καλή...ειδικά η επιλογή του φιλιππίδη για την φωνή του σκύλου ήταν πιστεύω η καλύτερη:D