Jump to content

nontas90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nontas90

  1. Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση!
  2. Να ζητήσω κι εγώ τη βοήθεια από τα τσακάλια του forum. Ξέρετε ποιο είναι το παρακάτω ορχηστρικό κομμάτι; http://www.megaupload.com/?d=EZCXCWJU Ευχαριστώ!
  3. Μήπως είναι αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=ZofoXRx7csw
  4. Μήπως ξέρει κάποιος φίλος ποιο κομμάτι έπαιζε την Πέμπτη στη Cinemania της ΕΤ3 (περί λογοκρισίας) στο σήμα μεταξύ των βίντεο; Ευχαριστώ!
  5. Πώς σας φάνηκε το πρώτο επεισόδιο της νέας σαιζόν? Εμένα δεν με ενθουσίασε. Ελάχιστα τα άσχετα που παρεμβάλλονται, λίγες καλές στιγμές. Σε σχέση με το περσινό πρώτο επεισόδιο 'Blue Harvest', πολύ κατώτερο.
  6. Είναι το 'La Valse D'Amelie' του Yann Tiersen από το soundtrack της Amelie
  7. Παιδιά, μια ερώτηση έχω, αν έχει συμβεί και σε άλλον και ξέρει. Τώρα τελευταία, χωρίς να αλλάξω κάτι (π.χ. αναβάθμιση firmware), ξαφνικά ο ήχος κλήσης όταν με παίρνουν τηλέφωνο χτυπάει με ένταση που αρχικά είναι χαμηλή και αυξάνεται σταδιακά τα επόμενα 2-3 δευτερόλεπτα. Τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως είναι κάποια επιλογή που κατα λάθος ενεργοποίησα? Ευχαριστώ.
  8. Μήπως εννοείς το Pakito-Moving on stereo?
  9. Είναι επανεκτέλεση, που έχει γίνει για την εκπομπή, του κομματιού του Θεοδωράκη 'La Course de Manuel' από την ταινία 'Ζ' του Κώστα Γαβρά.
  10. Σχετικά με το λόγο που ο ΣΚΑΪ κάνει τις μεταγλωττίσεις, έχω ακούσει το εξής: Υπάρχει νόμος που υποχρεώνει τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάζουν ένα ποσοστό του προγράμματός τους στην ελληνική γλώσσα. Ο ΣΚΑΪ δεν έχει εκπομπές στα ελληνικά όπως οι άλλοι σταθμοί, παρά μόνο παραγωγές του BBC και του National Geographic. Αν δεν είχε επιλεχθεί η μέθοδος της μεταγλώττισης και χρησιμοποιούνταν υπότιτλοι, τότε ελληνικά θα ακούγονταν μόνο στις ειδήσεις και ο σταθμός πιθανόν να αντιμετώπιζε πρόβλημα.
  11. Να 'σαι καλά φίλε μου! Με γλίτωσες από αρκετά νεύρα κάθε φορά που μετονόμαζα ή έσβηνα ένα avi! Ευχαριστώ!
  12. Παιδιά, αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με τα αρχεία avi. Όταν επιχειρώ να μετονομάσω ή να μετακινήσω ένα avi, μου βγαίνει το εξής μήνυμα: "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη μετονομασία/μετακίνηση αρχείου ή φακέλου Δεν είναι δυνατή η μετονομασία/μετακίνηση του αρχείου: Χρησιμοποιείται από άλλο χρήστη ή πρόγραμμα. Κλείστε όλα τα προγράμματα που μπορεί να χρησιμοποιούν το αρχείο και ξαναδοκιμάστε." Αν δοκιμάσω πολλές φορές να το μετονομάσω, κάποτε θα το δεχτεί τελικά. Το πρόβλημα αυτό δεν το αντιμετωπίζω ούτε με αρχεία .wmv, ούτε με .mpg ούτε με κανένα άλλο τύπο. Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τα avi? Ευχαριστώ.
  13. Το 1ο είναι από το Kill Bill 1 και λέγεται "Battle Without Honor or Humanity". Το 2ο είναι το theme της σειράς "The Saint" με τον Ρότζερ Μουρ.
  14. Μήπως ξέρει κανείς τη μουσική στην εκπομπή "Focus" της NET? Ευχαριστώ!
  15. Για τη διαφήμιση του Johnnie Walker βρήκα ότι οι πίνακες που εικονίζονται είναι οι εξής: Eugene Delacroix "The Battle of Taillebourg" Katsushika Hokusai "Sanka hakuu" (A Shower Below the Summit) Georges Seurat "Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte" Joan Miro "Person Throwing a Stone at a Bird" Rene Magritte "La Victoire" και όπως ανέφερε ο xourxoulitsos, η διαφήμιση υπάρχει στο http://www.boardsmag.com/screeningroom/commercials/2078
  16. Ένα σχετικό δημοσίευμα από τα ΝΕΑ: Tο «μουσείο» έγινε... «μαμά» Όταν η φαντασία του μεταφραστή καλπάζει: η σκηνή, από το επεισόδιο της σειράς «Γραφείο Κηδειών Φίσερ», που πρόβαλε το Filmnet τη Δευτέρα. Δύο άτομα στέκονται μπροστά σε έναν πίνακα σε γκαλερί. «Μα καλά, ποιος θα το αγοράσει αυτό;» αναρωτιέται ο νεαρός καλλιτέχνης. «MoMA» απαντά η φίλη του, χρησιμοποιώντας τη λέξη (από τα αρχικά του ονόματός του) με την οποία αποκαλείται το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης, από τα πιο γνωστά στο είδος του. «H μαμά μου», διαβάζει αποσβολωμένος ο τηλεθεατής... ΤΑ ΝΕΑ , 04/12/2003
  17. Η μουσική στο τηλεπαιχνίδι της NET 'Τοις μετρητοίς' με το Σπύρο Παπαδόπουλο είναι διασκευή της σύνθεσης του Κραουνάκη από το τραγούδι του 'Τα λεφτά'. Μια ερώτηση: Ποιο είναι το κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση Asics που δείχνει το MAD με τα παπούτσια που τρέχουν μόνα τους? Μήπως παίζει και σε κάποια ταινία?
  18. Ξέρει κανείς πώς λέγεται ένα ξένο τραγούδι που είπε ο Σαρμπέλ??
  19. Θεοδοσία Τσάτσου - Στη θάλασσα
  20. Ήταν άξιος, 1982. 82’ Ετ. Παραγωγής: Ευρώπη Φιλμ / Σπέντζος Φιλμ Σκηνοθεσία: Όμηρος Ευστρατιάδης Σενάριο: Γιάννης Σκλάβος Φωτογραφία: Πέτρος Καραβίδογλου Ηθοποιοί: Κώστας Γκουσγκούνης, Λάκης Σκούταρης, Κώστας Μποζώνης, Τάσος Ψωμόπουλος, κ.α. Σέξο-κωμωδία με τον Κώστα Γκουσγκούνη, τον ένα και μοναδικό σταρ του ελληνικού σινεμά της δεκαετίας του ‘70, που η ιαχή «άξιος» συνόδευε τις επί της οθόνης ερωτικές επιδόσεις του, στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ισχνή πλοκή παρακολουθεί τις περιπέτειες ενός διάσημου πορνοστάρ (Κώστας Γκουσγκούνης) που ανακαλύπτει ότι δεν τα καταφέρνει πια και τόσο καλά και προσπαθεί να θεραπεύσει τη ξαφνική σεξουαλική του ανικανότητα. Για να τον βοηθήσουν οι φίλοι και θαυμαστές του οργανώνουν μια… Επιχείρηση: Καμάκι στον Πόρο, όπου και τους ακολουθούν κρυφά οι ανιψιές του Μπάμπη, που έχουν έρθει στην Ελλάδα, για να τους παρασύρουν σε … απραξία! (Δημήτρης Kολιοδήμος, «Λεξικό Eλληνικών Tαινιών από το 1914 μέχρι το 2000»)
  21. Είμαι κι εγώ εδώ και μια εβδομάδα κάτοχος του D500.Απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά,προσωπικά το κινητό με καλύπτει πλήρως. :) Αφού ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ μέσα για τις τόσο χρήσιμες πληροφορίες που έδωσαν και με βοήθησαν να αποφασίσω την αγορά του, θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια για το εξής πρόβλημα: Ενώ με bluetooth μπορώ να στείλω κάθε είδους αρχείο σε Nokia 7610, δεν μπορούν να μου στείλουν από το 7610 τίποτα στο D500 (λέει η αποστολή απέτυχε), ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα όταν το 7610 στέλνει σε άλλα Nokia ή SE. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει?
×
×
  • Create New...